Nie. Jak chcesz dowcipy opowiadac to sie zglos do Maratonu UsmiechuMustang pisze:kuba9090 pisze: Smieszny post... Jakis koles ci tak na gg powiedzial i juz wszystko wieszChcesz kogos sprowokowac zeby zaczal na ciebie bluzgac czy co?
Nie wyczuwasz ironii?Po tej rozmowie już wiedziałem po co istnieje ten układ
komentarze dla Gornego Slaska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Bogdan Adamiec
Mustang- ta twoja historia z gg naprawde mnie urzekła...
Te wyliczanki o Piekarach mają sie nijak bo taka np Kozłowa góra to praktycznie kibicowska pustynia (cos tam kiedys bylo ale to bylo dawno) wyliczasz Brzozowice a ta to samo praktycznie a Górnik liczebnie przewaza na wielu innych osiedlach i tego nie podwazysz(szkoda ze nie wymieniles Sowińskiego,Stare,Buczka i Wschód... gdzie jest najwięcej blokowisk i co za tym idzie najwiecej kibiców),
Jesli mówisz ze GieKSy w Piekarach nie ma to i tu sie mylisz ale nie bede juz tu truł jak chcesz to PW.
Te wyliczanki o Piekarach mają sie nijak bo taka np Kozłowa góra to praktycznie kibicowska pustynia (cos tam kiedys bylo ale to bylo dawno) wyliczasz Brzozowice a ta to samo praktycznie a Górnik liczebnie przewaza na wielu innych osiedlach i tego nie podwazysz(szkoda ze nie wymieniles Sowińskiego,Stare,Buczka i Wschód... gdzie jest najwięcej blokowisk i co za tym idzie najwiecej kibiców),
Jesli mówisz ze GieKSy w Piekarach nie ma to i tu sie mylisz ale nie bede juz tu truł jak chcesz to PW.
Kibice Ruchu maja to do siebie ze jak juz na jakiejs dzielnicy jest ich np.15 to od razu nazywają tą dzielnice niebieską, i tak jak kolo napisał kilka stron wczesniej wymieniając dzielnice Niebieskich to pisze Katowice,Ligota itd...i wtedy na to wychodzi ze prawie pół Śląska kibicuje własnie Ruchowi. Nie powiem w K-ce są niebiescy ale zeby pisac Niebieskie Katowice to sorry....żenuła
a co do tematu pozyjemy zobaczymy nie ma co sie napalać proponował bym pomału konczyc ten temat 
-
kolega kolegi
Ktoś wcześniej wspomniał o Kozłowej Górze ,jako pustyni kibicowskiej
Przejdź się wieczorem w barwach np. Górnika ,którego tu się nie lubi najbardziej.
Kozłowa Góra bastion Ruchu ,w przeciwieństwie do nie opodal położonego Orzecha - gdzie panował KSG.
Ktoś inny napisał ,że tereny Ruchu znikają jak śnieg.Ja się pytam jakie?( po za Jaworznem , w którym GKS jest nr1)
Przejdź się wieczorem w barwach np. Górnika ,którego tu się nie lubi najbardziej.
Kozłowa Góra bastion Ruchu ,w przeciwieństwie do nie opodal położonego Orzecha - gdzie panował KSG.
Ktoś inny napisał ,że tereny Ruchu znikają jak śnieg.Ja się pytam jakie?( po za Jaworznem , w którym GKS jest nr1)
-
kolega kolegi
kolega kolegi - www.GieKSa.pl Rozgrywki - Terminiarz i w opisie kazdego meczu wyjazdowego masz podana liczbe gosci.
Arka Nowa Sól - 550kolega kolegi pisze:Boskie możesz mi dać namiar na stronkę kibiców GKSu z ich liczbami wyjazdowymi?
Stilon Gorzów - ponad 500
Raków Częstochowa -540 więcej nas nie mogło wejść
Skalnik Gracze - 420
Rozwój- tego nie traktuje jako wyjazd ok 3000
Jastrzębie - zakaz
Skoro K-ce sa nibieskie i w sumie w innych miastach nie istniejemy to zadam proste pytanie dla kibiców Ruchu. Jak to jest że Wy wchodzicie do I ligi, pojawiają sie kibice sukcesu itd, a na Bukowej i na Cichej jest mniej więcej ta sama frekwencja mimo że GieKsa gra w III lidze? A wyjazdów wstydzić sie też nie muszemy? Chyba aż tak niebiesko nie ma ?
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 00:40 przez PH1964, łącznie zmieniany 1 raz.
Buli pisze:Gliwice- Jesli chodzi o MNie to sily sa wyrownane . Kazda z ekip ma kilka dzielnic i nie czuje sie w Gliwicach zabardzo pewnie.
Co do ukladu - pozyjemy zobaczymy sezon za jaies 2 miesiace :d
hehe kilka Łabędy , Sośnica i osiedle Kopernika sa w calosci albo ze znaczna przewaga KSG reszta to calosc albo znaczna przewaga Piasta
Tu sa sami gimnazjalisci, nikt nawet nie wie o czym piszesz wiec nie spodziewaj sie odpowiedzirowdar pisze:czy Ruch bedzie dzwonil na Łebędy jesli "coś" bedzie w planie na weekend?
kumpel z Łabęd (KSG koks) ma plany na wieczor i nie bardzo .... no ale da rade wyskoczyc gdyby coś ....
oczywiście stawka jak za "robote" w niedziele i swieta zeby nie bylo nieporozumien
pzdr
nie ma to jak dyskusja Ruchu z Piastem na temat Górnika i Gieksy:)
Z strony Górnika Zabrze nikt nie będzie się wypowiadał cieszy nas polemika samych z sobą jednych i drugich. przyokazji małolaci mogą się ponapinać.
Każdy wpis sympatyka Górnika nagradzany będzie banem na tym forum jak i forum Górnika.
Tyle w temacie.
Z strony Górnika Zabrze nikt nie będzie się wypowiadał cieszy nas polemika samych z sobą jednych i drugich. przyokazji małolaci mogą się ponapinać.
Każdy wpis sympatyka Górnika nagradzany będzie banem na tym forum jak i forum Górnika.
Tyle w temacie.
amigoksg - możesz mi pokazać, w którym miejscu ktoś z Piasta skomentował Wasz układ z GKSem? Ja takiego posta nie znalazłem. Wszystkie posty pisane przez kibiców Piasta dotyczyły sytuacji na lini Piast - KSG w Gliwicach i wypisywania wierutnych bzdur przez Twoich ziomków (75% Gliwic to KSG). Ty natomiast w co 2 swojej wypowiedzi starasz sie pokazać jak to strasznie Piast się napina i jakie ma kompleksy wobec Górnika. Więcej rozwagi i obiktywizmu na przyszłość. Pozdrawiam.
Amigo, czy Ty niezaczesto o nas ostatnio piszesz? spodobalismy Ci sie, czy jaki powod tego jest?mac78 pisze:amigoksg - możesz mi pokazać, w którym miejscu ktoś z Piasta skomentował Wasz układ z GKSem? Ja takiego posta nie znalazłem. Wszystkie posty pisane przez kibiców Piasta dotyczyły sytuacji na lini Piast - KSG w Gliwicach i wypisywania wierutnych bzdur przez Twoich ziomków (75% Gliwic to KSG). Ty natomiast w co 2 swojej wypowiedzi starasz sie pokazać jak to strasznie Piast się napina i jakie ma kompleksy wobec Górnika. Więcej rozwagi i obiktywizmu na przyszłość. Pozdrawiam.
-
ultramaniacs
nie wydaje mi się aby chorzowski Ruch wybił się ponad Gornik Zabrze. moda na Gornik nadal trwa pomimo walki o utrzymanie 1 ligowego bytu, fenomenalnej frekwencji jaka do tej pory była na stadionie przy ul. Roosevelta może pozazdroscic nie jedna ekipa w kraju.Prawda jest tako, że sukces naszej drużyny przyciągnoł wielu fanów, przy kiepskich sezonach drużyn z Zabrza i Katowic normalne jest to iż Niebiescy w tejże euforii przy mizernych nastrojach innych kibiców w tym roku wybijają się na przodek
spojrz obiektywnie, jaką frekwencje mieli by zabrzaninie jakby ich druzyna grała o cos wiecej niz utrzymanie.
przy Waszej sytuacji w tabeli ligowej nie dziwna była postawa kibicow z chorzowa, ze tak licznie stawiali sie na cichej. jednak wystarczylo pare nieudanych meczy a frekwencja opadła do 5 tys. wiec twierdzenie, ze Ruch wybil sie kibicowsko ponad Gornik Zabrze jest błedne. mimo co gratuluje awansu do ekstraklasy, kolejny zasłuzony klub powraca do 1 ligi.
-
typowy_typ
Swi(R)ony pisze:do Ultramaniacs - spojrz tyz na to ze wy mocie bilety po 5zl na kazdy szpil a my momy po 15 . Skad synek co mo 15-17 lot wziasc kasa na kazdy szpil?? przeca krasc niepujdzie
Biletów po 5zł już nie ma dość długo i nie było nigdy że były na każdy mecz.Bilety w cenie 5zł były pewną "promocją", jak widać skuteczną
w sumie teraz będzie mogli w miare sprawiedliwie porównac KSG I HKS.
Obydwie ekipy będą w tej samej klasie rozgrywkowej ...
Owszem można powiedziec że na niektórych meczach w Chorzowie było mniej ludzi ale wiadomo II liga ..rywale typu Zabierzów , Janikowo , Polkowice (nikomu nieubliżając!!!) to mało znane nazwy co zwykłemu słonecznikowi nic niepowiedzą ...
Jednym słowem w I jak i II lidze szykuje sie jeden z najciekawszych sezonów od wielu lat... żeby tylko jeszcze GieKSa awanoswała i naprawde będzie bardzo ciekawie
Obydwie ekipy będą w tej samej klasie rozgrywkowej ...
Owszem można powiedziec że na niektórych meczach w Chorzowie było mniej ludzi ale wiadomo II liga ..rywale typu Zabierzów , Janikowo , Polkowice (nikomu nieubliżając!!!) to mało znane nazwy co zwykłemu słonecznikowi nic niepowiedzą ...
Jednym słowem w I jak i II lidze szykuje sie jeden z najciekawszych sezonów od wielu lat... żeby tylko jeszcze GieKSa awanoswała i naprawde będzie bardzo ciekawie
Czzemu ma nas bolec ten układ on nam tylko pochlebia ze jestesmy O wiele silniejsi ze dwie poniekad znane marki kibicowskie i w kraju uwazane za nie najgorsze musza sie jednoczyc aby sobie z nami poradzic... a co do poprawionej frekwencji na meczach to nie wypominajcie takiego czegos bo kibice sukcesu sa wszedzie i to nie jest zaden argument . A co do Katowic To i My wiemy i Wy ze Jest Tam RUCH i to niesa niedobitki ale jest ich sporo
Re: komentarze dla gornego slaska
GKS-u w Bytomiu nie ma,żaboli jest paru na Bobrku i Stolarzowicach ale są to jednostki.Ruch rządzi na Łagewnikach i jest ich tyż paru na Szombierkach(przeciepy z Szombrow i jedyn wielki przeciep M...z Polonii.)faraon82 pisze:Jesli mozna wiedizec,niech ktos z bytomia napisze ile w bytomiu jest gks,ksg..hks
ku*** miałem nie pisac ale nie wytrzymam, Adamek skąd ty jesteś taki pewien że ten układ jest tylko na Was, czyli akcja na Jagę była tylko przykrywką
, Pochlebia Wam...rozjebałes mnie tym wpisem, jak napisał kolega wyżej, teraz jesteśmy na równym szczeblu rozgrywkowym, i się wszytsko okaże. Do kolesia który pisał o Bytomiu, jest naszych więcej niż kilku, zapewniam Cię 
Mógłby ktoś obeznany w terenach Mysłowickich odpowiedziec na moje pytanie, jak tam sytuacja na Wesołej ?
Pozdrawiam z trójkolorowego Zabrza
Mógłby ktoś obeznany w terenach Mysłowickich odpowiedziec na moje pytanie, jak tam sytuacja na Wesołej ?
Chciałbym wprowadzić drobną korektęPB pisze:GKS-u w Bytomiu nie ma,żaboli jest paru na Bobrku i Stolarzowicach ale są to jednostki.Ruch rządzi na Łagewnikach i jest ich tyż paru na Szombierkach(przeciepy z Szombrow i jedyn wielki przeciep M...z Polonii.)faraon82 pisze:Jesli mozna wiedizec,niech ktos z bytomia napisze ile w bytomiu jest gks,ksg..hks
a co do Polonistów z Zabrza - bywa, że macie jednostki bo pewnie ktoś się musiał przeprowadzić, ktoś zmienił pracę itp, ale nie macie tam zorganizowych grup tak jak my mamy w Bytomiu, a widać bardzo Was to boli.
na Wesołej zmieniło sie troche w ostatnich latach, jest to nadal jedyna dzielnica gdzie sa kibice Górnika, jednak na tej dzielnicy wyrosło sporo GieKSy. Napewno Górnik jest tam w przewadze z racji tez starej ekipy, jednak ta różnica (przynajmniej ilościowo) jest juz niewielka, jesli chodzi o jakościowa ekipe nie powiem ci bo nie jestem stamtąd i nie chce siac fermentu. Generalnie nie licząc Wesołej Mysłowice sa podzielone głównie na GKS i Ruch. Nie bede nawet pisał kto w tej chwili ma ilościowa i jakościowa przewage bo myslę, że sami mieszkańcy i kibice z tego miasta wiedza jak jest obecnie a wywoływać napinki z powodu samych Mysłowic nie mam zamiaru. Powiem tylko, ze te miasto przez jakies 4 lata było w snie kibicowskim z którego od 2 lat sie wybudza i zaczyna sie tu naprawde duzo dziać. Z mojej strony tyle.sensation pisze:ku*** miałem nie pisac ale nie wytrzymam, Adamek skąd ty jesteś taki pewien że ten układ jest tylko na Was, czyli akcja na Jagę była tylko przykrywką, Pochlebia Wam...rozjebałes mnie tym wpisem, jak napisał kolega wyżej, teraz jesteśmy na równym szczeblu rozgrywkowym, i się wszytsko okaże. Do kolesia który pisał o Bytomiu, jest naszych więcej niż kilku, zapewniam Cię
pozdrawiam
bobrekKSG pisze:Chciałbym wprowadzić drobną korektęPB pisze:GKS-u w Bytomiu nie ma,żaboli jest paru na Bobrku i Stolarzowicach ale są to jednostki.Ruch rządzi na Łagewnikach i jest ich tyż paru na Szombierkach(przeciepy z Szombrow i jedyn wielki przeciep M...z Polonii.)faraon82 pisze:Jesli mozna wiedizec,niech ktos z bytomia napisze ile w bytomiu jest gks,ksg..hksGKS-u to jest kilka sztuk na Szombierkach, tak samo jak fanów Górnika. Natomiast co do Bobrku - przydało by się nieco obiektywizmu, bo Bobrek był, jest i będzie trójkolorowy, a haha jednostki w Stolarzowicach? Stolarzowice to największa, nie naruszona banda KSG w Bytomiu
Dopiszmy jeszcze do tego dzielnicę Górniki, Kopalnię na Miechowicach i kilka innych miejsc już nie tak oficjalnych, aby pisać to na forum, a spokojnie w samym Bytomiu będzie koło 150 osób regularnie odwiedzających Roosevelta.
a co do Polonistów z Zabrza - bywa, że macie jednostki bo pewnie ktoś się musiał przeprowadzić, ktoś zmienił pracę itp, ale nie macie tam zorganizowych grup tak jak my mamy w Bytomiu, a widać bardzo Was to boli.
Chyba cie popierdoloło z trójkolorowym Bobrkym,pięciu wos tam jest(koło chilwy) i to wszystko.Jedyne Stolarzowice kaj jest wos trocha więcej.Na kopalni tyz może pora osób.I kaj je te twoje 150 osób.