dziekiW_SG pisze:Resovia : ŁKS Łódz, Stal Stalowa Wola, Armenia Bielefeld, Miedz Legnicakibolek pisze:Potrzebuje infrmacji jakie sgody ma RESOVIA i Sokoł Nisko z góry dzieki
Sokoł Nisko : Uklad z UNIA Nowa Sarzyna i działaja jako FC Stali Stalowa Wola
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
niema ukladu z Polonia Bytombardzosmieszne pisze:a jak tam rozmowy na temat ukladu na lini Polonia Bytom vs Ruch Chorzow![]()
moze byscie cos napisali na tem temat panowie z Ruchu i Poloni
a co do Igloopolu D. to odkad pamietam laczyly nas dobre kontakty-uklad hmm
uklad ukladowi nierowny.Mielismy np z Lechem,mamy z Zaglebiem L. , jak widac kazdy uklad inny
-
czlowiek_z_twierdzy
Zaglebiak81 pisze:Zaglebie Sosnowiec
zgody: Legia Warszawa, BKS Stal Bieslko-Biala, Olimpia Elblag
uklad: Slask Wroclaw
kosy wszystkie hanysowskie kluby, Lech Poznan, Cracovia Krakow, Arka Gdynia, Polonia Warszawa
fan-cluby: Będzin, Bukowno, Czeladź, Dąbrowa Górnicza, Grodziec, Londyn, Jaroszowiec, Jaworzno, Olkusz, Piaski, Poreba, Psary, Przemyśl, Siewierz, Strzemiesyzce, Wojkowice, Zawiercie, Ząbkowice
ekipy uznawane za fan-cluby: CKS Czeladz, Gornik Piaski, Gornik Wojkowice, RKS Grodziec, Unia Strzemieszyce
nie badz smieszny
-
JurekOwsiak
- ban
-
Fighting Dragon Tokyo
-
popolupo88
-
A.C.A.B HKS
Pytanie do kibiców Sovii i Gieksy Katowice
jak wyglądaja relacje Sovi z Unionem Berlin i Gieksy Katowice z Dynamem Drezno

jak wyglądaja relacje Sovi z Unionem Berlin i Gieksy Katowice z Dynamem Drezno
Ostatnio zmieniony 30.05.2007, 20:34 przez A.C.A.B HKS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Fighting Dragon Tokyo
Motor Lublin-Śląsk Wrocław-Wisła Kraków.kfiat pisze:Mam pytanie o zgody Ruchu.
Chodzi mi o Apator i Elane, jak wiadomo mają kose między sobą. Troche to dziwne wg mnie., że mają wspólna zgodę. Jek to wyglada na wspólnych wyjazdach? Jak Apator i Elana jadą na mecz Ruchu to zawieszają kose czy jak, może dochodzi do jakiś avanti ptzy okazji??![]()
A może są jeszcze inne takie przypadki zgód, których nie zauważyłem?
Śląsk z Wisłą od kosy do zgody, zaś Wisła z Motorem na odwrót.
PS: Chełmianka Chełm jest zgodą Motoru Lublin, a jak wygląda ich stosunek ze Śląskiem Wrocław?
-
Vanilia Ice
- Kontakt:
PS: Chełmianka Chełm jest zgodą Motoru Lublin, a jak wygląda ich stosunek ze Śląskiem Wrocław?[/quote]
Wydaje mi sie ze sa przyjazne stosunki ! Ostatnio gościnnie 2 kibicow Śląska na meczu Chełmianki w Łukowie ktorzy zostali w Lublinie po meczu w Wieliczce i pojechali z Motorem na Chełemianke! POzdro
Wydaje mi sie ze sa przyjazne stosunki ! Ostatnio gościnnie 2 kibicow Śląska na meczu Chełmianki w Łukowie ktorzy zostali w Lublinie po meczu w Wieliczce i pojechali z Motorem na Chełemianke! POzdro
-
popolupo88
-
Peter McCalister ojciec
- ban
-
Świętokrzyski
Wiem,że kiedyś kibice Hetmana jexdzili an Ruch Chorzów.Była zgoda kiedyś na lini Hetman Zamosc -Ruch czy tylko sympatia Zamojskich fanów do Niebieskich?.Pytam bo będąc kiedyś tam na wyjeździe w Zamosciu dało się zauwazyć szale Niebieskich wśród fanów Hetmana i chyba takze kilka razy wisiała flaga Zamość na stadionie Ruchu.
-
Świętokrzyski
-
popolupo88
No chcę się dowiedzieć bo dawniej coś podobno między tymi klubami było i chcę wiedzieć jak jest teraz bo zgody nie ma. Chyba jak jesteście tacy przekumaci to nietrudno wam napisać parę słów o tym. Nie wszyscy musza pamiętać dawne czasy zwłaszcza że kiedyś Lech i w/w kluby mnie c**** obchodziły. Jednak teraz jest inaczej i chcę wiedzieć coś o tym. Pozdro.
jezeli Cie to naprawde interesuje to poszperaj po starych forach, popytaj starszych kibicow, a nie rzucasz jakies haslo i oczekujesz ze ludzie Ci beda opowiadac - historii polskiej sceny kibicowskiej nie da sie strescic w kilku zdaniach i chociazby przez szacunek dla niej uwazam ze takie posty sa nie na miejscu. ktos nie ma bladego pojecia i chce swe braki nadrobic w pare chwil zadajac pytania na forum. nie tedy droga.popolupo88 pisze:No chcę się dowiedzieć bo dawniej coś podobno między tymi klubami było i chcę wiedzieć jak jest teraz bo zgody nie ma. Chyba jak jesteście tacy przekumaci to nietrudno wam napisać parę słów o tym. Nie wszyscy musza pamiętać dawne czasy zwłaszcza że kiedyś Lech i w/w kluby mnie c**** obchodziły. Jednak teraz jest inaczej i chcę wiedzieć coś o tym. Pozdro.
-
Fighting Dragon Tokyo
"Czytajcie a znajdziecie"Peter McCalister ojciec pisze:Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.
-
Fighting Dragon Tokyo
Wiesz na czym polega poważny problem tego forum? Jot wyjaśnił, na podstawie Twojego postuBoberek pisze:Nie wiem czy wiesz ale forum jest po to aby sie dowiedziec kilka rzeczy(nie zawsze prawdziwych) a sytuacja na linii Ruch i Toruń jest mimo co bardzo dziwna i kazdy by chcial aby osoby z Torunia i Chorzowa wypowiedzialy sie.pozdrawiamPeter McCalister ojciec napisał:
Ruch Chorzów ma zgodę z Apatorem Toruń i Elaną Toruń ? Mógłby ktoś wytłumaczyć na jakiej to zasadzie.
"Czytajcie a znajdziecie" Tak na poważnie, to można się wkurwić jak ktoś zadaje w/w pytanie lub "Czy Lechia ma układ z Legią?". Ktoś napisze jaka panuje sytuacja na lini Lechia-Legia lub opis sytacji Apator-Ruch-Elana, ale ktoś po 3 postach zaś zacznie pisać "Czy Lechia ma układ z Legią?" Założę się, że za kilka postów padnie pytanie "Jak wygląda sytacja na lini Apator-Ruch-Elana".