No wlasnie Ty tez odpowiedz sobie co masz , a to tylko kilka przykladów . Dla mnie kandydat na post roku .REDSOLDIER pisze:dudek pisze:Do kladnie UN kazdy kto ma muzg a nie pruznie wiec ty chuba masz to drugie jak tego nie umiesz pojac .Stary nawet jak bym chcial sam wejsc na wasze lodowisko nie i tak nie ma mozliwosci no chyba ze dasz mi swoj dowod ale watpie wiec oczym my tu gadamy ,powiedz mi ile razy byles w Tychach i ile razy musiales pokazac dowod no wlasnie sam znasz odpowiedz wiec kto ma muzg a tko pruznie
Pytanie do kibiców Naprzodu Janów , czy organizujecie mlyn , wyjazdy na mecze ? cos malo o Was slychac ostatnio ?[/quote]
Jest u nas młyn ok 50 osób czasem więcej czasem mniej, w tym dużo młodych, a nawet bardzo młodych co za owocuje na przyszłość. W tym sezonie doping był na prawie wszystkich meczach, w sumie na wszystkich oprócz ostatniego z Tychami gdzie strajkowaliśmy przeciwko naszym zawodnikom, że nie mówią prawdy, był trans skierowany do nich "Póki prawdy nie powiecie, bez dopingu grać będziecie!".
Staramy się robić jakieś oprawy na ile nam pozwalały fundusze, np balony, folie kolorowe, pasy materiału w naszych barwach, zimne ognie.Z wyjazdów oficjalnie byliśmy w Jastrzębiu ok 30 osób co dopingowało, i pikniki co jechały samochodami.
Staramy się robić co możemy, z czasem będzie lepiej,
[link] [link] [link] [link]