Mysle ze po czesci reaktywacja jak i narodziny nowej ery. Bardzo duzo mlodych ludzi zaczelo chodzic na mecze, bardzo duzo nowych twarzy widac w mlynie u siebie, jak i na wyjazdach. Powstal wg mnie taki mlynek, wczesniej gdy w mlynie stalo 100 osob, nikogo z osob ktorzy interesowali sie pilka i Piastem nie krecilo to, teraz gdy mlyn rozrosl sie dosc znacznie, wyjazdy liczbowo bardzo dobre - i ludzie zaczynaja sie nakrecac. Miejmy nadzieje, ze caly czas bedziemy rosnac w sile i nie stanie sie jak poprzednio mozna bylo zaobserwowac - naglego spadku formy wynikajacego z jakiegos niepotrzebnego ekscesu.Kibic PB pisze:Moim zdaniem b dobra liczba Piasta w Warszawie ... to dużo jak na środę i mecz o nic .... Chłopaki z Gliwic czy to jakaś reaktywacja czy narodziny porządnej ekipy .... czytam tak ostatnio Wasze liczby i widze że jest tendencja rosnąca i ja jestem b pozytywnie zaskoczony ... co się stało u Was ???
Komentarze 22-23 maja
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Wiekszosc z was podnieca sie tym ze u nas na meczu jest malo publiki!!!
Wiekszosc tez z was nie mieszka na slasku gdzie miasta sa oddalone o kilka(nascie) km.Wiadomo takze ze nie mamy za duzo fc!oczywiscie ze sa pojedyncze osoby ale okoliczne miasta sa przejete przez innych kibicow.
Troszke w tej 3 lidze bylismy i pamietam mecze gdzie przychodzilo po 400 osob!Teraz przyszlo okolo 4 tys i my akurat sie z tego cieszymy.Stadion mamy jaki mamy i nie jest to nasza wina.
Wiec skonczcie juz pisac na nasz temat bo chyba jestesmy atrakcyjniejszym rywalem niz kilka klubow w 1 lidze.Ja osobiscie sie za bardzo nie zmartwie ze nie awansujemy poniewaz mysle ze 2 liga bedzie atrakcyjniejsza(SZCZECIN,LUBLIN,GDYNIA,RACZEJ GDANSK ITD)
Jak juz wczesniej napisal DPB prosimy kibicow P.B o nie wpisywanie sie!!!Sa od tego odpowiednie osoby!!!
DPB
Wiekszosc tez z was nie mieszka na slasku gdzie miasta sa oddalone o kilka(nascie) km.Wiadomo takze ze nie mamy za duzo fc!oczywiscie ze sa pojedyncze osoby ale okoliczne miasta sa przejete przez innych kibicow.
Troszke w tej 3 lidze bylismy i pamietam mecze gdzie przychodzilo po 400 osob!Teraz przyszlo okolo 4 tys i my akurat sie z tego cieszymy.Stadion mamy jaki mamy i nie jest to nasza wina.
Wiec skonczcie juz pisac na nasz temat bo chyba jestesmy atrakcyjniejszym rywalem niz kilka klubow w 1 lidze.Ja osobiscie sie za bardzo nie zmartwie ze nie awansujemy poniewaz mysle ze 2 liga bedzie atrakcyjniejsza(SZCZECIN,LUBLIN,GDYNIA,RACZEJ GDANSK ITD)
Jak juz wczesniej napisal DPB prosimy kibicow P.B o nie wpisywanie sie!!!Sa od tego odpowiednie osoby!!!
DPB
Chyba raczej pierwsza bedzie atrakcyjniejsza...a jeszcze dwa lata temu chyba bylo na odwrót mimo wszystko,a z pewnoscia druga nie ustepowała pierwszej pod wzgledem atrakcyjnosci kibicowskiej.poolonia pisze:.Ja osobiscie sie za bardzo nie zmartwie ze nie awansujemy poniewaz mysle ze 2 liga bedzie atrakcyjniejsza(SZCZECIN,LUBLIN,GDYNIA,RACZEJ GDANSK ITD)
-
Peter McCalister ojciec
- ban
nitro pisze:http://lodz.naszemiasto.pl/sport/733530.html
1-wszy z prawej na fotce w bieli i zieleni czyżby znowu "gościnne" występy sąsiadów zza miedzy??
-
Commando Mocher
- ostatnie ostrzeżenie
Masz lęki?Wszędzie juz Lechie widzisz:)Savi AG pisze:nitro pisze:http://lodz.naszemiasto.pl/sport/733530.html
1-wszy z prawej na fotce w bieli i zieleni czyżby znowu "gościnne" występy sąsiadów zza miedzy??
Masz rację KMWTWtlen pisze:![]()
Skoro nie wiesz co sie wydarzylo to.... nie jestes osoba ktora musi wiedziec. A jak wiesz , to powinienes sie domyslac dlaczego w takich miejscach jak to nie pisze sie o tych sprawach.
PS: Ale mi wyszedl post PDK , KMWTW
Irytuje mnie tylko to gdzie się podziała ta wielka internetowa potęga Jagi