Partizan - 7.500nieznajomy05 pisze:Zna ktoś dokładne liczby Zvezdy i Partizana?
Ogółem ludzi na meczu 31 tyś.
Partizan - 7.500nieznajomy05 pisze:Zna ktoś dokładne liczby Zvezdy i Partizana?
Chorwacja-Dinamo Zagrzeb,Hajduk SplitMgc pisze:Chciałbym się dowiedzieć o silnych bandach po prostu wymienić te najsilniejsze w Chorwacji Serbia ??
w jakim sensie silne?Człowiek z Blizną pisze:Olimpiakos,PAOK,Panathinaikos,Larissa,Aris
Hools w swoim kraju..neo12 pisze:w jakim sensie silne?Człowiek z Blizną pisze:Olimpiakos,PAOK,Panathinaikos,Larissa,Aris
To jeśli w Chorwacji wymieniasz obok siebie BBB i Torcide i nic więcej to w Grecji PAOK i Olympiakos ew. PAO ale Arisowi i Larissie to trochę do reszty brakujeCzłowiek z Blizną pisze:Hools w swoim kraju..neo12 pisze:w jakim sensie silne?Człowiek z Blizną pisze:Olimpiakos,PAOK,Panathinaikos,Larissa,Aris
Masz rację(nad resztą myślałem ale dałem je) Ogólnie grecką scenę trochę znamneo12 pisze:
To jeśli w Chorwacji wymieniasz obok siebie BBB i Torcide i nic więcej to w Grecji PAOK i Olympiakos ew. PAO ale Arisowi i Larissie to trochę do reszty brakuje
Po 1. Węgry, Hiszpania i Włochy to nie Bałkany, więc nie ten temat, a poza tym wystarczy przeszukać pozostałe tematy, bo było to milion razy pisane, również na temat zgód.Mgc pisze:a pod względem liczebnym to na pewno ferencvaros a pod względem sportowym to ferencvaros czy ujpest ?? a w Hiszpanii i we Włoszech to te najsilniejsze ekipy ?? a we Włoszech oprocz juve- legia jest jakaś zgoda z Polską ekipa ??

Olympiakosu oficjalnie zero??Piotrek198963 pisze:No i się szlagierowy mecz Panathinaikos-Olympiakos czas zacząć na stadionie komplet.Pierwsza fotka z meczu :)
http://i52.tinypic.com/crc5.jpg

[/quote]

Nie wiem jak tam w internecie, ale niektóre mecze ligi Serbskiej pokazywane są na kanale RTS SAT, jeśli masz n-kę to jest on niekodowany pod nr 219. Co tydzień pokazują jakiś mecz, dość często Crvenę Zvezdę. Program można znaleźć na www.rts.rskotzur pisze:można gdzies w internecie ogladac ligowe mecze Crvenej Zvezdy?
bo na atdhe.net pokazywali tylko derby.