juz wczesniej byl temat o komentarzach . nie chce smiecic innych temtow. chcialem sie spytac kibicow Legii o co chodzilo w transparencie poswieconym Kaczemu ( o ile sie nie myle chlopakowi z Procederu) .czemu wisial? jakis przypal s psami?
odp moze byc na pw
Ilu kibiców Lechii ( Wisły) w Sosnowcu ? Bo przechodzili mi przez drogę jak wracali na dworzec jak przejezdzałem i zastanawiam się jaka była ich liczba
Zgadzam się z Kijem, oprawa Legii jedna z fajniejszych jakie widziałem na Łazienkowskiej, a bylo tam ich przeciez (tych z najwyzszej polki) dziesiątki.
fanatykZL pisze:Trzeba obiektywnie przyznać, że liczba Bełchatowa w Szczecinie bardzo słaba żeby nie powiedzieć fatalna. Nie można sie tłumaczyć tym, że mieliście festyn i telebim bo u nas też coś takiego było i zjawiło sie tam 5 tysięcy ludzi a w Warszawie 1200, a co tu dużo ukrywać faworytem przed tą kolejka byliście Wy.
A powiedz ilu was było w Łęcznej, gdzie i tak mieliście bliżej niż my do Szczecina.
A ja mam pytanie do Legionistów co to był za dym po nieuznaniu bramki dla Legii ??
Do kibiców GKSu B mecz o Mistrzostwo a wy mała liczba tak samo jakbyście wypomnieli Zagłębiu wyjazd na początku sezonu ale mecz o Mistrza to musi byc jakaś konkretna liczba ale ja sie nie kłóce byliście dopingowaliście chwała wam za to
fanatykZL pisze:Trzeba obiektywnie przyznać, że liczba Bełchatowa w Szczecinie bardzo słaba żeby nie powiedzieć fatalna. Nie można sie tłumaczyć tym, że mieliście festyn i telebim bo u nas też coś takiego było i zjawiło sie tam 5 tysięcy ludzi a w Warszawie 1200, a co tu dużo ukrywać faworytem przed tą kolejka byliście Wy.
A powiedz ilu was było w Łęcznej, gdzie i tak mieliście bliżej niż my do Szczecina.
Z Lubina do Łęcznej napewno jest dalej niz z Bełchatowa do Szczecina
Torfiorz pisze:
Z Lubina do Łęcznej napewno jest dalej niz z Bełchatowa do Szczecina
Odległości w LINII PROSTEJ pomiędzy: - Lubin - Lublin = 482.12 km
- Bełchatów - Szczecin = 432.92 km
Różnica prawie żadna, tym bardziej, że odległość w linii prostej, a nie według drogi. Dla przypomnienia - Was w Łęcznej około 40, nas w Szczecinie prawie 300.
Mecz z Łęczną nie był z początku sezonu tylko niedawno i wiedzieliście o co walczycie, więc Wasza liczba jak na ekipę grającą o mistrza śmieszna.
Po pierwsze: do tej podanej przez Ciebie odległości powinieneś dodać jeszcze 24 km z Lublina do Łęcznej Co i tak nie zmienia faktu to, że to bardzo dobra liczba GKS-u
Po drugie: z Zagłębiem nie grali mieszkańcy Łęcznej tylko drużyna Górnika
torfiorz to moze przypomnij liczbe w jakiej sie stawiliscie u nas i my u was , bo to jest chyba bardziej miarodajne niz wypominanie liczb w innych miastach rownie dobrze mozemy porownac wyjazdy nie do Lecznej tylko do Poznania
wg map24.interia.pl :
Lubin - Łęczna 520 km
Bełchatów - Szczecin 486 km
myśle że liczba GkSu dobra patrząc na km, ale mimo wszystko grali o Mistrza Polski(który zapowiadało sie ze wygraja) i powinni sie zaprezentować o wiele lepiej, nie ma co sie usprawiedliwiać festynem...
Ktoś z Górnika Łęczna wrzucał przed meczem zapowiedź meczu Górnik-Dyskobolia: http://www.youtube.com/watch?v=mOlQLclxsgY
Mam pytanie co to za piosenka leci w tle. Super kawałek
Oprawa Jastrzębia najlepsza w tej kolejce dla mnie- przekaz
kalashnikov pisze:Ktoś z Górnika Łęczna wrzucał przed meczem zapowiedź meczu Górnik-Dyskobolia: http://www.youtube.com/watch?v=mOlQLclxsgY
Mam pytanie co to za piosenka leci w tle. Super kawałek
droid pisze:Prezentacja Legii po raz kolejny potwierdzila ze sa bezkonkurencyjni
Moglby Śląsk podac swoja dokladna liczbe z Sosnowca ?
Twoim zdaniem ta prezentacja jest tak zajebista, żeby formułować takie tezy? Co w niej takiego bezkonkurencyjnego?
Zgadzam się z tobą Jachu. Niektórzy jak by zobaczyli jedną race na żylecie to by się jarali że Legia i tak jest najlepsza i że ta raca wniosła coś do ruchu ultras w Polsce Tymczasem takie kartoniady pojawiały się już wielokrotnie w tym bądź ubiegłym sezonie na Wiśle KRK. i Lechu także droid nie podniecaj się tak bo śie spuścisz w majty.
Ale trzeba jednocześnie przyznać że oprawa Legii ładna i fajnie wyszła.
zajebista prezentacja na Jagielloni, gratulacje
A i jeszcze mam pytanko do kibiców Jagi: robią u Was jupitery moze? bo myśle ze przy sztucznym świetle fajne oprawy mogły by wychodzić na stadionie Jagi