OKS Stomil Olsztyn - Jedyna Słuszna nazwa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
OKS Stomil Olsztyn - Jedyna Słuszna nazwa
[link]
Poprzyjcie starania Kibiców Stomilu !!
Z góry dzieki !!
Poprzyjcie starania Kibiców Stomilu !!
Z góry dzieki !!
Ostatnio zmieniony 13.06.2007, 22:32 przez Wygrana, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-
-
-
JAKI PROBLEM?
PRZECIEŻ NIKT NIE BĘDZIE MIAŁ PROBLEMU JAK BĘDZIE NAZWA OKS 1945 OLSZTYN, KOMUŚ SIĘ MOŻE PODOBAC TAKA NAZWA TO NA NIĄ ZAGŁOSOWAŁ.
OCZYWIŚCIE ODDAŁEM GŁOS NA OKS STOMIL OLSZTYN
MOŻE I HONOROWE ZACHOWANIE ŻE SĄ DWIE OPCJE, ALE Z DRUGIEJ STRONY NA "NIE" JEST JUŻ 22 GŁOSY, WIĘKSZOŚC PEWNIE Z SZYDERY TAK GŁOSUJE A JEDEN % TO OSOBY KTÓRE IM SIĘ OWA NAZWA PODOBA.
POZA TYM SORRY ALE NIC NIE ZDZIAŁACIE, JAK JUŻ COŚ ROBIĆ TO KONKRETNIE, NIKT , A PRZEDE WSZYSTIM ZARZĄD NIE WEZMIE TEJ "PETYCJI" NA SERIO, CZEMU? MOŻNA GŁOSOWAC ANONIMOWO I CO NAJLEPSZE Z JEDNEGO IP MOŻNA NAJEBAĆ 200 GŁOSÓW.
TAKIE PETYCJE MAJĄ SENS JAK SĄ NAJLEPIEJ LISTY IMIENNE (SPISYWANE Z DOWODU CZY TAM LEGITKI) + PESEL, KTÓRE PROFESIONALNIE NALEŻY WYPEŁNIĆ, PODPISAĆ, WYSŁAĆ DO ADRESATA I POZDROWIĆ. ŻEBY TO MIAŁO SENS.
WTEDY GRA JEST WARTA ŚWIECZKI A TO TO MI PRZYPOMINA TAKI BLOG SŁODKIEJ KASI "ZAGŁOSUJ NA MNIE" KTÓRA ODDAJE SAMA NA SIEBIE GŁOSY!
BEZ URAZY, TAK CZY OWAK ŻYCZE POWODZENIA!
PRÓBOWAĆ ZAWSZE MOŻNA, ALE MÓWIE WAM, TO BĘDZIE STRATA CZASU. JAK JUŻ PISAŁEM PODEJDZCIE DO SPRAWY POWAZNIEJ I ZRÓBCIE TO JAK NALEŻY.
PRZECIEŻ NIKT NIE BĘDZIE MIAŁ PROBLEMU JAK BĘDZIE NAZWA OKS 1945 OLSZTYN, KOMUŚ SIĘ MOŻE PODOBAC TAKA NAZWA TO NA NIĄ ZAGŁOSOWAŁ.
OCZYWIŚCIE ODDAŁEM GŁOS NA OKS STOMIL OLSZTYN
MOŻE I HONOROWE ZACHOWANIE ŻE SĄ DWIE OPCJE, ALE Z DRUGIEJ STRONY NA "NIE" JEST JUŻ 22 GŁOSY, WIĘKSZOŚC PEWNIE Z SZYDERY TAK GŁOSUJE A JEDEN % TO OSOBY KTÓRE IM SIĘ OWA NAZWA PODOBA.
POZA TYM SORRY ALE NIC NIE ZDZIAŁACIE, JAK JUŻ COŚ ROBIĆ TO KONKRETNIE, NIKT , A PRZEDE WSZYSTIM ZARZĄD NIE WEZMIE TEJ "PETYCJI" NA SERIO, CZEMU? MOŻNA GŁOSOWAC ANONIMOWO I CO NAJLEPSZE Z JEDNEGO IP MOŻNA NAJEBAĆ 200 GŁOSÓW.
TAKIE PETYCJE MAJĄ SENS JAK SĄ NAJLEPIEJ LISTY IMIENNE (SPISYWANE Z DOWODU CZY TAM LEGITKI) + PESEL, KTÓRE PROFESIONALNIE NALEŻY WYPEŁNIĆ, PODPISAĆ, WYSŁAĆ DO ADRESATA I POZDROWIĆ. ŻEBY TO MIAŁO SENS.
WTEDY GRA JEST WARTA ŚWIECZKI A TO TO MI PRZYPOMINA TAKI BLOG SŁODKIEJ KASI "ZAGŁOSUJ NA MNIE" KTÓRA ODDAJE SAMA NA SIEBIE GŁOSY!
BEZ URAZY, TAK CZY OWAK ŻYCZE POWODZENIA!
PRÓBOWAĆ ZAWSZE MOŻNA, ALE MÓWIE WAM, TO BĘDZIE STRATA CZASU. JAK JUŻ PISAŁEM PODEJDZCIE DO SPRAWY POWAZNIEJ I ZRÓBCIE TO JAK NALEŻY.
Old School
70-95
70-95
-
Nowa nazwa OKS Stomil Olsztyn od nowego sezonu - z taką inicjatywą rusza Stowarzyszenie Sympatyków Klubu OKS 1945 Olsztyn. Potrzebujemy Twojego wsparcia! Pomóż nam udowodnić, że nie OKS 1945 Olsztyn a OKS Stomil Olsztyn jest w sercach wszystkich kibiców chodzących na stadion przy Piłsudskiego 69a!
Popieram OKS Stomil Olsztyn
Ja niżej podpisany/podpisana popieram starania Stowarzyszenie Sympatyków Klubu mające na celu zmianę nazwy na OKS Stomil Olsztyn.
Popieram OKS Stomil Olsztyn
Ja niżej podpisany/podpisana popieram starania Stowarzyszenie Sympatyków Klubu mające na celu zmianę nazwy na OKS Stomil Olsztyn.

-
- ban
-
- ban
-
-
-
-
-
Dzięki wszystkim za poparcie , jest tu wielu kibiców, którzy wiedzą jaka to zmora gdy nazwa jest jakaś lewa , wpierdalają nazwy sponsorów w nazwę albo zmieniają herb . Pozdrówki
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
-
Super. Dowartosciowales sie glosujac przeciwguliash pisze:Moj glos jest na przeciw a to tylko dlatego ze jeszcze kilka lat temu kiedy my walczylismy o swoja sluszna nazwe Olimpia Elblag , to Olsztyn nazywal nas z premedytacja polonia. Tak wiec niech teraz sie wypchaja i probuja beze mnie.
Ale nawiasem mowiac akcja sluszna.

P.S. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
-