Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
tyacojestwolne
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
troche chujowe podejscie do tematu bo przykladowo RTS tez dawno kontaktu z Rakowem nie mial, a chyba kazdy wie jakie sa stosunki pomiedzy tymi ekipami.
-
King_Artur_1908y
Z Rakowem do maja 1995 roku zgoda. Potem kosa, a obecnie bez większych ciśnień. Aczkolwiek oczywiście NIC nas nie łączy.
Wisła Kraków ma jakis uklad czy zgode z Resovia Rzeszów??
-
Troublemaker
Jesteś Wiślakiem i pytasz o to??WisłaBN pisze:Wisła Kraków ma jakis uklad czy zgode z Resovia Rzeszów??
-
Czester(Z)
Elo , mam takie nietypowe pytanie i proszę o nieusuwanie postu bo jest jak najbardziej na poważnie .
Chodzi o to , że dostałem kilka dni temu info z pewnego źródła o tym , że na linii Sosnowiec - Warszawa , Warszawa - Sosnowiec sytuacja robi się bardzo napięta , i sporo osób decyzyjnych mówi nawet o możliwości zerwania zgody (Podobno tak napiętej sytuacji nie było od bardzo dawna) , i tutaj nasuwa się moje pytanie.Czy ma to powiązanie z Pogonią , słabym wspieraniem Zagłębia przez Legię bądź na odwrót ?Jakie są inne powody , jeżeli oczywiście są ?
Podkreślam , że informacja jest prawdziwa , i pochodzi z bardzo pewnego źródła .
Może być na PW !
Pozdrawiam Czester, Zawisza Bydgoszcz!
Chodzi o to , że dostałem kilka dni temu info z pewnego źródła o tym , że na linii Sosnowiec - Warszawa , Warszawa - Sosnowiec sytuacja robi się bardzo napięta , i sporo osób decyzyjnych mówi nawet o możliwości zerwania zgody (Podobno tak napiętej sytuacji nie było od bardzo dawna) , i tutaj nasuwa się moje pytanie.Czy ma to powiązanie z Pogonią , słabym wspieraniem Zagłębia przez Legię bądź na odwrót ?Jakie są inne powody , jeżeli oczywiście są ?
Podkreślam , że informacja jest prawdziwa , i pochodzi z bardzo pewnego źródła .
Może być na PW !
raczej farmazon. Legia była w sobotę w 200 typa z Sosnowcem w Toruniu. A teraz Zagłębie pewnie jedzie do Chorzowa z Legią. Takie zgody co trwają po ponad 30 lat to musiałoby pewnie porządnie pierdolnąć aby sie rozleciałyCzester(Z) pisze:Elo , mam takie nietypowe pytanie i proszę o nieusuwanie postu bo jest jak najbardziej na poważnie .
Może być na PW !
Jak masz takie bardzo pewne źródło, to było się go zapytać.Czester(Z) pisze:Elo , mam takie nietypowe pytanie i proszę o nieusuwanie postu bo jest jak najbardziej na poważnie .
Może być na PW !
Jakie relacje na linii Stal Sanok - GKS Katowice?
Nie można edytować to dołącze jeszcze:
Sanovia Lesko - JKS Jarosław
Hetman Zamość - Brzozovia Brzozów
Brzozovia Brzozów - KSB Ustrzyki Dolne
???
Sanovia Lesko - JKS Jarosław
Hetman Zamość - Brzozovia Brzozów
Brzozovia Brzozów - KSB Ustrzyki Dolne
???
...i zapewne z powodu tych "napiętych stosunków" Legia organizuje speca z Sosnowca do Chorzowa. Z tego samego powodu pewnie ponad 200 legionistów wsparło ZS w Toruniu wiedząc, że na mecz nie wejdą. K***a ludzie myślcie trochę.Czester(Z) pisze:Elo , mam takie nietypowe pytanie i proszę o nieusuwanie postu bo jest jak najbardziej na poważnie .
Może być na PW !
Albo typ z ekipy X pytający jakie ekipa X ma stosunki z ekipą Y. Albo błyskotliwe pytania o stosunki ekipy z 4 ligi z ekipą z ekstraklasy. Gdzie te 2 ekipy mogły się spotkać w najlepszym przypadku podczas meczu wspólnej zgody.
-
pattaya man
czy Radomiak na dzien dzisiejszy ma jakis uklad?
-
PosterunkowyDybek
Czester(Z) pisze:Elo , mam takie nietypowe pytanie i proszę o nieusuwanie postu bo jest jak najbardziej na poważnie .
Może być na PW !
buahaha, rzeczywiście źródło musi być zajebiście pewne ;)
prędzej bałbym się o Wasze relacje z ŁKS`em ;) co zrobicie jeśli wycofają Wam klub?? do kogo będziecie mieli pretensje o przypałową awanturę..?
-
KaSCzkoFAN
. Albo błyskotliwe pytania o stosunki ekipy z 4 ligi z ekipą z ekstraklasy. Gdzie te 2 ekipy mogły się spotkać w najlepszym przypadku podczas meczu wspólnej zgody.[/quote]
Nie do końca dobre porównanie, podam przykład: Hutnik gra w ,,troche,, niższej lidze niż Cracovia i Wisła.
Nie do końca dobre porównanie, podam przykład: Hutnik gra w ,,troche,, niższej lidze niż Cracovia i Wisła.
chciałbym zapytac jakie są relacje pomiedzy Piastem Gliwice a GKS-em Tychy a także Górnikiem Wałbrzych a Cracovią.
-
KaSCzkoFAN
Cracovia-Górnik Wałbrzych nic nas nie łączy prócz wspólnej zgody z Arką i GKS-em Tychy.
-
tobylmelanz
poziom tego forum dawno sięgnął dna ;)prędzej bałbym się o Wasze relacje z ŁKS`em ;) co zrobicie jeśli wycofają Wam klub?? do kogo będziecie mieli pretensje o przypałową awanturę..?
-
obywatel_1984
Wisła ma swoje zgody, Resovia swoje. Pewnie jakaś tam sympatia po obu stronach wśród części fanów jest, ale o żadnej zgodzie nie ma mowy, no.. chyba że na 90minut.pl ;). Stosunki na linii Resovia - Wisła były przedstawione jakiś czas temu. Za 5-10 stron znów ktoś pewnie zapyta o to samo. Ręce opadają...WisłaBN pisze:Wisła Kraków ma jakis uklad czy zgode z Resovia Rzeszów??
-
PosterunkowyDybek
dnem było sugerowanie napięć na linii Zagłębie - Legia. ja się dostosowałem swoją sugestią do wcześniejszych wywodów kibica Zawiszy..tobylmelanz pisze:poziom tego forum dawno sięgnął dna ;)prędzej bałbym się o Wasze relacje z ŁKS`em ;) co zrobicie jeśli wycofają Wam klub?? do kogo będziecie mieli pretensje o przypałową awanturę..?
a wracając do Legii..
jakie są relacje na linii Legia - Juventus, w kontekście meczów Lecha w LE, oraz olewki jaką zafundowali Włosi Legionistom będącym u nich na meczu Juventus - Ajax na początku tego roku?? (czytaj. żadnej gościny po meczu, czy większego zainteresowania). bo z tego co wiem to spora część Legii, która pojechała do Turynu była po tym fakcie wkurwiona ;)
-
Czester(Z)
Co do mojego źródła , to nie musicie się martwić , bo jest to kuzyn , który jest znaną personą z Sosnowieckego stadionu , i sprawa była przerabiana mniej więcej w połowie sierpnia .Z tego co mówi to jest to spowoowane słabym wspieranie ich braci z Warszawki i nie chodzi tu o liczby lecz osoby , kóre wysyłają Legioniści . Liczyłem bardziej na odpowiedź kogoś z kumatego grona z Warszawy ,a wiem , że kilku takich udizela się tu na forum .
A co do tych pewnych super stosunków na inii Sosnowiec- Warszawa to byście się zdziwili będąc w Sosnowcu , mianowicie ciężko już teraz kogoś spotkć ubranego w Warszawskie barwy w poównianiu do kilku lat wstecz, kiedy to było więcej szali Legii niż Załębia. Mam porównianie bo swoje lata mam , a i w Sosnowcu i okolicach nie raz byłem (rodzina) to i na mecze się chodziło dla wybadania klimatu.A jak zapytalibyście ludzi z Socnowca na temt Legii , to więcej niż połowa komentarzy na temat L-ki była by negatywna.
Pozdrowienia dla Kumatych!
PS.
Jesteście tacy pewni liczby z Sosnowca w Chorzowie ? To poczekajcie do niedzieli to was zaskocz.
PS2.
Co do Zawiszy to się bać nie musicie , my sobie poradzimy! Więc proponuję żeby ludzie , którzy nie mają nic do powiedzenia w tym temacie nie udzielali się .
PS3.
Może ktoś z Sosnowca lub Warszawy w końcu napisze?
A co do tych pewnych super stosunków na inii Sosnowiec- Warszawa to byście się zdziwili będąc w Sosnowcu , mianowicie ciężko już teraz kogoś spotkć ubranego w Warszawskie barwy w poównianiu do kilku lat wstecz, kiedy to było więcej szali Legii niż Załębia. Mam porównianie bo swoje lata mam , a i w Sosnowcu i okolicach nie raz byłem (rodzina) to i na mecze się chodziło dla wybadania klimatu.A jak zapytalibyście ludzi z Socnowca na temt Legii , to więcej niż połowa komentarzy na temat L-ki była by negatywna.
Pozdrowienia dla Kumatych!
PS.
Jesteście tacy pewni liczby z Sosnowca w Chorzowie ? To poczekajcie do niedzieli to was zaskocz.
PS2.
Co do Zawiszy to się bać nie musicie , my sobie poradzimy! Więc proponuję żeby ludzie , którzy nie mają nic do powiedzenia w tym temacie nie udzielali się .
PS3.
Może ktoś z Sosnowca lub Warszawy w końcu napisze?
Ale co mamy pisać? Skoro masz takie dobre źródło, to pewnie wiesz wszystko :)
Poczekamy :) I jak wrócimy, nie omieszkamy skomentować :) Pierwsi już są w Sosno.Czester(Z) pisze: Jesteście tacy pewni liczby z Sosnowca w Chorzowie ? To poczekajcie do niedzieli to was zaskocz.
-
DobryChłopak
Skąd k...a ?!Czester(Z) pisze:Z tego co mówi to jest to spowoowane słabym wspieranie ich braci z Warszawki
-
Okropny dolores 3
A jakie mają być?Nigdy w historii się z nimi nie spotkaliśmy w lidze,ani pucharze.Nie mamy terenów wspólnych,bo dzieli nas kawał drogi. Jedyna styczność to mecze JKSu,gdzie normalnie z nimi gadamy,bo po co inaczej?tablica11 pisze:Jakie relacje na linii Stal Sanok - GKS Katowice?
Proszę nie brać pod uwagę wypowiedzi Czestera
Do wypowiadania się na forach ogólnopolskich są uprawnione osoby
Sam mieszkam na Śląsku od 10 lat
Spotykam chłopaków z Sosnowca na Reprezentacji i sam byłem światkiem zagęszczenia klimatu
jak gość rzucił coś o Legii przy chłopakach z Sosnowca
Uważaj Czester żebyś od kuzyna po głowie nie dostał za takie teksty na tym forum
Do wypowiadania się na forach ogólnopolskich są uprawnione osoby
Sam mieszkam na Śląsku od 10 lat
Spotykam chłopaków z Sosnowca na Reprezentacji i sam byłem światkiem zagęszczenia klimatu
jak gość rzucił coś o Legii przy chłopakach z Sosnowca
Uważaj Czester żebyś od kuzyna po głowie nie dostał za takie teksty na tym forum
-
PosterunkowyDybek
owszem, nie było mnie tam, ale wiem to bezpośrednio od osoby, która pojechała na ten mecz. poza tym docierały do mnie podobne relacje o "gościnności" Juve od dwóch innych osób, które też tam były (podróżujących zarówno trafionym przez Widzew busem, jak i samolotem).namreh pisze:Co do Juve, wszystko jest bez zmian. Kibice Juventusu są podzieleni na kilka
niezależnych grup. Legia swojego czasu nawiązała kontakty z jedną z nich, i wszystko jest jak najlepiej.
O wydarzeniach z meczu Juve, gdzie byli obecni kibice Legii. Cóż ty możesz wiedzieć,
przecież ciebie tam nie było, a mity i historyjki które (pewnie) przeczytałeś na k.net
traktuj z przymrużeniem oka...
Nie martw się, zgody Legii są mocne i obopólnie "pielęgnowane".
na kibice.net ten wątek w ogóle nie był poruszany, więc możesz sobie darować ten oklepany text.
pattaya man pisze:czy Radomiak na dzien dzisiejszy ma jakis uklad?
Nie ma
Radomiak tam zadaje sie z Polonia Iłża i Stal Rzeszow, ale to sa zgody a nie uklady...
Co do Legii to o zgody nie ma co sie martwic. Sosnowiec caly za Legia z wzajemoscia od bardzo dawna. Co do Juve to wiem, ze gniazdowy Juventusu zawsze jest na meczu w koszulce i szaliku Legii wiec o jakis spieciach nie ma tu mowy...
Farmazoniarze i nabijacze postow polecam wam gazete wyborcza (wybiórczą)
Co do Legii to o zgody nie ma co sie martwic. Sosnowiec caly za Legia z wzajemoscia od bardzo dawna. Co do Juve to wiem, ze gniazdowy Juventusu zawsze jest na meczu w koszulce i szaliku Legii wiec o jakis spieciach nie ma tu mowy...
hehehe co za hipokryta ;)
Radomiak MIAŁ ukad ze Stalą Rzeszów a o Powiślance to pierwsze słysze.
PS: leć do kiosku!
Radomiak MIAŁ ukad ze Stalą Rzeszów a o Powiślance to pierwsze słysze.
PS: leć do kiosku!
z tymi farmazonami to troche pasuje do Ciebie hehecortesWWA pisze:Radomiak tam zadaje sie z Polonia Iłża i Stal Rzeszow, ale to sa zgody a nie uklady...
Polonia Ilza to fc Radomiaka ,a z Rzeszowska Stala laczyl ich kiedys uklad
siemka.chcialem zapytac jakie stosunki panuja na linii elana -widzew ???najlepiej gdyby odpowiedzial ktos z widzewa.pytam bo bedac w toruniu 2 tygodnie czasu widzialem dosyc duzo osob bujajacych sie w zgodowych koszulkach ruchu i widzewa....i nie wiem czy przypadkiem elana nie chce dobic do tego duetu ?(bez napinki !)pozdrawiam
Bana dla gościa, jakie stosunki są na linii Słupsk - Bydgoszcz?corbyman pisze:siemka.chcialem zapytac jakie stosunki panuja na linii elana -widzew ???najlepiej gdyby odpowiedzial ktos z widzewa.pytam bo bedac w toruniu 2 tygodnie czasu widzialem dosyc duzo osob bujajacych sie w zgodowych koszulkach ruchu i widzewa....i nie wiem czy przypadkiem elana nie chce dobic do tego duetu ?(bez napinki !)pozdrawiam
Czy Stal Stalowa Wola miała kiedyś zgodę z ZL i Koroną Kielce?
Z Koroną miała na 100%.
Corbyman - o ile pamiętam Elana ma jakiś układ chuligański z Widzewem (WfcG) z Grudziądza, może stąd te koszulki?
na linii Elana-Widzew nie ma nic oficjalnego,sa jakies kontakty ludzi z ekipy. a co do barw to przypominam ze mamy dobry uklad z Widzewem z Grudziadza
Z Korona mielismy zgode. Tu masz cos na temat upadku:Wiara_ZS pisze:Czy Stal Stalowa Wola miała kiedyś zgodę z ZL i Koroną Kielce?
Korona poprzez swoje zgody była naciskana z dwóch stron. Nie jest prawdą, że Korona nagle zrobiła sobie zgodę ze Stalą Mielec i dlatego zerwała ze Stalówką. Taka patowa sytuacja, którą można było porównać do dzisiejszego konfliktu gdzie Liban z jednej strony jest naciskany przez Tel Aviw a z drugiej przez Damaszek i Teheran nie mogła się długo utrzymać.
Tak czy inaczej, podkreślam, zgoda była przez kilka lat zarówno ze Stalówką jak i ze Stalą Mielec.
I teraz wyobraźcie sobie każde spotkanie - zawsze gadanie, że ci to słabi, tych zbiliśmy a tych to trzeba olać, itp.
Rzeczywiście młodsi wybrali zgodę ze Stalą Mielec podczas gdy starsi balowali ze Stalówką w tym czasie. Dlaczego? Teraz trudno czegokolwiek dowieść, być może dlatego, że Stalówka czuła się bardzo pewnie w Kielcach mając starszych po swojej stronie a "olewając" młodszych, którzy nieuchronnie mieli niedługo dojść do głosu? Teraz nikt tego nie wytłumaczy, ale Lubelak oszczędziłbyś sobie różnych insynuacji, że "wiadomo w jakich okolicznościach".
Moja subiektywna opinia, w żadnym wypadku nie Korony.
Co do Zaglebia Lubin, to na 100 % Ci nie powiem, ale wydaje mi sie, ze nie bylo takiego epizodu w naszej historii.
Witam, mam pytanie co do stosunków na linii GKS Tychy - Resovia, wiadome oba kluby łączy zgoda z ŁKS-em ale też Tyscy mają zgodę z Cracovią która z Sovią delikatnie mówiąc się nie lubi ? Jak było to sorki, pozdrawiam.
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Następny rodzynek. Widzisz i nie grzmisz...nowoscisklepu pisze:Jezeli mialoby cos peknac, to napewno inicjatywa wyszlaby z Warszawy, bo nie wierze w to, by Zaglebie odwazylo sie na taki ruch.
Wydawało mi się do tej pory, że zgoda jest wtedy gdy obie ekipy się lubią i szanują. Ale jak widać czasami jakaś ekipa się boi zerwać zgody;) Tylko nie wiem po co Zagłębie Sosnowiec miałoby zrywać zgodę z Legią, skoro jest zajebiście.
Zapewniam Cię że gdyby były powody, to Zagłębie by się nie bało. Mam nadzieję że na temat Legii i Zagłębia Sosnowiec więcej rodzynków się już nie pojawi, przynajmniej przez dłuższą chwilę;)
"Przemek82" widzewiaku psinco wiesz o Radomiaku.
Tak sie sklada, ze czesto bywam na meczach w Radomiu nawet z raca w reku. Z tego co mowia Kibice RKS-u to Polonia Ilza jest zgoda, a za Stala Rz nie zerwali stosunkow i widzialem nawet ekipe stali na meczu Radomiaka.
Koniec koncow farmazoniarz jestes Ty
Tak sie sklada, ze czesto bywam na meczach w Radomiu nawet z raca w reku. Z tego co mowia Kibice RKS-u to Polonia Ilza jest zgoda, a za Stala Rz nie zerwali stosunkow i widzialem nawet ekipe stali na meczu Radomiaka.
Koniec koncow farmazoniarz jestes Ty
jest wiele takich przypadkow ze dwa kluby maja ze soba zgode a inna zgoda nie trawi jakiejs innej ekipy np Slask -Lechia -Wisła a Motor majac zgode ze Slaskiem ma kose z Lechia i Wisła. Tak samo wydaje mi sie ze jest na lini GKSTychy -Resovia..:1910:. pisze:Witam, mam pytanie co do stosunków na linii GKS Tychy - Resovia, wiadome oba kluby łączy zgoda z ŁKS-em ale też Tyscy mają zgodę z Cracovią która z Sovią delikatnie mówiąc się nie lubi ? Jak było to sorki, pozdrawiam.
niech sie lepiej wypowie Tyszanin jakis albo ktos z Resovi
Cortes kliknij sobie w tego linka
http://polscykibice.com/infopage.php?id=126
I zakończ pisać farmazony.
http://polscykibice.com/infopage.php?id=126
I zakończ pisać farmazony.