Post roku ja p*******.LFC79 pisze:Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Łódźki KlubSportowy 1908!!!!!!!!!!!
-
Mam pytanie do Falubazów, dlaczego jesteście tacy Anty Lech? Nawet vlepki anty wydajecie? Czyżby to przez to, ze wiele razy dostaliście po głowach nawet od różnych FC Kolejorza? Przecież do żadnej innej piłkarskiej ekipy tak sie nie spinacie :)
GOOD NIGHT left SIDE!
-
http://www.facebook.com/ZvezdasiceNajle ... =1&theater
jakie kontakty ma Wisła Płock i Crvena Zvezda Belgrad
zgoda układ czy goscinnie byli??
jakie kontakty ma Wisła Płock i Crvena Zvezda Belgrad
zgoda układ czy goscinnie byli??
-
Petra nie była ze Zvezdą tylko z Ventspils.
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
Podbijam pytankoStary14 pisze:Mam pytanie do Falubazów, dlaczego jesteście tacy Anty Lech? Nawet vlepki anty wydajecie? Czyżby to przez to, ze wiele razy dostaliście po głowach nawet od różnych FC Kolejorza? Przecież do żadnej innej piłkarskiej ekipy tak sie nie spinacie :)
SŻK&AGKŚ
-
Skoro tak Byle Jako odpowiedziałeś to nie można chyba przejść obojętnie koło Twojej wypowiedzi. Chociaż raz przeczytałeś co napisałeś?? robicie anty vlepki bo pojawiają się gamonie z barwami w waszym mieście?? czyli osoby decyzyjne u was chyba są większymi gamoniami, że pozwalają robić takie vlepy jeżeli to jest główny powód! To skoro te "pobliskie wiochy" kroją wasze barwy gamoniom od was ( przeważnie kończy się to tylko reprymendą dla nich bo skroić żużlofana w małym mieście kończy się komendą ) to to jest powód żeby robić vlepki z przekreśloną myszką miki?? powiedz lepiej która osoba robiła konkretnie te vlepy... czyżby jakieś prywatne sprawy? zamiast w męski sposób indywidualnie to załatwić to lepiej się żalić wszystkim i nakręcać jaka to "amica"(najlepiej używane słowo u was) nie jest zła itd. I pomyśleć, że ktoś na takie coś pozwala, szczególnie osoba wypowiadająca sie na tym forum również... najpierw zróbcie porządek w swoich szeregach a później się spinajcie bo nawet już k...a FC Świebodzin może sobie robić vlepy z przekreślonym herbem Kolejowym... FC który pewnie w życiu nie brał udziału w jakiejkolwiek konfrontacji. Już pomijam fakt, że mieliście niecałe 2 lata temu okazje pokazać tą waszą wielką nienawiść do Lecha... i co?? sami wiecie.
Na ziemi Lubuskiej są fani Lecha i to jest zrozumiałe, że może was to boleć ale już nie przesadzajcie, że w jakikolwiek sposób macie z nimi problemy żeby robić antyVlepy. Prywatne kontakty z "przyjaciółką" Lecha tego też nie usprawiedliwia. Róbcie co chcecie wg nas możecie robić bluzy antyLech ale jak już podajjecie powody dlaczego jesteście anty nastawieni to piszcie prawde!
BEZ ODBIORU!
Na ziemi Lubuskiej są fani Lecha i to jest zrozumiałe, że może was to boleć ale już nie przesadzajcie, że w jakikolwiek sposób macie z nimi problemy żeby robić antyVlepy. Prywatne kontakty z "przyjaciółką" Lecha tego też nie usprawiedliwia. Róbcie co chcecie wg nas możecie robić bluzy antyLech ale jak już podajjecie powody dlaczego jesteście anty nastawieni to piszcie prawde!
BEZ ODBIORU!
-
"Przyjaciółka" = Legia ( z nimi na sektorach nie raz).
"Były puchary, byli kibice", czyli tymi vlepkami udawadniajcie, że Lech jest aktywny w Zielonej Górze, bo powtarzam jest to największa głupota robić antyvlepy przeciwko kibicom sukcesu.
P.S. Zdobędziecie mistrza i również będzie w c*** kibiców sukcesu na terenach Lecha i zapewniam Cię, że nikt nawet nie pomyśli o robieniu vlepek antyFalubaz.
"Były puchary, byli kibice", czyli tymi vlepkami udawadniajcie, że Lech jest aktywny w Zielonej Górze, bo powtarzam jest to największa głupota robić antyvlepy przeciwko kibicom sukcesu.
P.S. Zdobędziecie mistrza i również będzie w c*** kibiców sukcesu na terenach Lecha i zapewniam Cię, że nikt nawet nie pomyśli o robieniu vlepek antyFalubaz.
-
zapewniam cię, że gówno kogo obchodzą jakieś z****** vlepki... przeczytałem tutaj twoje posty i muszę cię jeszcze raz zapewnić, że jesteś debilemNapiFCW pisze:"Przyjaciółka" = Legia ( z nimi na sektorach nie raz).
-
Dokładnie, przejął się rolą głupek hehe...
-
Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
Jak nie ogarniasz jak do tego mogło dojść badź jak to możliwe , to przypomnij sobie jak to było z ŁKSem i Lechem a jeżeli tego też nie ogarniasz to proponuje zacząć bardziej interesować się polską sceną kibicowską bo żadnego gorącego njiusa nie sprzedałeś.
Za to ja mam pytanie do chłopaków z Powiślanki jakie macie stosunki z Alitem Ożarów i jakie jest też nastawienie chłoapakow z Ożarowa do Broni.
Jak nie ogarniasz jak do tego mogło dojść badź jak to możliwe , to przypomnij sobie jak to było z ŁKSem i Lechem a jeżeli tego też nie ogarniasz to proponuje zacząć bardziej interesować się polską sceną kibicowską bo żadnego gorącego njiusa nie sprzedałeś.
Za to ja mam pytanie do chłopaków z Powiślanki jakie macie stosunki z Alitem Ożarów i jakie jest też nastawienie chłoapakow z Ożarowa do Broni.

-
Zdziwiony jesteś?Teraz takie się cuda właśnie dzieją że szkoda pisać.usrany_po_kolana pisze:Teraz przeczytałem ze KSZO wspomogła Powislanka w 19 osob. Jak sie to ma do tego, że z 3 sezony temu KSZO wykroiło im 3 flagi i obiło. ?
-
niestety coraz mniej charakternych ekip coraz wiecej dziwnych ukladow takie czasy chujowe nadchodzą
-
usrany_po_kolana pisze:1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ....
Nie szkodzi akurat zobi się po taniości flagę zgodową z owy płucień tak żartobliwie pisząc.
-
My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
www.valorwear.eu
Email [email protected]
Email [email protected]
-
A jeszcze jedno pytanie do was , jesteście podpinani do jakiegoś FC czy działacie na własną ręke?

-
KSZO FC Ożarów oficjalnie FC od 2006 roku Ci co na Alit to i na KSZO dopingują :)
www.valorwear.eu
Email [email protected]
Email [email protected]
-
Za czasów naszej zgody z Powiślanką traktowaliście ich jako kose więc czemu piszesz że łączyły was dobre kontatky ?karolw1991 pisze:My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ..
Jedna flaga Powiślanki spłoneła na naszym meczu wyjazdowym do WŁOSZCZOWY (zgoda KSZO) w 2008r.
-
jakie stosunki panują na linii Śląsk Wrocław - Unia Leszno ?
-
z naszej strony nastawienie do Alitu bez zmian czyli żadnej przyjaźni między nami niema1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
z co do Broni, to kolega z Ożarowa już wyjaśnił
-
Nijakie.Jest kilka innych ekip żużlowych,które mogą liczyć na "cieplejsze" przywitanie we Wrocławiu niż Unia.
-
przecież pisze z dobry prywatny kontakt ale nic kibicowsko sie nie zmienia . bez odbioruWislasandomierz pisze:Za czasów naszej zgody z Powiślanką traktowaliście ich jako kose więc czemu piszesz że łączyły was dobre kontatky ?karolw1991 pisze:My jako Alit neutralnie dla nas Broń nigdy nie spotkaliśmy się kibcowskim szlaku a z Powiślanką prywatnie dobre kontakty (pod czas zgody Powiślanki z Wisłą też tak było jak teraz )1.9.1.0 pisze:Tak to się ma kolego do tego , że chłopaki mają układ sportowy od czasu pewnego :)
czyli co? chlopaki maja uklad sportowy ( :) ) a flagi niedawno potargane Powislanki leza sobie w piwnicy u "ukladowiczów" ..
Jedna flaga Powiślanki spłoneła na naszym meczu wyjazdowym do WŁOSZCZOWY (zgoda KSZO) w 2008r.
www.valorwear.eu
Email [email protected]
Email [email protected]
-
Jak wygląda sytuacja na lini Widzew-Karpaty Krosno ?
-
była zgoda, zostały prywatne kontakty.Winiary pisze:Jak wygląda sytuacja na lini Widzew-Karpaty Krosno ?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
a ja mam pytanie odnosnie Zielonej Gory.
Czy istnieja jeszcze kibice pilkarscy w Zielonej? tzn Lechia Zielona Gora?Jesli tak to jakie sa ich relacje wlasnie z Falubazem?zwalczaja sie?czy raczej sa obojetni wobec siebie?.odp moze byc na pw.
Czy istnieja jeszcze kibice pilkarscy w Zielonej? tzn Lechia Zielona Gora?Jesli tak to jakie sa ich relacje wlasnie z Falubazem?zwalczaja sie?czy raczej sa obojetni wobec siebie?.odp moze byc na pw.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
[link]
Jak było to sorry.Co ich łączy ?
Jak było to sorry.Co ich łączy ?
-
Ferencvaros Budapest i Bałtyk Gdynia- zgoda
-
Czy w Polsce istnieją ekipy z jednego miasta które mają ze sobą zgode lub układ??
Wisła Nowa Huta
-
Swego czasu chyba Włókniarz i Raków w Częstochowie. Ale nie jestem pewien. Takie układy w jednym miescie to nie pasują chyba do polskiej mentalności...19TSW06 pisze:Czy w Polsce istnieją ekipy z jednego miasta które mają ze sobą zgode lub układ??

-
W Slupsku Gryf i Czarni maja uklad.
-
Swego czasu w Zielonej była akcja "Za dnia Falubaz, Zastal po zmroku". Układem czy zgodą bym tego nie nazwał, po prostu kiedy kończył się sezon żużlowy zaczynała się koszykówka i na odwrót. Po prostu ludziom się nudziło. Do teraz na na Zastalu można spotkać znajome twarze z Falubazu
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Ruch Chorzów-Slovan Bratysława zgoda czy układ?
jak jest na linii:
Raków-Ruch Radzionków?
Raków-Polonia Bytom?
jak jest na linii:
Raków-Ruch Radzionków?
Raków-Polonia Bytom?
-
Jeśli chodzi o Ruch to ani zgoda ani układ, prywatne znajomości.
-
KosaIskra 1951 Pszczyna pisze:Ruch Chorzów-Slovan Bratysława zgoda czy układ?
jak jest na linii:
Raków-Ruch Radzionków?
Raków-Polonia Bytom?
-
Bardzo dawno temu (lata 94, 95) Czuwaj na mecze śmigał razem z Polonią, lub odwrotnie.19TSW06 pisze:Czy w Polsce istnieją ekipy z jednego miasta które mają ze sobą zgode lub układ??
White Boys Łódź
-
A na świecie? Bardzo fajnie , że ktoś o to zapytał ostatnio ten sam temat rozkminiałem z ziomkiem o zgodach w jednym mieście.MICHAŁ_1908 pisze:Bardzo dawno temu (lata 94, 95) Czuwaj na mecze śmigał razem z Polonią, lub odwrotnie.19TSW06 pisze:Czy w Polsce istnieją ekipy z jednego miasta które mają ze sobą zgode lub układ??
-
Dundee F.C & Dundee United F.C - razem w mieście tworzą jedną ekipę .
-
Everton i Liverpool FC (coś a la układ h), układ grup h w Monachium (reszta kibiców się nie lubi, czasem nawet dymią), układy w Moskwie...Generalnie topic "Euroinfo" się kłania...
A jak to jest np. w Sao Paolo (dużo drużyn), czy innych derbowych miastach Am. Pd.?
A jak to jest np. w Sao Paolo (dużo drużyn), czy innych derbowych miastach Am. Pd.?
-
Chelsea & QPR (układ)
-
Zurych: FCZ i Grasshoppersy Układ h .
W Pradze jeszcze pare Lata temu Slavia miała zgode z Bohemians.
W Pradze jeszcze pare Lata temu Slavia miała zgode z Bohemians.
-
Musi być stricte h, bo szeregowi kibice raczej się nie lubią.opolanin1945 pisze:Chelsea & QPR (układ)
Zresztą, wyspy to inna heca.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.