Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Stary, jeśli chodzi ci o Tczew to w tym mieście trzeba żyć żeby zrozumiec jaki jest klimat, a widze że ty za wiele nie wiesz. Jak to ktoś kiedyś napisał u nas sie robi drugi Kraków, więc prosze abyś sie nie wypowiadał jak nie znasz tematu.zzzz pisze:Na moje oko jak i nie jednego kibica jesteście gównianymi ekipami, a robicie z siebie wielkich chuliganów. Opis na poziomie, ale śmieszny !
Ładnie Cię fantazja poniosła. Jakoś od nas chłopaki przez całe boisko pod wasz sektor dobiegli a wam jak zwykle coś przeszkodziło.qba_kks pisze:międzyczasie Czarni starają sie przebić przez kordon psow, jednak ani nam ani im sie to nie udaje ,
Pod koniec psiarnia chce nas wyjebać ze stadionu. Stawiamy im opor przez co jesteśmy mocno
pałowani i gazowani. CHWDP !! W obie strony spokój.
Sam widziales co sie dzialo, kilka os od nas przeskoczylo,nie bylo szans na konfrontacje. A co do psow to nie komentuje tego co napisales bo sam sobie zaprzeczasz. Zastanow sie co piszesz, jak psiarnia nas pałowala to wy spiewaliscie " 3 literowa kosnienska ku*** sportowa" tyle w temacie, prosze o niewypowiadanie sie osob od nas.N_ pisze:Ładnie Cię fantazja poniosła. Jakoś od nas chłopaki przez całe boisko pod wasz sektor dobiegli a wam jak zwykle coś przeszkodziło.qba_kks pisze:międzyczasie Czarni starają sie przebić przez kordon psow, jednak ani nam ani im sie to nie udaje ,
Pod koniec psiarnia chce nas wyjebać ze stadionu. Stawiamy im opor przez co jesteśmy mocno
pałowani i gazowani. CHWDP !! W obie strony spokój.
Prowokowaliście psy cały czas więc się nie dziw że was najebali i o jakim oporze ty piszesz to ja nie wiem.
Koło klatki stało tylko kilka osób. A ile nas wszystkich było to nasza słodka tajemnica
Reszty nie komentuje bo nie ma sensu
Użytkownicy przeglądający to forum: dres i kaptur, Gufi10, Sensi_ i 67 gości