A konkretnie co i jak mógłbyś napisać ?Z tymi przelewami na kupbilet to standard, jak będziesz miał rezerwacje ostrzeżoną już pisz do tego elektronicznego konsultanta.
Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
Mam nadzieje że do piątku bilety będą już w domu... !!
Ja również robiłem przelew w piątek i dzisiaj po 16 dostałem mejla z potwierdzeniem zaksięgowania hajsu za wejściówki ;) natomiast jeśli chodzi o same bilety to nie ma zadnej wzmianki na temat terminu ich wysyłki ...
wg. mnie sporo biletów zostało więc pewno będą w kasach do nabycia przed meczem
Kosacki widzę, że jesteś Wiślakiem, więc czy mógłbyś Mi wytłumaczyć drogę z dworca PKP na stadion ?
Zlokalizuj przystanek tramwajowy "Dworzec Główny" przystanek do strony galerii krakowskiej i wsiądź do pierwszego lepszego tramwaju który udaje się na "Cichy Kącik" (0,2,15) spis przystanków jest na rozkładzie więc to żaden kłopot a pozatym na wyświetlaczach tramwajów będzie pisało Cichy Kącik, możesz jechać do końca na pętle i się wrócić jeden przystanek lub wysiaść na przystanku "Reymana" przystanek pod samą trybuną E
-
sam.dalla.bona
...podziwiając zdaje sie przystanek lub dwa wczesniej po lewej niemal skonczony stadion Cracovii, to tak gwoli krakowskiej specyfiki ;)
konkretnie to 3 przystanki przed, po lewej stronie, hotel Orbis, stadion koleżanek oraz początek błoń
-
czystawisnia
jak będzie pogoda to sobie lepiej spacer zrobić,najpierw na rynek floriańską potem szewską w strone agh i można obczaić oba stadiony,piwko jebnąć ...
-
MamoJeszczeGodzinke
Dla niektórych widać zbyt skomplikowane dostać się pod stadion bo inaczej wytłumaczyć się nie da, taryfa zostaje za ok 20zł
Jesteśmy takim narodem że wolimy zaoszczędzić na taksówce :)
Szlak komunikacyjny z dworca na stadion nie jest jakoś skomplikowany i bez problemu każdy dotrze, choćby nawet z pomocą przechodniów których można się zapytać. Sam kilka razy tak czyniłem.
Szlak komunikacyjny z dworca na stadion nie jest jakoś skomplikowany i bez problemu każdy dotrze, choćby nawet z pomocą przechodniów których można się zapytać. Sam kilka razy tak czyniłem.
-
MamoJeszczeGodzinke
No nie jest skomplikowana :) wystarczy spojrzeć na rozkład komunikacji na przystanku znajdującego się na wprost głównego wyjścia z Galerii Krakowskiej i znajdziemy parę docelowych przystanków na Cichy Kącik czy Cracovia (tramwaj/autobus), albo iść na postój busów, chyba większość z nich przejeżdża alejami obok Cracovii po przeciwnej stronie na końcu błoń mamy stadion :)
Nie wiem jak często jeździ mpk, na upór można wsiąść w jakikolwiek tramwaj z napisem Bronowice które są co chwila, wysiąść na skrzyżowaniu Karmelickiej z Al.Mickiewicza (ok.4 przystanki dalej) i wbić z przystanku znajdującym się przy Parku Krakowskim po drugiej stronie alei w dosłownie każdy autobus.
Możemy wybrać z rozkładu przystanek AGH wtedy wysiądziemy na kolejnym przystanku parę metrów od ul.Reymonta na którym znajduję się stadion, a jadąc w Czarnowiejską wysiadamy dwa przystanki dalej na przystanku Nawojki przy charakterystycznym murze z grafitti, tam już ciężko nie zauważyć stadionu ;)
Nie wiem jak często jeździ mpk, na upór można wsiąść w jakikolwiek tramwaj z napisem Bronowice które są co chwila, wysiąść na skrzyżowaniu Karmelickiej z Al.Mickiewicza (ok.4 przystanki dalej) i wbić z przystanku znajdującym się przy Parku Krakowskim po drugiej stronie alei w dosłownie każdy autobus.
Możemy wybrać z rozkładu przystanek AGH wtedy wysiądziemy na kolejnym przystanku parę metrów od ul.Reymonta na którym znajduję się stadion, a jadąc w Czarnowiejską wysiadamy dwa przystanki dalej na przystanku Nawojki przy charakterystycznym murze z grafitti, tam już ciężko nie zauważyć stadionu ;)
-
MamoJeszczeGodzinke
no w 501 tylko nie wsiadajcie bo on dopiero na Piastowskiej staje
a jakaś knajpka przy stadionie jest gdzie można piwko walnąć przed meczem ?
"U Wiślakow " w starej hali.
-
MamoJeszczeGodzinke
Od Reymonta przy stadionie odbija uliczka, jest tam knajpa studencka Karlik , kilka metrów dalej na rogu Yakuza :]
Polecam tą drugą, obok monopolowy (zimna wódka), sklep całodobowy, pizzernia da grasso, żabka :]
Karlik może być zamknięty, różnie to bywa.
Polecam tą drugą, obok monopolowy (zimna wódka), sklep całodobowy, pizzernia da grasso, żabka :]
Karlik może być zamknięty, różnie to bywa.
Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
-
MamoJeszczeGodzinke
ale to raczej w sektorze za przejściem gdzie są boiska do kosza, w okolicach sklepu przed meczami dość często spisywali.19TSW06 pisze:Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
-
Troublemaker
Zgadza się. najlepiej usiąść sobie między blokami studenckimi, tam nic nie grozi...:)MamoJeszczeGodzinke pisze:ale to raczej w sektorze za przejściem gdzie są boiska do kosza, w okolicach sklepu przed meczami dość często spisywali.19TSW06 pisze:Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
Wiadomo już coś na temat dalszej sprzedaży biletów ?
Każdy znajdzie napewno coś dla siebie, spytanie kogoś o jakąś knajpe napewno nie zaboli, a zawsze może wskazać dużo lepsze rozwiązanie z własnego doświadczenia, przy stadionie jest "Restauracja u Wiślaków" a obok przy hali "Jama" po drugiej stronie Reymonta "Karlik" na rogu na przeciw czerwona budka z papu to tak dla ułatwienia, a w dalszym ciągu ulicy "Yakuza" także jest gdzie sobie siąść i wypić, na miasteczku jeśli pogoda dopisze myśle że też niebędzie problemu usiąść z flaszeczką i uzupełnić płyny ;]
-
kristoffer
Wpłaciłem kase na kupbilet.pl, a mam napisane że usunięto mi rezerwacje. Kasa już jakiś czas temu poszła. Co teraz zrobić ? Kase mi będą cofać, czy jak ? I będą do kupienia bilety pod stadionem jak coś ?
Z tego co udało mi się dowiedzieć wszystkie bilety które zostały zamówione na kupbilet.pl zostaną dziś wysłane ;p a więc jutro można sie spodziewać przesyłek z biletami ;)
PAPW piątek rozpocznie się sprzedaż biletów na to spotkanie w sklepie z pamiątkami "Wiślacki świat", przy stadionie w Krakowie (do tej pory odbywała się poprzez internet). Zostanie on otwarty o godz. 11.
w piątki otwarte od 11 do 18, sobota od 10 do 14
wygląda tak http://i55.tinypic.com/52c7x0.jpg , na wprost trybuny D
W dniu meczu będzie jeszcze jakaś sprzedaż prowadzona ?kosacki pisze:PAPW piątek rozpocznie się sprzedaż biletów na to spotkanie w sklepie z pamiątkami "Wiślacki świat", przy stadionie w Krakowie (do tej pory odbywała się poprzez internet). Zostanie on otwarty o godz. 11.
w piątki otwarte od 11 do 18, sobota od 10 do 14
wygląda tak http://i55.tinypic.com/52c7x0.jpg , na wprost trybuny D
własnie doszły mi bilety.. dane wydrukowane na biletach ale jakość tych biletów że tak powiem... marna;)
Mi też doszły bilety. Marna jakość papieru a to pewnie dlatego, że musieli "więcej wydać" na tusz z danymi i PESELami. Ciekawe, czy już na stałe będą praktykować wpisywanie danych na biletach. Choć na 99% sprawdzać tego na bramkach nie będą...
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.storzek pisze:Mi też doszły bilety. Marna jakość papieru a to pewnie dlatego, że musieli "więcej wydać" na tusz z danymi i PESELami. Ciekawe, czy już na stałe będą praktykować wpisywanie danych na biletach. Choć na 99% sprawdzać tego na bramkach nie będą...
Niestety zamawialem bilety na 2 rozne sektory i zostaly zle przypisane dane do biletow.
Wiem, ze na mundialu i na euro tez byly bilety imienne ale nikt tego nie sprawdzal przy wejsciu - niestety z doswiadczenia wiem, ze my mamy w tym kraju chore przepisy i czesto probujemy byc swietsi od papieza i tego sie wlasnie boje.
Bilety imienne były, ale danych nikt nie sprawdzał.dyneck pisze:
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.
Ja niestety w dalszym ciągu nie dostałem biletu.
Bilety sa imienne!!Imie nazwisko i pesel jest wydrukowany na bilecie!!ktory sektor bedzie prowadzil doping??
nieprawda, na niektórych bramkach dane były sprawdzane z dowodu osobistegoDFLG pisze:Bilety imienne były, ale danych nikt nie sprawdzał.dyneck pisze:
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.
-
bartekluivert
Witam,
miał ktoś z was taką sytuację na kupbilet, że przy wpisywaniu peselu wyskakiwał komunikat : "błęny pesel"?
kupuję już od jakiegoś czasu tam bilety na reprę ale dopiero teraz czytam że te pesele mają drukować i się wkur....
miał ktoś z was taką sytuację na kupbilet, że przy wpisywaniu peselu wyskakiwał komunikat : "błęny pesel"?
kupuję już od jakiegoś czasu tam bilety na reprę ale dopiero teraz czytam że te pesele mają drukować i się wkur....
bartekluivert pisze:Witam,
Prawdopodobnie jakiś Twoj znajomy ma Cie wsrod przyjaciol na Kupbilet i zamawial kilka biletow,system przypisuje automatycznie bilety do przyjaciol w kolejnosci ich wprowadzenia w danym profilu.Gdy jeden z biletow zostal przypisany wlasnie Tobie automatycznie Twoj pesel jest jakby zablokowany,mialem juz taka sytuacje wiec na 100% tak wlasnie jest w Twoim przypadku.
Pozdrawiam
-
bartekluivert
Buhaj33 pisze:bartekluivert pisze:Witam,
Prawdopodobnie jakiś Twoj znajomy ma Cie wsrod przyjaciol na Kupbilet i zamawial kilka biletow,system przypisuje automatycznie bilety do przyjaciol w kolejnosci ich wprowadzenia w danym profilu.Gdy jeden z biletow zostal przypisany wlasnie Tobie automatycznie Twoj pesel jest jakby zablokowany,mialem juz taka sytuacje wiec na 100% tak wlasnie jest w Twoim przypadku.
Pozdrawiam
dzięki za pomoc. Chociaż jestem już obeznany z tym całym kupbilet, mam tam 4 konta i załatwiam zawsze bilety dla ok 20 osób. a osoby którym nie wchodzą te pesele jada dopiero pierwszy raz...najgorsze jest to że z nimi nie ma praktycznie żadnego kontaktu!
-
bartekluivert
Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wi
bartekluivert pisze:Buhaj33 pisze:bartekluivert pisze:Witam,
kupuję już od jakiegoś czasu tam bilety na reprę ale dopiero teraz czytam że te pesele mają drukować przez projektor DLP i się wkur....
Pozdrawiam
dzięki za pomoc. Chociaż jestem już obeznany z tym całym kupbilet, mam tam 4 konta i załatwiam zawsze bilety dla ok 20 osób. a osoby którym nie wchodzą te pesele jada dopiero pierwszy raz...najgorsze jest to że z nimi nie ma praktycznie żadnego kontaktu!
z "nimi" czyli z kupbilet
Tak z ciekawosci pytam.. swoja droga, to dlaczego nie wpuszczaja ludzi na sektor, gdzie wczesniej Wisla miala swoj mlyn tj. naprzeciw sektora dla gosci? Myslalem, ze ta trybuna zostala oddana do uzytku jako pierwsza, wiec i teraz bedzie otwarte 3/4 stadionu, a nie polowa.
Nie jest wykończona w środku, pustostan + brak dróg dojścia. Wcześniej można było wchodzić bokami, teraz na trybunę można wejść poprzez jej wnętrze, a że we wnętrzu nie ma nawet klatek schodowych to dalej dodawać nie muszę, i tak od paru lat wykańczają tą trybunę
Przed meczem reprezentacji mam kilka pytanek do ludzi z krakowa.
Nie byłem nigdy na stadionie Wisły Kraków a w Krakowie jedynie kilka razy w zyciu
1. Czy pod stadionem jest miejsce zeby zostawic auto?
2. Jaka jest przepustowośc bramek na stadionie Wisły?ile czasu trzeba sie stawic przed meczem zeby wejsc na trybune?
3. mam bilety na trybune za bramką (za 25zł) gdzie kierować sie do wejscia?
4. Czy trybuna za bramką jest zadaszona?wiem ze kibicowi nie powinien przeszkadzac deszcz ale wracac kilka godzin do domu przemoczony do suchej nitki nie nalezy do przyjemnosci.
5. Jak wyglada sprawa z rzeczami wnoszonymi na stadion?Czy mozna wnosic takie przedmioty jak plecak,telefon,aparat,parasol?czy lepiej zostawic to wszystko w aucie a wziaść ze soba jedynie bilety i dowód osobisty?
Pozdrawiam serdecznie
Nie byłem nigdy na stadionie Wisły Kraków a w Krakowie jedynie kilka razy w zyciu
1. Czy pod stadionem jest miejsce zeby zostawic auto?
2. Jaka jest przepustowośc bramek na stadionie Wisły?ile czasu trzeba sie stawic przed meczem zeby wejsc na trybune?
3. mam bilety na trybune za bramką (za 25zł) gdzie kierować sie do wejscia?
4. Czy trybuna za bramką jest zadaszona?wiem ze kibicowi nie powinien przeszkadzac deszcz ale wracac kilka godzin do domu przemoczony do suchej nitki nie nalezy do przyjemnosci.
5. Jak wyglada sprawa z rzeczami wnoszonymi na stadion?Czy mozna wnosic takie przedmioty jak plecak,telefon,aparat,parasol?czy lepiej zostawic to wszystko w aucie a wziaść ze soba jedynie bilety i dowód osobisty?
Pozdrawiam serdecznie