Dalej Was boli zamknięcie trybuny przed mecze z Sosonowcem co dziewczyny??
Nie mnie pouczać moderatorów ale za takie teksty,od razu proponuje dać koleszce śniegowemu bana,nie wiem kolesiu ile masz lat ale czy ty sobie w ogóle zdajesz sprawę co wypisujesz?ku*** już od pewnego czasu twoje wpisy są typowo napinkowe,walisz na lewo i prawo frajerami,cwelkami itd...ja pierdolę...masz coś do Legii to się na nią ustaw...ja nie lubię od c**** ekip ale co to da,jak im zaczne słać na necie?Najebię sobię tylko ryfy i tyle....może to walka z wiatrakami ale trzeba przywrócić dawną świetność temu forum...zacząłbym od nieusuwania niewygodnych tematów dla pewnych ekip i pozbycia się kolesi dopierdalających do pieca...do Browarskiego,jak masz jakieś ale do mojej osoby czekam na privie...gratuluję Niebieskim awansu,oby więcej konkretnych ekip w 1 lidze.
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
Skoro nie wiesz co sie wydarzylo to.... nie jestes osoba ktora musi wiedziec. A jak wiesz , to powinienes sie domyslac dlaczego w takich miejscach jak to nie pisze sie o tych sprawach.
Dalej Was boli zamknięcie trybuny przed mecze z Sosonowcem co dziewczyny??
Nie mnie pouczać moderatorów ale za takie teksty,od razu proponuje dać koleszce śniegowemu bana,nie wiem kolesiu ile masz lat ale czy ty sobie w ogóle zdajesz sprawę co wypisujesz?.
Gdyby mody miały banować za tekst "dziewczyny" to od Was by może z 10 osób pisało na tym forum.
tlen pisze:
Skoro nie wiesz co sie wydarzylo to.... nie jestes osoba ktora musi wiedziec. A jak wiesz , to powinienes sie domyslac dlaczego w takich miejscach jak to nie pisze sie o tych sprawach.
PS: Ale mi wyszedl post PDK , KMWTW
Masz rację KMWTW
Irytuje mnie tylko to gdzie się podziała ta wielka internetowa potęga Jagi Nawet relacji nie napisali