Specjalnie dla Was Pogoń wracała po 20 zamiast przed 24?:)piast1945 pisze:Oficjalna relacja!
Ustawiamy sie dzisiaj na wracajaca Pogoń z Bytomia. Pogon wyczaja naszego hamplowego,napierdalaja go,zabieraja telefon ktory pozniej oddaja i chca zaprowadzic na psy!! Chlopakowi udaje sie zaciagnac reczny,podbiegamy,Pogon wychodzi przed pociag ale na nasz widok wraca do pociagu i knebluje drzwi.Nie maja checi do jakiejkolwiek walki.
Do zobaczenia
KOMENTARZE 4-7.11
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 4-7.11
-
W Kielcach kolejne 5 osób zatrzymanych za bluzgi, od początku to będzie pewnie około 100 osób zatrzymanych, jak tak dalej będzie to połowa młyna będzie miała zakazy.

[link]
-
Żadna osoba z Pogoni nie prowadzi chłopaka z Gliwic do wąsów, ani nie było takiego zamiaru... Nie wiem skąd to Ci się wzięło. Gdy widzimy Was, to się wysypujemy, zapomniałeś kolego dodać, że jak stoimy przed pociągiem to zaczynamy klaskać, że jesteśmy bez sprzętu, gdzie nagle z Waszej strony lecą kamienie... We wszystko wbijają się Ci co zawsze, którzy strzelają z gum i Nas pałują... Akcja na duży plus, minus kamieniarstwo...piast1945 pisze:Oficjalna relacja!
Ustawiamy sie dzisiaj na wracajaca Pogoń z Bytomia. Pogon wyczaja naszego hamplowego,napierdalaja go,zabieraja telefon ktory pozniej oddaja i chca zaprowadzic na psy!! Chlopakowi udaje sie zaciagnac reczny,podbiegamy,Pogon wychodzi przed pociag ale na nasz widok wraca do pociagu i knebluje drzwi.Nie maja checi do jakiejkolwiek walki.
Do zobaczenia
Do zobaczenia
Całe życie z WARIATAM!!! Pogoń Szczecin 1948!
-
Pogon wychodzi w czasie meczu i krzyzuje nam plany.
Mieli okazje sie sprawdzic przed pociagiem, ale nie wyszli.
tzn. wyszli, w ok. 10-15 osob, tak jak szybko wyszli, tak weszli z powrotem.
Pare kamieni polecialo to racja, ale za to co zrobiliscie na grillu powinniscie byc przejebani na sprzecie.
Jeszcze bedzie okazja sie spotkac.
PIAST GLIWICE walczy bez sprzetu!
Pozdro, bez odbioru.
Pare kamieni polecialo to racja, ale za to co zrobiliscie na grillu powinniscie byc przejebani na sprzecie.
Pozdro, bez odbioru.
-
Obecna jak zawsze.WŚL pisze:Obecna T.P.A.G. na wyjeździe w Poznaniu?
-
frekwencja spada coraz niżej, jeszcze troche i będzie się prosiła, żeby chłopaki z młyna wrócili, żeby chociaż klub na bułki zarobił z biletówFanatycznyKibol pisze:Podobno im zdjęli zakazy(które w sumie były za piro i wulgaryzmy na meczu... towarzystkim na 200 osób a nie imprezie masowej) ale wiadomo że teraz Iza może ich pocałować w d***.19TSW06 pisze:pani prezes nadal idzie w zaparte i nie zezwala na tworzenie młynu na Warcie?
Wisła Nowa Huta
-
Zostawiam bez komentarza, bo przecież kamienie to nie "sprzęt"...piast1945 pisze: Pare kamieni polecialo to racja (...)
-
Nas z Jaworzna 105 osób, wszyscy w jednakowych czapkach FC. Ogólnie całej Gieksy ok 270 osób. Większość w klatce, reszta na trybunie gospodarzy i pod stadionem. Wieś śpiewa i tańczy.lejesietequila pisze:podobno 100 osob z Jaworzna w Niecieczy, a po zdjeciach widac ze to musialoby byc ponad polowe grupy GKSu, chyba ze reszta zostala pod "stadionem". prawda to?
Jaworzno powraca !!!
-
piast1945 pisze:Pogon wychodzi w czasie meczu i krzyzuje nam plany.
PIAST GLIWICE walczy bez [link]!
Pozdro, bez odbioru.
To w końcy wyszli , czy nie wyszli? :) Poleciało parę kamieni, ale wy walczyliście bez sprzętu to rozumiem, że to wąsy walili kamieniami w Pogoń? Bo ja już z tych waszych dwóch relacji nic nie rozumiem.
-
lejesietequila pisze:podobno 100 osob z Jaworzna w Niecieczy, a po zdjeciach widac ze to musialoby byc ponad polowe grupy GKSu, chyba ze reszta zostala pod "stadionem". prawda to?
prawda.
prawie połowa grupy, bo na sektorze 240 osób.
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
ZapomnialemHasla pisze:piast1945 pisze:Pogon wychodzi w czasie meczu i krzyzuje nam plany.
Pozdro, bez odbioru.
To w końcy wyszli , czy nie wyszli? :) Poleciało parę kamieni, ale wy walczyliście bez sprzętu to rozumiem, że to wąsy walili kamieniami w Pogoń? Bo ja już z tych waszych dwóch relacji nic nie rozumiem.
przez tych co zawsze do niczego nie dochodzi wiec po co publiczna rozkminka.
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....
-
panowie dajcie spokój, dobrze wiemy że judasze wypominają Cyganowi to czym się jego ojciec zajmował, ale jak wyszło na jaw że ich gniazdowy ma ojca komendanta i to wojewódzkiego to już rodziców się nie wybiera, to obrazuje poziom jaki panuje w ich ekipie, banda opłacana jak najemnicy żeby miał kto chodzić po mieście i je..ć Wisłe, co drugie z nich ma swoje kojerzenie na Reymonta a teraz tną swoich dawnych kolegów, wogóle jak można przyjąć kogoś do swojej ekipy który 2-3 miesiące wcześniej latał z kosą i ciął swoich obecnych kolegów
Wisła Nowa Huta
-
-
Ja mam takie pytanie, może uda się uzyskać odpowiedź bez spiny.
Dlaczego na swojej stronie wislakrakow.com w umieszczonych fotkach z derbów swoim pozamazywaliście twarze, a Cracovia ładne twarzówki ?
Zazwyczaj zamazuje się obu stronom.
Dlaczego na swojej stronie wislakrakow.com w umieszczonych fotkach z derbów swoim pozamazywaliście twarze, a Cracovia ładne twarzówki ?
-
-
Strzelali do Pogoni od tyłu z 2 metrów po głowie i plecach. Sporo rannych od tego jak również od kamionki Piasta.kibic1 pisze:obrót był bo srzelali z gumowych kul z dużą częstotliwością.
koncze temat
-
Skaczcie już tą zbędną rozkminę na temat Piasta i Pogoni. Do niczego nie doszło więc nie ma tematu.
-
sracie sie do tego Piasta jak jakies pizdy,zajebiscie ze checieli cos wykrecic,zrobili podjazd i chwala im za to,dla mnie pozytywne zaskoczenie.
-
-
Ta, tylko mogli to zrobić kilka, kilkanaście kilometrów dalej, wtedy to by miało jakiś sens.zlypan97 pisze:sracie sie do tego Piasta jak jakies pizdy,zajebiscie ze checieli cos wykrecic,zrobili podjazd i chwala im za to,dla mnie pozytywne zaskoczenie.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Ta, tylko mogli to zrobić kilka, kilkanaście kilometrów dalej, wtedy to by miało jakiś sens.[/quote]
Tylko że nikt nie mógł przewidzieć że Pogoń opuści wcześniej stadion i pojedzie wcześniejszym pociągiem. Było minęło i do następnego ;)
PIAST&BATE
Tylko że nikt nie mógł przewidzieć że Pogoń opuści wcześniej stadion i pojedzie wcześniejszym pociągiem. Było minęło i do następnego ;)
PIAST&BATE
-
WIELKIE DERBY KRAKOWA
Cracovia
Oprawy, zwłaszcza ta na początku meczu, na plus. Doping na meczu ze strony Cracovii bardzo konkretny (podczas włączania się pozostałych trybun, co często miało miejsce) oraz średnio słyszalny, gdy śpiewał sam młyn (siedziałem niedaleko sektoru Wisły). Fajny obrazek przed meczem jak Cracovia została potraktowana gazem przez ochroniarki i wówczas stadion glośno zaintonował Jazda z k..ami, widać było, jak dodało to energii fanom Pasów.
Wisła
Z racji tego, że siedziałem niedaleko ich sektoru byli dobrze słyszalni, rzadko dopingowali. Na plus śpiewanie zostaw kibica, podczas przepychanek Cracovii z ochroniarkami.
Cracovia
Oprawy, zwłaszcza ta na początku meczu, na plus. Doping na meczu ze strony Cracovii bardzo konkretny (podczas włączania się pozostałych trybun, co często miało miejsce) oraz średnio słyszalny, gdy śpiewał sam młyn (siedziałem niedaleko sektoru Wisły). Fajny obrazek przed meczem jak Cracovia została potraktowana gazem przez ochroniarki i wówczas stadion glośno zaintonował Jazda z k..ami, widać było, jak dodało to energii fanom Pasów.
Wisła
Z racji tego, że siedziałem niedaleko ich sektoru byli dobrze słyszalni, rzadko dopingowali. Na plus śpiewanie zostaw kibica, podczas przepychanek Cracovii z ochroniarkami.
-
-
W Białym oprawa dzisiaj, flagowisko, do tego sektorówka i trochę pirotechniki. Legia obecna, ale ruszyli z dopingiem dosyć późno, chyba nawet od 2 połowy dopiero, być może czekali na komplet w klatce, bo z pierwszym gwizdkiem ich jeszcze nie było widać.
-
Co jakiś czas odbywają się spotkania z zarządem i dyskutujemy na temat naszych postulatów. Głównie od wyniku tych spotkań uzależniona jest nasza postawa na kolejnych meczach.KrissKSG pisze: Jakby ktoś z Piasta mógł opisać jak tam ochrona na stadionie i co z waszym protestem może być pv.
Ochrona? Stewardzi zbytnio nie uprzykrzają nam życia. W przerwie podchodzili do osób palących papierosy i prosili o zgaszenie petów a na kilku sektorach zwracali uwagę kibicom stojącym na schodach. Żółwie zgubiły klucze do bram przez co ludzie wbili na stadion z kilkunastominutowym opóźnieniem - to chyba na tyle z ''atrakcji''.
-
Warto też zaznaczyć że nie stwarzają problemów ze staniem na schodach w młynie. Każdy stoi gdzie chce.

-
Kraków rządzi się swoimi prawami i ma swoją własną unikalną mentalność i to po obu stronach.koksownica pisze:Ja mam takie pytanie, może uda się uzyskać odpowiedź bez spiny.
-
Mozna prosic liczbę zgód na DERBACH Krakowa ?
W górach jest wszystko co kocham
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
-
koksownica pisze:Ja mam takie pytanie, może uda się uzyskać odpowiedź bez spiny.
gwoli ścisłości
wislakrakow.com nie jest stroną kibicow Wisły. Ultrasów, chuliganów i innych grup kibicowskich. to bardziej komercyjna strona, stricte sportowa nastawiona na zysk z reklam.
strona Wisły to [link] , która notabene jest blokowana na wislakrakow.com
-
Weekendowe liczby Śląska Wrocław
+/- 50 osób na Fulham-Wisła
+/- 250 osób na Miedź-Chrobry
15 osób na Puszcza-Motor
50 osób na Cracovia-Wisła
+/- 50 osób na Fulham-Wisła
+/- 250 osób na Miedź-Chrobry
15 osób na Puszcza-Motor
50 osób na Cracovia-Wisła
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
z Tarnovii ok.70osóbIdealista pisze:Mozna prosic liczbę zgód na DERBACH Krakowa ?
-
Szkoda, ze na derbach nie pokazano zadnych zdobyczy, tym bardziej, ze to chyba najlepszy moment
-
Warty na meczu nie było, ma protest. "Doping"prowadziły jakieś skrzydlate świnie. Żeby nie było, jakby Warta była i tak byście przekrzyczeli.patyczakos pisze:Arki w Poznaniu lekko 450 osób. Mecz jak u siebie. Dzięki dla Lecha za silne wsparcie!
WKS Zawisza
-
KolejowyKS pisze:Stu zatrzymanych/zakazów(?), a nadal bawią się w najlepsze...nieznajomy05 pisze:W Kielcach kolejne 5 osób zatrzymanych za bluzgi, od początku to będzie pewnie około 100 osób zatrzymanych, jak tak dalej będzie to połowa młyna będzie miała zakazy.
Nie, obrazimy sie i pójdziemy do domu się schować, chyba o to psom chodzi. Robimy co się da ale z tym sie nie wygra( jedyne co robimy to nie przyznajemy się do niczego i kilka osób z braku dowodów uniewinniona a pikniki co się poprzyznawali mają zakazy).
-
zajebiste zdjęcia... brakuje jeszcze tylko peseli pod nimi...farben pisze:Wisła - Cracovia: Zadyma na trybunach [ZDJĘCIA]
[link]
Derby Krakowa: zniszczony stadion Cracovii [ZDJĘCIA]
[link]
-
takie czasy...teraz na tylu portalach z jednego meczu są zdjęcia, że przynajmniej na jednym zawsze są twarzówki. poza tym strony typu 12zawodnik.pl (gdzie rozumiem prowadzi to jakiś kibic) srają do własnego gniazda i same te twarzówki wrzucaja zasłaniając się tym, że na innych stronach tez je można zobaczyć...
-
Akurat od jakiegoś czasu strona www.12zawodnik.pl zamazuje twarze. Nie wiem, czy zawsze, ale na pewno często. Ale rozumiem, co miałeś na myśli.lsz pisze:takie czasy...teraz na tylu portalach z jednego meczu są zdjęcia, że przynajmniej na jednym zawsze są twarzówki. poza tym strony typu 12zawodnik.pl (gdzie rozumiem prowadzi to jakiś kibic) srają do własnego gniazda i same te twarzówki wrzucaja zasłaniając się tym, że na innych stronach tez je można zobaczyć...
Stilon Gorzów
-
tak samo można powiedzieć o legioniści.com i ichniejszych galeriach. fajne relacje tylko twarzówki też pierwsza klasa niestety. Ja nie chcę tu was (L) atakować w tym momencie tylko uważam że to nie do końca fair. chociaż swoim też cykacie foty nie zamazane
-
Terror. pisze:Szkoda, ze na derbach nie pokazano zadnych zdobyczy, tym bardziej, ze to chyba najlepszy moment
Z tego co widziałem to jedna flaga zawisła do góry kołami, nad mlynem Cracovii, z tym że na pewno nie była to flaga Wisły ani żadnej z ich zgód. Można coś wiecej na temat tej flagi?