komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Darth Kabut

Post autor: Darth Kabut » 07.06.2007, 22:10

Bogdan Adamiec pisze:jak sie nie wie co napisac to najlepiej napisac magiczne slowo "ironia"... z tymi Piekarami,Myslowicami i Tarnoskimi to tez byla pewnie ironia...najlepsza ironia to Zakopane :)

Twoj podpis świadczy ze jednak coś Cię spotkalo ciekawego ze strony rywala zza miedzy:)
mozna do niego dodać ze macie te 14 mistrzów a wasze tereny stopniały jak śniegi w marcu...
:lol: :lol: :lol:
Rozpierdalasz mnie.
Po drugie nic mnie nie spotkalo bo co mialo mnie spotkac :shock: ?
Ruch 14, Gornik 14, Polonia 2, Szombierki 1 ... GKS 0 - tak sie zdobywa uznanie na Slasku.
GKS "prawie" jak mistrz. "Prawie" robi wielka roznice.

iparts.pl
kuba9090

Post autor: kuba9090 » 07.06.2007, 22:13

Mustang pisze:
kuba9090 pisze: Smieszny post... Jakis koles ci tak na gg powiedzial i juz wszystko wiesz :roll: Chcesz kogos sprowokowac zeby zaczal na ciebie bluzgac czy co?
Po tej rozmowie już wiedziałem po co istnieje ten układ ;)
Nie wyczuwasz ironii?
Nie. Jak chcesz dowcipy opowiadac to sie zglos do Maratonu Usmiechu :wink: ale ta pierwsza czesc twojego postu to nie wiem po co napisales

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 07.06.2007, 22:33

Mustang- ta twoja historia z gg naprawde mnie urzekła...
Te wyliczanki o Piekarach mają sie nijak bo taka np Kozłowa góra to praktycznie kibicowska pustynia (cos tam kiedys bylo ale to bylo dawno) wyliczasz Brzozowice a ta to samo praktycznie a Górnik liczebnie przewaza na wielu innych osiedlach i tego nie podwazysz(szkoda ze nie wymieniles Sowińskiego,Stare,Buczka i Wschód... gdzie jest najwięcej blokowisk i co za tym idzie najwiecej kibiców),
Jesli mówisz ze GieKSy w Piekarach nie ma to i tu sie mylisz ale nie bede juz tu truł jak chcesz to PW.

GKS_FCB

Post autor: GKS_FCB » 07.06.2007, 23:12

Darthkabut, dychnij se od forum, istnieje jeszcze inny swiat niz ten w internecie. Mowiac, ze GieKSy nie ma w Jaworznie osmieszasz sie, bo praktycznie tam jest prawie, ze sama GieKSa. I wie to kazdy kto tam mieszka.

Taka ciekawostka - Ruch tez sie zbroi :lol:

[link]

Bez napinki...

A temat zamknac w pizdu.

boskie

Post autor: boskie » 07.06.2007, 23:13

Kibice Ruchu maja to do siebie ze jak juz na jakiejs dzielnicy jest ich np.15 to od razu nazywają tą dzielnice niebieską, i tak jak kolo napisał kilka stron wczesniej wymieniając dzielnice Niebieskich to pisze Katowice,Ligota itd...i wtedy na to wychodzi ze prawie pół Śląska kibicuje własnie Ruchowi. Nie powiem w K-ce są niebiescy ale zeby pisac Niebieskie Katowice to sorry....żenuła :wink: a co do tematu pozyjemy zobaczymy nie ma co sie napalać proponował bym pomału konczyc ten temat :wink:

gizd

Post autor: gizd » 07.06.2007, 23:15

GKS_FCB pisze:Darthkabut, dychnij se od forum, istnieje jeszcze inny swiat niz ten w internecie. Mowiac, ze GieKSy nie ma w Jaworznie osmieszasz sie, bo praktycznie tam jest prawie, ze sama GieKSa. I wie to kazdy kto tam mieszka.

Taka ciekawostka - Ruch tez sie zbroi :lol:

[link]

Bez napinki...

A temat zamknac w pizdu.
A gdzie on napisał, że gieksy nie ma w jaworznie?
Napisał tylko, że Ruch też jest o czym świadczy chociażby 15 osób na wyjeździe na Lechię.

A co do postu wyżej.
Niebieskie Katowice to największy FC Ruchu, jeśli ksg pisze o trójkolorowych Gliwicach już nikt się nie czepia, chociaż jest ich tam napewno mniej niż Ruchu w K-ce. Nie da się ukryć, że część Katowic jest niebieska, wprawdzie już nie tak jak chociażby w latach 80, ale jednak. Jednak zauważacie to robiąc flagi "Trójkolorowe Katowice", czy przejaw waszych kompleksów flaga "Łowcy śmierdzieli". Nie wyobrażam sobie flagi "Niebieski Chorzów" czy też flag anty na meczach Ruchu.

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 07.06.2007, 23:37

Ktoś wcześniej wspomniał o Kozłowej Górze ,jako pustyni kibicowskiej :lol:

Przejdź się wieczorem w barwach np. Górnika ,którego tu się nie lubi najbardziej. :D
Kozłowa Góra bastion Ruchu ,w przeciwieństwie do nie opodal położonego Orzecha - gdzie panował KSG.

Ktoś inny napisał ,że tereny Ruchu znikają jak śnieg.Ja się pytam jakie?( po za Jaworznem , w którym GKS jest nr1)

PNG jaworzno

Post autor: PNG jaworzno » 07.06.2007, 23:40

normalnie te forum schodzi tu na psy,zobaczcie co tu pisza ludzie ,wychodzi na to ze mamy tu do czynienia z wiekszoscia przedszkola,wygonmy dzieciakow i pogadajmy bez napinek co kazdy ma do powiedzenia,po co jakies gg i inne kulawe tematy.normalnie smiech na sali,internetowe chuliganstwo szczytuje chyba... MOJE MIASTO I MOJ KLUB NA ZAWSZE GKS KATOWICE!!!!

GKS_FCB

Post autor: GKS_FCB » 07.06.2007, 23:42

A co do postu wyżej.
Niebieskie Katowice to największy FC Ruchu, jeśli ksg pisze o trójkolorowych Gliwicach już nikt się nie czepia, chociaż jest ich tam napewno mniej niż Ruchu w K-ce. Nie da się ukryć, że część Katowic jest niebieska, wprawdzie już nie tak jak chociażby w latach 80, ale jednak. Jednak zauważacie to robiąc flagi "Trójkolorowe Katowice", czy przejaw waszych kompleksów flaga "Łowcy śmierdzieli". Nie wyobrażam sobie flagi "Niebieski Chorzów" czy też flag anty na meczach Ruchu.
Ruchu moze jest wiecej w Kce niz KSG w Gliwicach, ale za to KSG jest zorgianizowany, a w Katowicach Ruch jest porozrzucany i zmuszani sa jechac jednostkami, badz mniejszymi grupkami, bez afiszowania sie klubem (procz Szopek i Nikiszu).

Tak was boli, ze Katowice w duzej wiekszosci sa trojkolorowe? Trudno...

O kompleksach lepiej nie wspominajcie, bo na forum Ruchu wpisuja sie sami zakompleksieni ludzie, tacy jak Darthkabut (albo nawet nizej). A fana "Łowcy ŚmieRdzieli" na pewno nie jest dowodem kompleksu.

boskie

Post autor: boskie » 07.06.2007, 23:51

To ze K-ce to największy FC Ruchu to sie zgodze tylko zauważ ze Katowice to dość duże miasto i jesli w kazdej dzielnicy jest kilku niebieskich to tego sie troche nazbiera,chodzi mi generalnie o głupote pisania i robienia wlepek o tresci np. " niebieski(dzielnica) " to tak jakby na Batorym znalazło sie 10 GieKSiarzy to co "Gieksiarskie Batory"? ...przeciez to bez sens i mam nadzieje ze to kiedys dotrze do kibiców niebieskich. W K-ce są dzielnice gdzie jest z 10 aktywnych niebieskich małolatów i oni uwazają ze dzielnica jest niebieska (np.produkcja wlepek) chodzi mi o to ze to poprostu jest smieszne z waszej strony :wink:

Buli

Post autor: Buli » 07.06.2007, 23:58

Gliwice- Jesli chodzi o MNie to sily sa wyrownane . Kazda z ekip ma kilka dzielnic i nie czuje sie w Gliwicach zabardzo pewnie.

Co do ukladu - pozyjemy zobaczymy sezon za jaies 2 miesiace :d

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 07.06.2007, 23:59

Boskie możesz mi dać namiar na stronkę kibiców GKSu z ich liczbami wyjazdowymi?

ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 » 08.06.2007, 00:07

boskie pisze:To ze K-ce to największy FC Ruchu to sie zgodze tylko zauważ ze Katowice to dość duże miasto i jesli w kazdej dzielnicy jest kilku niebieskich to tego sie troche nazbiera,chodzi mi generalnie o głupote pisania i robienia wlepek o tresci np. " niebieski(dzielnica) " to tak jakby na Batorym znalazło sie 10 GieKSiarzy to co "Gieksiarskie Batory"? ...przeciez to bez sens i mam nadzieje ze to kiedys dotrze do kibiców niebieskich. W K-ce są dzielnice gdzie jest z 10 aktywnych niebieskich małolatów i oni uwazają ze dzielnica jest niebieska (np.produkcja wlepek) chodzi mi o to ze to poprostu jest smieszne z waszej strony :wink:
w katowicach sa dzielnice gdzie jest kilku kibicow gieksy, i robia vlepki 100% GKS :lol:

GKS_FCB

Post autor: GKS_FCB » 08.06.2007, 00:08

kolega kolegi - [link] Rozgrywki - Terminiarz i w opisie kazdego meczu wyjazdowego masz podana liczbe gosci.

i_

Post autor: i_ » 08.06.2007, 00:13

jutro Chorzowscy będą pisali ile ich to nie było na tym ostatnim meczu w sezonie i wogóle jaka feta będzie, a ja mam pytanie dal tych ekstra niebieskich: gdzie byliście jak wasz Ruch spadał? pamiętam że była tam garstka ludzi, jedynie najwierniejsi (wybaczcie ale nie wiem gdzie siedzą, dziesiona chyba [?]) i na trybunie kilkaset ludzi.
Obrazek

rowdar

Post autor: rowdar » 08.06.2007, 00:18

pytanie do Ruchu

czy jutro znowu bedziecie dzwonili na Łabędy w poszukiwaniu ludzi (KSG) na ustawke jesli wam sie takowa napatoczy?

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 08.06.2007, 00:19

Rzeczywiście to forum upadło strasznie!
Proszę kibiców GieKSy o nie wpisywanie się więcej w tym temacie,napinajcie się i gadajcie o gg dalej..
Pozdro dla kumatych!

Persona Non Grata

PH1964

Post autor: PH1964 » 08.06.2007, 00:23

kolega kolegi pisze:Boskie możesz mi dać namiar na stronkę kibiców GKSu z ich liczbami wyjazdowymi?
Arka Nowa Sól - 550
Stilon Gorzów - ponad 500
Raków Częstochowa -540 więcej nas nie mogło wejść
Skalnik Gracze - 420
Rozwój- tego nie traktuje jako wyjazd ok 3000
Jastrzębie - zakaz
Skoro K-ce sa nibieskie i w sumie w innych miastach nie istniejemy to zadam proste pytanie dla kibiców Ruchu. Jak to jest że Wy wchodzicie do I ligi, pojawiają sie kibice sukcesu itd, a na Bukowej i na Cichej jest mniej więcej ta sama frekwencja mimo że GieKsa gra w III lidze? A wyjazdów wstydzić sie też nie muszemy? Chyba aż tak niebiesko nie ma ?
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 00:40 przez PH1964, łącznie zmieniany 1 raz.
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

gizd

Post autor: gizd » 08.06.2007, 00:26

i_ pisze:jutro Chorzowscy będą pisali ile ich to nie było na tym ostatnim meczu w sezonie i wogóle jaka feta będzie, a ja mam pytanie dal tych ekstra niebieskich: gdzie byliście jak wasz Ruch spadał? pamiętam że była tam garstka ludzi, jedynie najwierniejsi (wybaczcie ale nie wiem gdzie siedzą, dziesiona chyba [?]) i na trybunie kilkaset ludzi.

Gdzie byliście przed obniżką biletów? (tak wiem, bilety są już w "normalnej" cenie ale nie da się ukryć, że to obnizka przyciagnela kibiców)

Gdzie gks był pod koniec swojej egzystencji w I lidze?

Ludzi na mecze przyciąga albo atrakcyjny rywal albo dobra gra zespołu(poza tymi którzy zawsze są i będą). W II lidze długo nie mieliśmy ani jednego ani drugiego. Pod koniec poprzedniego sezonu pojawił się jeden z czynników, w I lidze jest drugi z nich.

GKS_FCB
Porównanie flagi wywieszanej na meczach do bluzgów na forum internetowym... Popatrzcie na swoje forum, trudno tam znaleźć normalne określenie dotyczące Ruchu.
GKS_FCB pisze:

Tak was boli, ze Katowice w duzej wiekszosci sa trojkolorowe? Trudno...
:lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 00:33 przez gizd, łącznie zmieniany 1 raz.

1954

Post autor: 1954 » 08.06.2007, 00:32

Buli pisze:Gliwice- Jesli chodzi o MNie to sily sa wyrownane . Kazda z ekip ma kilka dzielnic i nie czuje sie w Gliwicach zabardzo pewnie.

hehe kilka Łabędy , Sośnica i osiedle Kopernika sa w calosci albo ze znaczna przewaga KSG reszta to calosc albo znaczna przewaga Piasta :)

gizd

Post autor: gizd » 08.06.2007, 00:36

19GKS64 pisze:ku*** juz nie moge czytac tych wpisow smRodow o niebieskich Katowicach. Jak byscie skumali ze to nie lata 80siate a 21wiek czasy sie zmieniaja i procz Szopienic i Nikisza to was praktycznie juz nie ma pare niedobitkow pozostalo na Ligocie i w Piotrowicach wiec ku*** nie wiem skad ta nazwa niebieskie Katowice. Pierdolnijcie sie w leb

Pozdro dla normalnych
Trójkolorowe Siemianowice?

"GKS_FCB
Porównanie flagi wywieszanej na meczach do bluzgów na forum internetowym... Popatrzcie na swoje forum, trudno tam znaleźć normalne określenie dotyczące Ruchu. "

żywy przykład

tryptyk

Post autor: tryptyk » 08.06.2007, 00:36

19GKS64 pisze: Pozdro dla normalnych
pozdro ;)

wpadłem na pomysł abyśmy przestali polemizować na temat układu KSG-GKS jest to jest i niech tak zostanie a zbędne komentarze zostawmy dla siebie ...
szum na ulicach miast

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 08.06.2007, 00:38

Prosiłem o nie wpisywanie już żadnych postów w tym temacie ludzi z GieKSy!

PH1964

Post autor: PH1964 » 08.06.2007, 00:52

+GKSK-CE+ pisze:Prosiłem o nie wpisywanie już żadnych postów w tym temacie ludzi z GieKSy!
qurwa ale tego sie czytać nie da i nie można zostać obojętnym na durne wpisy bo potem cało Polska to czyto.
Rozpierdala mnie koleś z Rybnika co sie wypowiada na temat Siemców itd. Kibice Ruchu zerknijcie się na własne forum bo ja normalnego wpisu na nasz klub nie widziałem (Gejksa, dospele, gejksiarze, cygany itd ) Kto tu leczy kompleksy???
A prawda jest taka że Was ten układ boli jak wrzód na d**** i tyle w temacie!!!
elo_melo pisze: ps: ŻADEN CHORZOWSKI JESZCZE NIE ZEBRAŁ LANIA OD ŻABOLA LUB GIEKSIARZA CZY POLONISTY, TO ONI LEJĄ CAŁY ŚLĄSK!

P1945G

Post autor: P1945G » 08.06.2007, 06:34

Buli pisze:Gliwice- Jesli chodzi o MNie to sily sa wyrownane . Kazda z ekip ma kilka dzielnic i nie czuje sie w Gliwicach zabardzo pewnie.

Bardzo dobrze, ze uzyles tego okreslenia "mnie" :roll:

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 08.06.2007, 09:08

hahaha no już nie mogę ,po prostu rozpierdala mnie jak wciskacie na chama ten swój pogląd ,że wasza sztama nas boli :lol: :lol:
Zrobiliscie uklad to my go komentujemy ,po to ku*** jest te forum ,co nie?
A wy myslicie ,ze wam zazdroscimy czy cos? :D

FORR

Post autor: FORR » 08.06.2007, 09:56

rowdar pisze:czy Ruch bedzie dzwonil na Łebędy jesli "coś" bedzie w planie na weekend?
kumpel z Łabęd (KSG koks) ma plany na wieczor i nie bardzo .... no ale da rade wyskoczyc gdyby coś ....
oczywiście stawka jak za "robote" w niedziele i swieta zeby nie bylo nieporozumien
pzdr
Tu sa sami gimnazjalisci, nikt nawet nie wie o czym piszesz wiec nie spodziewaj sie odpowiedzi :wink:

amigoksg

Post autor: amigoksg » 08.06.2007, 10:02

nie ma to jak dyskusja Ruchu z Piastem na temat Górnika i Gieksy:)
Z strony Górnika Zabrze nikt nie będzie się wypowiadał cieszy nas polemika samych z sobą jednych i drugich. przyokazji małolaci mogą się ponapinać.

Każdy wpis sympatyka Górnika nagradzany będzie banem na tym forum jak i forum Górnika.
Tyle w temacie.

mac78

Post autor: mac78 » 08.06.2007, 10:55

amigoksg - możesz mi pokazać, w którym miejscu ktoś z Piasta skomentował Wasz układ z GKSem? Ja takiego posta nie znalazłem. Wszystkie posty pisane przez kibiców Piasta dotyczyły sytuacji na lini Piast - KSG w Gliwicach i wypisywania wierutnych bzdur przez Twoich ziomków (75% Gliwic to KSG). Ty natomiast w co 2 swojej wypowiedzi starasz sie pokazać jak to strasznie Piast się napina i jakie ma kompleksy wobec Górnika. Więcej rozwagi i obiktywizmu na przyszłość. Pozdrawiam.

MKC RTS

Post autor: MKC RTS » 08.06.2007, 11:00

WIDZEW I RUCH WOJOWNIKÓW DWÓCH NA GÓRNYM ŚLĄSKU TYLKO RUCH... (dziękujemy kibicom Ruchu za liczne przybycie do Łodzi na mecz Widzew - Górnik Zabrze... POZDRO DLA NIEBIESKICH...
WIDZEW & RUCH NA ZAWSZE RAZEM...
Tylko Łódzki Widzew W Naszych Sercach On...

P1945G

Post autor: P1945G » 08.06.2007, 11:08

mac78 pisze:amigoksg - możesz mi pokazać, w którym miejscu ktoś z Piasta skomentował Wasz układ z GKSem? Ja takiego posta nie znalazłem. Wszystkie posty pisane przez kibiców Piasta dotyczyły sytuacji na lini Piast - KSG w Gliwicach i wypisywania wierutnych bzdur przez Twoich ziomków (75% Gliwic to KSG). Ty natomiast w co 2 swojej wypowiedzi starasz sie pokazać jak to strasznie Piast się napina i jakie ma kompleksy wobec Górnika. Więcej rozwagi i obiktywizmu na przyszłość. Pozdrawiam.
Amigo, czy Ty niezaczesto o nas ostatnio piszesz? spodobalismy Ci sie, czy jaki powod tego jest?

1954

Post autor: 1954 » 08.06.2007, 11:27

amigo ... wiecej obiektywizmu .. to ze jestes zabolem z Sośnicy i Piasta nie lubisz nie znaczy ze masz wymyslac sobie jakies urojone historyjki (np:o piastolach polemizujacych z niebieskimi na temat uklady KSG&GKS K-ce .... tego ze zabole z RŚ wypowiadaja sie jak jest w Gliwicach oczywiscie nie widzisz) . Czlowieku pelnisz na tym forum pewna funkcje wiec przestan zachowywac sie jak dziecko neostrady .... tyle w temacie

Zablokowany