Żyd w czyms co ktos nazywa reprezentacja Polski
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Żyd w czyms co ktos nazywa reprezentacja Polski
Maor Melikson wyraził chęć gry w reprezentacji Polski - poinformowała oficjalna strona Polskiego Związku Piłki Nożnej. Melikson ma polskie jak i izraelskie obywatelstwo. W Izraelu grał w reprezentacji juniorskiej U-19 oraz młodzieżowej do lat 21. Kilkakrotnie został również powołany do pierwszej reprezentacji Izraela, na boisku wystąpił jednak dwa razy w meczach towarzyskich, co nie zamknęło mu drogi do gry w polskiej kadrze.
W sprawę Meliksona zaangażował się bezpośrednio prezes PZPN - Grzegorz Lato. - Maor w rozmowie ze mną wyraził zdecydowaną chęć gry dla Polski. Myślę, że powołanie go do pierwszej reprezentacji to tylko kwestia czasu – powiedział prezes PZPN, Grzegorz Lato.
Bez komentarza z mojej strony.
W sprawę Meliksona zaangażował się bezpośrednio prezes PZPN - Grzegorz Lato. - Maor w rozmowie ze mną wyraził zdecydowaną chęć gry dla Polski. Myślę, że powołanie go do pierwszej reprezentacji to tylko kwestia czasu – powiedział prezes PZPN, Grzegorz Lato.
Bez komentarza z mojej strony.
-
Re: Żyd w reprezentacji Polski
Typowi co drugi tydzień młyn Wisły słodzi skandując nazwisko, ale teraz będzie wielki szok i oburzenie, że w kadrze chce grać. I znowu dużo pierdolenia o porządku w skali makro ludzi, którzy burdelu we własnym ogródku nie ogarniają.
Sto razy już pytałem: kto ma grać w kadrze, skoro w mistrzu Polski gra dwóch Polaków i nikomu to nie przeszkadza?!
Sto razy już pytałem: kto ma grać w kadrze, skoro w mistrzu Polski gra dwóch Polaków i nikomu to nie przeszkadza?!
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Klub to nie reprezentacja, chociaż jeśli chodzi o reprezentacje Polski to ta się powoli takim jakby klubem staję.
-
Przed euro jeszcze będzie pewnie dużo takich decyzji...
Chca by Polska wyszła z grupy to biorą byle bądź i składają kadre...
j**** EURO!
Chca by Polska wyszła z grupy to biorą byle bądź i składają kadre...
j**** EURO!
-
Jeszcze więcej takich "transferów" do kadry, tylko czy to jeszcze reprezentacja Polski...

-
Ale reprezentacja to odzwierciedlenie społeczeństwa. Jak w mieście X idolem będzie Żyd, w mieście Y murzyn itd. to będzie się tam dobrze czuł, ruchał baby, zakładał rodziny i płodził dzieci. Będzie robił jeszcze mnóstwo rzeczy, których efektem w kwestii piłkarskiej będzie wielokulturowa kadra.Klub to nie reprezentacja
W X i Y można na dzień dzisiejszy wstawić już ogromną liczbę miast.
-
i folksdojcze przyjada i od zydow nam beda jechac:)hehhe,lato W**********!!!!!
RAKOW CZESTOCHOWA HOOLIGANS!!!CHWDP!
-
Zmieńcie nazwę tematu, bo to już dawno nie jest reprezentacja Polski.
Dziwię się niektórym, że jeszcze chce im się śledzić losy tej śmiesznej drużyny.
Dziwię się niektórym, że jeszcze chce im się śledzić losy tej śmiesznej drużyny.

-
Robi się tutaj druga repra Niemiec.
Polska Reprezentacja dla Polaków!
Może i gra dobrze i jest jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) zawodnikiem w polskiej lidze, ale bez przesady- czy ktoś kogo nie chcą u siebie (nie piszę tu o nim), bo jest za słaby na swoją reprę musi od razu być brany do naszej? No to troszkę przesada, niedługo będzie więcej obcokrajowców niż Polaków.
Polska Reprezentacja dla Polaków!
Może i gra dobrze i jest jednym z najlepszych (o ile nie najlepszym) zawodnikiem w polskiej lidze, ale bez przesady- czy ktoś kogo nie chcą u siebie (nie piszę tu o nim), bo jest za słaby na swoją reprę musi od razu być brany do naszej? No to troszkę przesada, niedługo będzie więcej obcokrajowców niż Polaków.

-
No dokładnie. Nie wiem po co w ogóle poruszać temat, skoro to już nie jest Reprezentacja Polski, a obcokrajowiec w tą, czy w tamtą nie czyni żadnej różnicy. Cóż "dam d*** za wyjście z grupy nadal aktualne".Viclav pisze:Zmieńcie nazwę tematu, bo to już dawno nie jest reprezentacja Polski.
-
Zajebisty środek pola...Żyd ze Szwabem w kadrze Polski - koniec swiata !!!
-
Izrael stracił szanse awansowania do Euro to nagle wyraził chęć grania u nas co za ludzie bez honoru
-
paranoja...brakuje jeszcze tylko czarnego i ciapatego, ale patrząc na to co się teraz dzieje jest to pewnie tylko kwestia czasu
Legia to My
-
Na kadrze byłem raz w życiu w Niemczech , teraz nie śledze tego bo przecież jest to pozbawione jakiegokolwiek sensu. Niemiec który mówi że będzie kibicował szwabom jak bedą grali z naszą kadrą , farbowani francuzi , teraz jeszcze Melikson. Nie mam nic do tego że jest żydem , ale przecież jego kraj to Izrael wiec o co tu kur.. chodzi ?
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Re: Żyd w czyms co ktos nazywa reprezentacja Polski
jak nic prosi sie w najblizszej kolejce o solidarne wywieszenie na kazdym stadionie odpowiedniego transu na Smude i jego polityki dawania d*** za wyjscie z grupy.ja osobiscie takiej reprezentacji kibicowac zamiaru nie mam,z bolem serca robilem to gdy bramy kadry dla wszelakiej masci niby polakow otworzyl Olisadebe wiec tym bardziej teraz blizej mi bedzie do tego by taka zbieranine wygwizdac...Melikson,Obraniak,Polanski,Boenish...niech dolozy Pereiro i Arbolede...przeciez to ku*** jakis matrix co sie dzieje panowie...
-
Przed następnym meczem znowu będzie sto pytań gdzie i po iile bilety... :-)
mam wyjebane na ten cyrk od dwóch lat i nie chodzi mi o tego konkretnie żyda tylko o tą pierdoloną obłudę
mam wyjebane na ten cyrk od dwóch lat i nie chodzi mi o tego konkretnie żyda tylko o tą pierdoloną obłudę
-
Jakas nagle dziwna decyzja, Izrael nie ma szans na awans już na EURO to nagle Melikson u nas w reprze chce grać... nie dziwie sie skoro Wisła taki antyjude klub co mecz krzyczy jego nazwisko to co sie dziwić?
Swoja droga robi sie druga reprezentacja niemiec z ktorej wszyscy tak sie smialismy, aczkolwiek te wszystkie przyszywane szwaby chociaz wychowały sie w niemczech i prawie wszyscy (oprocz Cacau) graja tam od dziecka a u nas? 'daje d*** za wyjscie z grupy' - franz smuda i wszystko w temacie.. zenada..
Swoja droga robi sie druga reprezentacja niemiec z ktorej wszyscy tak sie smialismy, aczkolwiek te wszystkie przyszywane szwaby chociaz wychowały sie w niemczech i prawie wszyscy (oprocz Cacau) graja tam od dziecka a u nas? 'daje d*** za wyjscie z grupy' - franz smuda i wszystko w temacie.. zenada..
-
Nawet więcej - istniejącej sytuacji w kraju. Coraz mniej Polski w Polsce. Większość znaczących firm w Polsce nie jest Polskie. Wszystko co Polskie jest wyprzedawane. Zaraz każdy obywatel Unii będzie mógł kupować polskie ziemie i c**** zostanie z tego kraju.Świąteczny Karp pisze:Ale reprezentacja to odzwierciedlenie społeczeństwa. .
Się dziwić że połowa reprezentacji jest zagraniczna.
Nawiązując do reprezentacji Niemiec czy innych (np. Francja) - tam większość (jak nie wszyscy) są obywatelami tego kraju, przyjechali do niego jako dzieci i tam się wychowali, a często nawet rodzili. Pochodzenie jest afrykańskie lub inne. Przyznawanie na siłę [link] jak w Polsce nie jest spotykane.
U nas jest szukanie wśród obcokrajowców na siłę polskich korzeni.
A Maor chce się dzięki Euro wybić na arenie międzynarodowej. "Kasa, Misiu, kasa"
-
Też mi się nie podoba taka naturalizacja na siłę piłkarzy np.. Meliksona i Rogera. Sprawa Polańskiego to żenada bo gość odmawiał gry dla Polski, ale gdy zdał sobie sprawę, że u Loewa nie zagra to zmienił zdanie. Inna kwestia to według mnie Obraniak, Boenish, Matuszczyk bo jednak mają polskie korzenie i chcieli dla nas grać.
Swoją drogą powołujecie na przykład Niemcy, ale Ci piłkarze się tam wychowali tylko dlatego, że w tym kraju jest duża fala emigracji. Przecież obecnie wielu naszych rodaków na stałe mieszka i pracuje m.in. W Niemczech, Anglii i Holandii. Zapewnie niedługo pojawią się ich dzieci urodzone tam lecz mające polskie korzenie. I co wtedy również należy ich odrzucić?? Jak najbardziej jestem przeciw takim wynalazkom jak Melikson, Roger, Oli, Polański ale trzeba dawać szansę takim piłkarzom, których rodzice/dziadkowie ze względu na emigrację wyjechali z kraju, a chcą reprezentować nasze barwy.
Obawiam się, że przed Euro czeka nas jeszcze kilka naturalizacji. Sprawa Kościelnego upadła ale jest jeszcze Timothe Kołodziejczak bodajże z Lyonu, Ivo Pękalski z Malmo. Nie wiem jak w PZPN wygląda sprawa z Aquafrescą i Cionkiem.
Kadra to nie klub ale niestety fala emigracji powoduje, że niedługo wielu piłkarzy w naszej kadrze będzie urodzonych poza terenem Polski. Ważne by piłkarze czuli się związani z Polską i chęć gry dla naszych barw nie było tylko determinowana chęcia pokazania się na Euro2012.
Na pewno kadra NIE dla Polanskiego, Arboledy, Rogera, Meliksona, a nawet Martina Kobylańskiego, który jakoś nie może się zdecydować dla kogo grać bo Niemcy uważają go za duży talent....
Swoją drogą powołujecie na przykład Niemcy, ale Ci piłkarze się tam wychowali tylko dlatego, że w tym kraju jest duża fala emigracji. Przecież obecnie wielu naszych rodaków na stałe mieszka i pracuje m.in. W Niemczech, Anglii i Holandii. Zapewnie niedługo pojawią się ich dzieci urodzone tam lecz mające polskie korzenie. I co wtedy również należy ich odrzucić?? Jak najbardziej jestem przeciw takim wynalazkom jak Melikson, Roger, Oli, Polański ale trzeba dawać szansę takim piłkarzom, których rodzice/dziadkowie ze względu na emigrację wyjechali z kraju, a chcą reprezentować nasze barwy.
Obawiam się, że przed Euro czeka nas jeszcze kilka naturalizacji. Sprawa Kościelnego upadła ale jest jeszcze Timothe Kołodziejczak bodajże z Lyonu, Ivo Pękalski z Malmo. Nie wiem jak w PZPN wygląda sprawa z Aquafrescą i Cionkiem.
Kadra to nie klub ale niestety fala emigracji powoduje, że niedługo wielu piłkarzy w naszej kadrze będzie urodzonych poza terenem Polski. Ważne by piłkarze czuli się związani z Polską i chęć gry dla naszych barw nie było tylko determinowana chęcia pokazania się na Euro2012.
Na pewno kadra NIE dla Polanskiego, Arboledy, Rogera, Meliksona, a nawet Martina Kobylańskiego, który jakoś nie może się zdecydować dla kogo grać bo Niemcy uważają go za duży talent....
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
To ja w ramach ankiety mam taką myśl 'selekcjonerską' na wygląd owej 'tęczowej' kadry:
1. kalisz
2. oleksy
3. szczuka
4. legierski
5. biedroń
6. piróg
7. szechter
8. blumsztajn
9. olisadebe
10. makumba bigcycombo
i w końcu na szpicy - as nad asami, kibol nad kibole........................ 11. doniooooooo tuuuuuuuuuuuusk!!!
Smuda do dzieła! Ci przynajmniej mają obywatelstwo
1. kalisz
2. oleksy
3. szczuka
4. legierski
5. biedroń
6. piróg
7. szechter
8. blumsztajn
9. olisadebe
10. makumba bigcycombo
i w końcu na szpicy - as nad asami, kibol nad kibole........................ 11. doniooooooo tuuuuuuuuuuuusk!!!
Smuda do dzieła! Ci przynajmniej mają obywatelstwo
-
A stroję dla nich zaprojektuje jacyków
Zamknijcie rejestrację !
-
Oczywiscie, ze to wina klubow, ktore zamiast inwestowac w mlodych Polakow sprowadzaja z zagranicy pseudotalenty. Przypominam ze nasze jedyne sukcesy na MS byly powiazane z tym ze polowa kadry grala w Gorniku druga w Legii, + kilku chlopakow z Mielca czy Widzewa i sie gralo, bo byli na codzien zgrani, znali na pamiec swoje mozliwosci, akcje, itd. Wystarczy spojrzec na kadre Hiszpanii ktora osiaga takie sukcesy wlasnie dlatego ze trzon kadry tworza zawodnicy z dwoch klubow. Powinien byc wymog gry conajmniej 8 Polakow na boisku i tyle, tak jak w nizszych ligach jest wymog gry juniorow, proste. Inaczej nasza reprezentacja dalej bedzie jakims dziwacznym mixem, a nasze sukcesy to beda zwyciestwa nad rezerwami Argentyny czy remis z rezerwami Niemiec.
-
no coz..... JUDEN JUDEN RAUS !!!!!!!!!!!!! ;]
-
w ankiecie zabrakło Adama Małysza i Biedronia! kto jest odpowiedzialny za to pominięcie?! jakiś nietolerancyjny użytkownik tego faszystowskiego forum pewnie. aha i jestem za znaczkiem unii zamiast tego przestarzałego białego orła, heloł
-
A ktoś powiedział klubom, że źle robią? Nie, czasy kiedy kibice chcieli wpływać na to kto gra w ich klubach bezpowrotnie minęły. Dzisiaj wystarczy stwierdzić, że przecież wpływu żadnego mieć nie można i nikt się do klaskania przybyszom nie przypierdala. A tam gdzie murzyn kilka lat temu dostawał bananem w głowę dzisiaj jest idolem.Oczywiscie, ze to wina klubow
-
Świąteczny Karp pisze:A ktoś powiedział klubom, że źle robią? Nie, czasy kiedy kibice chcieli wpływać na to kto gra w ich klubach bezpowrotnie minęły. Dzisiaj wystarczy stwierdzić, że przecież wpływu żadnego mieć nie można i nikt się do klaskania przybyszom nie przypierdala. A tam gdzie murzyn kilka lat temu dostawał bananem w głowę dzisiaj jest idolem.Oczywiscie, ze to wina klubow
Nie p******, że jest idolem.
Tak samo u nas, idolem to może byc Małecki, a nie żyd - przynajmniej dla tych normalnych.
Nie dla żydów w Wiśle, Nie dla żyda w reprezentacji !
-
To tłumaczy dlaczego młyn na Wiśle intonuje "Maor Melikson", gdy ten dostaje zmianę.
-
A pamiętasz jak na wiosnę poleciało na G, chyba w czasie meczu z Jagiellonią soczyste "Maor Melikson"? We mnie to osobiście wywołało szok...WSP1906 pisze:Świąteczny Karp pisze:A ktoś powiedział klubom, że źle robią? Nie, czasy kiedy kibice chcieli wpływać na to kto gra w ich klubach bezpowrotnie minęły. Dzisiaj wystarczy stwierdzić, że przecież wpływu żadnego mieć nie można i nikt się do klaskania przybyszom nie przypierdala. A tam gdzie murzyn kilka lat temu dostawał bananem w głowę dzisiaj jest idolem.Oczywiscie, ze to wina klubow
Nie p******, że jest idolem.
Tak samo u nas, idolem to może byc Małecki, a nie żyd - przynajmniej dla tych normalnych.
Nie dla żydów w Wiśle, Nie dla żyda w reprezentacji !
Świąteczny karp ma rację, większości tych, którzy przychodzą na Wisłę nie przeszkadza to, że mamy murzyńską obronę, że w drużynie grają dwaj żydzi, typy na forum mają Meliksona w awatarach... mnie osobiście kurewsko to boli...
Gdybyśmy byli konkretną ekipą to młyn nie zaakceptowałby obecności żyda w Naszym Klubie, ale tak naprawdę nikt nie protestował. Czemu? Bo Melikson dobry piłkarsko...
Na Smudę wszyscy jadą, że daje d*** za wyjscie z grupy, a co z Wisłą? Daje d*** za LM - na szczęście nie awansowaliśmy, w LE też kiepsko i mam nadzieję, że ten cyrk się rozleci niedługo.
Nie piszę tego po to, żeby prać brudy na tym forum - piszę dlatego, żeby było wiadomo, że nie wszyscy na Wiśle tolerują tą zbieraninę murzynów i żydów - bo tak to niestety wygląda.
-
To już się ku*** kpina zrobiła, żeby dla Polski grali murzyni, żydzi, szwaby, ciawasy, żabojady jeszcze skośnookich brakuję w klubie o nazwie "Reprezentacja Polski", więc do dzieła Franz!
j**** EURO!
j**** EURO!
100% anty antifa
-
WSP , zgadzam się w 100% .
-
A może by tak na strojach reprezentacji Polski umieścić obok naszego orzełka, gwiazdę żydowską? Na pewno milej by się grało Meliksonowi w nowym kraju.
-
-
[link]Normalnie Stefan pisze:To startuje jakaś murzynica z list Korwina? Czy to tak na potrzebę chwili wymyślone?
PS. MULTI - KULTI HAHA
http://www.youtube.com/watch?v=adNDuzKXph8

-
/ za onetem...Kibice również są za tym, aby pomocnik Wisły grał w drużynie Biało-Czerwonych. Aż 63 procent (stan na godzinę 15:30) głosujących stwierdziło, że "Melikson byłby wzmocnieniem naszej kadry". Spora liczba fanów (30 procent) jest w opozycji, twierdząc, że "dość już zagranicznych piłkarzy". Skromna grupa (2 procent) uważa, że "powinien zagrać, ale tylko na Euro 2012".
W sondzie wzięło udział ponad 46,5 tysiąca kibiców
Powiedzieć, że to smutne to mało...
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
Może smutne, ale prawdziwe
Polscy piłkarze to cioty, w 3 muszą kryć takiego Meliksona albo non stop faulować żeby go powstrzymać, stąd wyniki nie mogą dziwić
Polscy piłkarze to cioty, w 3 muszą kryć takiego Meliksona albo non stop faulować żeby go powstrzymać, stąd wyniki nie mogą dziwić
-
[link]
Dobry artykuł, szkoda słów na te pseudokadre
Fanatycy z Grodu Stara
-
[link]mnich1926 pisze:[link]
To tak dla uzupełnienia ;)
PS. czy tylko mi wydaje się, że np. Czechy i Ukraina nie najmują cudzego autoramentu na potęgę a mimo to jakoś sobie radzą?
-
Problem polega na tym ,że ekipy zaczęły akceptować bambusów , icków , czy żółtych w swoich klubach.Paradoks sytuacji polega na tym ,że kiedy w/w nacje były jebane na trybunach to nikomu nie przeszło przez myśl ,żeby sprowadzać takich typów do polskiej kadry.Zaczęły się ochy i achy w związku z obcymi , to i ktoś wpadł na temat żeby zrobić z nich Polaków.
Wniosek jest jeden : nie tolerować ich we własnych klubach-jedynie to może uratować reprezentację.
Wniosek jest jeden : nie tolerować ich we własnych klubach-jedynie to może uratować reprezentację.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
jak dla mnie to ten Melikson nie ma ani krzty honoru. najpierw popierdala sobie w reprezentacji Izraela, a teraz chce zmienić reprezentacje jakby to był klub?
-
Polscy kibice powinni brać przykład z chociażby Zenitu Sankt Petersburg , a nie pierdolić że się nie da i nie te czasy żeby byli sami polacy , może nie sami ale większość powinna być , nie wiem co za debil się identyfikuje np. z Meliksonem czy Arboledą ...