Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Prawda jest taka, że Piast będzie akcje opisywał akcję na swój plus, a Opava będzie się bronić bo stracili część flagi. Kwestia własnej opinii ;)
Dla mnie sprawa prosta-Robisz flagę to musisz być pewien, że ją obronisz
Dla mnie sprawa prosta-Robisz flagę to musisz być pewien, że ją obronisz
Fanem Opavy nie jestes, ale Piasta widac po poprzednich Twoich postach po prostu uwielbiasz ;) dzieki za zainteresowanie naszymi sprawami.Radekss pisze:http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010070014
Tu jest wersja Opavy, z ktorej wynika,ze Piast po bardzo krotkej walce uciekl w las, krojac flage zwyklych kibicow Opavy. Wersja Piast chyba nikogo nie zdziwila, kto ich zna to wie. O sparingowym meczu Opava-Piast, gdzie uciekli nie podejmujac wogole walki /poza kilkoma osobami, ktore dostaly oklep/ napisali chyba cos w tym stylu "mala szarpanina,nic wielkiego" teraz "wycofali sie w strone lasu". Czekam na kolejne rewelacje tej ekipy.
Nie jestem fanem Opavy.
Flaga to Flaga, skoro byl tam tez Slask to raczej nie typowe pikniki z milosci do futbolu, flaga zostala zerwana i tyle. Nie widze sensu rozkminiac wiecej.
-
szobiszowicefanatic
O sparingowym meczu Opava-Piast może lepiej się nie wypowiadaj bo napisałes taką pierdołe że głowa boli...Radekss pisze:http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010070014
Tu jest wersja Opavy, z ktorej wynika,ze Piast po bardzo krotkej walce uciekl w las, krojac flage zwyklych kibicow Opavy. Wersja Piast chyba nikogo nie zdziwila, kto ich zna to wie. O sparingowym meczu Opava-Piast, gdzie uciekli nie podejmujac wogole walki /poza kilkoma osobami, ktore dostaly oklep/ napisali chyba cos w tym stylu "mala szarpanina,nic wielkiego" teraz "wycofali sie w strone lasu". Czekam na kolejne rewelacje tej ekipy.
Nie jestem fanem Opavy.
A jeśli chodzi o sobotni mecz Pucharu Czech.
Nie wiem czy takie trudne do zrozumienia...
Nas dokładnie 22 osoby, Opavy wraz ze Śląskiem Wrocław coś koło 100 osób...
Czy jest coś dziwnego w fakcie że po krótkiej walce i zerwaniu części flagi cofamy się do lasu?
Flaga pikników-bez komentarza.
-
kibic181910
Dalsza rozkmina bez sensu, do odnotowania fakt zdobycia flagi ;)
-
Zabrzeżanin

Rozumiem, że flagi skrojone na rzecz Wisły U. ?
Brawo Chłopaki !
Wisły Strumień
-
BobSwagger_
Gratuluję chłopakom z Wisły! Możecie podać okoliczności zdobycia flag?
Wisła macie inne zdjęcia tej pani z pierwszej linii?
Przepraszam, że w tym temacie. Może ktoś opisać sytuacje kibicowską klubu, który został skrojony przez Wisłę Strumień ;) ?
młodzież w wieku 15-20 lat, młyny wielkości 20-25 osób, czyli taka zwyczajna "ekipa" z polskiej wsi.
tak było jakieś 2-3 lata temu ale z tego co mi wiadomo to nic się tam w tej kwestii nie zmieniło. Dodam jeszcze dla mniej zorientowanych iż Cukrownik Chybie to kosa Wisły Strumień
tak było jakieś 2-3 lata temu ale z tego co mi wiadomo to nic się tam w tej kwestii nie zmieniło. Dodam jeszcze dla mniej zorientowanych iż Cukrownik Chybie to kosa Wisły Strumień
Cukrownik Chybie i Wisła strumień to kosa jeszcze z przed wielu wielu lat obie miejscowości nie przepadają za sobą. Kiedyś w sezonie 1995 - 1997/98 obie ekipy dysponowały bardzo dobrze zorganizowanymi ekipami ale przeważnie mobilizowali się na mecze między sobą. Wtedy była to liga tzw. międzywojweódzka. Trzeba oczywiście przyznać iż w tych latach Chybie miało większą ekipę niż Wisła Strumień.
Po tamtych czasach Strumień w sezonie 2000 spadł do A klasy i grał aż do sezonu 2009/2010. W tym roku awansowaliśmy i długo wyczekiwaliśmy pierwszego meczu derbowego. Jak się okazało debiut był wyśmienity.
Okoliczności zdobycia flagi:
40 minut przed meczem Kibice Wisły zameldowali się na Stadionie w Chybiu. Ku zaskoczeniu okazało się że na płocie wisi jedna flaga nie pilnowana w ogóle przez nikogo. Po kilku minutach kibice gości meldują się pod krytą i wieszają swoją drugą fanę. Grupa osób przeskakuje przez ogrodzenie i podbiega w stronę trybuny krytej gospodarzy. Cukrownik miał masę czasu aby flagi schować. Część osób właśnie z tego powodu w ogóle nie opuściła sektora. Bo akcja z góry była przewidziana na nie powodzenie. Jednak okazało się w zupełności wszystko inaczej, RKS zamiast chować flagi ucieka w górę trybuny krytej, część wybiega na boisko. Porządkowi widząc co się dzieje próbują załagodzić całą sytuację. W zamieszaniu kilku gości z Wisły wykorzystuje nieuwagę porządkowych i zrywa dwie flagi Cukrownika udając się z powrotem na swój sektor. Na Boisko wkracza oddział prewencyjny - jednak po chwili wraca sie i pilnuje kibiców RKS-u.
W późniejszym czasie mogę rzucić foty ale do odpowiedniego działu
P.S Kolega wyżej napisał to co jest teraz ale zapomniał iż stara gwardia również była obecna na meczu przynajmniej kilku z nich. Ku mojemu zaskoczeniu zadziwił mnie gościu smigający po sektorze Cukrownika z szalikiem Górnika Zabrze :)
Po tamtych czasach Strumień w sezonie 2000 spadł do A klasy i grał aż do sezonu 2009/2010. W tym roku awansowaliśmy i długo wyczekiwaliśmy pierwszego meczu derbowego. Jak się okazało debiut był wyśmienity.
Okoliczności zdobycia flagi:
40 minut przed meczem Kibice Wisły zameldowali się na Stadionie w Chybiu. Ku zaskoczeniu okazało się że na płocie wisi jedna flaga nie pilnowana w ogóle przez nikogo. Po kilku minutach kibice gości meldują się pod krytą i wieszają swoją drugą fanę. Grupa osób przeskakuje przez ogrodzenie i podbiega w stronę trybuny krytej gospodarzy. Cukrownik miał masę czasu aby flagi schować. Część osób właśnie z tego powodu w ogóle nie opuściła sektora. Bo akcja z góry była przewidziana na nie powodzenie. Jednak okazało się w zupełności wszystko inaczej, RKS zamiast chować flagi ucieka w górę trybuny krytej, część wybiega na boisko. Porządkowi widząc co się dzieje próbują załagodzić całą sytuację. W zamieszaniu kilku gości z Wisły wykorzystuje nieuwagę porządkowych i zrywa dwie flagi Cukrownika udając się z powrotem na swój sektor. Na Boisko wkracza oddział prewencyjny - jednak po chwili wraca sie i pilnuje kibiców RKS-u.
W późniejszym czasie mogę rzucić foty ale do odpowiedniego działu
P.S Kolega wyżej napisał to co jest teraz ale zapomniał iż stara gwardia również była obecna na meczu przynajmniej kilku z nich. Ku mojemu zaskoczeniu zadziwił mnie gościu smigający po sektorze Cukrownika z szalikiem Górnika Zabrze :)
rusio18 pisze:P.S Kolega wyżej napisał to co jest teraz ale zapomniał iż stara gwardia również była obecna na meczu przynajmniej kilku z nich. Ku mojemu zaskoczeniu zadziwił mnie gościu smigający po sektorze Cukrownika z szalikiem Górnika Zabrze :)
Ku gwoli ścisłości fani Cukrownika nie mają nic wspólnego z kibicami z Zabrza, jednak możliwa jest sytuacja, że ktoś z Chybia może jezdzić na Górnika.
można prosić o fotkę dawana z szali Tarnovii z derbów Tranowa kwiecień 2004
Nie można edytować
Chodzi oczywiście o fotkę dywanu z szali z derbów Tarnowa z kwietnia 2004
Poprzedni post do usunięcia.
Chodzi oczywiście o fotkę dywanu z szali z derbów Tarnowa z kwietnia 2004
Poprzedni post do usunięcia.
flaga skrojona przez Jage to flaga AZS Biała Podlaska ?
jeśli tak to okoliczności skrojenia można podać czy kmwtw ?
jeśli tak to okoliczności skrojenia można podać czy kmwtw ?
-
Fanatyk Wisły Puławy
Flaga AZSu Biała Podlaska skrojona przez Siarkę Tarnobrzeg po wyjeździe do Białej. Siarka kroi flage grupie idącej zanieść ją do budynku klubowego.
to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
-
szalikowcypl
- Major
- Kontakt:
Na meczu kilka osób z Jagi.kibic90 pisze:to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
Myślał Siarka a napisał Jaga! ;-)szalikowcypl pisze:Na meczu kilka osób z Jagi.kibic90 pisze:to dlaczego wisi do góry kołami na Jaga - Kolejorz ?
Dobrze napisał, pewno mu chodziło o mecz na którym skrojono, a nie ten, na którym wywieszono...
-
szalikowcypl
- Major
- Kontakt:
Czytajcie uważnie. Na meczu Siarki obecnych kilka osób z Jagi.
oficjalna informacja nawet na Szalikowcy.com
Widzew nowym wlascicielem flagi Legii
:)
Widzew nowym wlascicielem flagi Legii
:)
Mozna prosic o fotke flagi? Jak ona wyglada?
Duże uznanie dla tego kozaka co pognał w las z faną Legii , nie ma co miał jaja ... z drugiej strony jakieś totalne zagapienie legionistów - trochę obciachowo .
Jaki staż miała ta fana , bo wygląda na starą ?
Jaki staż miała ta fana , bo wygląda na starą ?
Kibice Widzewa siejący farmazony z flagą na tym forum, zostaną zidentyfikowani po IP i odpowiednio nagrodzeni, nie tylko w internecie.
Nie zastanawia was jeden z drugim kumatym, że przynosicie wstyd Widzewowi, swoimi wpisami?
Członkowie FC, którzy będą się wypowiadać na kibice.net albo innym forum, będąc osobami nieupoważnionymi do pewnych tematów, oprócz nagród indywidualnych, zafundują nagrodę zbiorową swojemu FC, więc przedstawiciele trzymać w ryzach swoich!
Sami z ciekawością czekamy gdzie zadebiutuje flaga.
Pierwsze bany za pisanie farmazonów z flagą Legii poleciały, polecą następne, zarówno za farmazony z flagą Legii, jak i inne farmazony i przypałowe wpisy!
To jest nasze oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Nie zastanawia was jeden z drugim kumatym, że przynosicie wstyd Widzewowi, swoimi wpisami?
Członkowie FC, którzy będą się wypowiadać na kibice.net albo innym forum, będąc osobami nieupoważnionymi do pewnych tematów, oprócz nagród indywidualnych, zafundują nagrodę zbiorową swojemu FC, więc przedstawiciele trzymać w ryzach swoich!
Sami z ciekawością czekamy gdzie zadebiutuje flaga.
Pierwsze bany za pisanie farmazonów z flagą Legii poleciały, polecą następne, zarówno za farmazony z flagą Legii, jak i inne farmazony i przypałowe wpisy!
To jest nasze oficjalne stanowisko w tej sprawie.
-
fazimodo
Znowu info na szalikowcu jest
"Podczas powrotu ze Szczecina Legia traci flagę "Visitors" na rzecz "......a""
Lecha odpada wiec ? Jedno przychodzi tylko do głowy
Na rzecz Stefana, Zdzicha, czekoladowego Grzesia. Ludzie Wy nie macie co robić tylko siedzieć przed monitorem i czekać na informacje kto zdobył flagę? I tak się nie dowiecie wcześniej niż na konkretnym mecz więc czekajcie i się nie spuszczajciefazimodo pisze:Znowu info na szalikowcu jest
dziwi troszkę mne fakt wieszania psow na tym chłopaczku co przywłaszczył flage legionistów. To jak większość z was by się zachowała będac w takiej sytuacji gdy jesteście sam ai obok was niepilowana flaga ? pewnie czekacie grzecznie na właścicieli i ich samotnie atakujecie, ale tym samym raczej flagi nie zdobędziecie. Chyba, że totalne odpuszczacie i udajecie że flagi nie widzieliscie ? pytanie do tych co nazywają zdobycie tej flagi za niegodna zdobycia??
Flaga padła w taki a nie inny sposób,jak dla mnie normalny.Co miał chłopaczyna się przedstawić,powiedzieć z jakiej jest ekipy i dopiero palić wrotki?Niedługo to zdjęcie z płotu flagi dla niektórych będzie nie do pomyślenia bo przecież nie mogliśmy bronić przez płot!
I tak też jest.dwzn pisze: flagi nie powinno się udać zdobyć, unikając konfrontacji. jemu się udało i właściciele mogą mieć pretensje jedynie do siebie.
-
Mariano TSW
Ale Wy macie problem ... Dobrze napisał kolega parę postów wyżej że to nie był włam do magazynu tylko normalnie skrojona . Wykorzystał nie uwagę chłopaków i akcja w 100 % na "+" dla Niego . Swoją drogą to na początek nie chciało mi się wierzyć że chłopaki z Legii tak zostawili flagę .
Jak dla mnie to normalna akcja. Jak się wrzuca flage do auta to się jej pilnuje. Kradzieżą to jest rozjebanie kłódki i wyniesienie flagi z magazynu, to jest kradzież. A Legia poprostu straciła flage i teraz się żali na necie...
gdzie się żali?rekk pisze:Jak dla mnie to normalna akcja. Jak się wrzuca flage do auta to się jej pilnuje. Kradzieżą to jest rozjebanie kłódki i wyniesienie flagi z magazynu, to jest kradzież. A Legia poprostu straciła flage i teraz się żali na necie...
Z tego co mi się kojarzy to chyba (L) w podobny sposób straciła flagę Elegant Boys na rzecz KSP - wyczajona w aucie.Mariano TSW pisze:Ale Wy macie problem ... Dobrze napisał kolega parę postów wyżej że to nie był włam do magazynu tylko normalnie skrojona . Wykorzystał nie uwagę chłopaków i akcja w 100 % na "+" dla Niego . Swoją drogą to na początek nie chciało mi się wierzyć że chłopaki z Legii tak zostawili flagę .
-
Mariano TSW
Mi się wydaję że zostawili ją gdzieś na dworcu . Chyba że się mylę . Ale jestem pewny w 100 % że jedna z grup Legii zostawiła swoją flagę na dworcu . Nie wiem jak się skończyła ta sprawa . Mógłby ktoś z Legii o tym napisać ? z Góry serdecznie dziękuje .Kolombo pisze: Z tego co mi się kojarzy to chyba (L) w podobny sposób straciła flagę Elegant Boys na rzecz KSP - wyczajona w aucie.
-
Mariano TSW
To którą flagę kibice Legii zostawili na dworcu w torbie bez opieki ?
a ja gdzies wyczytałem, ze stracili ja wyrywajac na nia d***;) ile w tym prawdy?
Może chodzi o flagę Pogoni Portowcy? Też chyba stracona na rzecz PoloniiMariano TSW pisze:To którą flagę kibice Legii zostawili na dworcu w torbie bez opieki ?