Ad 1). Sa jakies miejsca w bocznych uliczkach, na miasteczku studenckim moga byc bo jeszcze rok akademicki sie nie zaczalumbalej pisze:Przed meczem reprezentacji mam kilka pytanek do ludzi z krakowa.
Nie byłem nigdy na stadionie Wisły Kraków a w Krakowie jedynie kilka razy w zyciu
1. Czy pod stadionem jest miejsce zeby zostawic auto?
2. Jaka jest przepustowośc bramek na stadionie Wisły?ile czasu trzeba sie stawic przed meczem zeby wejsc na trybune?
3. mam bilety na trybune za bramką (za 25zł) gdzie kierować sie do wejscia?
4. Czy trybuna za bramką jest zadaszona?wiem ze kibicowi nie powinien przeszkadzac deszcz ale wracac kilka godzin do domu przemoczony do suchej nitki nie nalezy do przyjemnosci.
5. Jak wyglada sprawa z rzeczami wnoszonymi na stadion?Czy mozna wnosic takie przedmioty jak plecak,telefon,aparat,parasol?czy lepiej zostawic to wszystko w aucie a wziaść ze soba jedynie bilety i dowód osobisty?
Pozdrawiam serdecznie
Ad 2). Tego nie wie nikt no jest jakis nowy system aczkolwiek na trybune za bramka bylo duzo kolowrotkow wiec to jakos sprawnie szlo - pol godziny przed
zawsze wystarczalo.
Ad 3). wejscie masz od strony Blon (polecam jakies mapy satelitarne google maps czy zumi, zeby zaznajomic sie z topografią terenu :) to zawsze potem pomaga)
Ad 4). Zadaszona i nawet nie przecieka z tego co wiem :)
Ad 5). Plecak, Telefon, Aparat - luz. Parasol to nie wiem aczkolwiek dawniej na te trybuny nie zadaszone wchodzilo sie z parasolem spokojnie. Nawet nie wiem czy
u nas jest cos takeigo jak depozyt i czy ktos o tym w ogole pomyslal. W ogole
to ma nie padac :)