No i c*** to wszystkich obchodzi.Jest forum sportowe i tam sie zal,a tak pozatym to wysyp gdanskich wyjazdowiczow w porze ich meczu!Danzig pisze:po 20 minutach gry w Zabierzowie Kmita 0-1 Lechia

FRENTE ARKA!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Jeden wpis to zaraz wysyp baranie?El LOBO pisze:No i c*** to wszystkich obchodzi.Jest forum sportowe i tam sie zal,a tak pozatym to wysyp gdanskich wyjazdowiczow w porze ich meczu!Danzig pisze:po 20 minutach gry w Zabierzowie Kmita 0-1 Lechia![]()
FRENTE ARKA!!!
Dokładnie. Wg. mnie liczba GKS-u dobra, Zagłębie jadąc do Warszawy miało lepszą sytuację wyjściową, bo wszystko od piłkarzy zależało.Morginhio pisze:moim prywatnym zdaniem...
Troche głupie pieprzenie między Lubinem i Bełchatowem.
Kolejorz i Oderka, liczb dokładnych nie znam, Odry było więcej.special pisze:Pytanie do Lubinkow,jakie zgody i w ilu was wspomagaly w Wawie.pozdro
dolce pisze:Jeden wpis to zaraz wysyp baranie?El LOBO pisze:No i c*** to wszystkich obchodzi.Jest forum sportowe i tam sie zal,a tak pozatym to wysyp gdanskich wyjazdowiczow w porze ich meczu!Danzig pisze:po 20 minutach gry w Zabierzowie Kmita 0-1 Lechia![]()
FRENTE ARKA!!!
A że to nie temat na pod
awanie wyników to inna sprawa
Zgadzam się z tobą Jachu. Niektórzy jak by zobaczyli jedną race na żylecie to by się jarali że Legia i tak jest najlepsza i że ta raca wniosła coś do ruchu ultras w PolsceJachu pisze:droid pisze:Prezentacja Legii po raz kolejny potwierdzila ze sa bezkonkurencyjni
Moglby Śląsk podac swoja dokladna liczbe z Sosnowca ?
Twoim zdaniem ta prezentacja jest tak zajebista, żeby formułować takie tezy? Co w niej takiego bezkonkurencyjnego?
Otóż zadałem sobie trud wykropkowaniainfo napisał:
Łks-u ok. 200 na Wiśle Wink
Dodaj setkę to się z Tobą zgodzę.
Ty ładnie z****** jesteś, rzadko czytam, jeszcze rzadziej piszę ale za to nie pierwszy raz widzę jak wyskakujesz z tymi swoimi wyjazdami, pytał się ktoś ciebie o liczbę wyjazdów że się tak lansujesz?El LOBO pisze:dolce pisze:Jeden wpis to zaraz wysyp baranie?El LOBO pisze: No i c*** to wszystkich obchodzi.Jest forum sportowe i tam sie zal,a tak pozatym to wysyp gdanskich wyjazdowiczow w porze ich meczu!![]()
FRENTE ARKA!!!
A że to nie temat na pod
awanie wyników to inna sprawa
Nie jeden głąbie,bo ty juz jestes trzecim wyjazdowiczem!Jak by dreczyly jakies pytania to ja opuscilem jeden wyjazd w sezonie!
Nie wiem z której minuty masz fotkę bo wchodziliśmy baaardzo długo. Sprzedanych 293 bilety i kilka osób pod bramą.jebaka_ pisze:W relacjach Jędrek napisał:Otóż zadałem sobie trud wykropkowaniainfo napisał:
Łks-u ok. 200 na Wiśle Wink
Dodaj setkę to się z Tobą zgodzę.Ełkaesiaków na załączonym przez Info zdjęciu i wyszło mi 192 osoby (oczywiście +-), więc powiedz mi człowieku o co Ci ku*** chodzi
Wiem, że pewnie ŁKSu nie znosisz, ale zanim takie bzdury zaczniesz wypisywać to chociaż sprawdź czy się przypadkiem nie ośmieszysz.
Poza tym od takich spostrzeżeń są komentarze, a temat relacje (jak nazwa wskazuje) przeznaczony jest do relacjonowania.
Przywitanie przez nas było kulturalne z brawami (żadnych kurw itd), zgrzewka wody które była dla Was nie została przyjęta, a później poleciała prowokacja (zresztą udana) a dokładniej jazda po Siarce, na co nie pozostaliśmy dłużni, a później była ulubiona pieśń Lechii.Zi@@M pisze:za to wy siedzieliscie cicho ...Na(J)ki pisze:ja potwierdzam
NIe tylko na Siarkę na nas też
W przeciwienstwie do Was ma sie czym chwalic.sobol1945 pisze:Macie się czym pochwalić!Jankes_KSP pisze:Pięć osób.kolba pisze:Ilu było kibiców Polonii Warszawa w Legnicy ?
W tym sezonie nie zaliczyliśmy żadnego zera wyjazdowego w rozgrywkach drugoligowych. W Legnicy tracimy szanse na awans do pierwszej ligi.
W niej ? Oprocz tego ze jest sliczna i pieknie wykonana, nic wielkiego. W przekroju calego sezonu, ze sa bezkonkurencyjni glupi/slepy/z pisu/zacietrzewiony/narcyzowaty jedynie nie zobaczy.Jachu pisze:Twoim zdaniem ta prezentacja jest tak zajebista, żeby formułować takie tezy? Co w niej takiego bezkonkurencyjnego?
kibicujesz max od roku. Spadaj paziu.cfw201 pisze: Tymczasem takie kartoniady pojawiały się już wielokrotnie w tym bądź ubiegłym sezonie na Wiśle KRK. i Lechu także droid nie podniecaj się tak bo śie spuścisz w majty.