Konflikt w Legii
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
DariuszSzpakowski
Re: Konflikt w Legii
czy to prawda, że w zamian za porozumienie zostawiliście na lodzie Waszego lidera, Starucha..?
Zostawiając na chwilę kwestię liderowania, wszystko masz na wcześniejszych stronach w tym temacie, włącznie z oświadczeniem samego zainteresowanego.
DariuszSzpakowski pisze:czy to prawda, że w zamian za porozumienie zostawiliście na lodzie Waszego lidera, Starucha..?
mógłby ktoś dać to oświadczenie bo nie będę przeglądał 25 strFoxx pisze:Zostawiając na chwilę kwestię liderowania, wszystko masz na wcześniejszych stronach w tym temacie, włącznie z oświadczeniem samego zainteresowanego.
-
Syreni Gród (L)
sory że post pod postem ale nie mogłem edytować-zwracam honor,teraz dopiero ogarnąłem że organizatorem tego turnieju jest Nigdy Więcej-to faktycznie zmienia postać rzeczy-z tego co wiem żadna ogarnięta grupa od nas nie bierze w tym udziału,szczerze wydaje mi się to ściemą że jacyś kibice Legii biorą w tym udział-ale może ktoś inny od nas wie coś więcej to napisze,Pozdro
-
Tajemniczy
W tej lidze oficjalnie nie ma takiej drużyny.
-
Syreni Gród (L)
A Ty sprawdź dokładnie informacje które podajesz o danej ekipie,ja Ci mówie że to bzdura,no ale Ty wiesz lepiej bo przeczytałeś na stronie Nigdy Więcej...
Następny ku..a pokemon.
Ludzie ,nie ma tam zadnej takiej drużyny,więc wyluzujcie .
Jak chcecie na siłe przyjebac się do Legii,to szukajcie innego powodu.
Ludzie ,nie ma tam zadnej takiej drużyny,więc wyluzujcie .
Jak chcecie na siłe przyjebac się do Legii,to szukajcie innego powodu.
-
strona-praska
W każdej grupie znajdą się czarne owce i nie ma co jechać po Legii!! nawet jeśli by jezdzili i stali w mlynie to coś to zmienia?? LEGIA JEST OD ZAWSZE PRAWICOWA!!!
A mi wystarczy ten fragment - nie mam więcej pytań :)cichociemny pisze:(...) a Legia co rusz zalicza jakąś wtopę.
-
Syreni Gród (L)
Cichociemny komu kibicujesz?
a ja tobie lekarza.cichociemny pisze:Eryer, skończ z tą napinką. Wiem, że ostatnie lata przyzwyczaiły do tego, że jak coś złego się napisze o Legii, to od razu boli. Meliskę proponuję.
-
Syreni Gród (L)
Cichociemny widać jak bardzo boli Cie Legia,musiałeś kiedyś nieźle od nas oberwać albo Twoja drużynka do której się zresztą nie przyznajesz,smutne to ale przyzwyczajaj się,u nas jest teraz bardzo dobrze a będzie jeszcze lepiej...
-
asdGrzegorz
Konflikt w Legii jest już nie aktualny więc temat do kosza chyba ?
Nie aktualny......pożyjemy,zobaczymy.