olimpijska2.pl pisze:Catering w Szczecinie ponadprzeciętny jeśli chodzi o wybór szamy, ale... praktycznie wszystko zimne. Zarówno kiełbaski (9zł), szaszłyki (chyba 14zł) jak i pierogi (13zł), na które ja się skusiłem. [link] Aczkolwiek muszę zaznaczyć, mnie pierogi smakowały ;]
Z napojów: nestea i cola za 5zł oraz woda mineralna za 3 zł.
Zimne to racja. Kiełbaski niedobre, ale duże. Szaszłyki tylko na specjalne zamówienie szef kuchni przynosi ( 14 zł chyba tak jak mówisz ), pierogów niema... Napoje godzinę przed meczem - 4 zł, zaś pół godziny przed meczem już po 5 zł. Jedyną pociechą jest piękna pani "czarna" Ula, tak samo jak w Gdyni pani blond.
pizza pisze:ja najlepszą kiełbę jadłem z 2 sezony temu w Radzionkowie. Nie była zbyt wielka ale bardzo smaczna i dobrze wypieczona. Cena 5 zeta z musztardą, ketchupem i dużą bułą
Dokładnie Tylko w Bytomiu Cidry wtedy mecze rozgrywały.
Kiełba w Szczecinie 9zł z buleczką w miare do tego cola 5zł.
W Białymstoku katering w miarę dobry ale szału nie ma zaś na stadionie Podbeskidzia bardzo smaczne te "takie coś" (ziemniaki, kiełbasa i coś jeszcze) niestety nie wiem jak to się nazywa bo podchodząc po to wystarczyło powiedzieć "to samo proszę". Ktoś zna nazwę tego dania.
deikson1 pisze:W Białymstoku katering w miarę dobry ale szału nie ma zaś na stadionie Podbeskidzia bardzo smaczne te "takie coś" (ziemniaki, kiełbasa i coś jeszcze) niestety nie wiem jak to się nazywa bo podchodząc po to wystarczyło powiedzieć "to samo proszę". Ktoś zna nazwę tego dania.
To "takie coś" nazywa się "duszonki". W różnych rejonach obowiązuje inna nazwa tego dania, jednak najczęściej spotykana to "duszonki".
W Bielsku swego czasu można było opierniczyć Risotto,chyba 2006 rok, nie powiem dawało radę,beznadziejna kiełba z wody w Poznaniu ale tam jak wiadomo muszą podawać tak a nie inaczej przez chujowy stadion i brak wymogów spełnionych.
Moje subiektywne zdanie a jako że wyznaję filozofie że wyjazd bez kiełby to nie wyjazd to co nie co wiem.
Nie mogę się zgodzić z opiniami na temat Białegostoku i Lubina.
W Białymstoku dostałem kiełbasę nie dość że zimną to pełną wody.
A jeśli chodzi o Lubin to standard podobny. Co prawda w smaku było całkiem przyzwoicie to oczywiście kiełbasa zimna a bułka twarda. Ale największy niesmak zostawiło po sobie tępo obsługi. Całą drugą połowę czekałem na jedzenie. Stoi tam chyba z 5 osób a robią wolniej niż za komuny!
Na Legii nadal sprzedają te zajebiste bułki z dużym kawałkiem kurczaka po 11zł ?
Testowałem na meczu PP Legia-Ruch w zeszłym sezonie i liczę jutro na powtórkę, bo naprawdę znakomita szama.
Widzew Łódź - Bałuty Pany
asc pisze:podobno kibice Widzewa się pojawili w Warszawie ? Dlaczego ??
W Gdańsku wzięli chyba liczydło do ręki i wyszło im, że więcej zarobią, jak wyeliminują płatność wyłącznie kartą, bo wczoraj w sektorze gości można było płacić gotówką. Ale ceny i jakość mizerna. Niestety.
Kiełba na ŁKS rewelacja. Zraziłem się ceną - 10zł. Nie wiem czego mi tak smakowała, moze z tego zimna, bo jeść mi sie zawsze chce.
Pytanie do kogos z ŁKS, wiecie moze jak sie tak kiełbasa nazywa i z jakiej firmy jest?
Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł
A jak jest napisane, że cena jest za 0,4 czy za 0,5?
Jasne ze za 0.5
Zgrabnie przykryte przykrywka plasikowa a wez tu czlowieku zdejmij to mala niespodzianka. chyba specjalnie daja te przykrywki bo slomki i tak nie uswiadczysz wiec po co to nakrywaja ? Przeciez nikt nie bedzie pil przez miejsce na slomke
Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł
A jak jest napisane, że cena jest za 0,4 czy za 0,5?
Jasne ze za 0.5
Zgrabnie przykryte przykrywka plasikowa a wez tu czlowieku zdejmij to mala niespodzianka. chyba specjalnie daja te przykrywki bo slomki i tak nie uswiadczysz wiec po co to nakrywaja ? Przeciez nikt nie bedzie pil przez miejsce na slomke
pisałem już o takim mantyku na Lechu w sektorze gości leją tak że z 3 butelek 0.5 robią 4 i 5 zika do kieszeni chowają przyciąłem chama
To w Elblągu widocznie ceny podskoczyły bo teraz w sektorze gości kiełbasa kosztuje 10 zł nie powiem bo nawet w miare ale w Grudziądzu za taka samą kiełbase płaci sie 5 zł plus kawa 4 zł także w 10 zł sie zmiescisz w nie jednym mieście za tyle nawet kiełbasy nie kupisz:D
Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki, kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Kiedy jadłes w Łecznej?
Ja ostatnio tam jadłem to był tylko Bigos (taka jakby zjebana zupa) z kiełbasa co by pies nie zjadł. cena ... nie pamiętam ale za takie gówno na pewno za drogie.
910N pisze:Ceny w Gdańsku:
-zapiekanka 9 zł
-kawałek pizzy z szynku lub salami 10 zł
-hamburger 12 zł
-karkówka w bułce 12 zł
- frytki 7 zł
-kawa/herbata 5 zł
Coś z tego zestawu nie powoduje ucieczki do toalety albo wręcz jest smaczne ? Byłbym wdzięczny za małą podpowiedź. Zwykłej kiełby nie ma ?
Swoją drogą, najgorszy katering na Cracovii zdecydowanie. Przynajmniej w tamtym sezonie wyglądało to tragicznie. Paskudna zapiekanka, gorsza od tej na Legii.
Widzew Łódź - Bałuty Pany
asc pisze:podobno kibice Widzewa się pojawili w Warszawie ? Dlaczego ??
katering w Bełchatowie oceniam dosyć średnio, babki w tej budce zdecydowanie za wolno się organizują. Kiełbasa, nie powiem dobra, choć jak ugryziesz to od tłuszczu może Ci trysnąć na twarz :) Ketchupu żałują zdecydowanie. Co do cen to:
Kiełba + Cola = 13 zł (Cola w plastikowym kubeczku 0,2l)
Kiełba = 10 zł
Chyba jest, w Gdańsku są 2 punkty gastronomiczne na sektorze w jednym Pizza, zapiekanki i coś jeszcze i w drugim te karkówki w bułkach i inne hamburgery. Z tego co kojarzę to ktoś na sektorze zajadał się takim pseudo hot-dogiem z normalna kiełbą.
PatoBałuty pisze:
Coś z tego zestawu nie powoduje ucieczki do toalety albo wręcz jest smaczne ?
Nikt ze znajomych co jedli na tym stadionie, nie "uciekał do toalety". Jedyne co to mogę odradzić pizze reszta z tego co słyszałem "spoko".
w Olsztynie na Stomilu kiełbaska z bułką (bułkami ;) ) za 5zł jest. Oceniając przez pryzmat jakości i ceny to uważam za bardzo dobrą. Do tego Pepsi za 4zł o ile dobrze pamiętam 0.4l.
Richat pisze:Łęczna - zajebiście smaczna kiełba w bułce (coś na wzór hot doga) cena chyba 7,5 zł
Zawisza - kiełbasa mała i średnia w smaku, chłopak z kateringu mega nieogarnięty, kiełba 10 zł; chleb i kiełbasa podawana na ziemie !!!
Gdynia - katering elegancki, kiełbasa smaczna i duża - 10 zł, cola 0,5l - 5 zł
Na Zawiszy niestety kiełby sprzedaje zwykła ku***, ja polecam unikać jego kateringu.
mokry_john pisze:widzisz tate oszukasz, mame oszukasz ale życie nie oszukasz choćbyś miał i 5 kont a jesteś lewakiem to zasze nim pozostaniesz i na kazdym bedziesz lewakiem ! żarty sie skończyły, polowanie na lewaków rozpoczęte nadejdzie i czas na ciebie, chociaż tego sie nie spodziewalem ale jak widać myliłem się!
stan naprzeciw i walcz jak to robisz w necie lewaku !
Elbląg 10 zł w sumie duża nawet ale w Grudziądzu za taka samą zapłacisz 5 zł w sumie co stadion to inne ceny.Ale głównie jak poprzednik pisał srednia praktycznie wszedzie wychodzi koło 8-10zł
Bardzo smaczna kiełba. O ile pamietam to kumpel też zachwalał karczki. Napoje 0,5l - 4 zł. Nawiasem mówiąc baaardzo sprawne wejście na sektor w Elblągu.