Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wisły)
Panowie mozna jeszcze dostac bilety na kupbilet.pl ? Bo wchodze w ten link [link]& probuje kliknac na ktorys sektor i nic sie nie dzieje :/
-
mam to samoHajtowy pisze: Robił ktoś z Was już przelew przez internet za bilety ?
Bo ku*** zrobiłem w przelew w piątek wieczorem, od razu po zakupie, a do dzisiaj dalej rezerwacja nie zapłacona...
-
Przedsprzedaż internetowa trwała do 30 sierpnia 23:59.Gonzales pisze:Panowie mozna jeszcze dostac bilety na kupbilet.pl ? Bo wchodze w ten link [link]& probuje kliknac na ktorys sektor i nic sie nie dzieje :/
-
Re: Polska vs Australia (Towarzyski - 7września - stadion Wi
Imienne były też na Polska-Kazachstan w Warszawie i Polska-Armenia w Kielcach...Hajtowy pisze:Nigdy nie widziałem na reprezentacji biletów imiennych.
Zawsze się podawało dane, a na ten bilet i tak mógł wejść kto chciał.
Robił ktoś z Was już przelew przez internet za bilety ?
Bo ku*** zrobiłem w przelew w piątek wieczorem, od razu po zakupie, a do dzisiaj dalej rezerwacja nie zapłacona...
Z tymi przelewami na kupbilet to standard, jak będziesz miał rezerwacje ostrzeżoną już pisz do tego [link] konsultanta.
14
-
A konkretnie co i jak mógłbyś napisać ?Z tymi przelewami na kupbilet to standard, jak będziesz miał rezerwacje ostrzeżoną już pisz do tego elektronicznego konsultanta.
-
Mam nadzieje że do piątku bilety będą już w domu... !!
-
Ja również robiłem przelew w piątek i dzisiaj po 16 dostałem mejla z potwierdzeniem zaksięgowania hajsu za wejściówki ;) natomiast jeśli chodzi o same bilety to nie ma zadnej wzmianki na temat terminu ich wysyłki ...
-
wg. mnie sporo biletów zostało więc pewno będą w kasach do nabycia przed meczem
-
Kosacki widzę, że jesteś Wiślakiem, więc czy mógłbyś Mi wytłumaczyć drogę z dworca PKP na stadion ?
-
Zlokalizuj przystanek tramwajowy "Dworzec Główny" przystanek do strony galerii krakowskiej i wsiądź do pierwszego lepszego tramwaju który udaje się na "Cichy Kącik" (0,2,15) spis przystanków jest na rozkładzie więc to żaden kłopot a pozatym na wyświetlaczach tramwajów będzie pisało Cichy Kącik, możesz jechać do końca na pętle i się wrócić jeden przystanek lub wysiaść na przystanku "Reymana" przystanek pod samą trybuną E
Wisła Nowa Huta
-
...podziwiając zdaje sie przystanek lub dwa wczesniej po lewej niemal skonczony stadion Cracovii, to tak gwoli krakowskiej specyfiki ;)
-
konkretnie to 3 przystanki przed, po lewej stronie, hotel Orbis, stadion koleżanek oraz początek błoń
Wisła Nowa Huta
-
jak będzie pogoda to sobie lepiej spacer zrobić,najpierw na rynek floriańską potem szewską w strone agh i można obczaić oba stadiony,piwko jebnąć ...
-
koleżanek to sobie szukaj po burdelach :)
Spod dworca najlepiej tramwajem 15 i nie ma szans żebyś nie trafił. Z buta spod dworca - wychodzisz na rynek ul. Floriańską, kierujesz się z rynku na ul. Sw. Anny (za Sukiennicami), później Planty i jak popytasz ludzi to Błonia i krakowskie stadiony są za 15 minut.
Spod dworca najlepiej tramwajem 15 i nie ma szans żebyś nie trafił. Z buta spod dworca - wychodzisz na rynek ul. Floriańską, kierujesz się z rynku na ul. Sw. Anny (za Sukiennicami), później Planty i jak popytasz ludzi to Błonia i krakowskie stadiony są za 15 minut.

-
Dla niektórych widać zbyt skomplikowane dostać się pod stadion bo inaczej wytłumaczyć się nie da, taryfa zostaje za ok 20zł
...wrócą ze szpitala to się określą.
-
Jesteśmy takim narodem że wolimy zaoszczędzić na taksówce :)
Szlak komunikacyjny z dworca na stadion nie jest jakoś skomplikowany i bez problemu każdy dotrze, choćby nawet z pomocą przechodniów których można się zapytać. Sam kilka razy tak czyniłem.
Szlak komunikacyjny z dworca na stadion nie jest jakoś skomplikowany i bez problemu każdy dotrze, choćby nawet z pomocą przechodniów których można się zapytać. Sam kilka razy tak czyniłem.
1938
-
No nie jest skomplikowana :) wystarczy spojrzeć na rozkład komunikacji na przystanku znajdującego się na wprost głównego wyjścia z Galerii Krakowskiej i znajdziemy parę docelowych przystanków na Cichy Kącik czy Cracovia (tramwaj/autobus), albo iść na postój busów, chyba większość z nich przejeżdża alejami obok Cracovii po przeciwnej stronie na końcu błoń mamy stadion :)
Nie wiem jak często jeździ mpk, na upór można wsiąść w jakikolwiek tramwaj z napisem Bronowice które są co chwila, wysiąść na skrzyżowaniu Karmelickiej z Al.Mickiewicza (ok.4 przystanki dalej) i wbić z przystanku znajdującym się przy Parku Krakowskim po drugiej stronie alei w dosłownie każdy autobus.
Możemy wybrać z rozkładu przystanek AGH wtedy wysiądziemy na kolejnym przystanku parę metrów od ul.Reymonta na którym znajduję się stadion, a jadąc w Czarnowiejską wysiadamy dwa przystanki dalej na przystanku Nawojki przy charakterystycznym murze z grafitti, tam już ciężko nie zauważyć stadionu ;)
Nie wiem jak często jeździ mpk, na upór można wsiąść w jakikolwiek tramwaj z napisem Bronowice które są co chwila, wysiąść na skrzyżowaniu Karmelickiej z Al.Mickiewicza (ok.4 przystanki dalej) i wbić z przystanku znajdującym się przy Parku Krakowskim po drugiej stronie alei w dosłownie każdy autobus.
Możemy wybrać z rozkładu przystanek AGH wtedy wysiądziemy na kolejnym przystanku parę metrów od ul.Reymonta na którym znajduję się stadion, a jadąc w Czarnowiejską wysiadamy dwa przystanki dalej na przystanku Nawojki przy charakterystycznym murze z grafitti, tam już ciężko nie zauważyć stadionu ;)
-
no w 501 tylko nie wsiadajcie bo on dopiero na Piastowskiej staje
-
a jakaś knajpka przy stadionie jest gdzie można piwko walnąć przed meczem ?
-
"U Wiślakow " w starej hali.
-
Od Reymonta przy stadionie odbija uliczka, jest tam knajpa studencka Karlik , kilka metrów dalej na rogu Yakuza :]
Polecam tą drugą, obok monopolowy (zimna wódka), sklep całodobowy, pizzernia da grasso, żabka :]
Karlik może być zamknięty, różnie to bywa.
Polecam tą drugą, obok monopolowy (zimna wódka), sklep całodobowy, pizzernia da grasso, żabka :]
Karlik może być zamknięty, różnie to bywa.
-
Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
Wisła Nowa Huta
-
ale to raczej w sektorze za przejściem gdzie są boiska do kosza, w okolicach sklepu przed meczami dość często spisywali.19TSW06 pisze:Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
-
Zgadza się. najlepiej usiąść sobie między blokami studenckimi, tam nic nie grozi...:)MamoJeszczeGodzinke pisze:ale to raczej w sektorze za przejściem gdzie są boiska do kosza, w okolicach sklepu przed meczami dość często spisywali.19TSW06 pisze:Jeśli jest ładna pogoda można sobie usiąść na miasteczku AGH i tam się napoić dowolnymi trunkami, grupy mundurowe nie mają tam czego szukać bo jest to jedna z niewielu enklaw gdzie służby miejskie bez wezwania nie mają prawa spisać za spożywanie procentów
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Wiadomo już coś na temat dalszej sprzedaży biletów ?
-
Każdy znajdzie napewno coś dla siebie, spytanie kogoś o jakąś knajpe napewno nie zaboli, a zawsze może wskazać dużo lepsze rozwiązanie z własnego doświadczenia, przy stadionie jest "Restauracja u Wiślaków" a obok przy hali "Jama" po drugiej stronie Reymonta "Karlik" na rogu na przeciw czerwona budka z papu to tak dla ułatwienia, a w dalszym ciągu ulicy "Yakuza" także jest gdzie sobie siąść i wypić, na miasteczku jeśli pogoda dopisze myśle że też niebędzie problemu usiąść z flaszeczką i uzupełnić płyny ;]
Wisła Nowa Huta
-
Wpłaciłem kase na kupbilet.pl, a mam napisane że usunięto mi rezerwacje. Kasa już jakiś czas temu poszła. Co teraz zrobić ? Kase mi będą cofać, czy jak ? I będą do kupienia bilety pod stadionem jak coś ?
-
Z tego co udało mi się dowiedzieć wszystkie bilety które zostały zamówione na kupbilet.pl zostaną dziś wysłane ;p a więc jutro można sie spodziewać przesyłek z biletami ;)
-
PAPW piątek rozpocznie się sprzedaż biletów na to spotkanie w sklepie z pamiątkami "Wiślacki świat", przy stadionie w Krakowie (do tej pory odbywała się poprzez internet). Zostanie on otwarty o godz. 11.
w piątki otwarte od 11 do 18, sobota od 10 do 14
wygląda tak [link] , na wprost trybuny D
-
W dniu meczu będzie jeszcze jakaś sprzedaż prowadzona ?kosacki pisze:PAPW piątek rozpocznie się sprzedaż biletów na to spotkanie w sklepie z pamiątkami "Wiślacki świat", przy stadionie w Krakowie (do tej pory odbywała się poprzez internet). Zostanie on otwarty o godz. 11.
w piątki otwarte od 11 do 18, sobota od 10 do 14
wygląda tak [link] , na wprost trybuny D
-
własnie doszły mi bilety.. dane wydrukowane na biletach ale jakość tych biletów że tak powiem... marna;)
-
Mi też doszły bilety. Marna jakość papieru a to pewnie dlatego, że musieli "więcej wydać" na tusz z danymi i PESELami. Ciekawe, czy już na stałe będą praktykować wpisywanie danych na biletach. Choć na 99% sprawdzać tego na bramkach nie będą...
-
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.storzek pisze:Mi też doszły bilety. Marna jakość papieru a to pewnie dlatego, że musieli "więcej wydać" na tusz z danymi i PESELami. Ciekawe, czy już na stałe będą praktykować wpisywanie danych na biletach. Choć na 99% sprawdzać tego na bramkach nie będą...
Niestety zamawialem bilety na 2 rozne sektory i zostaly zle przypisane dane do biletow.
Wiem, ze na mundialu i na euro tez byly bilety imienne ale nikt tego nie sprawdzal przy wejsciu - niestety z doswiadczenia wiem, ze my mamy w tym kraju chore przepisy i czesto probujemy byc swietsi od papieza i tego sie wlasnie boje.
-
Bilety imienne były, ale danych nikt nie sprawdzał.dyneck pisze:
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.
Lechia Gdańsk!
-
Ja niestety w dalszym ciągu nie dostałem biletu.
-
Bilety sa imienne!!Imie nazwisko i pesel jest wydrukowany na bilecie!!ktory sektor bedzie prowadzil doping??
Jak powiedział stary Góral będzie Polska aż za Ural, za Uralem będą Chiny was nie będzie skurwysyny!
-
nieprawda, na niektórych bramkach dane były sprawdzane z dowodu osobistegoDFLG pisze:Bilety imienne były, ale danych nikt nie sprawdzał.dyneck pisze:
Wlasnie pytanie jak to bylo w Szczecinie ? bo tam zdaje sie pierwszy raz byly te bilety imienne.
-
Witam,
miał ktoś z was taką sytuację na kupbilet, że przy wpisywaniu peselu wyskakiwał komunikat : "błęny pesel"?
kupuję już od jakiegoś czasu tam bilety na reprę ale dopiero teraz czytam że te pesele mają drukować i się wkur....
miał ktoś z was taką sytuację na kupbilet, że przy wpisywaniu peselu wyskakiwał komunikat : "błęny pesel"?
kupuję już od jakiegoś czasu tam bilety na reprę ale dopiero teraz czytam że te pesele mają drukować i się wkur....
-
bartekluivert pisze:Witam,
Prawdopodobnie jakiś Twoj znajomy ma Cie wsrod przyjaciol na Kupbilet i zamawial kilka biletow,system przypisuje automatycznie bilety do przyjaciol w kolejnosci ich wprowadzenia w danym profilu.Gdy jeden z biletow zostal przypisany wlasnie Tobie automatycznie Twoj pesel jest jakby zablokowany,mialem juz taka sytuacje wiec na 100% tak wlasnie jest w Twoim przypadku.
Pozdrawiam
BYŁ BĘDZIE JEST TYSKI GKS
-