Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Troublemaker
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Do zgód można zaliczyć z tego co się orientuję KP Starogard. Natomiast do kos to z pewnością można zaliczyć pomorskie kluby proarkowskie, Pogoń Lębork czy też Bałtyk Gdynia.
Viclav pisze:Hutnik Warszawa nie posiada na chwilę obecną żadnych zgód ani układów.Jakop pisze:Mógłby ktoś mi wymienić Zgody/Układy/Kosy
-Olimpii Elbląg
-Hutnika Warszawa
-Hutnika Kraków
Z góry dzięki
Jeśli chodzi o Olimpię Warszawa, to na pewno jest zgoda z Dolcanem. Nie wiem natomiast jak obecnie wyglądają ich kontakty z Olimpją Ljubljana i CKS Czeladź.
Hutnik Kraków zgód ani układów nie posiada, do kos należy wymienić Sandecje, Cracovie, Wisłe Kraków, Lechię Gdańsk, Górnik Zabrze, Stalówke, Resovie, Korone.
Hutnik Warszawa - kosa z Polonią Warszawa
-
Patryko1946
Pamietam ze Hutnik Kraków mial układ/zgode z Kibicami z Jastrzębia. Zna ktos powód zerwania zgody/układu ?
-
obiektywny1
Hutnik Kraków ma układ ze Stomilem Olsztyn.
-
Troublemaker
@ obiektywny1
Są to prywatne kontakty.
@ Patryko1946
Powody są znane zainteresowanym stronom i nikt ich tutaj roztrząsał na forum nie będzie.
@ xxMATxx
Odnośnie Lechii na w/w liście to mogłeś sobie ją darować, natomiast jeżeli chodzi o Sandecję i Koronę to nie znajdują się one aktualnie bynajmniej na "topowej liście kos", którą podałem, co nie oznacza jednak, że się "lubimy" jak to tutaj się kolokwialnie pisze.
Są to prywatne kontakty.
@ Patryko1946
Powody są znane zainteresowanym stronom i nikt ich tutaj roztrząsał na forum nie będzie.
@ xxMATxx
Odnośnie Lechii na w/w liście to mogłeś sobie ją darować, natomiast jeżeli chodzi o Sandecję i Koronę to nie znajdują się one aktualnie bynajmniej na "topowej liście kos", którą podałem, co nie oznacza jednak, że się "lubimy" jak to tutaj się kolokwialnie pisze.
Może ktoś opisać dawną zgodę Igloopolu Dębica z Unią Tarnów, w jakich latach trwała ?
-
Iskra 1951 Pszczyna
proszę kogoś z Hutnika Kraków na PW.
-
BozeChronFanatykow
jakie relacje na linii Legia-Podbeskidzie i Wisla-Podbeskidzie?
Podbeskidzie olewane przez obydwie ekipy. Relacje żadne.BozeChronFanatykow pisze:jakie relacje na linii Legia-Podbeskidzie i Wisla-Podbeskidzie?
Jak na lini Resovia - Wisła Kraków, (słyszałem że nieoficjalna zgoda)
-
Iskra 1951 Pszczyna
Legia ma układ z BKS-em więc wątpie by TSP było dażone sympatią przez Legionistów.BozeChronFanatykow pisze:jakie relacje na linii Legia-Podbeskidzie i Wisla-Podbeskidzie?
Łacza nas prywatne kontakty .Sovia bywała goscinnie gdy gralismy w Sosnowcu zas My wybalismy u nich na derbach..Jak na lini Resovia - Wisła Kraków
Nieoficjalna zgoda... nowe określenie wymyślone na kibice net.
Wisła - Resovia prywatne kontakty.
Wisła - Resovia prywatne kontakty.
Jak jest na lini Raków-Row Rybnik ?
Miał zgodę. Poza rozumieniem została zerwana zgoda na meczu ze Stomilem Olsztyn.Patryko1946 pisze:Pamietam ze Hutnik Kraków mial układ/zgode z Kibicami z Jastrzębia. Zna ktos powód zerwania zgody/układu ?
Jak wyglądają relacje między kibicami Odry Opole a Piasta Gliwice ??
-
pattaya man
pomysl troche stary zanim zadasz takie pytanie na ktore odpowiedz jest chyba jasna...
-
patriota85
Jesteś z Piasta i po raz kolejny pytasz o relację swojej ekipy ? Ile Ty masz lat ?xxMATxx pisze:Jak wyglądają relacje między kibicami Odry Opole a Piasta Gliwice ??
Napisał to ten co zadaje pytania na tym samym, albo niższy poziomie.pattaya man pisze:pomysl troche stary zanim zadasz takie pytanie na ktore odpowiedz jest chyba jasna...
http://www.arkowcy.pl/index.php?mode=co ... ews_id=558Tomaszw16 pisze:Dwa małe pytanka:
2.Relacje na linii Arka Gdynia-Polonia Warszawa (wiem że kiedyś była zgoda)
-
spacerowicz
Co jeden to lepszy. Co wy byście bez tego świętego internetu zrobili?
Jakieś notatki prowadzicie czy o co tu chodzi? No i te pytania o swoje ekipy.
Śmierdzi mi ten temat na odległość a psy sobie mapkę robią z naniesioną siatką relacji między ekipami hehe
Jakieś notatki prowadzicie czy o co tu chodzi? No i te pytania o swoje ekipy.
Śmierdzi mi ten temat na odległość a psy sobie mapkę robią z naniesioną siatką relacji między ekipami hehe
Jest to gdzieś podane oficjalnie, że tak pewnie piszesz?Iskra 1951 Pszczyna pisze:Legia ma układ z BKS-em więc wątpie by TSP było dażone sympatią przez Legionistów.BozeChronFanatykow pisze:jakie relacje na linii Legia-Podbeskidzie i Wisla-Podbeskidzie?
-
Iskra 1951 Pszczyna
niewiem czy to układ oficjalny czy nieoficjalny ale układ mają. zresztą w Bielsku koło napisów BKS jest też wiadomo że Zagłębia ale też sporo napisów Legii.. a to świadczy samo o sobie.Ofensywa pisze:Jest to gdzieś podane oficjalnie, że tak pewnie piszesz?Iskra 1951 Pszczyna pisze:Legia ma układ z BKS-em więc wątpie by TSP było dażone sympatią przez Legionistów.BozeChronFanatykow pisze:jakie relacje na linii Legia-Podbeskidzie i Wisla-Podbeskidzie?
neutralnie-regionalnie...wszedzie;)andrewgolara pisze:Jak na linii Gwardia Koszalin-Gryf Słupsk, Zawisza- Górnik Konin, Unia Leszno- KKS Kalisz, Bałtyk Gdynia-Stomil?
Neutralnie jak w strefie gazy...boniek pisze:neutralnie-regionalnie...wszedzie;)andrewgolara pisze:Jak na linii Gwardia Koszalin-Gryf Słupsk, Zawisza- Górnik Konin, Unia Leszno- KKS Kalisz, Bałtyk Gdynia-Stomil?
na tej str. nie ma, to pytam: jak się przedstawiają zgody Sandecji i Korony? Ekipy znane, ale ostatnio się tam coś pozmieniało i już się pogubiłem.
-
rozdajacykarty
dlaczego mój post z pytaniem o ŁKS/Cracovia został usunięty? ponawiam pytanie
-
Loco_Locass
Korona ma zgodę z Sandecją i ze Stalą Mielec (powyższe kluby były przez Nich pozdrawiane dziś w Krakowie).Bofors pisze:na tej str. nie ma, to pytam: jak się przedstawiają zgody Sandecji i Korony? Ekipy znane, ale ostatnio się tam coś pozmieniało i już się pogubiłem.
jaka sytuacja na lini Resovia-Stal Sanok? wiadomo uklad, wspomagaja sie ostatnimi czasy jakos te dwie ekipy?
skoro został usunięty i ponawiasz pytanie, to skąd ktoś ma wiedzieć jakie ono było?rozdajacykarty pisze:dlaczego mój post z pytaniem o ŁKS/Cracovia został usunięty? ponawiam pytanie
-
fanatycznykibic
Jeśli zapytał w temacie Zgody / Kosy/ Układy to zapewne jak wygląda sytuacja na linii Łks - Cracovia.
-
zbedna_polemika
fanatycznykibic pisze:Jeśli zapytał w temacie Zgody / Kosy/ Układy to zapewne jak wygląda sytuacja na linii Łks - Cracovia.

-
Bez Popłatku
jesli juz wklejasz herb Arki to chociaz upewnij sie ze jest on prawidlowy, a widac ze nie jest
tu masz prawidlowy
http://kspasy.wrzuta.pl/obraz/2Whm6jLh0 ... rka_gdynia
tu masz prawidlowy
http://kspasy.wrzuta.pl/obraz/2Whm6jLh0 ... rka_gdynia
-
fanatycznykibic
Co z tego że Cracovia ma zgodę z Arką ? Lech też ma z nimi sztamę i im to nie przeszkadza. Bodajże na jakimś osiedlu kibice Łksu chodzą w barwach Cracovii więc chyba jakieś kontakty mają.
Pare osób widziałem w koszulkach Anty Wisła,ale o barwach Cracovii nic mi nie wiadomo,potwierdzi ktoś z Łksu ?
-
MarianoItaliano
Panowie wystarczy czasem pomyśleć. Nasi bracia z Tychów byli przyjmowani na jednym z osiedli, i z tego co pamiętam jeden miał łączoną smyczkę z Cracovią, zobaczył to jakiś zamiedzowy, puścił plotkę, i się rozchodzi.
Jak jest na linii Korona - Czarni Jasło?
NIC
Jak jest na linii?
KSZO - Legia
Zawisza - Arka
Raków - Wisła
KSZO - Legia
Zawisza - Arka
Raków - Wisła
-
Krzesełko Stadionu
Ostra kosaJak jest na linii?
KSZO - Legia
Zawisza - Arka
Raków - Wisła
jak ma sie sytuacja Arki Gdyni z Olimpia Elblag ?
Kosa.Locss pisze:jak ma sie sytuacja Arki Gdyni z Olimpia Elblag ?