komentarze dla Gornego Slaska

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

tryptyk

Post autor: tryptyk » 07.06.2007, 14:22

19GKS64 pisze:
tryptyk pisze:
Dugi1920 pisze:Szczerze mowiac to w d**** mam ten Układ GKS z KSG .chca miec uklad to niech go maja !! A na c*** wszyscy pierdola ze ten uklad jest przeciwko nam ???!!!! Pozyjemy zobaczymy :twisted: PozdRo
szkoda że wszyscy Niebiescy nie maja takiego toku myślenia ;)
nic dodac nic ujac
no ale nie ktorym Chorzowskim widac zal dupe sciska i pierdola bez sensu
może nie tyle zal dupe ściska tylko są święcie przekonani że ten układ jest konkretnie skierowany na nich ..
szum na ulicach miast

iparts.pl
i_

Post autor: i_ » 07.06.2007, 14:40

kibicuje Górnikowi ale mnie ten układ jakoś nie rajcuje, GKS to dla mnie spoko ekipa /mają pecha że w Katowicach jest dużo niebieskich/. Co do wypowiedzi panów z Chorzowa że Śląsk jest niebieski i tylko niebieski to powiem tyle: g*wno prawda!
RŚL jest 60% KSG! Gliwice 75% KSG reszta Piast!
"Niebieskie Żory" "Niebieskie Piekary" Niebieskie TG" :D śmiech na sali! :D

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 14:48

i_ pisze:Gliwice 75% KSG reszta Piast!
Tak się składa, że mieszkam w Gliwicach (nie jestem ani za Piastem ani za Górnikiem choć zdarza mi się być na meczach obu ekip) i nie wiem skąd ty wziąłeś 75% KSG w Gliwicach :shock: 75% to Piasta może być w Gliwicach a nie KSG (KSG tylko Sośnica, Łabędy, Ligota i Kopernik) :shock:

i_

Post autor: i_ » 07.06.2007, 14:50

moze przesadziłem z tym 75% ale piastunków mało jest xD

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 14:53

Mało? :shock: Może na meczach jest ich mało ale napewno większość Gliwic deklaruje przynależność do Piasta... nie do Górnika :shock:

i_

Post autor: i_ » 07.06.2007, 14:58

co do tej niebieskości zapomnieliśmy dorzucić NIEBIESKIE ZAKOPANE :D hahahahah! :D ciekawe ilu z nich dojeżdża na Cichą :D

paquito

Post autor: paquito » 07.06.2007, 14:59

;> pisze:Mało? :shock: Może na meczach jest ich mało ale napewno większość Gliwic deklaruje przynależność do Piasta... nie do Górnika :shock:
Widzę,że jak na gościa, którego Piast nie interesuje dużo o nich wiesz i bardzo ich bronisz! :wink:

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 15:00

Staram się być obiektywnym... i wcale nie jestem za Piastem - powiedziałbym, że bliżej mi nawet do Górnika ponieważ mieszkam o kilka kilometrów od stadionu...

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 07.06.2007, 15:17

;> pisze:Mało? :shock: Może na meczach jest ich mało ale napewno większość Gliwic deklaruje przynależność do Piasta... nie do Górnika :shock:
No chyba mowimy o kibicach a nie o ludziach ktorzy "sa za Piastem" a nie wiedza gdzie jest stadion. Dla mnie podstawa do bycia kibicem jest bycie na meczach :wink:

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 15:26

kuba9090 pisze:No chyba mowimy o kibicach a nie o ludziach ktorzy "sa za Piastem" a nie wiedza gdzie jest stadion. Dla mnie podstawa do bycia kibicem jest bycie na meczach :wink:
Uch niech wam będzie... :wink: Ale i tak więcej KIBICÓW w Gliwicach jest za Piastem o czym świadczą frekwencje na meczach!

S.P.

Post autor: S.P. » 07.06.2007, 15:29

Ruch napisal na tym forum:
"Gks i Ksg maja uklad"
odpowiedz zaboli i gieksy-"niemamy ukladu,Ruch wymysla"

Ruch pisze :
"uklad raczej zrobiony na nas"
odpowiedz Gks i Ksg
"uklad jest ale nie na was"

:roll: :roll: :roll:

S.P.

Post autor: S.P. » 07.06.2007, 15:38

a Stalowka??ludzie od was z ekipy mowili ze sie ustawiliscie na nas

P1945G

Post autor: P1945G » 07.06.2007, 16:04

CATB pisze:
i_ pisze:moze przesadziłem z tym 75% ale piastunków mało jest xD
Kiedyś Górnik nie pisał na forach i przynajmniej nie było takich kompromitujących wpisów jak te twoje. Znalazł się matematyk od siedmiu boleści, który jakies proporcje z d*** bierze. 75% Górnik w Gliwicach więc rozumiem, że jak na Piasta chodzi 2500 osób to w tym samym czasie w Zabrzu na Górniku fc Gliwice się prezentuje w 7500 osób zgadza się matematyku z Gliwic? Niektórzy powinni mieć dożywotni zakaz wypowiadania się na internecie ciebie bym do nich zaliczył bez zająknięcia.
nic dodac, nic ujac

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 07.06.2007, 16:33

Powołajmy komisję śledczą :lol:

Moje osobiste odczucia są takie, że układ kompromituje GieKSe. I tyle.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

arturo

Post autor: arturo » 07.06.2007, 16:48

Głupi układ a powstają w jeden dzien 3 podstrony.... :roll: Tak jakby na całym Śląsku nie było ciekawych tematów. A co do samego układu to mnie on nie obchodzi, tak samo jak nie dawna zgoda PB i PG . To jest tylko i wyłacznie sprawa dwoch tych klubów i niech sobie robią co chcą . I nie wierze ze układ powstał specjalnie na Ruch , bo było by to mega frajerstwo z ich strony. Choc moze sie myle :roll: Tyle ode mnie pozdro

Darth Kabut

Post autor: Darth Kabut » 07.06.2007, 17:34

i_ pisze:kibicuje Górnikowi ale mnie ten układ jakoś nie rajcuje, GKS to dla mnie spoko ekipa /mają pecha że w Katowicach jest dużo niebieskich/. Co do wypowiedzi panów z Chorzowa że Śląsk jest niebieski i tylko niebieski to powiem tyle: g*wno prawda!
Jebnij sie synek w dekel ale to zdrowo.
I skoncz tutaj siac ta typowo dla Was i Dospeli falszywa propagande.

Gdzie w koncu mieszkasz /w Gliwicach czy Rudzie Slaskiej/ ze zabierasz glos w sprawie tych miast i jestes poinformowany w % jaki jest stosunek Zaboli do Chorzowskich.
Moze policzyles liczbowo dzielnice w tych miastach i policzyles kibicow obu klubow?
Czy wziales pod uwage ze dzielnice w ktorych kibicuje sie Ruchowi sa liczebnie najwieksze niz te Zabskie.
Wez skoncz pierdolic i zajmij sie szachami albo innymi grami planszowymi.

Apro po "Niebieskie Zory, Piekary, Tarnowskie Gory"...
"Zabskie Zory, Zabskie Piekary, Zabskie TG" normalnie smiech na sali :lol: :lol: :lol:

Do panow Dospeli sie tyczy to samo.
Dospelowskie Myslowice i Jaworzno :lol: :lol:
I w tej sprawie glos zabiera koles ktory jest przedstawicielem klubu ktory nie kontroluje wlasnego miasta.
Zapytam Cie jeszcze gdzie macie stadion?

Jeszcze slowko na temat kibicow Ruchu z Zakopanego.
Swego czasu na tym forum wypowiadaly sie osoby z Zakopanego kumaci wiedza jak jest.

PS

KIBICOW RUCHU NIE MA!!!
NA STADIONIE STOJA MAKIETY!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

I skonczcie ta podupcona polemike po to do niczego nie prowadzi
Ty twierdzisz ze was jest wiecej ja twierdze za nas i tak w kolko.
Boze co za idioci :!: widzisz i nie grzmisz.
Ruch 14, Gornik 14, Polonia 2, Szombierki 1 ... GKS 0 - tak sie zdobywa uznanie na Slasku.
GKS "prawie" jak mistrz. "Prawie" robi wielka roznice.

Zamotasupuany

Post autor: Zamotasupuany » 07.06.2007, 18:34

Darth Kabut pisze:Do panow Dospeli sie tyczy to samo.
I w tej sprawie glos zabiera koles ktory jest przedstawicielem klubu ktory nie kontroluje wlasnego miasta.
Bardzo nerwowo reagujesz...stalo sie cos? Po co te wrzuty? Po co "dospele"? Jesli chcesz cos wniesc do tematu uzyj argumentow. A tu slowo przeciw slowu, i to z obu stron. Niestety. Zobaczymy jak bedzie.

Prawda najczesciej lezy po srodku, miedzy czarnym a bialym jest szary itd. Dajcie sobie juz spokoj. Czas pokaze...

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 18:55

Darth Kabut pisze:
i_ pisze:kibicuje Górnikowi ale mnie ten układ jakoś nie rajcuje, GKS to dla mnie spoko ekipa /mają pecha że w Katowicach jest dużo niebieskich/. Co do wypowiedzi panów z Chorzowa że Śląsk jest niebieski i tylko niebieski to powiem tyle: g*wno prawda!
Jebnij sie synek w dekel ale to zdrowo.
I skoncz tutaj siac ta typowo dla Was i Dospeli falszywa propagande.

Gdzie w koncu mieszkasz /w Gliwicach czy Rudzie Slaskiej/ ze zabierasz glos w sprawie tych miast i jestes poinformowany w % jaki jest stosunek Zaboli do Chorzowskich.
Moze policzyles liczbowo dzielnice w tych miastach i policzyles kibicow obu klubow?
Czy wziales pod uwage ze dzielnice w ktorych kibicuje sie Ruchowi sa liczebnie najwieksze niz te Zabskie.
Wez skoncz pierdolic i zajmij sie szachami albo innymi grami planszowymi.

Apro po "Niebieskie Zory, Piekary, Tarnowskie Gory"...
"Zabskie Zory, Zabskie Piekary, Zabskie TG" normalnie smiech na sali :lol: :lol: :lol:

Do panow Dospeli sie tyczy to samo.

Jeszcze slowko na temat kibicow Ruchu z Zakopanego.
Swego czasu na tym forum wypowiadaly sie osoby z Zakopanego kumaci wiedza jak jest.

PS

KIBICOW RUCHU NIE MA!!!
NA STADIONIE STOJA MAKIETY!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

I skonczcie ta podupcona polemike po to do niczego nie prowadzi
Ty twierdzisz ze was jest wiecej ja twierdze za nas i tak w kolko.
Boze co za idioci :!: widzisz i nie grzmisz.
Tak rządzicie wszędzie...

hdg

Post autor: hdg » 07.06.2007, 19:01

DziadsonHKS pisze:przeleciałem ostatnia strone bo nie chciało mi sie poprzednich i gdzie wy tam widzicie ze kibice Ruchu płacza albo Bog wie co?
To przeleć sobie jeszcze raz i przyjrzyj sie ile wpisów i komentarzy kibiców Ruchu jest w tym temacie,a ile wpisów kibiców"układowiczów" i kibiców innych klubów..

Kibiców GieKSy proszę o niewypowiadanie się w tym temacie,są u nas od tego osoby upoważnione...

Pozdrawiam..

Why

Post autor: Why » 07.06.2007, 19:07

Ten śmieszny Ruch :lol: napinacie się na każdym kroku ile to niby znaczycie na "GŚ"- jacy to znowu jesteście mocni, lieczbni, a prawda jest taka, że nigdy dotąd nie mieliście takich małych stref wpływu jak teraz :!:
Jestescie cały czas wypierani ze swoich terenów przez (głownie) GKS oraz w mniejszym stopniu KSG.
Żyjecie tylko przeszłością, a przyszłość jest taka ,że narazie to ilość waszych terenów i kibiców sie kurczy :!:

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 07.06.2007, 19:28

Darth Kabut- cos cie chyba spotkalo niemilego ze strony GieKSy ze tak ciepiesz dospelami...
Jaworzno pewnie niebieskie? :lol: podaj liczby w jakich jezdzą i odpowiedz dlaczego kanałami...w Jaworznie czegos takiego jak Ruch NIE MA!

Maxim
ban

Post autor: Maxim » 07.06.2007, 19:29

Kilka stron przekomarzania się.

Czyżby jakieś obawy?

tryptyk

Post autor: tryptyk » 07.06.2007, 19:57

19Rolik20 pisze:na Ślonsku liczom sie ino 3 ekipy Ruch , Górnik i GKS Katowice

kolejnosc nie przypadkowo :wink:

reszta poza swoimi miastami nie istnieje a frekwencja na stadionach nie przekaraczo 5000
złe forma, 3 głowne ekipy śląska to Górnik,Ruch,GieKSa (kolejność przypadkowa :D )

"reszta" też się liczy aczkolwiek w takich aspektach jak walki na dzielnicach itp.

nie można powiedzieć ze liczą sie tylko 3 ekipy przy ok. 10 klubach ;]
szum na ulicach miast

Piastoholik

Post autor: Piastoholik » 07.06.2007, 20:12

Całe Gliwice trójkolorowe :oops: zamknijcie już ten temat, miały być rzeczowe wypowiedzi :x

sensation

Post autor: sensation » 07.06.2007, 21:30

Do kolegi wyżej: koles napisał 75%, więc nie całe(to jest oczywiście żart :) ). A tak juz na poważnie zamknijcie ten temat w pizdu, zrobiliście z niego temat Łódzki, jakaż frekwencja w tym temacie, 3 strony w prawie dwa dni, jesteśmy lepsi od Łodzi i Krakowa. Skończcie polemke na temat układu, zobaczymy ile przeżyje ten układ, jezeli już chcecie pisac na temat to napiszcie jak tam wygląda sytuacja na Wesołej(Mysłowice), ile Ruchu, GieKSy i oczywiście Górnika, bo nie mam zielonego pojęcia :).
You Will never walk alone - TORCIDA will be ever with you

Darth Kabut

Post autor: Darth Kabut » 07.06.2007, 21:43

Bogdan Adamiec pisze:Darth Kabut- cos cie chyba spotkalo niemilego ze strony GieKSy ze tak ciepiesz dospelami...
Jaworzno pewnie niebieskie? :lol: podaj liczby w jakich jezdzą i odpowiedz dlaczego kanałami...w Jaworznie czegos takiego jak Ruch NIE MA!
A wiesz co to ironia?

A z tymi Dospelami to tak jak z tym ze w Jaworznie czegos takiego jak Ruch nie ma.

Rozpierdala mnie to ze kazdy /prawie/ z wypowiadajacych sie tu kibicow /napinaczy :?: / ktory pojecia nie ma nawet jak dane miasto wyglada a odpierdala ze 75% tego a tego miasta kibicuje temu a nie innemu klubowi.
Chyba ze o czyms jeszcze nie wiem i chodza z ankietami po osiedlach z pytaniem kto komu kibicuje.
Ale w tym przypadku nikt u mnie w tej sprawie nie byl i nie pytal.

A twierdzenie ze gdzies nie ma tych a innych kibicow porownam do tego czy istnieje Bog czy nie.
Ruch 14, Gornik 14, Polonia 2, Szombierki 1 ... GKS 0 - tak sie zdobywa uznanie na Slasku.
GKS "prawie" jak mistrz. "Prawie" robi wielka roznice.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 07.06.2007, 21:46

jak sie nie wie co napisac to najlepiej napisac magiczne slowo "ironia"... z tymi Piekarami,Myslowicami i Tarnoskimi to tez byla pewnie ironia...najlepsza ironia to Zakopane :)

Twoj podpis świadczy ze jednak coś Cię spotkalo ciekawego ze strony rywala zza miedzy:)
mozna do niego dodać ze macie te 14 mistrzów a wasze tereny stopniały jak śniegi w marcu...

Dugi1920

Post autor: Dugi1920 » 07.06.2007, 21:51

Na c*** wszyscy ciagle pisza o tym układzie GKS z Górnikiem !!!!! Albo ilu to jest Żaboli W Gliwicach :roll: Nie ma cie ciekawszych tematow do pisania to nie piszcie !!!! PozdRawiam NoRmalnych :twisted:

;>

Post autor: ;> » 07.06.2007, 21:54

Sezon ogórkowy się jeszcze nie zaczął... więc uspokójmy się ... :wink:

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 07.06.2007, 22:08

Mustang pisze:Wrócę na chwilę do tematu KSG&GKS.

Ostatnio koleś z mojej klasy (który jest za GieKSą) miał opis na gg właśnie o tym układzie; wyraźnie był nim podjarany.
Jako, że w szkole mówi mi, że do ChoRzowskich nic nie ma, napisałem do niego z innego numeru GG i podałem się za znajomego z Bukowej (bo po co pisać z normalnego, żeby czytać jego głupie wytłumaczenia?). Koleś się zanadto rozpędził, zaczął bluzgać na Ruch i powiedział mi, że cieszy się, że taki układ istnieje, bo nareszcie będzie mógł skołować sobie ekipę (Żaboli) na ChoRzowskich, bo jego kumple po szalu nie chcą mu pomóc...

Po tej rozmowie już wiedziałem po co istnieje ten układ ;)

A co do Niebieskich/Żabskich Piekar...

Sytuacja tu jest wyrównana, ale Żabole chyba mają wybujałą wyobraźnię i Piekary są w ich mniemaniu 100% (no, ew. 70%) żabskie. Nie wiem skąd się to bierze, zwłaszcza, że jeśli chodzi o dzielnice, to Niebieskich jest więcej... (DW, Brzeziny Śl., MHN, KMN, Brzozowice, Kozłowa Góra - Żabole są na Szarleju, w Centrum, na Osiedlu Wieczorka i na tych małych pobliskich osiedlach, które wyglądają jak wioski - Józefka itp. A GieKSy w Piekarach już praktycznie nie ma.)
I nie polega to bynajmniej na zasadzie 'Niebiescy są wszędzie'...
Smieszny post... Jakis koles ci tak na gg powiedzial i juz wszystko wiesz :roll: Chcesz kogos sprowokowac zeby zaczal na ciebie bluzgac czy co?

Zablokowany