Od 2 tyg w obiegu vlepka osiedlowa Radomiaka - Południe [link]
Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyzna, dla której chcemy żyć i pracować. ROMAN DMOWSKI "POLSKA, NARÓD, OJCZYZNA"
Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyzna, dla której chcemy żyć i pracować. ROMAN DMOWSKI "POLSKA, NARÓD, OJCZYZNA"
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Zobacz jego poprzednie posty to sie dowiesz jaki pogląd on reprezentuje Wlepki bardzo fajne
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Mi się vlepki Stomilu podobają. Na jednej vlepce Górnika, a konkretnie na tej co jest hasło "Biali Ludzie z Niebieskimi Sercami", jest czarny koleś... Nie wiem czy to jest jakas ironia z waszej strony czy coś innego, ale skoro hasło nawiązuje do tego że jesteście biali wypadało by nie dawac tam czranucha... No tylko ta vlepka mi sie nie podoba, reszta w miare najlepszy motyw na vlepce "Nie jesteśmy tu od wczoraj".
You Will never walk alone - TORCIDA will be ever with you
No ale ku*** coś tu nie pasuje, p******* o białej rasie, a na vlepce czarnuch Nie wmówicie mi że to nie jest czarnuch, wygląda jak 2Pac albo jakiś inny madafaker.
You Will never walk alone - TORCIDA will be ever with you
raster pisze:1 vlepka wydana dla ludzi z umierającej już na polskich stadionach grupy... nakład 500 sztuk.
Bardzo dobra wlepa 9/10
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
sensation pisze:No ale ku*** coś tu nie pasuje, p******* o białej rasie, a na vlepce czarnuch Nie wmówicie mi że to nie jest czarnuch, wygląda jak 2Pac albo jakiś inny madafaker.