PS: bardzo fajna vlepka Piasta i dobre vlepki Wisly
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "
3 bardzo konkretne projekty w 9 serii Unii
dokładnie - ostatnia w 2 rzędzie oraz 2 i 3 w trzecim
poza tym 1 i 2 w drugim rzędzie tragicznie
ogólnie przyzwoicie
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Hasło z wlepki Zawiszy BYDGOSZCZ od kilku miesięcy na swojej fladze ma Polonia BYDGOSZCZ
[link]
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Jestem kibicem Polonii, ale muszę przyznać Krzykowi rację. Na murach w Bydgoszczy już dawno widziałem te napisy kibiców Z, zanim ten ten tekst pojawił się na naszej fanie...
Bez idioto pewnie byloby tez zrozumiale. Nie ma chyba sensu sie sprzeczac kogo to haslo bo znajac zycie zaraz tu specjaliści od rozkminki "kopiowania" wyczaja ze haslo to wymyslili ludzie z Warszawy Krakowa czy Poznania.
Vlepki sparty jak dla mnie slabe, aczkolwiek mysle ze ogolnie Czesi nie dorownuja Polaką w robienu vlep, dobrze wiem jak jest w Ostravie, gdzie kibice zamawiaja vlepki GieKSy, gdyz nasze w porownaniu z vlepkmi Banicka to niebo a ziemia.
Nowe Vlepki Osiedla Hetmańskiej [link]
Wiem Wiem Resovia niedawno wypusciła osiedlowy projekt z tym hasłem co my ale to czysty przypadek a zresztą kogos z Sovii jak chce pogadac to zapraszam na PW
Pozdro