Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Katering na wyjazdach :)
Gięta za 8, jak zdrapałeś zwęglone fragmenty, to całkiem zjadliwa ;)
Czyli przynajmniej pieką na żarze a nie jak na Koronie w mikrofali podgrzewają.
I tak nic nie przebije cateringu na Miedzi, grill elektryczny i mikrofala ;)
-
Kargul 1950
W Łowiczu 8 zł kiełbasa duży kawałek tylko robiony troche dziwnie jak frytka w oleju .Szału nie ma .
W Łowiczu kiełba robiona w głębokim tłuszczu, co jest conajmniej dziwne.
-
Cave canem
A spotkal sie ktos kiedys z pieczonymi kurczakami na stadionach? Flaczkami albo gotowana kukurydza heh? pytanie calkiem powazne heh
Na Podbeskidziu swego czasu w sektorze gości można było kupić ryż z warzywami. Ciekawa odskocznia od monotonnej kiełbasy;)
Rownież na Podbeskidziu był jakis bigos i inne cuda.
W Zabrzu pamiętam...szarlotkę :-)
W Zabrzu pamiętam...szarlotkę :-)
W Kobylinie pamiętam, że była Cola za 7 zł 2 litry! Pewno długo później przeżywali jaki to oni tam interes zrobili na nas ;-)
na Podbeskidziu za czasów sektora dla przyjezdnych - żurek, karczek, bigos i inne 'dziwne" stadionowe przysmaki....
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
Catering w Szczecinie ponadprzeciętny jeśli chodzi o wybór szamy, ale... praktycznie wszystko zimne. Zarówno kiełbaski (9zł), szaszłyki (chyba 14zł) jak i pierogi (13zł), na które ja się skusiłem. Aczkolwiek muszę zaznaczyć, mnie pierogi smakowały ;]
Z napojów: nestea i cola za 5zł oraz woda mineralna za 3 zł.
Katering swoją drogą i jakość ale warzne tez kto jest na kateringu bo jak wiadomo byle kto na kateringu nie jest ;)Nie kazdy ma talent do tego by operować grillem ;)
Do tego m in ziemniaki, schabowe itp akcja marketingowa na ten sezon.olimpijska2.pl pisze:Catering w Szczecinie ponadprzeciętny jeśli chodzi o wybór szamy, ale... praktycznie wszystko zimne. Zarówno kiełbaski (9zł), szaszłyki (chyba 14zł) jak i pierogi (13zł), na które ja się skusiłem. Aczkolwiek muszę zaznaczyć, mnie pierogi smakowały ;]
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
W Bydgoszczy dramat, kiełbaska zimna, przeciętna, do tego przynoszona raz na jakiś czas z grilla z sektorów gospodarzy. Organizacyjnie okręgówka.
A w Polkowicach... brak cateringu.
A jak wygląda katering w Gdańsku?
timo pisze:A jak wygląda katering w Gdańsku?
Jednym smakowało drugim nie. Platnośc tylko kartą albo specjalną karta która idzie kupić za 20 i 50 zł jak sie nie myle.
A po ile gięta w Gdańsku? Doładowania 20 i 50 zł, a kiełbasa pewnie 9, albo 11! ;)
Możliwość wynegocjowania schabowego z ziemniakami(? juz zapomniałem) i surówką po meczu za bezcen :)olimpijska2.pl pisze:Catering w Szczecinie ponadprzeciętny jeśli chodzi o wybór szamy, ale... praktycznie wszystko zimne. Zarówno kiełbaski (9zł), szaszłyki (chyba 14zł) jak i pierogi (13zł), na które ja się skusiłem. Aczkolwiek muszę zaznaczyć, mnie pierogi smakowały ;]
-
King_Artur_1908y
W Gdańsku kiełba w bułce (dosyć ładnie wyglądająca gabarytowo-oceniam tylko na podstawie wyglądu) bodajże 15 zł. Płatne tylko kartą.
Dobre szaszłyki serwują w Niecieczy. 6 zł, ale bez pieczywa.
Na Polonii Warszawa faktycznie lipa z cateringiem. Wybór może jakiś tam jest, ale porcje małe, ceny duże, obsługa niemiła.
Dobre szaszłyki serwują w Niecieczy. 6 zł, ale bez pieczywa.
Na Polonii Warszawa faktycznie lipa z cateringiem. Wybór może jakiś tam jest, ale porcje małe, ceny duże, obsługa niemiła.
-
z_krainy_marzen
w Gdyni Kiełba z pieczywem 10zł( w miare przystępnym wymiarze) do tego Hot-dog za piątala i jakieś napoje.
ja najlepszą kiełbę jadłem z 2 sezony temu w Radzionkowie. Nie była zbyt wielka ale bardzo smaczna i dobrze wypieczona. Cena 5 zeta z musztardą, ketchupem i dużą bułą
Z tych co byli w Białymstoku(jak się nie mylę to Lechia, Korona, Cracovia i Zagłębie Lubin). Jak z kateringiem?
Bardzo słaba kiełbasa, choć duża to przepełniona wodą (czy tłuszczem c*** wie co to było) smak beznadziejny a koszt to 10zł. Podają ją w bułce, jak powiedziałem babce żeby mi bułkę obok położyła to zdziwiona pytała "Gdzie tak jedzą?" :). Laska jest trochę zakręcona, więc czasem zdarza jej się dać kiełbasę po promocji za bezcen ;)
katering na Jadze nie najgorszy, kiełba w bułce zimnej nawet smakowało - 10 zł - porównując to z naszym kateringiem w Lubinie mielibyśmy jeszcze colę ;) Cola tam za 5 zł. Ogółem myślę, że dobra szama, lecz ceny z bajki.
Jako że zostałem po meczu,to szybko napisze.King_Artur_1908y pisze:.
Catering na Polonii zupełnie inny niż w poprzednich latach.
Żurek,bigos,kiełbasa ceny odpowiednio 6,6,10zł,czyli standardowe.
Sam osobiście jadłem żurek i powiem że lepszego dawno nie jadłem.
O kiełbasie nie napisze,ale podobno niezła.
A tak to bardzo dobra kiełbasa w Lubinie.
Zimne to racja. Kiełbaski niedobre, ale duże. Szaszłyki tylko na specjalne zamówienie szef kuchni przynosi ( 14 zł chyba tak jak mówisz ), pierogów niema... Napoje godzinę przed meczem - 4 zł, zaś pół godziny przed meczem już po 5 zł. Jedyną pociechą jest piękna pani "czarna" Ula, tak samo jak w Gdyni pani blond.olimpijska2.pl pisze:Catering w Szczecinie ponadprzeciętny jeśli chodzi o wybór szamy, ale... praktycznie wszystko zimne. Zarówno kiełbaski (9zł), szaszłyki (chyba 14zł) jak i pierogi (13zł), na które ja się skusiłem. dieta zgodna z grupą krwi Aczkolwiek muszę zaznaczyć, mnie pierogi smakowały ;]
Ale mi przypomniałeś ;) Mi też wpadła w oko ;)Pat pisze:Jedyną pociechą jest piękna pani "czarna" Ula
-
z_krainy_marzen
Dokładnie Tylko w Bytomiu Cidry wtedy mecze rozgrywały.pizza pisze:ja najlepszą kiełbę jadłem z 2 sezony temu w Radzionkowie. Nie była zbyt wielka ale bardzo smaczna i dobrze wypieczona. Cena 5 zeta z musztardą, ketchupem i dużą bułą
Kiełba w Szczecinie 9zł z buleczką w miare do tego cola 5zł.
W Białymstoku katering w miarę dobry ale szału nie ma zaś na stadionie Podbeskidzia bardzo smaczne te "takie coś" (ziemniaki, kiełbasa i coś jeszcze) niestety nie wiem jak to się nazywa bo podchodząc po to wystarczyło powiedzieć "to samo proszę". Ktoś zna nazwę tego dania.
-
TsPfAn1995
deikson1 pisze:W Białymstoku katering w miarę dobry ale szału nie ma zaś na stadionie Podbeskidzia bardzo smaczne te "takie coś" (ziemniaki, kiełbasa i coś jeszcze) niestety nie wiem jak to się nazywa bo podchodząc po to wystarczyło powiedzieć "to samo proszę". Ktoś zna nazwę tego dania.
To "takie coś" nazywa się "duszonki". W różnych rejonach obowiązuje inna nazwa tego dania, jednak najczęściej spotykana to "duszonki".
-
wlepki.com
W Bielsku swego czasu można było opierniczyć Risotto,chyba 2006 rok, nie powiem dawało radę,beznadziejna kiełba z wody w Poznaniu ale tam jak wiadomo muszą podawać tak a nie inaczej przez chujowy stadion i brak wymogów spełnionych.
Moje subiektywne zdanie a jako że wyznaję filozofie że wyjazd bez kiełby to nie wyjazd to co nie co wiem.
Nie mogę się zgodzić z opiniami na temat Białegostoku i Lubina.
W Białymstoku dostałem kiełbasę nie dość że zimną to pełną wody.
A jeśli chodzi o Lubin to standard podobny. Co prawda w smaku było całkiem przyzwoicie to oczywiście kiełbasa zimna a bułka twarda. Ale największy niesmak zostawiło po sobie tępo obsługi. Całą drugą połowę czekałem na jedzenie. Stoi tam chyba z 5 osób a robią wolniej niż za komuny!
Nie mogę się zgodzić z opiniami na temat Białegostoku i Lubina.
W Białymstoku dostałem kiełbasę nie dość że zimną to pełną wody.
A jeśli chodzi o Lubin to standard podobny. Co prawda w smaku było całkiem przyzwoicie to oczywiście kiełbasa zimna a bułka twarda. Ale największy niesmak zostawiło po sobie tępo obsługi. Całą drugą połowę czekałem na jedzenie. Stoi tam chyba z 5 osób a robią wolniej niż za komuny!
-
PatoBałuty
Na Legii nadal sprzedają te zajebiste bułki z dużym kawałkiem kurczaka po 11zł ?
Testowałem na meczu PP Legia-Ruch w zeszłym sezonie i liczę jutro na powtórkę, bo naprawdę znakomita szama.
Testowałem na meczu PP Legia-Ruch w zeszłym sezonie i liczę jutro na powtórkę, bo naprawdę znakomita szama.
Gdy byłem na Legii ostatnio (Legia vs. TSP) to były tylko hot dogi zwykłe i z kiełbasą. Z kurczakiem nic nie było.
W Gdańsku wzięli chyba liczydło do ręki i wyszło im, że więcej zarobią, jak wyeliminują płatność wyłącznie kartą, bo wczoraj w sektorze gości można było płacić gotówką. Ale ceny i jakość mizerna. Niestety.
A panie z obsługi w koszulkach Lecha! ;))
A panie z obsługi w koszulkach Lecha! ;))
Ceny w Gdańsku:
-zapiekanka 9 zł
-kawałek pizzy z szynku lub salami 10 zł
-hamburger 12 zł
-karkówka w bułce 12 zł
- frytki 7 zł
-kawa/herbata 5 zł
-zapiekanka 9 zł
-kawałek pizzy z szynku lub salami 10 zł
-hamburger 12 zł
-karkówka w bułce 12 zł
- frytki 7 zł
-kawa/herbata 5 zł
A w zestawach z piciem (cola/fanta itd.) + 4zł, a samo picie poza zestawem 5 zł.
Kiełba na ŁKS rewelacja. Zraziłem się ceną - 10zł. Nie wiem czego mi tak smakowała, moze z tego zimna, bo jeść mi sie zawsze chce.
Pytanie do kogos z ŁKS, wiecie moze jak sie tak kiełbasa nazywa i z jakiej firmy jest?
Pytanie do kogos z ŁKS, wiecie moze jak sie tak kiełbasa nazywa i z jakiej firmy jest?
-
fazimodo
Warszawa:
Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł
Hot-Dog 7zł wielkosci polowy normalnego hot-doga
kielbasa w bulce 13zł
Pepsi ktorej powinno byc 0.5l leja 0.4 - 6zł