zurek pisze:Na Slasku tworzenie takich ukladzikow jest osmieszeniem sie!!! Zrobcie sobie zgode ;] tylko bedzie trzeba w Zabrzu i w Katowicach zamalowac duzo scian na ktorych widnieja powieszone herby tych dwuch klubow...
Po 1-sze: Miedzy "Slask" a "Gorny Slask" nie mozemy postawic znaku rownosci.
Ghoster pisze:No no niezły układ na lini GKS-KSG który ucieka po krótkiej walce z Jagą
Ciekawy czy Ty byś wleciał w pociąg, gdzie jest 1000 kibiców Jagielloni. Wiadomo, że dużo zwyczajnych kibiców ale ilość pewnie robi strach na przeciw siebie. Założę się, że c**** widziałeś i zza monitora potrafisz tylko innych oceniać. Jednym słowem dużo mówisz, mało robisz. Jestem neutralny, ale rozpierdalają mnie "fachowe" komentarze. Bez odbioru.
""Ojj chłopaku masz pecha bo akurat byłem tam i swoich pare butów wsadziłem. Bardzo bym chciał żeby te 1000 Jagi wyskoczyło czy nawet 400 niestety do walki na poczatku wyskoczyło jakieś 20 osób z 1 składu reszta stała i sie patrzyła dopiero potem dobiegały osoby jak skumały o co chodzi z 2 ostatnich składów miedzy innymi tzw. bojówka. wtedy też siły sie wyrównały i GKS-KSG zaczą uciekać ( a ci co patrzyli przez okna zaczeli wyskakiwać dopiero jak GKS-KSG uciekali ) ""
nie jestem mieszkańcem Śląska, ale się wpisze, ponieważ ten region jest mi z pewnych względów bliski.
1. W żadnym wypadku nie można uważać takiej zgody, układu za śmieszne
2. Tak naprawdę pokazuje to słabość tych ekip w stosunku do Ruchu i innych ekip z czołówki , co zresztą sami nie świadomie przyznają, a później się z tego wycofują (piszę tutaj o sprawach stricte "sportowych"). Przecież zgoda Ruchu z KSG też nie była budowana na jakiejś miłości czy nawet wzajemnym szacunku, ale właśnie na tym, że kilka ekip z czołówki wraz ze zgodami odbiegło trochę od tych ekip i HKS i KSG postanowili złączyć siły. I to samo widzę raczej w tej sytuacji,
zurek pisze:Na Slasku tworzenie takich ukladzikow jest osmieszeniem sie!!! Zrobcie sobie zgode ;] tylko bedzie trzeba w Zabrzu i w Katowicach zamalowac duzo scian na ktorych widnieja powieszone herby tych dwuch klubow... Zycze milej pracy!!! smiech na sali;] KSG i GKS kto by to pomyslal...
Ruch - KSG masz cos wiecej do powiedzenia? Pamietasz czy masz 15 lat?
Czujesz zagrozenie tak? Hehe. Własnie to jest celem. Ruch juz nie bedzie w centrum uwagi jako wiodąca formacja. Boli? Ale to prawda! Widzew jest daleko . Nie na telefon.
hehe dobre, na Ruchu własnie wszystko powraca... zreszta co bede pisac zobaczymy nastepny sezon
Ghoster pisze:No no niezły układ na lini GKS-KSG który ucieka po krótkiej walce z Jagą
Ciekawy czy Ty byś wleciał w pociąg, gdzie jest 1000 kibiców Jagielloni. Wiadomo, że dużo zwyczajnych kibiców ale ilość pewnie robi strach na przeciw siebie. Założę się, że c**** widziałeś i zza monitora potrafisz tylko innych oceniać. Jednym słowem dużo mówisz, mało robisz. Jestem neutralny, ale rozpierdalają mnie "fachowe" komentarze. Bez odbioru.
""Ojj chłopaku masz pecha bo akurat byłem tam i swoich pare butów wsadziłem. Bardzo bym chciał żeby te 1000 Jagi wyskoczyło czy nawet 400 niestety do walki na poczatku wyskoczyło jakieś 20 osób z 1 składu reszta stała i sie patrzyła dopiero potem dobiegały osoby jak skumały o co chodzi z 2 ostatnich składów miedzy innymi tzw. bojówka. wtedy też siły sie wyrównały i GKS-KSG zaczą uciekać ( a ci co patrzyli przez okna zaczeli wyskakiwać dopiero jak GKS-KSG uciekali ) ""
Gdybyś na starcie w swoim poście napisał cały przebieg zdarzenia a nie krótko "No no niezły układ na lini GKS-KSG który ucieka po krótkiej walce z Jagą", to nie miałbym (nie tylko ja) zastrzeżeń. Jednak mówisz, że tam byłeś, więc cofię słowa dotczące oceniania innych zza monitora. Pozdrawiam.
Nie rozumiem dlaczego wszyscy się tak pienią o ten układ na lini GKS-KSG. Ich pierwsza akcja była wymierzona w Jagę a nie w Ruch, ale chyba nie którzy Chorzowscy o tym nie wiedzą. Skoro Ruch jest siłą numer 1 na Śląsku to da rade temu układowi, ale jak na razie to żalą się oni na necie i wytykają tym klubom, że są za słabe żeby dać rade Ruchowi. Pokażcie jacy jesteście silni w takim razie.
Czas pokaże, co się będzie działo i bezsensu jest już teraz ocenianie tego układu. Jak na razie nie ma mowy o żadnej zgodzie czy wspieraniu się na meczach a wy już tu wielkie halo robicie.
hmm ale to nie my wydzwaniamy po polsce i niepytamy sie jakim skladem jestescie na wyjedzie i nie kazemy innym ekipom zdjec robic i nam wysylac,i to nie my ustawiamy sie na jakas ze slaskich klubow w 2 ekipy!!jesli ktros niewie o co chodzi to napisze-Gks dzwonil do Stalowki w tej sprawie wlasnie,i ponoc po meczu sie na nas ustawili z Ksg
w 90 osob.ponoc bo ich nikt niewidzial ale takie informacje puscili w obieg wlasnie przedstawicieli tych 2 klubow(nie jakies pikniki tylko osoby z ekipy)
Czy ktoś z KSG-GKS napisał, że dzięki temu układowi czuje się mocny? To raczej Ruch prowadzi propagandę, że jest numer 1 na Śląsku. Ile to razy się czyta, że w swoich FC gdzie są tez inne drużyny (GKSa czy Górnik), że maja przewagę i tam rządzą?
A może po prostu niebiescy się tak ciskają o ten układ bo poczuli się zagrożenie chociaż jak na razie żadnej akcji na nich nie było?
Pozdrawiam
zurek pisze:Na Slasku tworzenie takich ukladzikow jest osmieszeniem sie!!! Zrobcie sobie zgode ;] tylko bedzie trzeba w Zabrzu i w Katowicach zamalowac duzo scian na ktorych widnieja powieszone herby tych dwuch klubow...
Po 1-sze: Miedzy "Slask" a "Gorny Slask" nie mozemy postawic znaku rownosci.
Nie powiedzialbym zeby zgoda PB i PG byla dawno. Ale pojecie wzgledne. Ale zgoda byla, wiec nie wiem o co niektorym chodzi. Kiedys mialy zgode 2 slaskie ekipy i byl spokoj. A teraz 2 slaskie ekipy maja UKLAD i taki szum...
Gothic pisze:Ile to razy się czyta, że w swoich FC gdzie są tez inne drużyny (GKSa czy Górnik), że maja przewagę i tam rządzą?
To mnie strasznie dziwi Jak to jest, że Ruch rządzi na całym Śląsku a do nich na mecze chodzi czasem i 5 tys. ludzi a na Górnik 10 tys. No chyba, że te 10 tys. na meczach Górnika to tylko Zabrze, Gliwice i Rybnik gdzie Ruchu nie ma
kibicuje Górnikowi ale mnie ten układ jakoś nie rajcuje, GKS to dla mnie spoko ekipa /mają pecha że w Katowicach jest dużo niebieskich/. Co do wypowiedzi panów z Chorzowa że Śląsk jest niebieski i tylko niebieski to powiem tyle: g*wno prawda!
RŚL jest 60% KSG! Gliwice 75% KSG reszta Piast!
"Niebieskie Żory" "Niebieskie Piekary" Niebieskie TG" śmiech na sali!
Tak się składa, że mieszkam w Gliwicach (nie jestem ani za Piastem ani za Górnikiem choć zdarza mi się być na meczach obu ekip) i nie wiem skąd ty wziąłeś 75% KSG w Gliwicach 75% to Piasta może być w Gliwicach a nie KSG (KSG tylko Sośnica, Łabędy, Ligota i Kopernik)
Staram się być obiektywnym... i wcale nie jestem za Piastem - powiedziałbym, że bliżej mi nawet do Górnika ponieważ mieszkam o kilka kilometrów od stadionu...
;> pisze:Mało? Może na meczach jest ich mało ale napewno większość Gliwic deklaruje przynależność do Piasta... nie do Górnika
No chyba mowimy o kibicach a nie o ludziach ktorzy "sa za Piastem" a nie wiedza gdzie jest stadion. Dla mnie podstawa do bycia kibicem jest bycie na meczach
kuba9090 pisze:No chyba mowimy o kibicach a nie o ludziach ktorzy "sa za Piastem" a nie wiedza gdzie jest stadion. Dla mnie podstawa do bycia kibicem jest bycie na meczach
Uch niech wam będzie... Ale i tak więcej KIBICÓW w Gliwicach jest za Piastem o czym świadczą frekwencje na meczach!
Darth Kabut pisze:Do panow Dospeli sie tyczy to samo.
Dospelowskie Myslowice i Jaworzno
I w tej sprawie glos zabiera koles ktory jest przedstawicielem klubu ktory nie kontroluje wlasnego miasta.
Zapytam Cie jeszcze gdzie macie stadion?
Bardzo nerwowo reagujesz...stalo sie cos? Po co te wrzuty? Po co "dospele"? Jesli chcesz cos wniesc do tematu uzyj argumentow. A tu slowo przeciw slowu, i to z obu stron. Niestety. Zobaczymy jak bedzie.
Prawda najczesciej lezy po srodku, miedzy czarnym a bialym jest szary itd. Dajcie sobie juz spokoj. Czas pokaze...
DziadsonHKS pisze:przeleciałem ostatnia strone bo nie chciało mi sie poprzednich i gdzie wy tam widzicie ze kibice Ruchu płacza albo Bog wie co?
To przeleć sobie jeszcze raz i przyjrzyj sie ile wpisów i komentarzy kibiców Ruchu jest w tym temacie,a ile wpisów kibiców"układowiczów" i kibiców innych klubów..
Kibiców GieKSy proszę o niewypowiadanie się w tym temacie,są u nas od tego osoby upoważnione...
Darth Kabut- cos cie chyba spotkalo niemilego ze strony GieKSy ze tak ciepiesz dospelami...
Jaworzno pewnie niebieskie? podaj liczby w jakich jezdzą i odpowiedz dlaczego kanałami...w Jaworznie czegos takiego jak Ruch NIE MA!
jak sie nie wie co napisac to najlepiej napisac magiczne slowo "ironia"... z tymi Piekarami,Myslowicami i Tarnoskimi to tez byla pewnie ironia...najlepsza ironia to Zakopane
Twoj podpis świadczy ze jednak coś Cię spotkalo ciekawego ze strony rywala zza miedzy:)
mozna do niego dodać ze macie te 14 mistrzów a wasze tereny stopniały jak śniegi w marcu...