Polska - Argentyna B
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Argentyna B
Rozbrajają te zdjęcia "kibiców" z galerii, nie pokażą całej trybuny, która świeci pustkami tylko wybrane skupiska ludzi. Propaganda jak za komuny.
Gdzie dwóch zmechów śpi, tam trzeci też się uczy
-
Mój scenariusz.
1) na meczu z Francją będzie więcej ludzi. Wygrana, ciekawsza pora, dobre nazwiska ze strony Francuzów
2) Bezpieczna atmosfera i propaganda medialna będzie przyciągała na następne mecze coraz więcej rodzin z dziećmi
3) Będzie brakowało dopingu, więc PZPN zatrudni takich gości jak na siatkówce
4) Rodziny z dziećmi będą bawiły się na kadrze do "sokołów", "Arki Noego", czy "Feela".
5) Zadowolony będzie PZPN, Matoł z ekipą, media, mainstream. Wkurzą się może jedynie psy, bo nie będą miały okazji się wykazywać
6) Środowisko kibicowskie już na zawsze (?) straci dominującą pozycję na stadionie, podczas meczów kadry.
Podobny proces może zachodzić na meczach ligowych, z tym, że tam łatwiej jest jeszcze zaprowadzić dyscyplinę.
1) na meczu z Francją będzie więcej ludzi. Wygrana, ciekawsza pora, dobre nazwiska ze strony Francuzów
2) Bezpieczna atmosfera i propaganda medialna będzie przyciągała na następne mecze coraz więcej rodzin z dziećmi
3) Będzie brakowało dopingu, więc PZPN zatrudni takich gości jak na siatkówce
4) Rodziny z dziećmi będą bawiły się na kadrze do "sokołów", "Arki Noego", czy "Feela".
5) Zadowolony będzie PZPN, Matoł z ekipą, media, mainstream. Wkurzą się może jedynie psy, bo nie będą miały okazji się wykazywać
6) Środowisko kibicowskie już na zawsze (?) straci dominującą pozycję na stadionie, podczas meczów kadry.
Podobny proces może zachodzić na meczach ligowych, z tym, że tam łatwiej jest jeszcze zaprowadzić dyscyplinę.
-
Naprawde myślisz, że gdyby to nie był mecz z mało renomowaną Słowacją, po kompromitacjach kadry, przy mrozie i śnieżycy to by nie przyszło więcej pikników? Już nie wspomne o medialnym zachwycie nad tą akcją.Michalek pisze:Niech i bedzie 8 tysiecy to i tak porazka na calej linii tej formy protestu, przypomne ze na meczu ze Slowacja udalo sie ukrocic to wszystko do max 3-4 tysiecy. Teraz przyszlo 8-10, wiec o komplety na euro nie ma sie co martwic a o to im tylko chodzi.
Bilety na Euro już rozlosowane, poważnie myślisz o jakims braku kompletu? Jak nie my to nam bilety wykupią rywale.
przecież wg powszechnej medialnej opini na kadrze od lat jest pięknie nie to co na ligowej hołocie :)212 pisze:2) Bezpieczna atmosfera i propaganda medialna będzie przyciągała na następne mecze coraz więcej rodzin z dziećmi
-
Tak czytam i się zastanawiam czy to faktycznie psizą kibice czy "kibice' od tuska ??
Przecież wczorajszy mecz to ewidentna nasza wygrana bitwa co nawet przyznają piłkarze. Fakt ludzi troche narazie jeszcze będzie chodzić przez nowe stadiony i otoczkę euro ale jeszcze rok i z tej gromady 10 tys pikoli (choć to i tak śmieszna ilość gdyby było normalnie to pierdolnięcie niezłe byłoby na wczorajszym meczu). zostaną pojedyńcze sztuki. Kiepski poziom sportowy naszej repry jest naszym najwiekszym sprzymierzeńcem. Ile będą wciskać ludziom kity że wygraliśmy z 5 drużyną rankingu ?? Czy się komus podoba czy nie to jest protest na lata i co najmniej przez ten jeden rok musimy cierpliwie przeczekać. Inaczej sie nie da. Po roku bez kibiców i atmosfery uciekna im sponsorzy wtedy przyjda w łaskę i kluby i pzpn nie patrząć na ryżego i jego zalecenia (choć obym się mylił i po jesieny już go nie było w kraju).
Przecież te wczorajsze 10 tyś to przez stadion, letnia pogodę i magie przeciwnika (przemilczane że to 3 skład). Niech pootwieraja stadiony ( o ile w ogóle otworzą te przepłacone buble) przyjdzie jesień, zima, repra będzie co mecz zbierać baty wtedy się ockną że bez kiboli daleko nie zajadą :)
I ciekawe ja zapełnią ligowe stadiony w Poznaniu, Wrocławiu, gdańsku 40 tysięczniki bez kiboli no no sporo dopłacą może nawet będą burzyć bo po co im takie stadiony bez kibiców ?? :))
Przecież wczorajszy mecz to ewidentna nasza wygrana bitwa co nawet przyznają piłkarze. Fakt ludzi troche narazie jeszcze będzie chodzić przez nowe stadiony i otoczkę euro ale jeszcze rok i z tej gromady 10 tys pikoli (choć to i tak śmieszna ilość gdyby było normalnie to pierdolnięcie niezłe byłoby na wczorajszym meczu). zostaną pojedyńcze sztuki. Kiepski poziom sportowy naszej repry jest naszym najwiekszym sprzymierzeńcem. Ile będą wciskać ludziom kity że wygraliśmy z 5 drużyną rankingu ?? Czy się komus podoba czy nie to jest protest na lata i co najmniej przez ten jeden rok musimy cierpliwie przeczekać. Inaczej sie nie da. Po roku bez kibiców i atmosfery uciekna im sponsorzy wtedy przyjda w łaskę i kluby i pzpn nie patrząć na ryżego i jego zalecenia (choć obym się mylił i po jesieny już go nie było w kraju).
Przecież te wczorajsze 10 tyś to przez stadion, letnia pogodę i magie przeciwnika (przemilczane że to 3 skład). Niech pootwieraja stadiony ( o ile w ogóle otworzą te przepłacone buble) przyjdzie jesień, zima, repra będzie co mecz zbierać baty wtedy się ockną że bez kiboli daleko nie zajadą :)
I ciekawe ja zapełnią ligowe stadiony w Poznaniu, Wrocławiu, gdańsku 40 tysięczniki bez kiboli no no sporo dopłacą może nawet będą burzyć bo po co im takie stadiony bez kibiców ?? :))
-
protest jest skuteczny, nie dajcie się różnym prowokatorom w niebieskich mundurkach na tym forum
tego się musicie trzymać bo rura im zmięknie mimo ciągłych prób marginalizowania nas i przemilczania dobrego protestu
w środę powtórka aż tuskowi zmięknie rurka
tego się musicie trzymać bo rura im zmięknie mimo ciągłych prób marginalizowania nas i przemilczania dobrego protestu
w środę powtórka aż tuskowi zmięknie rurka
serwis kibiców Ruchu Chorzów [link]
-
Skoro na meczu pojawilo sie kilka ,,ekip'' to zamiast swoich flag mogli przynajmniej wywiesic jakies transparenty antyrzadowe zamiast promowac swoja ekipe jako lamistrajk i wywieszac swoje plotna.
-
Komentatorzy świetni. "No bardzo ładny doping dla naszej reprezentacji. Szkoda, że tylko 15tyś przyszło na ten mecz, ale to jest napewno spowodowane brakiem informacji o obniżeniu cen biletów przez pzpn" hahahah
-
A czy gdziekolwiek poza tym forum była jakaś informacja o proteście? Jakiś list otwarty OZSK wysłany do mediów, propaganda na facebook'u i innych forach itd.? Może się mylę, ale wydaje mi się że nie. Nie było takiego pierdolnięcia jak z koniecpzpn.pl (pomijając prawdziwą ideę i autorów tej akcji).
Obecnie widzę, że OZSK planuje zmieniać ustawy... hm... osobiście mnie niezbyt zadowala oddawanie wszelakich decyzji w ręce władzy i urzędnika, który łaskawie (przy spełnieniu iluś wymogów) pozwoli mi odpalić race, a potem rozwinąć sektorówkę z ocenzurowaną i sprawdzoną treścią. Tu chyba chodzi o wolność poglądów, słowa i czynów (bezwzględnie na stadionach, a obecnie nawet na ulicach i w internecie!), a nie tylko i wyłącznie o oprawy. Tak ja to widzę, ale może nie mam racji :)
Obecnie widzę, że OZSK planuje zmieniać ustawy... hm... osobiście mnie niezbyt zadowala oddawanie wszelakich decyzji w ręce władzy i urzędnika, który łaskawie (przy spełnieniu iluś wymogów) pozwoli mi odpalić race, a potem rozwinąć sektorówkę z ocenzurowaną i sprawdzoną treścią. Tu chyba chodzi o wolność poglądów, słowa i czynów (bezwzględnie na stadionach, a obecnie nawet na ulicach i w internecie!), a nie tylko i wyłącznie o oprawy. Tak ja to widzę, ale może nie mam racji :)
-
moim zdaniem oddając trybuny pokazaliśmy ze nie wiemy co robić. pzpn sie cieszy, policja sie cieszy tusk sie czieszy ( celowo male litery). Zamiast wykupowac bilety przez kumate ekipy i pokazac ze z nami nie wygraja i pokazac jaka jest roznica miedzy piknikiem a fanatykiem
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
-
Trzeba zbojkotować mecz z Francja a na kolejny już przyjsc i pokazać o co nam chodzi. Żeby bylo widać kontrast pomiędzy tym co było a tym jak może być. Przyniesc transy i zaprotestować. To jest chyba lepsza forma protestu.
-
Tylko czekacie na taka okazję wszystkich w jednym miejscu sprowokować jak na finale i zawinąć. Statystyki skoczą w góre, masa zakazów i grzywny po 2-3 koła.Tylko na to czekacie !! A i pzpn sie ucieszy kasiora z biletów będzie. Nie z nami te numery bruner.sbr 09 pisze:moim zdaniem oddając trybuny pokazaliśmy ze nie wiemy co robić. pzpn sie cieszy, policja sie cieszy tusk sie czieszy ( celowo male litery). Zamiast wykupowac bilety przez kumate ekipy i pokazac ze z nami nie wygraja i pokazac jaka jest roznica miedzy piknikiem a fanatykiem
Olać mecze to najlepszy sposób kluby juz miękną najważniejsza jest KASA i jej brak zaboli jak żadne inne protesty co widać już po JEDNYM meczu kadry wysyp dziwnych kibiców z 5 czy 20 postami na forum.
-
ta reprezentacja jest tańsza
z Messim musieliby zapłacić tyle
a co do formy protestu dowiemy się pewnie po wakacjach co i jak
z Messim musieliby zapłacić tyle
a co do formy protestu dowiemy się pewnie po wakacjach co i jak
ZAWISZA 4EVER
-
Z tego, że rozdają bilety za darmo?sbr 09 pisze:moim zdaniem oddając trybuny pokazaliśmy ze nie wiemy co robić. pzpn sie cieszy, policja sie cieszy tusk sie czieszy ( celowo male litery). Zamiast wykupowac bilety przez kumate ekipy i pokazac ze z nami nie wygraja i pokazac jaka jest roznica miedzy piknikiem a fanatykiem
-
chodzi mi o to ze poprostu najlepsza obrona jest atak. czy opuszczanie trybun i transparenty cos daly? byla o nich mowa w mediach? trzeba cos takiego opracowac zeby pokazac lesbym dziadkom ze fanatycy to 12 zawodnik a panu G. L konkretnie pokazac ze masz odejsc chociazby popierajac Tomaszewskiego. jesli to sie uda Tomaszewski napewno w mediach da znac ze Lato nie trwa cały rok :) pozdrawiam
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
-
Szczerze, jak dla mnie, koło chu.a mi lata co myśli Pan Janusz z rodziną oglądając mecz przed TV, o Nas,kibolach. Bo co się zmieni, jak dowie się o akcjach organizowanych przez Wiarę Lecha, SK Arki Gdynia, Lwy Północy itp., jak będzie widział race na stadionie, w końcu jak będą zasiadać na stadionie kibice gości,pytam się co?
Nic,a Janusz dzień przed wyborami, przy wódce ze szwagrem ustalą na kogo by zagłosować,a w ostateczności nie pójdą bo kac gigant i nie ma komu jechać.
Tyle.
Nic,a Janusz dzień przed wyborami, przy wódce ze szwagrem ustalą na kogo by zagłosować,a w ostateczności nie pójdą bo kac gigant i nie ma komu jechać.
Tyle.
-
Słyszeliście wczorajszą wypowiedź pana Grzegorza L. na rok przed Euro? Najpoważniejszym problemem na Euro są chuligani! Jest wstrząśnięty, nigdzie się nie spotkał z takimi rzeczami. Myślicie, że kiedykolwiek w mediach będą mówić - jest pięknie, zapraszamy rodziny, pikniki przyciągnięte bezpieczeństwem zaleją stadiony? Zawsze będą czymś straszyć. Jak taki Kolwalski zobaczył ostatni mecz kadry i słyszy trzy dni później Grzegorza L. to może stwierdzić, że rzeczywiście jest idiotą. Ten cały PZPN i nierząd tylko czeka aby znowu czymś postraszyć i zmienić temat. Niedawno większość pisała jakim cudem zapełnią się nowe stadiony, a teraz nagle piszecie, że pikniki je zaleją i wyprą kiboli. Nie życzę źle reprezentacji, ale jeżeli wyjdą z grupy to beton otworzy szampany i w PZPN nic sie nie zmieni, bo świętowanie bedzie trwało 20 lat. Nagle nie będzie problemów ze szkoleniem mlodzieży, korupcją, bo wyszliśmy z grupy!
-
Tylko że najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że gdybyś tak zrobił taką ankiete na sektorze rodzinnym, na każdym stadionie wśród dzieciaków 5-10 i więcej, i spytałbyś się ich czy race są: SUPER czy CHUJOWE, to daje se palec, a nawet rękę uciąć że miałbyć 100% odpowiedzi: SUPER. Nie raz widziałem, jak kajtki z otwartą buzią patrzą jak są odpalane race...GtWładzię pisze:Szczerze, jak dla mnie, koło chu.a mi lata co myśli Pan Janusz z rodziną oglądając mecz przed TV, o Nas,kibolach. Bo co się zmieni, jak dowie się o akcjach organizowanych przez Wiarę Lecha, SK Arki Gdynia, Lwy Północy itp., jak będzie widział race na stadionie, w końcu jak będą zasiadać na stadionie kibice gości,pytam się co?
Tyle.
-
knc pisze:Na 100%. To teraz niech ktos mi logicznie wytlumaczy co ona tam robila ?
ku*** ten protest jest zajebisty ...
Już Śląsk siada przed kompa w 50 typa i pisze dla Ciebie relacje dlaczego powiesili flagę na meczu kadry, bo knc rozkazał. Obyś tylko im wybaczył. Kibice.net określają kumatość ekip, skreślają te które nie protestowały, ja pierdolę. Nie każdy musi protestować tak jak kumateria k.net chce. Jakbyście mieli coś naprawdę do powiedzenia w ekipach, to byście mogli przedstawiać swoje żale Śląskowi czy Wiśle, ale lepiej się wyżalić na forum. Jeden typ przedstawia jakieś scenariusze (Nostradamus czy jaki c***), inny mówi jak protestować. Ludzie, ogarnijcie się, te wasze pomysły zachowajcie dla siebie albo zacznijcie je wprowadzać w życie. Powodzenia.
-
żaden ze mnie młodzieżowiec z durnego PO ale każdy widzi że ten protest i obrażanie się nie przynosi efektów a tym matołom o to chodziło żeby był spokój i nie wytykanie im niczego, żadnych transów, dopingu antyPO itd i to osiągają i są zadowoleni a pikniki też to widzą i chodzą na tą reprę :/
nie kupowanie karnetów itp to swoją drogą ale trzeba dalej robić swoje i wytykać wszystko rządowi i uświadamiać ludziom jaki mamy rząd! i to ich będzie rozwścieczać i to My będziemy górą
nie kupowanie karnetów itp to swoją drogą ale trzeba dalej robić swoje i wytykać wszystko rządowi i uświadamiać ludziom jaki mamy rząd! i to ich będzie rozwścieczać i to My będziemy górą
-
nie zapominajmy o naszym najwiekszym sprzymierzencu...nedznych pilkarzach, ktorzy z kazdym przegranym meczem pomoga nam posrednio w osiagnieciu celu. Po gownianym wyniku na EURO zainteresowanie pilka bedzie ZADNE. Wtedy kluby beda szukac wsparcia....prawdziwych fanatykow.
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
nie wierze...
-
Chciałem Ci przypomnieć ze wpieprzyliśmy Mistrzostwa Świata 2006 grane praktycznie u siebie i jakoś to nie wpłyneło drastycznie na frekwencje na kadrze. A wystarczy że wylosujemy grupe np. Niemcy Portugalia Francja (mimo 1 koszyka jest to teoretycznie możliwe) to wszystko zostanie zwalone na "pechowe losowanie".krzysiek pisze:nie zapominajmy o naszym najwiekszym sprzymierzencu...nedznych pilkarzach, ktorzy z kazdym przegranym meczem pomoga nam posrednio w osiagnieciu celu. Po gownianym wyniku na EURO zainteresowanie pilka bedzie ZADNE. Wtedy kluby beda szukac wsparcia....prawdziwych fanatykow.
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
nie wplynelo bo kto ciagnal atmosfere??...MY. A teraz bez prawdziwych fanatykow to co janusze zrobia? Pojda na siatke bo tam jest wynik. Nie oszukujmy sie, czy to klub czy repra WYNIK przyciaga januszy i tyle.
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
-
Nie ma co ukrwyać. Legia pokazała jak sie robi dobry i skuteczny protest i tyle! Reszta stowarzyszeń powinna dać im wolną rękę w działanium tak ja to widze.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Jednym z najlepszych pomyslow byla konkretna manifestacja, bylo wystarczajaco duzo czasu (2 miesiace) zeby ja zorganizowac.Jak juz to ktos wyliczal mogloby na niej byc grubo ponad 100 tys ludzi, to dalo by rozglos i ludzie poznaliby przynajmniej powod dla ktorego stadiony sa puste.Nie oszukujmy sie przecietny pikol jest swiecie przekonany ze to tusk sie pozbyl kiboli, no bo skad ma niby wiedziec ze jest w ogole prowadzony (?) jakis bojkot ? W telewizji o tym cisza, podczas meczow w tv komentatorzy mowia ze mala ilosc kibicow jest spowodowana : korkami na drogach, zla pogoda, odwroceniem sie fanatykow od reprezentacji przez slabe wyniki pilkarek i tym podobne brednie.No chyba ze jest kumaty bo wchodzi na kibice.net .
Nie ma co sie oklamywac - obecny protest przypomina gowno z polewka miodu.
Nie ma co sie oklamywac - obecny protest przypomina gowno z polewka miodu.
-
To ja się pytam jeszcze raz:co Cie obchodzi opinia Pana Janusza z rodziną?Jemu młyn kojarzy sie z mąką a raca ze statkiem.
Co do pomysłów-kieruj je do swojego Stowarzyszenia,ew.kontaktuj się bezpośrednio z OZSK.
Pozdro
Co do pomysłów-kieruj je do swojego Stowarzyszenia,ew.kontaktuj się bezpośrednio z OZSK.
Pozdro
-
A to mnie obchodzi ze taki pan janusz z rodzina moze otworza oczy i z rozsadnie zaglosuja w wyborach.Rozumiesz o co chodzi ? Ten protest to nie tylko race, stadiony i mecze, to tez.. a moze przedewszystkim - protest przeciwko rzadowi , to Nasza wspolna sprawa, nie tylko kibicow.GtWładzię pisze:To ja się pytam jeszcze raz:co Cie obchodzi opinia Pana Janusza z rodziną?Jemu młyn kojarzy sie z mąką a raca ze statkiem.
Pozdro