Zgody / Kosy/ Układy ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kibolek

Post autor: kibolek »

W_SG pisze:
kibolek pisze:Potrzebuje infrmacji jakie sgody ma RESOVIA i Sokoł Nisko z góry dzieki 8)
Resovia : ŁKS Łódz, Stal Stalowa Wola, Armenia Bielefeld, Miedz Legnica

Sokoł Nisko : Uklad z UNIA Nowa Sarzyna i działaja jako FC Stali Stalowa Wola
dzieki
iparts.pl
S.P.

Post autor: S.P. »

bardzosmieszne pisze:a jak tam rozmowy na temat ukladu na lini Polonia Bytom vs Ruch Chorzow :roll: :roll: moze byscie cos napisali na tem temat panowie z Ruchu i Poloni 8)
niema ukladu z Polonia Bytom
a co do Igloopolu D. to odkad pamietam laczyly nas dobre kontakty-uklad hmm
uklad ukladowi nierowny.Mielismy np z Lechem,mamy z Zaglebiem L. , jak widac kazdy uklad inny
czlowiek_z_twierdzy

Post autor: czlowiek_z_twierdzy »

nie ma juz zgody na lini Piast-odra-Bytom ?? jak sie ona rozpadla prosze o info
manolo_pb

Post autor: manolo_pb »

czlowiek_z_twierdzy pisze:nie ma juz zgody na lini Piast-odra-Bytom ?? jak sie ona rozpadla prosze o info
Nie ma juz dawno.
H8

Post autor: H8 »

Zaglebiak81 pisze:Zaglebie Sosnowiec
zgody: Legia Warszawa, BKS Stal Bieslko-Biala, Olimpia Elblag
uklad: Slask Wroclaw
kosy wszystkie hanysowskie kluby, Lech Poznan, Cracovia Krakow, Arka Gdynia, Polonia Warszawa
fan-cluby: Będzin, Bukowno, Czeladź, Dąbrowa Górnicza, Grodziec, Londyn, Jaroszowiec, Jaworzno, Olkusz, Piaski, Poreba, Psary, Przemyśl, Siewierz, Strzemiesyzce, Wojkowice, Zawiercie, Ząbkowice
ekipy uznawane za fan-cluby: CKS Czeladz, Gornik Piaski, Gornik Wojkowice, RKS Grodziec, Unia Strzemieszyce

nie badz smieszny
ozyrys

Post autor: ozyrys »

Wie ktos moze czemu sie rozleciała sztama Banik Ostrava - Spartak Trnava ?
JurekOwsiak
ban

Post autor: JurekOwsiak »

Wiem,ze temat troche nie pasuje,ale moglby ktos napisac jaki stosunek ma Siarka Tarnobrzeg do Widzewa Lodz :?:

Wiem,ze kiedys byla ciekawa zgoda.

Dzieki
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

ozyrys pisze:Wie ktos moze czemu sie rozleciała sztama Banik Ostrava - Spartak Trnava ?
Podobno Spatak nie miał już ekipy mocniejszych wrażeń.
popolupo88

Post autor: popolupo88 »

A ja chciałbym się dowiedzieć jakie są stosunki Lecha Poznań ze Stalą Sanok i Stalą Ostrów :?:
A.C.A.B HKS

Post autor: A.C.A.B HKS »

Pytanie do kibiców Sovii i Gieksy Katowice

jak wyglądaja relacje Sovi z Unionem Berlin i Gieksy Katowice z Dynamem Drezno :?: :?:
Ostatnio zmieniony 30.05.2007, 20:34 przez A.C.A.B HKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Fighting Dragon Tokyo

kfiat pisze:Mam pytanie o zgody Ruchu.
Chodzi mi o Apator i Elane, jak wiadomo mają kose między sobą. Troche to dziwne wg mnie., że mają wspólna zgodę. Jek to wyglada na wspólnych wyjazdach? Jak Apator i Elana jadą na mecz Ruchu to zawieszają kose czy jak, może dochodzi do jakiś avanti ptzy okazji?? :D
A może są jeszcze inne takie przypadki zgód, których nie zauważyłem?
Motor Lublin-Śląsk Wrocław-Wisła Kraków.

Śląsk z Wisłą od kosy do zgody, zaś Wisła z Motorem na odwrót.

PS: Chełmianka Chełm jest zgodą Motoru Lublin, a jak wygląda ich stosunek ze Śląskiem Wrocław?
H8

zeby zrozumiec uklady niebieskich z toruniem trzeba przesledzic ich historie i ruchu kibicowskiego w toruniu, kiedy podobna sytuacja byla na lini czarni-lechia-gryf ?
Vanilia Ice
Kontakt:

Post autor: Vanilia Ice »

Jest jeszcze zgoda pomiędzy Radomiakiem i GKS-ą Bełchatów ?
H8

wypowiem sie za zaintersowanych, byl uklad ale juz nie ma jakis czas
ziomuś

Post autor: ziomuś »

PS: Chełmianka Chełm jest zgodą Motoru Lublin, a jak wygląda ich stosunek ze Śląskiem Wrocław?[/quote]

Wydaje mi sie ze sa przyjazne stosunki ! Ostatnio gościnnie 2 kibicow Śląska na meczu Chełmianki w Łukowie ktorzy zostali w Lublinie po meczu w Wieliczce i pojechali z Motorem na Chełemianke! POzdro
popolupo88

popolupo88 pisze:A ja chciałbym się dowiedzieć jakie są stosunki Lecha Poznań ze Stalą Sanok i Stalą Ostrów :?:
Ponawiam pytanie... :roll:
Peter McCalister ojciec
ban

Post autor: Peter McCalister ojciec »

Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.
Świętokrzyski

Post autor: Świętokrzyski »

Wiem,że kiedyś kibice Hetmana jexdzili an Ruch Chorzów.Była zgoda kiedyś na lini Hetman Zamosc -Ruch czy tylko sympatia Zamojskich fanów do Niebieskich?.Pytam bo będąc kiedyś tam na wyjeździe w Zamosciu dało się zauwazyć szale Niebieskich wśród fanów Hetmana i chyba takze kilka razy wisiała flaga Zamość na stadionie Ruchu.
Świętokrzyski

Post autor: Świętokrzyski »

Żoliborski pisze:Hetman Włoszczowa to FC KSZO ?
Hetman Włoszczowa jest od niedawna zgodą KSZO Ostrowiec.
popolupo88

No chcę się dowiedzieć bo dawniej coś podobno między tymi klubami było i chcę wiedzieć jak jest teraz bo zgody nie ma. Chyba jak jesteście tacy przekumaci to nietrudno wam napisać parę słów o tym. Nie wszyscy musza pamiętać dawne czasy zwłaszcza że kiedyś Lech i w/w kluby mnie c**** obchodziły. Jednak teraz jest inaczej i chcę wiedzieć coś o tym. Pozdro.
Prezes

Post autor: Prezes »

popolupo88 pisze:No chcę się dowiedzieć bo dawniej coś podobno między tymi klubami było i chcę wiedzieć jak jest teraz bo zgody nie ma. Chyba jak jesteście tacy przekumaci to nietrudno wam napisać parę słów o tym. Nie wszyscy musza pamiętać dawne czasy zwłaszcza że kiedyś Lech i w/w kluby mnie c**** obchodziły. Jednak teraz jest inaczej i chcę wiedzieć coś o tym. Pozdro.
jezeli Cie to naprawde interesuje to poszperaj po starych forach, popytaj starszych kibicow, a nie rzucasz jakies haslo i oczekujesz ze ludzie Ci beda opowiadac - historii polskiej sceny kibicowskiej nie da sie strescic w kilku zdaniach i chociazby przez szacunek dla niej uwazam ze takie posty sa nie na miejscu. ktos nie ma bladego pojecia i chce swe braki nadrobic w pare chwil zadajac pytania na forum. nie tedy droga.
Litman

Post autor: Litman »

Peter McCalister ojciec pisze:Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.
tyle razy było to włkowane ze z kazdym takim pytaniem płakac mi sie chce :?
oddBoy

Post autor: oddBoy »

moja odpowiedz panno seszel byla do mrQ a wiec zamilcz
Fighting Dragon Tokyo

Peter McCalister ojciec pisze:Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.
"Czytajcie a znajdziecie" :lol: Tak na poważnie, to można się wkurwić jak ktoś zadaje w/w pytanie lub "Czy Lechia ma układ z Legią?". Ktoś napisze jaka panuje sytuacja na lini Lechia-Legia lub opis sytacji Apator-Ruch-Elana, ale ktoś po 3 postach zaś zacznie pisać "Czy Lechia ma układ z Legią?" :roll: Założę się, że za kilka postów padnie pytanie "Jak wygląda sytacja na lini Apator-Ruch-Elana". :lol:
Boberek

Post autor: Boberek »

.delete
Ostatnio zmieniony 03.06.2007, 18:52 przez Boberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jot
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Jot »

Troche poszukaj, a znajdziesz....Boberek umieszczytać ze zrozumieniem?? Fighting Dragon Tokyo napisał, że pytanie powtarza sięco chwila, a odpowiedź na nie znajduję się w tym temacie tylko, że na wcześniejszych stronach..... :roll:
Fighting Dragon Tokyo

Boberek pisze:
Peter McCalister ojciec napisał:
Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.

"Czytajcie a znajdziecie" Tak na poważnie, to można się wkurwić jak ktoś zadaje w/w pytanie lub "Czy Lechia ma układ z Legią?". Ktoś napisze jaka panuje sytuacja na lini Lechia-Legia lub opis sytacji Apator-Ruch-Elana, ale ktoś po 3 postach zaś zacznie pisać "Czy Lechia ma układ z Legią?" Założę się, że za kilka postów padnie pytanie "Jak wygląda sytacja na lini Apator-Ruch-Elana".
Nie wiem czy wiesz ale forum jest po to aby sie dowiedziec kilka rzeczy(nie zawsze prawdziwych) a sytuacja na linii Ruch i Toruń jest mimo co bardzo dziwna i kazdy by chcial aby osoby z Torunia i Chorzowa wypowiedzialy sie.pozdrawiam
Wiesz na czym polega poważny problem tego forum? Jot wyjaśnił, na podstawie Twojego postu :wink:
!Fanatyk!

Post autor: !Fanatyk! »

Mogl by ktos opisac sytuacje miedzy Polonia Przemysl a Tomasovia ?
BKS_1920

Post autor: BKS_1920 »

Czy jest jakiś układ łączący GKS Katowice i Górnik Zabrze ?
Zablokowany