Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
skad w ogole takie info o Chelsea i QPR?
-
moskwa dymano-cska?
-
Tak, w Moskwie CSKA ma zgodę z Dinamem, a Spartak z Torpedo.
PS. Piszcie nazwy klubów i miast wielkimi literami
PS. Piszcie nazwy klubów i miast wielkimi literami

-
W Slupsku jest hm no wlasnie nie wiem co. Ale Czarni odwiedzaja mecze Gryfa na co lepszych meczach.
-
Zagłębie Lubin-Polonia Bytom ?
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
-
bylo juz w tym temacie. Poszukaj sobieSamin pisze:Zagłębie Lubin-Polonia Bytom ?
-
Gryf Wejherowo - Jeziorak ? Jeszcze nie tak dawno ci drudzy odmawiali walki tym pierwszym teraz jakieś ciche uk łady ?
-
Górnik K. -Apator - nowy układ?
-
też miałem pytać o ten zestaw co LFC79
Górnik Konin ekipa pro-Lech (w większym lub mniejszym stopniu) zaczyna układ ze zgodą Ruchu Chorzów. Wiem, że w obecnych czasach są bardziej szokujące przymierza, ale jednak to wydaje się troche dziwne ...
Górnik Konin ekipa pro-Lech (w większym lub mniejszym stopniu) zaczyna układ ze zgodą Ruchu Chorzów. Wiem, że w obecnych czasach są bardziej szokujące przymierza, ale jednak to wydaje się troche dziwne ...
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
ŁKS - Lech
Stilon - Chrobry
KSZO - Powiślanka
Apator - Konin
Jeszcze niedawno nikt by nawet nie pomyślał o takich znajomościach...
Stilon - Chrobry
KSZO - Powiślanka
Apator - Konin
Jeszcze niedawno nikt by nawet nie pomyślał o takich znajomościach...
-
Nie jest też tak, że cały Konin jest za Apatorem. Wielu się to na pewno nie podoba, ale to już wewnętrzne sprawy.
-
Czy Notecianka Pakość to fc. Polonii Bydgoszcz czy to zupełnie inna grupa kibiców? Z kim zgode ma Pauczanka Znin?
-
Kibice Polonii nie udzielają się na Noteciance.Michał***24 pisze:Czy Notecianka Pakość to fc. Polonii Bydgoszcz czy to zupełnie inna grupa kibiców? Z kim zgode ma Pauczanka Znin?
Polonia znaczy Polska
-
-
Wczoraj na meczu 4 rundy el. LM Sturm Graz - BATE Borysow zostaje przybita oficjalna zgoda pomiędzy Piastem Gliwice, a BATE Borysow. Kibice BATE prezentują zgodową oprawę.
Dziękujemy za gościnę w Austrii i do zobaczenia na szlaku!!
-
Pałuczanka Żnin na zgodę z Lubuszaninem TrzciankaMichał***24 pisze:Czy Notecianka Pakość to fc. Polonii Bydgoszcz czy to zupełnie inna grupa kibiców? Z kim zgode ma Pauczanka Znin?
-
Wcześniej tym temacie był szczegółowo poruszany wątek Górnik Konin-Lech Poznań (fc.Konin).czajnik pisze:też miałem pytać o ten zestaw co LFC79
-
Od kiedy gliwiczanie jeżdżą do Borysowa i vice versa? Jak liczby?19GKS PIAST45 pisze:Wczoraj na meczu 4 rundy el. LM Sturm Graz - BATE Borysow zostaje przybita oficjalna zgoda pomiędzy Piastem Gliwice, a BATE Borysow. Kibice BATE prezentują zgodową oprawę.
I drugie pytanie: jak w końcu wygląda sytuacja między Unią Leszno a FC Lecha Poznań z tego miasta?
-
stanowisko leszczynian:
W związku z wieloma zawirowaniami pomiędzy kibicami Unii Leszno, a Fan Clubem Lecha Poznań z Leszna wszyscy kibice Jedynej Królowej proszeni są o uszanowanie barw poznańskiej drużyny. Obie strony doszły do porozumienia, z którego wynikło, że każda grupa idzie w swoją stronę i nie wchodzi sobie w drogę. Na obu płaszczyznach nie będą tolerowane jakiekolwiek akcje na szkodę drugiej grupy. Wszystkie osoby, które nie będą przestrzegać tych zasad zostaną z tego rozliczone.
Z poważaniem, kibice Klubu Sportowego Unia Leszno!
W związku z wieloma zawirowaniami pomiędzy kibicami Unii Leszno, a Fan Clubem Lecha Poznań z Leszna wszyscy kibice Jedynej Królowej proszeni są o uszanowanie barw poznańskiej drużyny. Obie strony doszły do porozumienia, z którego wynikło, że każda grupa idzie w swoją stronę i nie wchodzi sobie w drogę. Na obu płaszczyznach nie będą tolerowane jakiekolwiek akcje na szkodę drugiej grupy. Wszystkie osoby, które nie będą przestrzegać tych zasad zostaną z tego rozliczone.
Z poważaniem, kibice Klubu Sportowego Unia Leszno!
-
Czyli FC Lecha z Leszna urósł w siłę i Unia woli się z nimi ułożyć. Podobnie było w Częstochowie, gdzie Włókniarz też robił układ z Rakowem (który CHYBA zawsze był silniejszy od Włókniarza). Z tym, że w Częstochowie układu już nie ma i Włókniarza chyba też :-) Czy tak samo będzie w Lesznie i nie będzie Unii ???
Co do stosunków Górnik K. - FC Lecha wiem, że był temat poruszany. Górnik się oficjalnie odcina, ale jak jest wie każdy ...
Co do stosunków Górnik K. - FC Lecha wiem, że był temat poruszany. Górnik się oficjalnie odcina, ale jak jest wie każdy ...
-
CHYBA???????:)uklad nie po to byl aby tworzyc jakas sile,tylko po to aby nikt ich od nas nie bil......chyba uklad o nie agresji,tzn...nikt ich nie rusza,a nie jakis uklad chuliganski...odnosnie Ckm-Rakow
RAKOW CZESTOCHOWA HOOLIGANS!!!CHWDP!
-
Ja to wiem, tamten układ w Częstochowie i ten w Lesznie to właśnie pakt o nieagresji (coś jak kiedyś Lech-Widzew), a nie układ bardziej "konstruktywny" (jak teraz Lech-ŁKS :-)).
-
Jak nie wiesz to się wypowiadaj, tylko starszych kolegow zapytaj. Byl pakt o nieagresji, a pozniej uklad h. Wlokniarz z Rakowem np. razem ustawiali sie na Polonie Bytom w Czermnie czy Apator na Wlokniarzu. To co z tego wyszlo to juz zupelnie inna historia, tak samo jak dlugo trwal ow uklad h (raczej krotko).Faraon1982 pisze:CHYBA???????:)uklad nie po to byl aby tworzyc jakas sile,tylko po to aby nikt ich od nas nie bil......chyba uklad o nie agresji,tzn...nikt ich nie rusza,a nie jakis uklad chuliganski...odnosnie Ckm-Rakow
Jak juz temat Cz-wy to w latach 80 wszyscy chodzili na Rakow, AZS i Wlokniarz. Pozniej narodzil sie fc Widzewa i wspolne drogi sie rozeszly. Nastapil nowy trojkat AZS-CKM-RTS. Pozniej kolejne przetasowania, az kazda ekipka zostala sama i dzialala na wlasne konto. Ze wszystkimi kose mial Rakow, a pozostale sobie staraly sie nie wchodzic w droge. Na przelomie wiekow we wszystkich ekipkach poza Rakowem sie posypalo na tyle, ze te kosy byly juz tylko papierowe. Pozniej jak sie Wlokniarz zaczal odradzac (gdzies kolo 2003) to nastapil ow pakt o nieagresji z Rakowem, a nastepnie ten krotki uklad h.
-
No to może ktos powie jakie sa stosunki na lini Góral Żywiec - Polonia Bytom?
Wczoraj walczyli razem przeciwko Jastrzebiu wiec cos jest chyba na rzeczy ?
Miłość nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem.
-
pomiędzy kibicami Apatora Toruń, a Górnika Konin nie ma żadnego układu. Prywatne kontakty.
-
Bytomianie wybrali się na melanż do Żywca , zauważyli dwie ekipy , które miały do siebie problem ,więc postanowili pomóc mniej licznej ekipie :)WrażliwyAgresor pisze:No to może ktos powie jakie sa stosunki na lini Góral Żywiec - Polonia Bytom?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Ja pierdolę łykacie wszystko jak młode pelikany........
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
GKS Jastrzębie ma tylko zgodę z Chemikiem Kędzierzyn ? Czy jeszcze z kimś zgode/układ ?
Mógłby mi ktoś wymienić wszystkie kosy GKSu Jastrzębie i Falubazu Zielona Góra ?
Mógłby mi ktoś wymienić wszystkie kosy GKSu Jastrzębie i Falubazu Zielona Góra ?
-
Tak mają tylko zgodę z Chemikiem .
-
Jaga z nikim , Korona z Sandecją Nowy Sącz i Stalą Mielec zgode maTHE pisze:z kim mają zgody/układy Jagiellonia Białystok i Korona Kielce ?
-
Jak wygląda sytuacja na lini Cracovia-Polonia Bytom. Swojego czasu nie tak dawno Ci drudzy ostro pałali miłością do pasiastych,w Bytomiu były widywane barwy Cracovii no i też pamiętna sytuacja gdy Polonia dała się nabrać Zagłębiu Sosnowiec które podało się jako Cracovia i zaoferowało bodajże sprzedaż gadżetów AntyWisła ale to już musiałby się wypowiedzieć polonista który w tym uczestniczył :)))
-
Jakie sa stosunki na lini Chrobry Glogow i Petrochemia Plock oraz Lks Lodz i Anderlecht Bruksela ???
-
a Jaga czasem nie ma z Widzewem ? pogubiłem się już.No fajnie pisze:Jaga z nikim , Korona z Sandecją Nowy Sącz i Stalą Mielec zgode maTHE pisze:z kim mają zgody/układy Jagiellonia Białystok i Korona Kielce ?
SUPPORTERS pisze:daj nick twojego ojca na k.net.ZAG.SOSNOWIEC pisze:pytałem ojca czy byłi jacyś kibice i nikogo nie widział. Więc mozę i pojawili się tam później ale gdy już wszyscy poszkodowani byli ogarnięcie do pobliskiej szkoły lub szpitali. Więc zaprawde nie moge pojąć skąd ta fama w Polsce chodzi że żabole pomagali. BZDURA. ich nawet tam nie było, bo ich pociąg został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia.TYLE!
bedzie ban za farmazony.
-
Prywatne kontaktyStilonElana pisze:Jakie sa stosunki na lini Chrobry Glogow i Petrochemia Plock oraz Lks Lodz i Anderlecht Bruksela ???
Tak dodam, że ŁKS ma kontakty z Realem, a Real z Anderlechtem zgodę.
Jeżeli coś przekręciłem, niech ktoś poprawi.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
To że ich nie ma.bragga_rap pisze:a co można powiedzieć o stosunkach Widzew - Polonia W. ?
-
może ktoś opisać tą sytuacje ?La Vida Coca pisze:pamiętna sytuacja gdy Polonia dała się nabrać Zagłębiu Sosnowiec które podało się jako Cracovia i zaoferowało bodajże sprzedaż gadżetów AntyWisła ale to już musiałby się wypowiedzieć polonista który w tym uczestniczył :)))
-
Jeśli chodzi o kontakty ŁKS-Anderlecht to opierają się one głównie na kontaktach grup "Ultras ŁKS Łódź" z "Mauves Army'03" oraz "Purple front 26 E40". Ta druga jest chyba bardziej jakimś FC. Pierwsza jest grupą ultras. Przynajmniej raz na rundę dochodzi do odwiedzin z obu stron kilku/kilkunastosobowych grup.
Nie wiem, czy Anderlecht cokolwiek łączy z Realem. Natomiast Belgowie mają dobre kontakty też z grupą Olimpicu Lyon "Cosa Nostra Lyon", z którą pojedyncze osoby od nas również utrzymują kontakty (poznali się w Brukseli).
Nie wiem, czy Anderlecht cokolwiek łączy z Realem. Natomiast Belgowie mają dobre kontakty też z grupą Olimpicu Lyon "Cosa Nostra Lyon", z którą pojedyncze osoby od nas również utrzymują kontakty (poznali się w Brukseli).
-
rafmir pisze:[link]