Napiszcie jak jest na Waszych stadionach z gniazdem i gniazdowym. Przede wszystkim interesuje mnie:
- jak zbudowane jest owo gniazdo
- jakie gniazdowy ma nagłośnienie
- jakich argumentów używa aby przekonać publikę do śpiewu (poderwać również pikników)
- kim jest gniazdowy.
Ostatnio zmieniony 26.05.2007, 09:18 przez bleemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy moglby ktoś napisać jaka jest mniejwiecej cena gniazda?
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
karolinka pisze:pier#licie bez sensu a odpowiedzi mało...
nieskromnie powiem, że my mamy moim zdaniem jednego z najlepszych "gniazdowych" w tym kraju ;)
chłopak ma i (c)haryzmę i poczucie humoru i posłuch u ludzi
a co najważniejsze bardzo dużo pomysłów na doping, szybkie, cięte riposty no i umie nieźle śpiewać [link] ;)
gniazdo u nas to drewniany podest na stalowej konstrukcji
nie wiem jaka wielkość, ale mieszczą się tam dwaj bębniarze z ogromnymi bębnami + 2,3 osoby prowadzące doping
zakupiliśmy również nagłośnienie, może ktoś potem dokładniej opisze, bo ja tam się nie znam
taki zestaw w tym sezonie spowodował znaczne podniesienie u nas dopingu, mamy więcej melodyjnych, skocznych pieśni a i ludzie jakby chętniejsi do śpiewania...
Wczoraj na meczu z Odra Opole mialo debiut nowe gniazdo jest to porzadna metalowa konstrukcja [ nie to co kiedys ukradzione z boisk tenisowych Piasta ] koszt 10 flaszek vodki pozdro...
manolo_pb pisze:Czy moglby ktoś napisać jaka jest mniejwiecej cena gniazda?
Można to łatwo policzyć. Kilka metrów metalowych profili i rurek a podest robisz z blachy lub wstawiasz deski jak jestes oszczędny.
Nie wiem ile teraz dokładnie kosztują te wyroby stalowe ale za kilka setek zakupisz wszystko i opłacisz spawacza jeszcze.
" w kościele nie jesteście, psalmu, ku***, nie śpiewacie!"
" jest jedno pytanie i jedna odpowiedź! <chwila ciszy> kto ma czekoladę?"
i standard " a teraz wszyscy na cały ryj"
Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
w dzisiejszych czasach gniazda wyrosły jak grzyby po deszczu w wiekszosci ekip...a ktore gniazdo jest najwieksze? osobiscie kojarze chyba w Poznaniu takie ze moze na nie wejsc kilka osob, na WIdzewie tez spore
nikomu nieznany... pisze:" w kościele nie jesteście, psalmu, ku***, nie śpiewacie!" ;)
" jest jedno pytanie i jedna odpowiedź! <chwila ciszy> kto ma czekoladę?" :lol:
i standard " a teraz wszyscy na cały ryj"
''a teraz na całej kurwie''
''kto nie śpiewa niech wypierdala do trupiarni''
Na Widzewie po meczu jest wybierany "wazon meczu" - osoba która przyszła na młyn oglądać mecz zamiast dopingować,taki osobnik jest zapraszany na gniazdo i musi się wszystkim tłumaczyć czemu nie śpiewał :)
Na ŁKS-ie kilka "kwiatków", które na szybko przyszły mi do głowy:
- o piękna nieznajomo...na c*** liczysz
- do osobnika trzymającego w górze szal-pasiaka: ej, szalik trzymasz do góry nogami
- do jakiejś laluni, która przyszła polansować się i sobie wcinała jakiegoś wafelka: "opierdoliłaś wafla, to teraz śpiewaj"
- wszyscy, ale to ku*** wszyscy ręce w górę i...wkręcamy żaróweczki
"mobilizowanie" nieśpiewających poprzez rzucanie w nich piłką lekarską. Ostatnio był pomysł "mobilizowania" gaśnicą proszkową, ale niestety nie chciała odpalić.
sopko temtat -jesli macie jakies kwiatki -glownie filmiki to dawajcie!
Pamietam że na Ruchu byla ciekawa sytuacja -bodajże pierwszy mecz zgodowy z Widzewem a zarazem debiut nagłosnienia -młynowy Widzewa bierze mikrofon i pierwsze słowa jkie padają to :A TERAZ WSZYSCY POZDROWIMY TE OBRZEZANE k****!!!
ps:bez obrazy tylko cytuje ale debiut nagłośnienia dosc specyficzny jeśli ktos ma filmik to bym poprosił:)
post pod postem ale nie znalazłem opcji edytuj. to nie był pierwszy mecz zgodowy gdyż sztama już trwała ponad 5 lat wtedy:-) ale o ten filmik Ci chodziło