Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
Kurpiu pisze:o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
a z Suwałk w ogóle pociąg jakiś odjeżdża??? Ile za bilet?
Kargul 1950 pisze:Co trzeba mieć na litwie w aucie oprócz trójkąta , apteczki , gaśnicy i chyba opon zimowych . Potrzebna jest linka holownicza , komplet żarówek , kamizelka odblaskowa ?
Moim zdaniem przesadzacie trochę, ponieważ byłem 3 razy już w KOwnie i ani razu nikt mnie nie zatrzymywał więc nie przesadzajcie.
Kolega chyba pierwszy raz jedzie na mecz i nie był np w czechach
Mecz jest 20:30 czasu litewskiego czyli de facto o 19:30 czasu polskiego?
21:30 czasu litewskiego czyli 20:30 czasu polskiego.
http://www.youtube.com/watch?v=pXi-YX_xPxw
wersja Ajaxu
http://www.youtube.com/watch?v=biIwGfmW ... re=related
wersja Górnika 2:10
http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49G ... re=related
kolejna wersja
co myslicie o tym na Litwie?
wersja Ajaxu
http://www.youtube.com/watch?v=biIwGfmW ... re=related
wersja Górnika 2:10
http://www.youtube.com/watch?v=S7Inv49G ... re=related
kolejna wersja
co myslicie o tym na Litwie?
Jak wyglada sprawa z piro na Litwie?
A jak ceny na Litwie ? Ile mniej więcej litów za jakieś dobre piwko ?
Pytanie do kogos zorientowanego. Jak wygladaja drogi na trasie Zambrow-Lomza-Augustow-Suwalki. Jakies remonty, korki? Tak samo od Suwalk do Kowna? Zna sie ktos?
Na trasie Zambrów-Łomża bez remontów i korków
-
piotrekrns
koledzy a powiedzcie mi czy będzie problem jeśli znajomy (pełnoletni) zgubił dowód i nie zdążą mu wydać nowego na czas wyjazdu...? Znajomy ma zamiar wziąć ze sobą legitymacje szkolną. Granice będziemy przekraczać kilka dni przed dniem meczu.
Ewentualny mandat to 500euro, ale takich rzeczy raczej nie sprawdzają. Kontrole nastawiają się bardziej na przemytpiotrekrns pisze:koledzy a powiedzcie mi czy będzie problem jeśli znajomy (pełnoletni) zgubił dowód i nie zdążą mu wydać nowego na czas wyjazdu...? Znajomy ma zamiar wziąć ze sobą legitymacje szkolną. Granice będziemy przekraczać kilka dni przed dniem meczu.
I jak z fajkami ?? Ile można przewieźć i jakie ceny ? Dostałem zadanie przywiezienia ile się da więc dawać znać może być PM
-
power ranger
Piwko max do 3 litów kosztuje, szama podobne ceny do naszych tylko jak u nas np 5 zl to tam 5 litów, a więc przelicz sobie.
jedzie ktoś z Warszawy autokarem rejsowym w czwartek?
Ja z hajsu bym wymienil max 20zl byc moze na jakas szamke na stadionie. Zakupy bym robil w maximie, norfie, iki czy podobnym wiekszym sklepie i placil karta, zeby pozniej sie nie bujac z litami.
Z ciekawszych alkoholi, to jak kiedys pilem, to kupilem jakas z posmakiem ganji. Znaczy teoretycznie o tym smaku byla, ale nie pamietam juz czy tak smakowala.
Aha, warto patrzec przy cenach roznych artykulow. Bo czesto jest napisana cena, a obok jeszcze info ze przy kupnie np. 5 jest taniej.
Z ciekawszych alkoholi, to jak kiedys pilem, to kupilem jakas z posmakiem ganji. Znaczy teoretycznie o tym smaku byla, ale nie pamietam juz czy tak smakowala.
Aha, warto patrzec przy cenach roznych artykulow. Bo czesto jest napisana cena, a obok jeszcze info ze przy kupnie np. 5 jest taniej.
A można bez problemu płacić kartą ? Przelicznik nie jest zawyżony ? Nie będę mocno stratny ?
Kurpiu pisze:o której godzinie jest pociąg Suwałki-Kowno?
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl ... K#cis_C1-1
tu masz podane, ten pociag jedzie gdzies z Polski, w Bialymstoku wsiada do niego kilkadziesiat osob i jedzie on przez Suwalki i w Sestokai przesiadka na pociag do Kowna.
Witam mam 2 wolne miejsca w busie , jeśli jest ktoś chetny na wyjazd z okolic Warszawy Augustowa badz Łomży pisać !
Bilety doszły przed chwilą z kupbilet.
Mam do sprzedania 4 bilety w cenie 40zł sztuka.
Odbiór osobisty był by najlepszym rozwiązaniem bo nie ufam poczcie biorąc pod uwagę że mamy wtorek a mecz w piątek.
PW.
Odbiór osobisty był by najlepszym rozwiązaniem bo nie ufam poczcie biorąc pod uwagę że mamy wtorek a mecz w piątek.
PW.
-
Mario_Stomil
Wie Ktoś jak wyglądają sektory na które bilety należą do nas ?
Zobacz na stadiony.net
mam na zbyciu jeden bilet cena 40 zł,odbiór pod stadionem lub po drodze Jarocin-Łomża-Suwałki
My tez bedziemy miec kilka biletow na sprzedaz w cenie jak na kupbilet.
Zostało Nam kilka wolnych miejsc w autokarze. Jak ktoś chetny to priv. albo gg. 6266930.
Cena to okolo 210-220 zl wraz z biletem. Wyjazd z Oświęcimia.
Zostało Nam kilka wolnych miejsc w autokarze. Jak ktoś chetny to priv. albo gg. 6266930.
Cena to okolo 210-220 zl wraz z biletem. Wyjazd z Oświęcimia.
Na stadiony.net nie ma stadionu w Kownie .tomek89 pisze:Zobacz na stadiony.net
http://stadiony.net/stadiony/ltu/s_dari ... to_centras
Pierwszy stadion jak wejdziesz w Litwe. Ale prościej napisać, że nie ma i czekać na gotowy link
Pierwszy stadion jak wejdziesz w Litwe. Ale prościej napisać, że nie ma i czekać na gotowy link
-
piotrekrns
wybiera sie ktoś już jutro na Litwe ??
Swoją drogą,fajnie by było zobaczyć na meczu transaprent odnoszący się do polskości ziem okupowanych przez Litwę jak i inne państwa.
Rozumiem poglądy ale Litwa nie okupuje Polski. Btw może oddajmy śląsk i pomorze bo tex je ukupujemy
Polskie trybuny to F i G, sektory 13 - 17.
Odstąpię rezerwacje na 4 bilety na sektor F. Więcej informacji PW.
Przed chwilą anulowali nam rezerwację w hostelu ...
Jeśli ktoś ma namiar na tani nocleg dla 8 osób niech da znać na pw...
-
ksiezyc800
hostel10,cezpod pisze:Przed chwilą anulowali nam rezerwację w hostelu ...
http://hostel10.lt/
okolo 10 euro od osoby
Właśnie z tego hostelu nam odwołali,
ale już udało się znaleźć inną miejscówkę.
ale już udało się znaleźć inną miejscówkę.
-
Tomasinio77
Witam Wszystkich Kibicow!
Jestem kibicem z Litwy. Caly czas kibicuje dla Polski. Bez watpienia jestem Polakiem, ale obywatelem Litwy, bo urodzilem sie na Litwie.
Wiec chcialbym Wam pomoc, widze, ze ciekawi Was kazda informacja dotyczaca tego meczu, wiec na kazde Wasze pytanie odpowiem i postaram sie pomoc.
Mam pytanie, czy ktos bedzie w piatek w Wilnie?, a pozniej pojedzie na mecz do Kowna, sam jestem z Wilna i moglbym Wam pomoc z czyms. Napewno bym wiecej pomoglbym niz PZPN.
Oto moje kontakt> skype: tomas-legia lub email: [email protected]
P.S. Po nicku moim, juz mozna wiedziec jakiej polskiej druzynie kibicuje, ale w ogole NR.1 to Polska, wiec kazdemu pomoge.
Pozdrawiam Tomas.
Jestem kibicem z Litwy. Caly czas kibicuje dla Polski. Bez watpienia jestem Polakiem, ale obywatelem Litwy, bo urodzilem sie na Litwie.
Wiec chcialbym Wam pomoc, widze, ze ciekawi Was kazda informacja dotyczaca tego meczu, wiec na kazde Wasze pytanie odpowiem i postaram sie pomoc.
Mam pytanie, czy ktos bedzie w piatek w Wilnie?, a pozniej pojedzie na mecz do Kowna, sam jestem z Wilna i moglbym Wam pomoc z czyms. Napewno bym wiecej pomoglbym niz PZPN.
Oto moje kontakt> skype: tomas-legia lub email: [email protected]
P.S. Po nicku moim, juz mozna wiedziec jakiej polskiej druzynie kibicuje, ale w ogole NR.1 to Polska, wiec kazdemu pomoge.
Pozdrawiam Tomas.
wie ktoś jaka cena jest tego pociągu z Warszawy do Kowna, z przesiadką w Sestokai ? Dzwoniłem do PKP, jakaś leniwa baba nie mogła mi odpowiedziec na to pytanie, a na stronie PKP nie ma.