Katering na wyjazdach :)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

MAC)

Re: Katering na wyjazdach :)

Post autor: MAC) »

DFLG pisze:Z zapamiętanych to:
Kiełba 12 zł
Zestaw zapiekanka + cola 8 zł
Hamb z kurczaka 11 zł
Napoje po 6 zł.

Objętość porcji bez szału, smak kiełby również.

Być może ja miałem tylko pecha ale zapiekankę dostałem lekko zmrożoną :( Panie obsługujące bardzo sympatyczne, chodź nieco długi czas oczekiwania ...
iparts.pl
Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa »

Bardzo dobra gięta z dużą bułą na ŁKSie. Cena 10 zł za kiełbasę z bułką mniej więcej podobna do innych stadionów. Odradzam kiełbase w Polkowicach..
zoppot kurort

Post autor: zoppot kurort »

MAC) pisze:
DFLG pisze:Z zapamiętanych to:
Kiełba 12 zł
Zestaw zapiekanka + cola 8 zł
Hamb z kurczaka 11 zł
Napoje po 6 zł.

Objętość porcji bez szału, smak kiełby również.

Być może ja miałem tylko pecha ale zapiekankę dostałem lekko zmrożoną :( Panie obsługujące bardzo sympatyczne, chodź nieco długi czas oczekiwania ...
Ja miałem więcej szczęścia i moja zapieksa była tylko zimna:D
Zestaw zapieksa plus cola 8pln nie chce mi sie wierzyć albo przeoczyłem menu, bo sama zapiekana 7pln stoi na Legii. Herbata w tak małych kubkach co byś za dużo sie nie napił i szybko wrócił po następną. Poza tym catering na Łazienkowsiej wygląda ładnie z boku, ale ze smakiem i cenami już znacznie gorzej. Podsumowałbym to tak: o wiele gorsza i droższa wersja McDonalda:/
DFLG

Post autor: DFLG »

zoppot kurort pisze:Zestaw zapieksa plus cola 8pln nie chce mi sie wierzyć albo przeoczyłem menu, bo sama zapiekana 7pln stoi na Legii.
Na bank. Na potwierdzenie (pierwsza z lewej): http://legionisci.com/zdjecia/11catering1_d.jpg
Clinik

Post autor: Clinik »

Ceny byłyby do zniesienia gdyby to wszystko było większe.Ja kupowałem ten zestaw za 8zł to ta zapiekanka na 2-3 gryzy jest.
krzys89

Post autor: krzys89 »

Jakie są ceny cateringu na stadionie Cracovii?
jestesmyzawszetam

Post autor: jestesmyzawszetam »

mnie osobiście smakowaly hot dogi w nowym sączu.. a swego czasu w gorzowie bardzo dobre jedzenie bylo.. karczek kaszanka kielba itp.. niewiem jak teraz
michalind

Post autor: michalind »

Białystok - 7zł, dość dobra. Trochę zimna.

Poznań - 10zł, duża, ale dostałem lekko przypaloną. W smaku w miarę OK, jednak cena ciut za wysoka.
kashtan

Post autor: kashtan »

Dobra pochwalę się co i jak odnośnie ofert cateringowych, jako że jestem koneserem giętej to nie będę skupiał się na niczym innym.

W Kielcach przyzwoita gięta i dość solidnych rozmiarów, ale ceny nie pamiętam.

W Warszawie na Polonii nie pamiętam właściwie czemu nie konsumowałem, ale w zeszłym roku była fatalna.

W Łodzi wielkość średnia, smak paskudny, cena wysoka i bułka sprzed kilku dni.

W Białymstoku średnia poniżej na sektorze gospodarzy, ciekawe co tam zaserwują na otwartym obiekcie dla gości.

W Poznaniu duża i dość smaczna, ale cena trochę wysoka i zniechęcająca.
Stęga

Post autor: Stęga »

w Wodzisławiu duża i dobrze wypieczona kiełbaska za 7 zł, było by idealnie gdyby dodali trochę ketchupu, jedną kromkę chleba więcej no i ... nóż do krojenia ;)
BKW1920

Post autor: BKW1920 »

Na Cracovii catering chyba dopiero sie rozwija ...
Kiełbasy nie polecam choc rozmiar ok. 8zł za sztuke plus 1 bułka
Zastanawiam sie czy 8 zł to oni dają za kilo.
Do tego cola 0,5l-5zł
olimpijska2.pl
Kontakt:

Post autor: olimpijska2.pl »

kashtan pisze:W Warszawie na Polonii nie pamiętam właściwie czemu nie konsumowałem, ale w zeszłym roku była fatalna.
W tym roku (miesiąc temu) raczej dobra, kosztowała 10zł, do tego chyba bułka i w c*** musztardy. Ogólnie na plus :)

My na Cracovii pod koniec miesiąca, oby się catering poprawił ;)
takianonimowy

Post autor: takianonimowy »

Grilla nie wstawią na stadion Pasów teraz więc jakieś gówna z wody są. Osobiście jak nie jesteś mega głodny to nie polecam. Na sektorze gospodarzy jeszcze jakieś kanapki są. Do tego kawa herbata i zimne napoje. Cenowo koło 5
szpiegZkrainyDeszczowcow

Post autor: szpiegZkrainyDeszczowcow »

na widzewie niby spoko,ale qrwa odbierac kielbe metr od toitoia to od razu na nic apetytu nie masz :/
thomass

Post autor: thomass »

Jak teraz wygląda sprawa z alkomatami na Legii?
DFLG

Alkomaty są na bramie. Jak ostatnio tam byliśmy, to 20 osób nie przeszło kontroli i musiało zostać pod bramami.
Ado.

Post autor: Ado. »

Zmieniło się coś na ŁKSie?
ile kiełba?
Może powie ktoś z Odry W.
Znawca GŚ

Post autor: Znawca GŚ »

DFLG pisze:Alkomaty są na bramie. Jak ostatnio tam byliśmy, to 20 osób nie przeszło kontroli i musiało zostać pod bramami.

Wszyscy są sprawdzani czy tylko na wyrywki biorą?
xyz..

Post autor: xyz.. »

Na meczu Legia - Lechia brano na alkomat osoby "podejrzane", wiec nie wszystkich.
DFLG

W Łodzi na ŁKS gięta ogromna, doskonale wypieczona i smaczna. Dla nas cena to była dyszka. Zdecydowanie najlepsza kiełba, jaką trafiłem na polskich stadionach.
Na największy plus zasługuje babka, która ją sprzedawała :) po prostu cud, aż chciało się stać w kolejce ;)
Barnet

Post autor: Barnet »

DFLG pisze:W Łodzi na ŁKS gięta ogromna, doskonale wypieczona i smaczna. Dla nas cena to była dyszka. Zdecydowanie najlepsza kiełba, jaką trafiłem na polskich stadionach.
Na największy plus zasługuje babka, która ją sprzedawała :) po prostu cud, aż chciało się stać w kolejce ;)
to pewnie taki chłyt matertindody
1987

Post autor: 1987 »

w zeszlym sezonie (albo dwa sezony temu) na Polonii W nie bylo kateringu dla gosci
BadNews

Post autor: BadNews »

Pytanie do Lechistów. Czy to prawda, że na Łazienkowskiej ochrona rekwiruje prowiant? Nie można wnosić swoich kanapek?
KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 »

W Olsztynie kielba z bula i musztrada 5 zl Calkiem dobra do tego sok albo cola 2 zl Skromnie ale tanio szybko i pożywnie
Kolarzrekin

Post autor: Kolarzrekin »

DFLG pisze:W Łodzi na ŁKS gięta ogromna, doskonale wypieczona i smaczna. Dla nas cena to była dyszka. Zdecydowanie najlepsza kiełba, jaką trafiłem na polskich stadionach.
"Cudze chwalicie, swego nie znacie..." ... :)
burberry

Post autor: burberry »

Swego czasu dobra kielbacha byla na stadionie Wrocławskiego Śląska ale ciezko teraz stwierdzic dawno tam nie bylem. Obecnie wypasiona kielbache mozna dostać na stadionie RAKOWA.pozdr
Clinik

Post autor: Clinik »

BadNews pisze:Pytanie do Lechistów. Czy to prawda, że na Łazienkowskiej ochrona rekwiruje prowiant? Nie można wnosić swoich kanapek?
To pytanie raczej do Lechitów.My swój prowiant mieliśmy zostawiony w autokarach także nie było takich akcji z wyrzucaniem jedzenia pod sektorem gości.
TajnyOKS

Post autor: TajnyOKS »

Jak tam katering w Lublinie, jeśli w ogóle jest?
talib

Post autor: talib »

Bardzo dobra gięta,cena 6pln z miłą i sympatyczna obsługą jest w Elblągu.Polecam rówmież Wrocław i Gdańsk. Zgodzę się z moimi przedmówcami. że dużą rolę odgrywa obsługa, widok uśmiechniętej i sympatycznej pani z obsługi zaciera niejednokrotnie niedogodnienia i nie zawsze właściwy smak "potrawy" którą nam zaserwowano:)
ps. Mam pytanie do kogoś ze Stomilu...Czy wciąż sprzedawana jest u Was kiełbasa studencka??? Nigdy nie zapomnę jaka furorę wywołała wśród nas gdy byliśmy z wizyta na waszym stadionie...
pps. Ciekawy i inny temat a jakże ważny dla nas wyjazdowców i koneserów polskich dań na stadionach:):):)
seen

Post autor: seen »

W Poznaniu strasznie ch.owy katering. Tylko dwa okienka, do tego sprzedawcom wogóle jakby się nie chciało pracować, przerwy na fajki gdy wygłodniali i spragnieni kibice czekali żeby im ktoś coś łaskawie sprzedał. Bywało lepiej.
JerzyChonicki

Post autor: JerzyChonicki »

Potwierdzam opinie dotyczące kateringu na nowym stadionie Legii. Nie dosyć, że drogo, to jeszcze zapiekanki zimne. :/

Ceny:
- zapiekanka (mała na max 5 gryzów) + Cola 0,33l - 8zł
- kiełbasa - 13zł
- coś a'la chickenburger - 11zł
- sałatka - 9zł
- pierogi + Cola - tutaj bodajże cena 12zł (jakoś tak).
- Cola 0,5l. - 6zł
Henderson

Post autor: Henderson »

http://www.youtube.com/watch?v=jI2ZHKdJxTM

Tutaj się pojawia ów "chłyt"...
brygada88

Post autor: brygada88 »

hehe dzieki za cynk , widocznie za mało kabaretów oglądam :)
przekumaty.piknik

Post autor: przekumaty.piknik »

JerzyChonicki pisze:Potwierdzam opinie dotyczące kateringu na nowym stadionie Legii. Nie dosyć, że drogo, to jeszcze zapiekanki zimne. :/

Ceny:
- zapiekanka (mała na max 5 gryzów) + Cola 0,33l - 8zł
- kiełbasa - 13zł
- coś a'la chickenburger - 11zł
- sałatka - 9zł
- pierogi + Cola - tutaj bodajże cena 12zł (jakoś tak).
- Cola 0,5l. - 6zł
coś a`la chickenburger dobre ale drogie natomiast pozycji która kryje się pod nazwą KIEŁBASA nie polecam bo kiełbasą tego nazwać nie można, jest to zwykła jakaś cienka kiełbaska oby parówka w bułce do hotdoga... porażka straszna i do tego za 13zł. ani się tym najeść, ani to dobre, ani to tanie, jedynie na obrazku fajnie wyglada ale ni jak ma się do rzeczywistości - zwykły chujowy hot dog i tyle.
kashtan

Post autor: kashtan »

We Wrocławiu gięta z kateringu dla gospodarzy (udostępnili nam, gdyż przewidziany dla nas dotarł jakoś w trakcie meczu albo drugiej połowy) zajebista. Duża, wypieczona elegancko i smakowita. Na minus zamuleni sprzedawcy, którzy pracowali jakby za karę.
P_FSW

Post autor: P_FSW »

czyli co? mam swoje kanapki przygotowane na wyjazd i nie wejde z nimi bo na Legii bedac glodnym musze skorzystac z cateringu "stadionowego"?
extreme

Post autor: extreme »

w Poznaniu dobra gięta, choć droga, ale warto dołożyć 2zł niż zjeść zimnego hot doga w twardej bułce :)
Stęga

Post autor: Stęga »

P_FSW pisze:czyli co? mam swoje kanapki przygotowane na wyjazd i nie wejde z nimi bo na Legii bedac glodnym musze skorzystac z cateringu "stadionowego"?

mnie się udało wnieść żarcie, innym picie w plastikowej butelce, zależy jak trafisz ;)
wampirek

Post autor: wampirek »

Stęga pisze:
P_FSW pisze:czyli co? mam swoje kanapki przygotowane na wyjazd i nie wejde z nimi bo na Legii bedac glodnym musze skorzystac z cateringu "stadionowego"?

mnie się udało wnieść żarcie, innym picie w plastikowej butelce, zależy jak trafisz ;)
Po za tym masz zawsze opcję depozytu który na mega-ultra-wykurwiście nowoczesnym stadionie przybiera postać kontenera na śmieci firmy remondis ...
Znawca GŚ

Post autor: Znawca GŚ »

Jest jeszcze trzecia opcja zakopać pod paletą która jest przy płocie i przysypac liścmi tak nm się udało schowac wódke na powrót:).
ODPOWIEDZ