ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
wwf1987
DariuszSzpakowski pisze:czy to prawda, że w zamian za porozumienie zostawiliście na lodzie Waszego lidera, Starucha..?
Foxx pisze:Zostawiając na chwilę kwestię liderowania, wszystko masz na wcześniejszych stronach w tym temacie, włącznie z oświadczeniem samego zainteresowanego.
mógłby ktoś dać to oświadczenie bo nie będę przeglądał 25 str
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 11.09.2010, 22:36
Cichociemny gdzie tam jest coś o tym że kibice Legii współpracują z tą organizacją? Bo nie moge znaleźć,jedyne co widze i co zaznaczyłeś to to że wśród drużyn występujących w tym turnieju są kibice Legii...a że jest też drużyna sympatyzująca z Nigdy Więcej to co?? Jak jedziesz tramwajem z Arabem to znaczy że wspierasz islamizację Europy? Bo taki jest chyba twój tok rozumowania...
W Warszawie jest tylko Legia!
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 11.09.2010, 22:47
sory że post pod postem ale nie mogłem edytować-zwracam honor,teraz dopiero ogarnąłem że organizatorem tego turnieju jest Nigdy Więcej-to faktycznie zmienia postać rzeczy-z tego co wiem żadna ogarnięta grupa od nas nie bierze w tym udziału,szczerze wydaje mi się to ściemą że jacyś kibice Legii biorą w tym udział-ale może ktoś inny od nas wie coś więcej to napisze,Pozdro
-
ITI WON
wstyd, że ty po takich stronkach sobie klikasz wieczorową porą
nikt z Legii się z tym ścierwem bujać nie będzie i nie chodzi tu nawet o jakieś pedalstwo, tylko o sympatie klubowe osób z nw.
to, że może jacyś "kibice" L gdzieś tam sobie grają (szkoda, że w linku się nie przypucowali gdzie) to może i prawda bo przez ostatnie pare lat walter robił wszystko, żeby przyciągnąć właśnie takie ciamajdy życiowe na Łazienkowską.
to, że są organizowane jakieś survivale z kibicami Cracovią i Wisły, czy tam jakieś śmieszne pojednania, to oznacza, że JG się brata z Sharksami?
Czego oczekujesz po swoim wpisie, że napiszemy, że z połamanymi kulasami długo w piłkę nie pograją?
-
NOWY(L)
Jakich ziomków?O czym ty p*********?
Jakies lamusy sie przypałętały,"Wybiórcza" się jak zwykle rozpisała,a Ty sobie teraz wkręcasz.Wyluzuj chłopie.
-
kolobrzezanin
cichociemny pisze:Czyli będziecie tolerować współprace ziomków po szalu z tą organizacją?
A Ty co z Polonii jestes?
Wyzej masz odpowiedz na to pytanie i skoncz juz.
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 12.09.2010, 01:33
Człowieku jakich ziomków?! Po pierwsze jest to na bank bzdura,a po drugie wiesz jak to mogło wyglądać?? Nie zdziwiłbym się gdyby ktoś z ITI żeby niby budować dobry wizerunek kibica Legii,podstawił tam ludzi niby legionistów,żeby Wybiórcza i inne szmatławce mogły coś dobrego na temat kibiców Legii napisać...Myślisz że zwariowałem? Ja wcale bym się nie zdziwił gdyby coś takiego wymyślili,bardzo w stylu ITI (to że w chwili obecnej nie ma protestu na Legii nie oznacza że kochamy się z ITI,tak dla przypomnienia...)
-
Tajemniczy
W tej lidze oficjalnie nie ma takiej drużyny.
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 12.09.2010, 01:59
A Ty sprawdź dokładnie informacje które podajesz o danej ekipie,ja Ci mówie że to bzdura,no ale Ty wiesz lepiej bo przeczytałeś na stronie Nigdy Więcej...
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 12.09.2010, 02:06
A tak na marginesie-mówisz kibic to kibic-jeżeli dla Ciebie jednomeczowy Janusz w szaliku Twojego klubu który dajmy na to dostanie po mordzie i idzie z tym na psy to taki sam kibic jak ktoś z ekipy jeżdżący na wszystkie mecze od x lat,to gratuluje podejścia...
-
Rebus.
cichociemny pisze:.
Syreni Gród (L). Kibic to kibic. Że nie potraficie ogarnąć swojego podwórka, to Wasz problem. Przestań zwalać na ITI - bo to się robi już nudne.
Pomyśl gosciu logicznie... Akurat Legia jest jednym z najbardziej popularnych klubów w Polsce, wśród jej sympatyków różne kwiatki mogą sie trafić, nie mam aktualnego info ale w lipcu nie długo po ogłoszeniu rozejmu z ITI było wyrobionych 60tyś kart kibica, upilnujesz wszystkich? Równie dobrze moga to być tacy ludzie którzy mecz Legii widzieli tylko w tv, bo takich mieniących sie kibicami równiez nie brakuje. Ale najlepiej puscic bałacha w necie, pewnie to ludzie z OFMC lub Turystów grają z Nigdy Wiecej...
-
NOWY(L)
Następny ku..a pokemon.
Ludzie ,nie ma tam zadnej takiej drużyny,więc wyluzujcie .
Jak chcecie na siłe przyjebac się do Legii,to szukajcie innego powodu.
-
strona-praska
Marcin Kornak, prezes Stowarzyszenia Nigdy Więcej, koordynator kampanii „Wykopmy rasizm ze stadionów”:
Liga chuliganów istnieje w Polsce od dawna. Dobrze, że wreszcie zaczyna się o tym otwarcie i głośno mówić. Może chociaż rozgłos zmusi organy ścigania i wymiar sprawiedliwości do rzeczywistej walki z tym zjawiskiem. Subkultura przemocy obejmująca coraz liczniejsze grupy młodzieży z roku na rok staje się groźniejsza. Jeszcze groźniejsze są nasilające się próby wykorzystania przez skrajnych politykierów tkwiącego w pseudokibicach potencjału nienawiści. Tragicznym przykładem aliansów tego typu jest bestialskie morderstwo na uznanym za „innego” studencie, jakiego dopuścili się członkowie White Legion – neofaszystowskiego gangu Legii Warszawa pod przywództwem Damiana M., „szefa” Legionu i aktywnego uczestnika akcji Narodowego Odrodzenia Polski.
Dostaliśmy honorowego członka w turnieju !
-
Rebus.
cichociemny pisze:
No tak, bo Legia to ma najwięcej fanatyków w Polsce. Myślisz, że na inne stadiony to chodzi tysiąc ludzi i każdy z nich zna się jak Zdzisiek z Wieśkiem? Inne ekipy potrafią ogarnać takie sprawy i nie wychodzą różne kwiatki, a Legia co rusz zalicza jakąś wtopę.
Janusze? Można to obrócić w drugą stronę. Może kibice Legii grający w lidze Nigdy Więcej dopingują w młynie, albo jeżdżą na wyjazdy? Na tym forum panuje dziwna tendecja - jeżeli ktoś zalicza wtopę, to tylko janusze, małolaty, itd.
Czytaj ku*** ze zrozumieniem, czy ja pisze o fanatykach? w zeszłym roku był przeprowadzony sondaz według którego 19,5% Polaków przyznaje sie do sympatyzowania z Legią, co daje jej drugie miejsce za Wisłą chyba normalne ze wiekszosc z nich to nie są fanatycy, a nawet nie widziało meczu Legii na żywo. Sprawa wyjaśniona żadna drużyna Legii nie gra w lidze Nigdy Więcej, a ty dorabiaj sobie dalej swoje ideologie i szukaj haków na Legie, zeby "znowu zaliczyła wtope"... Bez odbioru
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 12.09.2010, 15:48
Przeż ten Cichociemny to debil-kolejna osoba mówi mu że to bajka a ten dalej swoje,rozmowa jak ze ścianą także proponuje go olać...
-
fluor
Rebus. pisze:cichociemny pisze:
No tak, bo Legia to ma najwięcej fanatyków w Polsce. Myślisz, że na inne stadiony to chodzi tysiąc ludzi i każdy z nich zna się jak Zdzisiek z Wieśkiem? Inne ekipy potrafią ogarnać takie sprawy i nie wychodzą różne kwiatki, a Legia co rusz zalicza jakąś wtopę.
Janusze? Można to obrócić w drugą stronę. Może kibice Legii grający w lidze Nigdy Więcej dopingują w młynie, albo jeżdżą na wyjazdy? Na tym forum panuje dziwna tendecja - jeżeli ktoś zalicza wtopę, to tylko janusze, małolaty, itd.
Czytaj ku*** ze zrozumieniem, czy ja pisze o fanatykach? w zeszłym roku był przeprowadzony sondaz według którego 19,5% Polaków przyznaje sie do sympatyzowania z Legią, co daje jej drugie miejsce za Wisłą chyba normalne ze wiekszosc z nich to nie są fanatycy, a nawet nie widziało meczu Legii na żywo. Sprawa wyjaśniona żadna drużyna Legii nie gra w lidze Nigdy Więcej, a ty dorabiaj sobie dalej swoje ideologie i szukaj haków na Legie, zeby "znowu zaliczyła wtope"... Bez odbioru
To są śmieszne badania, z takich danych wynika, że Barcelona ma 51 milionów fanów w Europie, szkoda tylko, że na meczach nie ma zawsze kompletów. :) Juve ma 13 milionów, więc kibice Lecha powinni uważać :)
-
tera-wal_wal-tera
autor: tera-wal_wal-tera » 13.09.2010, 02:50
cichociemny pisze:Rebus. pisze:cichociemny pisze:.
Syreni Gród (L). Kibic to kibic. Że nie potraficie ogarnąć swojego podwórka, to Wasz problem. Przestań zwalać na ITI - bo to się robi już nudne.
Pomyśl gosciu logicznie... Akurat Legia jest jednym z najbardziej popularnych klubów w Polsce, wśród jej sympatyków różne kwiatki mogą sie trafić, nie mam aktualnego info ale w lipcu nie długo po ogłoszeniu rozejmu z ITI było wyrobionych 60tyś kart kibica, upilnujesz wszystkich? Równie dobrze moga to być tacy ludzie którzy mecz Legii widzieli tylko w tv, bo takich mieniących sie kibicami równiez nie brakuje. Ale najlepiej puscic bałacha w necie, pewnie to ludzie z OFMC lub Turystów grają z Nigdy Wiecej...
cichociemny przygłup musiał wyłapać konkretny w******* od Legionistów że aż tak mu się w bani popierdoliło. Niezła wiesiek to jest z ciebie cichociemna pałko
-
Bogumił
W każdej grupie znajdą się czarne owce i nie ma co jechać po Legii!! nawet jeśli by jezdzili i stali w mlynie to coś to zmienia?? LEGIA JEST OD ZAWSZE PRAWICOWA!!!
HEJ ŚLĄSK GOL
-
Foxx
cichociemny pisze:(...) a Legia co rusz zalicza jakąś wtopę.
A mi wystarczy ten fragment - nie mam więcej pytań :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Też mnie to zdanie zaintrygowało. Miałem nawet napisać, żeby wymienił te wtopy Legii, ale w sumie po co. Pewnie by napisał, że Nigdy Więcej to też sprawka Legii. Plus kilkanaście innych idiotyzmów.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Eryer
Czy was do końca pojebało że wdajecie się w kompletnie zbędną polemikę z jakimś przychlastem? Foxx ogarnij ten syf.
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
-
Eryer
Syreni Gród (L) pisze:Cichociemny komu kibicujesz?
A co to k... za roznica. Przestańcie z debilem wchodzić w rozmowę.
Ma swoje wyimaginowane życie i to jego sprawa. KONIEC.
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?
-
ebolek
cichociemny pisze:Eryer, skończ z tą napinką. Wiem, że ostatnie lata przyzwyczaiły do tego, że jak coś złego się napisze o Legii, to od razu boli. Meliskę proponuję.
a ja tobie lekarza.
-
Syreni Gród (L)
autor: Syreni Gród (L) » 14.09.2010, 13:38
Cichociemny widać jak bardzo boli Cie Legia,musiałeś kiedyś nieźle od nas oberwać albo Twoja drużynka do której się zresztą nie przyznajesz,smutne to ale przyzwyczajaj się,u nas jest teraz bardzo dobrze a będzie jeszcze lepiej...
-
asdGrzegorz
Konflikt w Legii jest już nie aktualny więc temat do kosza chyba ?
-
NOWY(L)
Nie aktualny......pożyjemy,zobaczymy.