Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
zamawial ktos bilety na kupbilet.pl przez list polecony?
-
ku*** ludzie dajcie sobie spokój z tymi biletami, nic innego nie można tu przeczytać tylko wpisy zesranych a'propos biletów.
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
Sracie z tymi biletami.
Pojedzie na stadion. Kupicie przed meczem w kasie. Spokojnie wejdziecie.
Sracie jakbyśćie walczyli bilety o euro...
Pojedzie na stadion. Kupicie przed meczem w kasie. Spokojnie wejdziecie.
Sracie jakbyśćie walczyli bilety o euro...

-
[link] Mozecie tu sprobowac
Na tej stronce mozna kupic biliet, odrukowac na A4 papierze i spokojnie z tym papierkiem wejsc na stadion. Cena 23Lt (25zl)
Na tej stronce mozna kupic biliet, odrukowac na A4 papierze i spokojnie z tym papierkiem wejsc na stadion. Cena 23Lt (25zl)
-
[link] Angielska wersja
-
Można tam tez zarezerwować bilety a zapłacić za nie w kasie przed meczem. Trzeba tylko wydrukować sobie kod rezerwacji.
-
Orientuje się ktoś, czy kantory na granicy czynne są całą dobę?
-
Jeśli jedziesz przez Suwałki to lepiej wymieniać hajs w kantorach na wyjezdzie na Budzisko bo na samej granicy jest drożej. Polecam ten na ostaniej stacji paliw zaraz za Kauflandem. Jak wymieniasz wiecej to mozna sie dogadac
-
Dokładnie kase lepiej wymieniac w Suwałkach i okolicy.
Na Litwie ostroznie z łamaniem przepisów drogowych, maja tam pojebane [link] np młodzi kierowcy ( 2-3 lata jak masz prawko? ) to obowiązuja Cię większe ograniczenia niz pozostałych. I ogolnie tam łapia.
A co do biletów to zastanawiam sie czy nie bedzie tam maxymalnego folkloru i czy w ogole bedzie trzeba je miec. Chociaz po wizycie Legii moze juz z tym byc roznie, ale piłka nie jest na Litwie sportem narodowym, bedziemy tam w zdecydowanej większosci, Litewskie psy sa nie ogarniete na maxa, zalezy tylko czy i ile bedzie tych od nas.
Na Litwie ostroznie z łamaniem przepisów drogowych, maja tam pojebane [link] np młodzi kierowcy ( 2-3 lata jak masz prawko? ) to obowiązuja Cię większe ograniczenia niz pozostałych. I ogolnie tam łapia.
A co do biletów to zastanawiam sie czy nie bedzie tam maxymalnego folkloru i czy w ogole bedzie trzeba je miec. Chociaz po wizycie Legii moze juz z tym byc roznie, ale piłka nie jest na Litwie sportem narodowym, bedziemy tam w zdecydowanej większosci, Litewskie psy sa nie ogarniete na maxa, zalezy tylko czy i ile bedzie tych od nas.
-
Poszukuje 4 miejsca na ten wyjazd z Jaworzna albo okolic, jak coś ktos ma to priv
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
S.K.S. pisze:Dokładnie kase lepiej wymieniac w Suwałkach i okolicy.
Na Litwie ostroznie z łamaniem przepisów drogowych, maja tam pojebane prawo np młodzi kierowcy ( 2-3 lata jak masz prawko? ) to obowiązuja Cię większe ograniczenia niz pozostałych. I ogolnie tam łapia.
pzpn z psami już byli na litwie i na ten mecz też przyjadą. Nie dziwcie się jeżeli beż żadnego powodu będziecie zatrzymani jescze przed wjazdem do miasta, czy w samym mieście. Krótko mowiąc psów będzie wiele z obu stron i szykują się na poważnie.
-
Pragnę zaznaczyć, że jest to wyjazd kibiców Stomilu, a nie wycieczka na reprezentacje więc folgujcie trochę.maciekbmx pisze:Hubertus pisze: [link]
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
-
Co trzeba mieć na litwie w aucie oprócz trójkąta , apteczki , gaśnicy i chyba opon zimowych . Potrzebna jest linka holownicza , komplet żarówek , kamizelka odblaskowa ?
Rycerze Koziego Grodu
Jestem dumny z tego że jestem POLAKIEM
Jestem dumny z tego że jestem POLAKIEM
-
4 wolne miejsca na ten wyjazd. Szczegóły mailowo: [email protected]
-
Jesli chodzi o wyposazenie samochodu to radze sie przygotowac bo potrafia słono przybić np. za brak podswietlenia tylnej tablicy 300LT. Swoja droga znam ludzi co maja po 50tys-100tys litów mandatu i nie płacą i nie maja raczej nieprzyjemnosci hehe i uwazac na Multiny (cos jak nasi celnicy) bo wredne to strasznie a jesli chodzi o SG litewska to 10LT w dokumenty i mozna wiele ;) zreszta tam sie dzieje to co u nas w 90' wiec nawet jak krzycza mandat to mozna dac "na flaszke" i po klopocie
-
o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
-
Kurpiu pisze:o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
a z Suwałk w ogóle pociąg jakiś odjeżdża??? Ile za bilet?
-
Kargul 1950 pisze:Co trzeba mieć na litwie w aucie oprócz trójkąta , apteczki , gaśnicy i chyba opon zimowych . Potrzebna jest linka holownicza , komplet żarówek , kamizelka odblaskowa ?
Moim zdaniem przesadzacie trochę, ponieważ byłem 3 razy już w KOwnie i ani razu nikt mnie nie zatrzymywał więc nie przesadzajcie.
-
Kolega chyba pierwszy raz jedzie na mecz i nie był np w czechach
-
Mecz jest 20:30 czasu litewskiego czyli de facto o 19:30 czasu polskiego?
-
21:30 czasu litewskiego czyli 20:30 czasu polskiego.
-
http://www.youtube.com/watch?v=pXi-YX_xPxw
wersja Ajaxu
http://www.youtube.com/watch?v=biIwGfmW ... re=related
wersja Górnika 2:10
http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49G ... re=related
kolejna wersja
co myslicie o tym na Litwie?
wersja Ajaxu
http://www.youtube.com/watch?v=biIwGfmW ... re=related
wersja Górnika 2:10
http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49G ... re=related
kolejna wersja
co myslicie o tym na Litwie?
-
Jak wyglada sprawa z piro na Litwie?
-
A jak ceny na Litwie ? Ile mniej więcej litów za jakieś dobre piwko ?
-
Pytanie do kogos zorientowanego. Jak wygladaja drogi na trasie Zambrow-Lomza-Augustow-Suwalki. Jakies remonty, korki? Tak samo od Suwalk do Kowna? Zna sie ktos?
-
-
koledzy a powiedzcie mi czy będzie problem jeśli znajomy (pełnoletni) zgubił dowód i nie zdążą mu wydać nowego na czas wyjazdu...? Znajomy ma zamiar wziąć ze sobą legitymacje szkolną. Granice będziemy przekraczać kilka dni przed dniem meczu.
-
Ewentualny mandat to 500euro, ale takich rzeczy raczej nie sprawdzają. Kontrole nastawiają się bardziej na przemytpiotrekrns pisze:koledzy a powiedzcie mi czy będzie problem jeśli znajomy (pełnoletni) zgubił dowód i nie zdążą mu wydać nowego na czas wyjazdu...? Znajomy ma zamiar wziąć ze sobą legitymacje szkolną. Granice będziemy przekraczać kilka dni przed dniem meczu.
-
I jak z fajkami ?? Ile można przewieźć i jakie ceny ? Dostałem zadanie przywiezienia ile się da więc dawać znać może być PM
-
Piwko max do 3 litów kosztuje, szama podobne ceny do naszych tylko jak u nas np 5 zl to tam 5 litów, a więc przelicz sobie.
BANDYCKI KLUB SPORTOWY
-
-
Ja z hajsu bym wymienil max 20zl byc moze na jakas szamke na stadionie. Zakupy bym robil w maximie, norfie, iki czy podobnym wiekszym sklepie i placil karta, zeby pozniej sie nie bujac z litami.
Z ciekawszych alkoholi, to jak kiedys pilem, to kupilem jakas z posmakiem ganji. Znaczy teoretycznie o tym smaku byla, ale nie pamietam juz czy tak smakowala.
Aha, warto patrzec przy cenach roznych artykulow. Bo czesto jest napisana cena, a obok jeszcze info ze przy kupnie np. 5 jest taniej.
Z ciekawszych alkoholi, to jak kiedys pilem, to kupilem jakas z posmakiem ganji. Znaczy teoretycznie o tym smaku byla, ale nie pamietam juz czy tak smakowala.
Aha, warto patrzec przy cenach roznych artykulow. Bo czesto jest napisana cena, a obok jeszcze info ze przy kupnie np. 5 jest taniej.
-
A można bez problemu płacić kartą ? Przelicznik nie jest zawyżony ? Nie będę mocno stratny ?
-
Kurpiu pisze:o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
[link]
tu masz podane, ten pociag jedzie gdzies z Polski, w Bialymstoku wsiada do niego kilkadziesiat osob i jedzie on przez Suwalki i w Sestokai przesiadka na pociag do Kowna.
-
Witam mam 2 wolne miejsca w busie , jeśli jest ktoś chetny na wyjazd z okolic Warszawy Augustowa badz Łomży pisać !
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
Bilety doszły przed chwilą z kupbilet.
-
Mam do sprzedania 4 bilety w cenie 40zł sztuka.
Odbiór osobisty był by najlepszym rozwiązaniem bo nie ufam poczcie biorąc pod uwagę że mamy wtorek a mecz w piątek.
PW.
Odbiór osobisty był by najlepszym rozwiązaniem bo nie ufam poczcie biorąc pod uwagę że mamy wtorek a mecz w piątek.
PW.

Zagłębie Sosnowiec !!
-
-
Zobacz na stadiony.net
-
mam na zbyciu jeden bilet cena 40 zł,odbiór pod stadionem lub po drodze Jarocin-Łomża-Suwałki
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!