NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE
Ciekaw jestem ilu z was teraz oglada Tomasza Lisa z Kaczynskim... Usmiecha wam sie Ziobro? Macierewicz? Przeciez to takie same oszolomy jak Palikot... Wydaje mi sie ze cokolwiek nie zobimy bedzie dla nas zle.
-
ja oglądam. Lis nie powinien prowadzic takiego programu, sami widzicie jaki jest nie obiektywny.PF pisze:Ciekaw jestem ilu z was teraz oglada Tomasza Lisa z Kaczynskim... Usmiecha wam sie Ziobro? Macierewicz? Przeciez to takie same oszolomy jak Palikot... Wydaje mi sie ze cokolwiek nie zobimy bedzie dla nas zle.
a porównywanie Macierewicza do Palikota zostawie bez komentarza
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Lis to taka czerwona ku*** typowy sługus PO co potwierdza dziś w tym śmiesznym programie . "Kobiety z wózkami uciekają przed kibolami" słowa tego oszołoma...
-
PiS wygra i tak nie stworzy koalicji. Przestańcie myśleć w tych kategoriach, tu tylko chodzi o walke z tą władzą. Widzieliście ich nowy spot? Obrazki zadym ze stadionów przplatane z zamieszkami pod pałacem prezydenckim i pytanie: Oni pójdą na wybory, a Ty? PO zniża się do takiego poziomu, bo już straszenie PiSem nie wystarczy. Dzięki komu? Dzięki kibolom. I to najważniejsze. Nabruździliśmy GW, nabruździliśmy TVN, Legia długo trwała w walce z ITI, mamy stowarzyszenia, jesteśmy mimo wszystko lepiej zorganizowani niż z 5 lat temu, więc nie ma co wracać do tego co dawniej. Zresztą patrzcie co zaczyna się dziać w Europie, na ulicach coraz więcej protestów, niezadowolenia społecznego. Władza ma coraz wiecej w gaciach. O Lisie nawet nie chce się dyskutować, ale to nic. Mogą siać swoją propagande - komuna upadła, upadną i oni.
Co do tych reklam - nieodpowiedzialność niektórych osób, pozostaje duży niesmak.
Co do tych reklam - nieodpowiedzialność niektórych osób, pozostaje duży niesmak.
-
Strona klubowa nie kibicowska..::1952::.. pisze:Cała kibicowska Polska jest przeciw PO, tym czasem kibice Unii Tarnów zamieścili na swojej stronie baner z jednym z kandydatów PO [link] .
Wisła Nowa Huta
-
Ja Wam powiem jedno dawno nie widziałem tylu polityków posranych:D.Juz wykorzystują co sie tylko da te filmiki miażdżą.Jedno jest pewne każdy z tego forum niech idzie zagłosować 9 października według własnego sumienia i jak każdy uważa :)
ps; A ja ku*** 10 mam urodziny pewnie z******:D
ps; A ja ku*** 10 mam urodziny pewnie z******:D
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Wchodzę sobie na Youtube, a tu takie coś.
[link]
[link]
-
Nie mogę edytować więc wrzucam odnośnik z tego zdjęcia do filmu.
http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI
http://www.youtube.com/watch?v=0jrhMDAR2EI
-
PO idzie ostro w końcówce ;)
A to komentarz po wczorajszych wyczynach Lisa
W poniedziałek wieczorem gościem programu "Tomasz Lis na żywo" był szef PiS Jarosław Kaczyński. Po tej rozmowie mnożą się już komentarze o "braku profesjonalizmu i kompromitacji" prowadzącego Tomasza Lisa.
Panowie zaczęli od spraw gospodarczych. Na pytanie Lisa, kto w ewentualnym rządzie PiS będzie odpowiadał za gospodarkę, Kaczyński nie odpowiedział. Zapewnił jedynie, że będzie to osoba sprawdzona, znakomicie przygotowana.
Kto w rządzie Kaczyńskiego?
Kaczyński nie chciał też odpowiedzieć na pytanie, czy do ewentualnego rządu wejdą Zbigniew Ziobro i Antoni Macierewicz. Gdy Tomasz Lis jednak nie chciał ustąpić i zapytał, czy Macierewicz w rządzie to dobry pomysł, prezes PiS odpowiedział: Macierewicz stworzył KOR, to wielka zasługa historyczna i potrafił bardzo dużo zrobić jeśli chodzi o oczyszczenie Polski z pozostałości dawnego systemu, który był systemem bardzo złym, choć może ma pan inne zdanie w tej sprawie. To bardzo dobra legitymacja by być w rządzie dla polskich patriotów. - Im więcej wiem o rządzie, tym mniej mówię - żartował Kaczyński.
"Nie będzie debaty z Tuskiem"
Jarosław Kaczyński wykluczył też debatę z Donaldem Tuskiem. Jeszcze raz podkreślił, że nie będzie debaty z Donaldem Tuskiem, bo nie chce debat w oparach absurdu. - Donald Tusk od sześciu lat mówi o nas w ten sposób, że to są opary absurdu, tak się nie da dyskutować - mówił w programie.
Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński powiedział, że chce być premierem państwa niezależnego i suwerennego.
W czasie całego programu dało się zauważyć niezwykłe opanowanie i przygotowanie Jarosława Kaczyńskiego. "Niezależne Forum Publicystów" aż huczy od komentarzy na ten temat. "Gospodarz programu potrafił jedynie drasnąć Kaczyńskiego w trzech wątkach: stosunkach z Komorowskim, z o. Rydzykiem i poręczeniem Kempy za Starucha" - czytamy między innymi.
Prezes PiS zapewnił, że jeśli zostanie premierem, jego relacje z Bronisławem Komorowskim będą "formalne", takie, jakie wymagają konstytucja i ustawy.
Spór o Angelę Merkel
Był też spór o Angelę Merkel - Lis pytał, o co Kaczyńskiemu chodziło gdy w książce "Polska naszych marzeń" napisał o Angeli Merkel, że jej kanclerstwo "nie było wynikiem czystego zbiegu okoliczności".
- Czy pan nie zna polskiego? Było wynikiem, że połączyły się dwie części Niemiec, pojawiły się napięcia i potrzebna była osoba ze wschodniej części Niemiec. Resztę zostawmy politykom. Stanie na baczność przed jakąkolwiek inną stolicą nie przystoi polskiemu premierowi. Polski premier nie powinien się obawiać kanclerza Niemiec, premiera i prezydenta Rosji, pisząc to co uważa za stosowne. Ja to właśnie zrobiłem, nie chcę być premierem państwa dużego, ale klienckiego, które jest degradowane przez własne kierownictwo - powiedział Kaczyński. - Pan się strasznie obawia tych z zewnątrz. Żal mi pana - dodał.
Kobiety na plakatach
Na samym końcu programu dziennikarz zapytał Jarosława Kaczyńskiego, czy zna wszystkie kobiety z billboardu PiS. Polityk odparł, że większość zna i zaczął wyliczać. Wymieniając Ilonę Klejnowską prezes PiS powiedział, że startuje ona z Płocka z czym zgodzić się nie chciał Lis. Twierdził bowiem, że Ilona Klejnowska jest na bydgoskiej liście. Kaczyński chciał się "założyć" z dziennikarzem, ten jednak się nie zgodził. Lis oczywiście nie miał racji - Ilona Klejnocka startuje z Płocka. Tomasz Machała z Polsat Wydarzenia napisał, że Lis się dramatycznie pomylił.
"Tusk do Lisa: Zwalniam Cię!"
Po tej rozmowie opinie są bezlitosne dla Tomasza Lisa. Na stronie Salon24.pl na "Niezależnym Forum Publicystów" można przeczytać już dowcipy na ten temat:
"Dzisiaj gościem Jarosława Kaczyńskiego był Tomasz Lis. Zapraszamy za tydzień!".
"Tomasz Lis dzisiaj nie udawał. Pokazał poziom, który być może zawstydziłby samego Jerzego Urbana. I przegrał na punkty".
"Kaczka zjadła Lisa"
Koniec dziennikarstwa?
"Lis pomylił się nie tylko w zadłużeniu Polski za czasów rządów PiS: nie był to 11% wzrost, a 7% w 2006 i 4% w 2007 r. Funkcjonariusz mediów nie dosłyszał frazy "Panie redaktorze", upominając Kaczyńskiego, że nie jest jeszcze "doktorem". Zarzucił politykowi podwyżkę podatków, po czym się poprawił i zmienił na "obniżkę". Czekał go solidny nokaut ze strony prezesa PiS, "by się wreszcie zdecydował" - czytamy w komentarzach.
Dziennikarz Igor Janke przewiduje nawet "koniec dziennikarstwa". "Tomasz Lis złamał wszelkie możliwe zasady tego zawodu" - napisał Janke. Anna Kalczyńska z TVN24 stwierdziła, że rozmowa przypominała raczej pojedynek niż wywiad.
Wielu uważa, że red. Lis totalnie skompromitował się jako dziennikarz i publicysta. "Wystąpił w roli pseudo-Tuska: "Skoro nie chcesz, Jarosławie, debatować z Donaldem, to ja - Tomasz Lis - zniszczę Cię za niego" - napisał internauta. Inny dodał: Lis przegrał. Pseudo-Tusk przegrał. Tym razem Kaczka zjadła Lisa.
;)
za wp.pl
A to komentarz po wczorajszych wyczynach Lisa
W poniedziałek wieczorem gościem programu "Tomasz Lis na żywo" był szef PiS Jarosław Kaczyński. Po tej rozmowie mnożą się już komentarze o "braku profesjonalizmu i kompromitacji" prowadzącego Tomasza Lisa.
Panowie zaczęli od spraw gospodarczych. Na pytanie Lisa, kto w ewentualnym rządzie PiS będzie odpowiadał za gospodarkę, Kaczyński nie odpowiedział. Zapewnił jedynie, że będzie to osoba sprawdzona, znakomicie przygotowana.
Kto w rządzie Kaczyńskiego?
Kaczyński nie chciał też odpowiedzieć na pytanie, czy do ewentualnego rządu wejdą Zbigniew Ziobro i Antoni Macierewicz. Gdy Tomasz Lis jednak nie chciał ustąpić i zapytał, czy Macierewicz w rządzie to dobry pomysł, prezes PiS odpowiedział: Macierewicz stworzył KOR, to wielka zasługa historyczna i potrafił bardzo dużo zrobić jeśli chodzi o oczyszczenie Polski z pozostałości dawnego systemu, który był systemem bardzo złym, choć może ma pan inne zdanie w tej sprawie. To bardzo dobra legitymacja by być w rządzie dla polskich patriotów. - Im więcej wiem o rządzie, tym mniej mówię - żartował Kaczyński.
"Nie będzie debaty z Tuskiem"
Jarosław Kaczyński wykluczył też debatę z Donaldem Tuskiem. Jeszcze raz podkreślił, że nie będzie debaty z Donaldem Tuskiem, bo nie chce debat w oparach absurdu. - Donald Tusk od sześciu lat mówi o nas w ten sposób, że to są opary absurdu, tak się nie da dyskutować - mówił w programie.
Prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński powiedział, że chce być premierem państwa niezależnego i suwerennego.
W czasie całego programu dało się zauważyć niezwykłe opanowanie i przygotowanie Jarosława Kaczyńskiego. "Niezależne Forum Publicystów" aż huczy od komentarzy na ten temat. "Gospodarz programu potrafił jedynie drasnąć Kaczyńskiego w trzech wątkach: stosunkach z Komorowskim, z o. Rydzykiem i poręczeniem Kempy za Starucha" - czytamy między innymi.
Prezes PiS zapewnił, że jeśli zostanie premierem, jego relacje z Bronisławem Komorowskim będą "formalne", takie, jakie wymagają konstytucja i ustawy.
Spór o Angelę Merkel
Był też spór o Angelę Merkel - Lis pytał, o co Kaczyńskiemu chodziło gdy w książce "Polska naszych marzeń" napisał o Angeli Merkel, że jej kanclerstwo "nie było wynikiem czystego zbiegu okoliczności".
- Czy pan nie zna polskiego? Było wynikiem, że połączyły się dwie części Niemiec, pojawiły się napięcia i potrzebna była osoba ze wschodniej części Niemiec. Resztę zostawmy politykom. Stanie na baczność przed jakąkolwiek inną stolicą nie przystoi polskiemu premierowi. Polski premier nie powinien się obawiać kanclerza Niemiec, premiera i prezydenta Rosji, pisząc to co uważa za stosowne. Ja to właśnie zrobiłem, nie chcę być premierem państwa dużego, ale klienckiego, które jest degradowane przez własne kierownictwo - powiedział Kaczyński. - Pan się strasznie obawia tych z zewnątrz. Żal mi pana - dodał.
Kobiety na plakatach
Na samym końcu programu dziennikarz zapytał Jarosława Kaczyńskiego, czy zna wszystkie kobiety z billboardu PiS. Polityk odparł, że większość zna i zaczął wyliczać. Wymieniając Ilonę Klejnowską prezes PiS powiedział, że startuje ona z Płocka z czym zgodzić się nie chciał Lis. Twierdził bowiem, że Ilona Klejnowska jest na bydgoskiej liście. Kaczyński chciał się "założyć" z dziennikarzem, ten jednak się nie zgodził. Lis oczywiście nie miał racji - Ilona Klejnocka startuje z Płocka. Tomasz Machała z Polsat Wydarzenia napisał, że Lis się dramatycznie pomylił.
Po tej rozmowie opinie są bezlitosne dla Tomasza Lisa. Na stronie Salon24.pl na "Niezależnym Forum Publicystów" można przeczytać już dowcipy na ten temat:
"Dzisiaj gościem Jarosława Kaczyńskiego był Tomasz Lis. Zapraszamy za tydzień!".
"Tomasz Lis dzisiaj nie udawał. Pokazał poziom, który być może zawstydziłby samego Jerzego Urbana. I przegrał na punkty".
"Kaczka zjadła Lisa"
Koniec dziennikarstwa?
"Lis pomylił się nie tylko w zadłużeniu Polski za czasów rządów PiS: nie był to 11% wzrost, a 7% w 2006 i 4% w 2007 r. Funkcjonariusz mediów nie dosłyszał frazy "Panie redaktorze", upominając Kaczyńskiego, że nie jest jeszcze "doktorem". Zarzucił politykowi podwyżkę podatków, po czym się poprawił i zmienił na "obniżkę". Czekał go solidny nokaut ze strony prezesa PiS, "by się wreszcie zdecydował" - czytamy w komentarzach.
Dziennikarz Igor Janke przewiduje nawet "koniec dziennikarstwa". "Tomasz Lis złamał wszelkie możliwe zasady tego zawodu" - napisał Janke. Anna Kalczyńska z TVN24 stwierdziła, że rozmowa przypominała raczej pojedynek niż wywiad.
Wielu uważa, że red. Lis totalnie skompromitował się jako dziennikarz i publicysta. "Wystąpił w roli pseudo-Tuska: "Skoro nie chcesz, Jarosławie, debatować z Donaldem, to ja - Tomasz Lis - zniszczę Cię za niego" - napisał internauta. Inny dodał: Lis przegrał. Pseudo-Tusk przegrał. Tym razem Kaczka zjadła Lisa.
;)
za wp.pl
-
-
TO JEST JEDNA Z 2 STRON Z KIBICÓW UNII.NIE WIESZ - NIE PISZ FARMAZONÓW.19TSW06 pisze:Strona klubowa nie kibicowska..::1952::.. pisze:Cała kibicowska Polska jest przeciw PO, tym czasem kibice Unii Tarnów zamieścili na swojej stronie baner z jednym z kandydatów PO [link] .
-
Podczas niedawnego meczu fazy grupowej Ligi Europejskiej, w którym warszawska Legia mierzyła się z Hapoelem Tel Awiw, fani stołecznego zespołu wywiesili ogromny transparent, na którym - stylizowaną na alfabet arabski czcionką - widniał napis "Dżihad Legia". W sprawie kontrowersyjnej oprawy wypowiedziała się działająca w Stanach Zjednoczonych Liga Przeciw Zniesławieniu (ADL).
Dyrektor krajowy ADL Abraham H. Foxman zaapelował do władz polskiego rządu, by sprawę transparentu kibiców "Wojskowych" potraktowali poważnie i jak najszybciej ujęli i ukarali sprawców:
Słowo "Dżihad" wyraźnie odnosi się do języka używanego przez grupy terrorystyczne, które zagrażają Izraelowi. Jego użycie w czasie sportowej imprezy, przeciwko Izraelowi, jest oburzające i obraźliwe. Wzywamy, aby polski rząd i liga piłkarska potraktowały tę sprawę poważnie i pociągnęli winnych do odpowiedzialności - cytuje portal RMF24.pl.
Zobacz też: UEFA przerażona Euro 2012. "To będzie rasistowski turniej"!
O interwencję w tej sprawie Foxman zwrócił się do ministra spraw zagranicznych Radosława Sikorskiego. Dyrektor ADL przypomniał, że rząd bardzo szybko poradził sobie z poprzednią sprawą, związaną ze spotkaniem w Rzeszowie.
PS.Następny temat zastępczy , tym razem wielki brat Izrael mówi POlsce co ma robić z "wolnością słowa" .
Dyrektor krajowy ADL Abraham H. Foxman zaapelował do władz polskiego rządu, by sprawę transparentu kibiców "Wojskowych" potraktowali poważnie i jak najszybciej ujęli i ukarali sprawców:
Słowo "Dżihad" wyraźnie odnosi się do języka używanego przez grupy terrorystyczne, które zagrażają Izraelowi. Jego użycie w czasie sportowej imprezy, przeciwko Izraelowi, jest oburzające i obraźliwe. Wzywamy, aby polski rząd i liga piłkarska potraktowały tę sprawę poważnie i pociągnęli winnych do odpowiedzialności - cytuje portal RMF24.pl.
Zobacz też: UEFA przerażona Euro 2012. "To będzie rasistowski turniej"!
O interwencję w tej sprawie Foxman zwrócił się do ministra spraw zagranicznych Radosława Sikorskiego. Dyrektor ADL przypomniał, że rząd bardzo szybko poradził sobie z poprzednią sprawą, związaną ze spotkaniem w Rzeszowie.
PS.Następny temat zastępczy , tym razem wielki brat Izrael mówi POlsce co ma robić z "wolnością słowa" .
-
hmm nasz wielki premier widze ze sie zna najlepiej na większości rzeczy:D.Zna sie na kibicach jak nikt inny na relacjach Polsko Niemieckich.Geniusz sie znalazł:).Powiem tak chyba dzis naobiecywał tyle wszystkim ze chyba przeciętny człowiek zdaje sobie sprawę ze to ściema:(.Tak oglądam go teraz i masakra jai on jest narcyz.Ma skromny budżet domowy 13tys miesiecznie;/
-
-
Może ktoś podesłać fragment tekstu w którym tusk był ironicznie nazywany ręką sprawiedliwości, słońcem peru, ojcem drugiej irlandii itp. Te porównania były zakończone czymś w podobie "zwany także jako matoł", albo "nazywany również matołem". Pomoże ktoś ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=tse1e...layer_embeddedKolejny redaktorek wyprowadzony z równowagi. Ej co tu się ku*** dzieje, o co tu chodzi, czego oni się tak boją? Co to za mafia? To mnie zaczyna już przerażać w jakim ja ku*** miejscu na ziemi żyje.

-
Nie działa link. co to za dziennikarzyna i z kim rozmawiałCiekawski pisze:http://www.youtube.com/watch?v=tse1e...layer_embeddedKolejny redaktorek wyprowadzony z równowagi. Ej co tu się ku*** dzieje, o co tu chodzi, czego oni się tak boją? Co to za mafia? To mnie zaczyna już przerażać w jakim ja ku*** miejscu na ziemi żyje.
-
co to było bo skasowali, nie czasami Hofman w polsacie? redaktorek tam normalnie srał nienawiściąCiekawski pisze:http://www.youtube.com/watch?v=tse1e...layer_embeddedKolejny redaktorek wyprowadzony z równowagi. Ej co tu się ku*** dzieje, o co tu chodzi, czego oni się tak boją? Co to za mafia? To mnie zaczyna już przerażać w jakim ja ku*** miejscu na ziemi żyje.
-
to nie jest skasowane, tylko link kolega źle podał
PS. Co to się dzieje, dziś czytam gazete, a tam palikmiot 15%. Gdzie Ci ludzie mają oczy? Mam nadzieje że to tylko PR robiony przez media, który daje palikmiotowi tyle poparcia.
PS. Co to się dzieje, dziś czytam gazete, a tam palikmiot 15%. Gdzie Ci ludzie mają oczy? Mam nadzieje że to tylko PR robiony przez media, który daje palikmiotowi tyle poparcia.

-
http://www.youtube.com/watch?v=aT1q5QeRdWM tak na pokrzepienie serc!!!!!
-
Sorry link poprawny tutaj http://www.youtube.com/watch?v=tse1ecG5d9o. Zgadza się Hoffman vs Gugała.Ciekawski pisze:http://www.youtube.com/watch?v=tse1e...layer_embeddedKolejny redaktorek wyprowadzony z równowagi. Ej co tu się ku*** dzieje, o co tu chodzi, czego oni się tak boją? Co to za mafia? To mnie zaczyna już przerażać w jakim ja ku*** miejscu na ziemi żyje.

-
Ja macham szalem za Lechem...
-
-
Podczas faktów w tvnie, które były transmitowane z Łowicza, słychać okrzyki "Donald matole...", "Żądamy wolności słowa", "Precz z komuną" i parę innych.
-
Widzicie jak Lis i Gugała się boją ? Jak myślicie czemu oni się tak boją Pisu ? Zastanówcie się wszyscy porządnie i nie zmarnujcie głosu w niedziele.
-
Obejrzałem rozmowę redaktora Gugały z Hoffmanem i jestem w ciężkim szoku. W życiu nie widziałem tak zajadłego obrońcy jakiejkolwiek partii politycznej, który jest jednocześnie dziennikarzem stacji telewizyjnej. Przecież Gugała o mało nie zesrał się z nerwów i nienawiści do PiSu i samego Hoffmana.
Owszem, to przechodzi ludzkie pojęcie i jest jak dla mnie poniżej jakiejkolwiek krytyki dziennikarskiej rzetelności, ale to także pokazuje jak POjeby mają pełne gacie. I oby w niedzielę wszystko się ułożyło po naszej myśli Panowie. Wszyscy do urn !
Owszem, to przechodzi ludzkie pojęcie i jest jak dla mnie poniżej jakiejkolwiek krytyki dziennikarskiej rzetelności, ale to także pokazuje jak POjeby mają pełne gacie. I oby w niedzielę wszystko się ułożyło po naszej myśli Panowie. Wszyscy do urn !