Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
można prosić o fotkę dawana z szali Tarnovii z derbów Tranowa kwiecień 2004
[link]
-
Nie można edytować
Chodzi oczywiście o fotkę dywanu z szali z derbów Tarnowa z kwietnia 2004
Poprzedni post do usunięcia.
Chodzi oczywiście o fotkę dywanu z szali z derbów Tarnowa z kwietnia 2004
Poprzedni post do usunięcia.
[link]
-
flaga skrojona przez Jage to flaga AZS Biała Podlaska ?
jeśli tak to okoliczności skrojenia można podać czy kmwtw ?
jeśli tak to okoliczności skrojenia można podać czy kmwtw ?
-
Flaga AZSu Biała Podlaska skrojona przez Siarkę Tarnobrzeg po wyjeździe do Białej. Siarka kroi flage grupie idącej zanieść ją do budynku klubowego.
-
to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
-
- Major
Na meczu kilka osób z Jagi.kibic90 pisze:to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
-
Myślał Siarka a napisał Jaga! ;-)szalikowcypl pisze:Na meczu kilka osób z Jagi.kibic90 pisze:to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
-
Dobrze napisał, pewno mu chodziło o mecz na którym skrojono, a nie ten, na którym wywieszono...
-
- Major
Czytajcie uważnie. Na meczu Siarki obecnych kilka osób z Jagi.
-
oficjalna informacja nawet na Szalikowcy.com
Widzew nowym wlascicielem flagi Legii
:)
Widzew nowym wlascicielem flagi Legii
:)
-
Mozna prosic o fotke flagi? Jak ona wyglada?
-
-
Duże uznanie dla tego kozaka co pognał w las z faną Legii , nie ma co miał jaja ... z drugiej strony jakieś totalne zagapienie legionistów - trochę obciachowo .
Jaki staż miała ta fana , bo wygląda na starą ?
-
Kibice Widzewa siejący farmazony z flagą na tym forum, zostaną zidentyfikowani po IP i odpowiednio nagrodzeni, nie tylko w internecie.
Nie zastanawia was jeden z drugim kumatym, że przynosicie wstyd Widzewowi, swoimi wpisami?
Członkowie FC, którzy będą się wypowiadać na kibice.net albo innym forum, będąc osobami nieupoważnionymi do pewnych tematów, oprócz nagród indywidualnych, zafundują nagrodę zbiorową swojemu FC, więc przedstawiciele trzymać w ryzach swoich!
Sami z ciekawością czekamy gdzie zadebiutuje flaga.
Pierwsze bany za pisanie farmazonów z flagą Legii poleciały, polecą następne, zarówno za farmazony z flagą Legii, jak i inne farmazony i przypałowe wpisy!
To jest nasze oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Nie zastanawia was jeden z drugim kumatym, że przynosicie wstyd Widzewowi, swoimi wpisami?
Członkowie FC, którzy będą się wypowiadać na kibice.net albo innym forum, będąc osobami nieupoważnionymi do pewnych tematów, oprócz nagród indywidualnych, zafundują nagrodę zbiorową swojemu FC, więc przedstawiciele trzymać w ryzach swoich!
Sami z ciekawością czekamy gdzie zadebiutuje flaga.
Pierwsze bany za pisanie farmazonów z flagą Legii poleciały, polecą następne, zarówno za farmazony z flagą Legii, jak i inne farmazony i przypałowe wpisy!
To jest nasze oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
Znowu info na szalikowcu jest
"Podczas powrotu ze Szczecina Legia traci flagę "Visitors" na rzecz "......a""
Lecha odpada wiec ? Jedno przychodzi tylko do głowy
-
Na rzecz Stefana, Zdzicha, czekoladowego Grzesia. Ludzie Wy nie macie co robić tylko siedzieć przed monitorem i czekać na informacje kto zdobył flagę? I tak się nie dowiecie wcześniej niż na konkretnym mecz więc czekajcie i się nie spuszczajciefazimodo pisze:Znowu info na szalikowcu jest
-
dziwi troszkę mne fakt wieszania psow na tym chłopaczku co przywłaszczył flage legionistów. To jak większość z was by się zachowała będac w takiej sytuacji gdy jesteście sam ai obok was niepilowana flaga ? pewnie czekacie grzecznie na właścicieli i ich samotnie atakujecie, ale tym samym raczej flagi nie zdobędziecie. Chyba, że totalne odpuszczacie i udajecie że flagi nie widzieliscie ? pytanie do tych co nazywają zdobycie tej flagi za niegodna zdobycia??
-
Ciekawe ile flag w życiu skroiłeś ?? ehhhcogito pisze:Duże uznanie dla tego kozaka co pognał w las z faną Legii , nie ma co miał jaja ... z drugiej strony jakieś totalne zagapienie legionistów - trochę obciachowo .
Ciemna Strona Miasta
-
chopenen pisze:dziwi troszkę mne fakt wieszania psow na tym chłopaczku co przywłaszczył flage legionistów. To jak większość z was by się zachowała będac w takiej sytuacji gdy jesteście sam ai obok was niepilowana flaga ? pewnie czekacie grzecznie na właścicieli i ich samotnie atakujecie, ale tym samym raczej flagi nie zdobędziecie. Chyba, że totalne odpuszczacie i udajecie że flagi nie widzieliscie ? pytanie do tych co nazywają zdobycie tej flagi za niegodna zdobycia??
myślę, że każdego normalnego dziwi ten fakt. przerażają mnie niektóre osoby, które się tu wypowiadają jakby nie mieli bladego pojęcia o niczym. znaleźli się wielcy obrońcy moralności, którzy mówią co jest frajerstwem a co nie i czego nie powinno się robić. za przeproszeniem wypierdoliłbym was wszystkich na zbity ryj z tego forum, bo tego się nie da czytać. zamiast wieszać psy na tym chłopaku, który przywłaszczył sobie flagę, prędzej wieszajcie psy na Legionistach, którzy ją stracili w taki sposób. chociaż tego też nie powinniście robić bo przecież takie sytuacje się zdarzają co roku którejś z ekip.
flagę powinno się pilnować jak oczka w głowie, tym bardziej flagę z dużym stażem. skoro w taki sposób chłopak zdobywa flagę, to + dla niego. to nie magazyn, gdzie po walce z kłódką ktoś sobie wynosi flagę/gi, żebyście mogli pisać jakie to było be i niedobre. zejdźcie na ziemię. flagi nie powinno się udać zdobyć, unikając konfrontacji. jemu się udało i właściciele mogą mieć pretensje jedynie do siebie.
-
Stratę flagi porównywać do walki w internecie ? Ja p******* w jakim świecie wy żyjecie. Wielki plus dla typa, który wyjebał flagę mając na uwadze, że jak złapią na tej stacji to z klawiatury mu za wiele nie zostanie. Jeszcze raz szacunek dla niego, a dla przedstawicieli kodeksu honorowego z k.net szczery uśmiech politowania i pobożne życzenia powrotu do realnego świata. Nie tego wymyślonego i opartego na zasadach honorowego postępowania rycerzy średniowiecza.Stasieńko pisze:cogito pisze:Duże uznanie dla tego kozaka co pognał w las z faną Legii , nie ma co miał jaja ... z drugiej strony jakieś totalne zagapienie legionistów - trochę obciachowo .
mimo, że jestem zza miedzy (i jakoś mnie to bawi) to ta akcja jest dla mnie raczej z d***, koleś wypierdala fane z bagażnika i wypierdala dzidę w pole? za moment będzie abordaż helikopterem rofl
i tylko trzeba czekać kiedy walka zacznie się o hackowanie stron www itd :d
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
Była już taka sytuacja.Stasieńko pisze: mimo, że jestem zza miedzy (i jakoś mnie to bawi) to ta akcja jest dla mnie raczej z d***, koleś wypierdala fane z bagażnika i wypierdala dzidę w pole? za moment będzie abordaż helikopterem rofl
i tylko trzeba czekać kiedy walka zacznie się o hackowanie stron www itd :d
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Żadnej ?Q... ale chyba każdy przyzna, że koleś który zawinął fanę wykazał się sporym "spokojem wewnętrznym" :) i za to należy mu się uznanieindyviduales1908 pisze:Ciekawe ile flag w życiu skroiłeś ?? ehhhcogito pisze:Duże uznanie dla tego kozaka co pognał w las z faną Legii , nie ma co miał jaja ... z drugiej strony jakieś totalne zagapienie legionistów - trochę obciachowo .
-
Flaga padła w taki a nie inny sposób,jak dla mnie normalny.Co miał chłopaczyna się przedstawić,powiedzieć z jakiej jest ekipy i dopiero palić wrotki?Niedługo to zdjęcie z płotu flagi dla niektórych będzie nie do pomyślenia bo przecież nie mogliśmy bronić przez płot!
To co piszę na forum jest tylko i wyłącznie moim osobistym zdaniem i nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Polonii Warszawa.
-
I tak też jest.dwzn pisze: flagi nie powinno się udać zdobyć, unikając konfrontacji. jemu się udało i właściciele mogą mieć pretensje jedynie do siebie.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Ale Wy macie problem ... Dobrze napisał kolega parę postów wyżej że to nie był włam do magazynu tylko normalnie skrojona . Wykorzystał nie uwagę chłopaków i akcja w 100 % na "+" dla Niego . Swoją drogą to na początek nie chciało mi się wierzyć że chłopaki z Legii tak zostawili flagę .
TSW WISŁA KRAKÓW
To co tu piszę jest moim prywatnym zdaniem . Nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Krakowskiej Wisły
To co tu piszę jest moim prywatnym zdaniem . Nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Krakowskiej Wisły
-
Jak dla mnie to normalna akcja. Jak się wrzuca flage do auta to się jej pilnuje. Kradzieżą to jest rozjebanie kłódki i wyniesienie flagi z magazynu, to jest kradzież. A Legia poprostu straciła flage i teraz się żali na necie...
-
gdzie się żali?rekk pisze:Jak dla mnie to normalna akcja. Jak się wrzuca flage do auta to się jej pilnuje. Kradzieżą to jest rozjebanie kłódki i wyniesienie flagi z magazynu, to jest kradzież. A Legia poprostu straciła flage i teraz się żali na necie...
-
Z tego co mi się kojarzy to chyba (L) w podobny sposób straciła flagę Elegant Boys na rzecz KSP - wyczajona w aucie.Mariano TSW pisze:Ale Wy macie problem ... Dobrze napisał kolega parę postów wyżej że to nie był włam do magazynu tylko normalnie skrojona . Wykorzystał nie uwagę chłopaków i akcja w 100 % na "+" dla Niego . Swoją drogą to na początek nie chciało mi się wierzyć że chłopaki z Legii tak zostawili flagę .
-
Mi się wydaję że zostawili ją gdzieś na dworcu . Chyba że się mylę . Ale jestem pewny w 100 % że jedna z grup Legii zostawiła swoją flagę na dworcu . Nie wiem jak się skończyła ta sprawa . Mógłby ktoś z Legii o tym napisać ? z Góry serdecznie dziękuje .Kolombo pisze: Z tego co mi się kojarzy to chyba (L) w podobny sposób straciła flagę Elegant Boys na rzecz KSP - wyczajona w aucie.
TSW WISŁA KRAKÓW
-
Mylisz się i to bardzo, flaga została skrojona w centrum Warszawy. Po prostu jej właściciele zostali wyczajeni i zaatakowani kiedy próbowali odjechać.
-
To którą flagę kibice Legii zostawili na dworcu w torbie bez opieki ?
TSW WISŁA KRAKÓW
-
a ja gdzies wyczytałem, ze stracili ja wyrywajac na nia d***;) ile w tym prawdy?
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
flaga poszła się j**** przed nemo na warszawiance, debile chciały się przylansować na 18 z flagą EB, na imprezie był gościu z Polonii, czekali na 2 fury i flaga poszła się j****, zresztą jej właściele też zakończyli kariere na Łazienkowskiej
-
Może chodzi o flagę Pogoni Portowcy? Też chyba stracona na rzecz PoloniiMariano TSW pisze:To którą flagę kibice Legii zostawili na dworcu w torbie bez opieki ?
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Wersja z forum Pogoni na temat straty flagi Portowcy:
"W Warszawie przy ulicy Konwiktorskiej doszło do meczu pomiędzy drużynami Polonii Warszawa i Pogoni Szczecin. Portowców zawitało ok 50 osób, w tym Legia. Chuliganka Polonii wybiegła po flagi szczecinian. Kibice gości w pośpiechu sciągneli swoje barwy a po meczu przekazali flagę PORTOWCY piłkarzom. Flaga nie dotarła jednak juz do Szczecina, padła łupem hools KSP."
"W Warszawie przy ulicy Konwiktorskiej doszło do meczu pomiędzy drużynami Polonii Warszawa i Pogoni Szczecin. Portowców zawitało ok 50 osób, w tym Legia. Chuliganka Polonii wybiegła po flagi szczecinian. Kibice gości w pośpiechu sciągneli swoje barwy a po meczu przekazali flagę PORTOWCY piłkarzom. Flaga nie dotarła jednak juz do Szczecina, padła łupem hools KSP."
-
A ja mam pytanie na temat flagi GKSu Katowice skrojonej przez Wisłe w spodku (nie wiem ktory rok), jaka to flaga byla? Bo ostatnio z kumplami rozkminialismy

-
Pomorze Potęgowo - Karol Pęplino 25 września 2010 - 16:30
W drugiej połowie odwiedza ich Pogoń Lębork w sile 15-20 głów. Kroi flage i kilka szalików....
Można coś więcej na ten temat?
-
Tak . Biegli szybko w ich stronę ;-)PCP pisze:Pomorze Potęgowo - Karol Pęplino 25 września 2010 - 16:30
W drugiej połowie odwiedza ich Pogoń Lębork w sile 15-20 głów. Kroi flage i kilka szalików....
A tak serio to po co więcej informacji ? To nie wystarczy ??
TSW WISŁA KRAKÓW
-
Na c*** ty na siłe próbujesz zabłysnąć w każdym temacie? Byłeś tam że komentujesz? Dotyczy to twojego klubu? Więc zamilcz.Mariano TSW pisze:Tak . Biegli szybko w ich stronę ;-)PCP pisze:Pomorze Potęgowo - Karol Pęplino 25 września 2010 - 16:30
A tak serio to po co więcej informacji ? To nie wystarczy ??
SŻK&AGKŚ