Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
krzycho_ASR
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Mógłby ktoś opisać historię powstania i dzieje zgody ŁKSu z Polonią? Dzisiaj trochę dziwi, że taka typowo skinowska ekipa w tamtym czasie jak ŁKS mogła trzymać sztamę z lewakami z Polonii.
Witam, jakie sa relacje miedzy JKS Jaroslaw- Cracovia, gdyz bedac przejazdem w Jaroslawiu na meczu tamtejszej druzyny z Resovia II, zauwazylem osobe w barwach Cracovii(byla to osoba raczej z Jaroslawia), jest to jakis FC czy kontakty ludzi z ekipy?
Moglby ktos odniesc sie do tego?
-
techniczny
A może po prostu widziałeś kogoś w pasiaku Resovii? Lub innej biało-czerwonej koszulce Sovii? :)
nie:) wtedy bym nie zadawal tutaj takich pytan..byla to czarna koszulka z herbem Cracovii, pozatym ciezko by kogos w barwach Resovii uswiadczyc skoro gospodarze spiewali "k**** pokonamy"...
edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej
czy Jks potwierdzi te spiewy ??
Ładnych pare lat temu podczas naszego wyjazdu do Przemyśla na Polonię w Jarosławiu dosiadło się parę dość konkretnych osób z JKS Jarosław.Brali z nami udział w awanturze z psami na dworcu w Przemyślu.tya05 pisze:Witam, jakie sa relacje miedzy JKS Jaroslaw- Cracovia, gdyz bedac przejazdem w Jaroslawiu na meczu tamtejszej druzyny z Resovia II, zauwazylem osobe w barwach Cracovii(byla to osoba raczej z Jaroslawia), jest to jakis FC czy kontakty ludzi z ekipy?
Kontakty pozostały do dziś i kilka osób z Jarosławia kibicuje Cracovii.
Z Wisłą nigdy nic oficjalnie nie przybijali, ani zgody, ani układu. Wszystkie wspólne akcje i odwiedziny były oparte jedynie na prywatnych znajomościach.pijzemna pisze:a nie mieli kontaktow (ukladu) z Wisla Pulawy??Viclav pisze:Hutnik Warszawa nie posiada na chwilę obecną żadnych zgód ani układów.Jakop pisze:Mógłby ktoś mi wymienić Zgody/Układy/Kosy
-Olimpii Elbląg
-Hutnika Warszawa
-Hutnika Kraków
Z góry dzięki
Jeśli chodzi o Olimpię Warszawa, to na pewno jest zgoda z Dolcanem. Nie wiem natomiast jak obecnie wyglądają ich kontakty z Olimpją Ljubljana i CKS Czeladź.
jeśli dobrze pamiętam to dwa razy KSZO miało dym w Stąporkowie być może to spowodowało utworzenie fc Korony czy może już fc wtedy istniał?DiglettOi pisze:Na MKSie był/jest doping, zaliczali jakieś wyjazdy, fakt faktem wielu na nich pojawiało sie pikników, ale jednak jeździli, są na internecie filmiki i zdjęcia. Nie lubią sie z Neptunem Końskie. A poza tym Stąporków - fc Korony. pozdrawiam
-
Palenie Zabija
Wymieni ktoś zgody,kosy i układy Beskidu Andrychów?
Z góry dzięki
Z góry dzięki
czy Jks potwierdzi te spiewy ??tya05 pisze:edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej
-
Fanatyk_1919
Beskid AndrychówPalenie Zabija pisze:Wymieni ktoś zgody,kosy i układy Beskidu Andrychów?
Z góry dzięki
Zgody: brak
Układy: brak
Kosy: Unia Oświęcim (dawniej Hejnał Kęty i Skawa Wadowice)
Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
Tak tylko kibice Beskidu to fani Cracovii, lub przynajmniej jej sympatycy co też należy dodać.
Nie jest to tak do końca. Owszem wśród fanów Beskidu są również osoby z andrychowskiego FC Cracovii (starsza ekipa) jednakże nazywanie całego Beskidu jako FC Cracovii to definicja mocno nie precyzyjna. Wśród osób które jeżdżą i aktywnie działają w Andrychowie na Beskidzie należy wymienić chociażby chłopaków którzy regularnie śmigają na Legię czy inne kluby (m.in. nawet na Jagiellonie).mr_who pisze:Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
-
Fanatyk_1919
No to się popisałeś wiedzą! Jak nie wiesz to skończ pisać farmazony i zajmij się swoim podwórkiem.mr_who pisze:Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
Następny mądry się wypowiedział i "voila"! Propaganda trwa!+za akcje pisze:Tak tylko kibice Beskidu to fani Cracovii, lub przynajmniej jej sympatycy co też należy dodać.
Jeśli ktoś ma jakieś niejasności to zapraszam na PW
Jakie relacje między Staszów - Igloopol Dębica ?
-
Mecenas1916
Nie śpiewał tego cały młyn, tylko kilku małolatów się "zapędziło" po czym zostali skutecznie "uciszeni".ciesla pisze:czy Jks potwierdzi te spiewy ??tya05 pisze:edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej
Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....
-
Troublemaker
...ponieważ otrzymali wcześniej na to zgodę fanów z Konwiktorskiej....LFC79 pisze:Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....
Nie mam pytań...
-
podkaRRpacie
http://www.facebook.com/ZvezdasiceNajle ... =1&theater
jakie kontakty ma Wisła Płock i Crvena Zvezda Belgrad
zgoda układ czy goscinnie byli??
jakie kontakty ma Wisła Płock i Crvena Zvezda Belgrad
zgoda układ czy goscinnie byli??
-
czarny smok
Petra nie była ze Zvezdą tylko z Ventspils.
"Przyjaciółka" = Legia ( z nimi na sektorach nie raz).
"Były puchary, byli kibice", czyli tymi vlepkami udawadniajcie, że Lech jest aktywny w Zielonej Górze, bo powtarzam jest to największa głupota robić antyvlepy przeciwko kibicom sukcesu.
P.S. Zdobędziecie mistrza i również będzie w c*** kibiców sukcesu na terenach Lecha i zapewniam Cię, że nikt nawet nie pomyśli o robieniu vlepek antyFalubaz.
"Były puchary, byli kibice", czyli tymi vlepkami udawadniajcie, że Lech jest aktywny w Zielonej Górze, bo powtarzam jest to największa głupota robić antyvlepy przeciwko kibicom sukcesu.
P.S. Zdobędziecie mistrza i również będzie w c*** kibiców sukcesu na terenach Lecha i zapewniam Cię, że nikt nawet nie pomyśli o robieniu vlepek antyFalubaz.
Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
Jak nie ogarniasz jak do tego mogło dojść badź jak to możliwe , to przypomnij sobie jak to było z ŁKSem i Lechem a jeżeli tego też nie ogarniasz to proponuje zacząć bardziej interesować się polską sceną kibicowską bo żadnego gorącego njiusa nie sprzedałeś.
Za to ja mam pytanie do chłopaków z Powiślanki jakie macie stosunki z Alitem Ożarów i jakie jest też nastawienie chłoapakow z Ożarowa do Broni.
Jak nie ogarniasz jak do tego mogło dojść badź jak to możliwe , to przypomnij sobie jak to było z ŁKSem i Lechem a jeżeli tego też nie ogarniasz to proponuje zacząć bardziej interesować się polską sceną kibicowską bo żadnego gorącego njiusa nie sprzedałeś.
Za to ja mam pytanie do chłopaków z Powiślanki jakie macie stosunki z Alitem Ożarów i jakie jest też nastawienie chłoapakow z Ożarowa do Broni.
-
sierżant_sztabowy
Zdziwiony jesteś?Teraz takie się cuda właśnie dzieją że szkoda pisać.usrany_po_kolana pisze:Teraz przeczytałem ze KSZO wspomogła Powislanka w 19 osob. Jak sie to ma do tego, że z 3 sezony temu KSZO wykroiło im 3 flagi i obiło. ?
niestety coraz mniej charakternych ekip coraz wiecej dziwnych ukladow takie czasy chujowe nadchodzą
-
sierżant_sztabowy
usrany_po_kolana pisze:1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ....
Nie szkodzi akurat zobi się po taniości flagę zgodową z owy płucień tak żartobliwie pisząc.
-
karolw1991
My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
A jeszcze jedno pytanie do was , jesteście podpinani do jakiegoś FC czy działacie na własną ręke?
-
karolw1991
KSZO FC Ożarów oficjalnie FC od 2006 roku Ci co na Alit to i na KSZO dopingują :)
-
Wislasandomierz
Za czasów naszej zgody z Powiślanką traktowaliście ich jako kose więc czemu piszesz że łączyły was dobre kontatky ?karolw1991 pisze:My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ..
Jedna flaga Powiślanki spłoneła na naszym meczu wyjazdowym do WŁOSZCZOWY (zgoda KSZO) w 2008r.
-
TYLKO-APATOR
- Kontakt:
jakie stosunki panują na linii Śląsk Wrocław - Unia Leszno ?
z naszej strony nastawienie do Alitu bez zmian czyli żadnej przyjaźni między nami niema1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
z co do Broni, to kolega z Ożarowa już wyjaśnił
Nijakie.Jest kilka innych ekip żużlowych,które mogą liczyć na "cieplejsze" przywitanie we Wrocławiu niż Unia.
-
karolw1991
przecież pisze z dobry prywatny kontakt ale nic kibicowsko sie nie zmienia . bez odbioruWislasandomierz pisze:Za czasów naszej zgody z Powiślanką traktowaliście ich jako kose więc czemu piszesz że łączyły was dobre kontatky ?karolw1991 pisze:My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ..
Jedna flaga Powiślanki spłoneła na naszym meczu wyjazdowym do WŁOSZCZOWY (zgoda KSZO) w 2008r.
Jak wygląda sytuacja na lini Widzew-Karpaty Krosno ?
była zgoda, zostały prywatne kontakty.Winiary pisze:Jak wygląda sytuacja na lini Widzew-Karpaty Krosno ?
a ja mam pytanie odnosnie Zielonej Gory.
Czy istnieja jeszcze kibice pilkarscy w Zielonej? tzn Lechia Zielona Gora?Jesli tak to jakie sa ich relacje wlasnie z Falubazem?zwalczaja sie?czy raczej sa obojetni wobec siebie?.odp moze byc na pw.
Czy istnieja jeszcze kibice pilkarscy w Zielonej? tzn Lechia Zielona Gora?Jesli tak to jakie sa ich relacje wlasnie z Falubazem?zwalczaja sie?czy raczej sa obojetni wobec siebie?.odp moze byc na pw.
http://fotofanatics.eu/files/248604IMG_8707.jpg
Jak było to sorry.Co ich łączy ?
Jak było to sorry.Co ich łączy ?