Nie wiem, może coś przeoczyłem na ten temat, ale pytam:
Czy Warta będzie grała w "ogródku", czy na Bułgarskiej ?
Jak będzie wyglądać sprawa sektora dla przyjezdnych w Gorzowie Wlkp. Normalnie będą wpuszczać, czy nadal jakiś wyimaginowany remont ?
King_Artur_1908y pisze:Nie wiem, może coś przeoczyłem na ten temat, ale pytam:
Jak będzie wyglądać sprawa sektora dla przyjezdnych w Gorzowie Wlkp. Normalnie będą wpuszczać, czy nadal jakiś wyimaginowany [link] ?
Warty to chyba nie byłoby stać na wynajem stadionu.
Jak będzie wyglądać sprawa sektora dla przyjezdnych w Gorzowie Wlkp. Normalnie będą wpuszczać, czy nadal jakiś wyimaginowany remont ?
Żadnych remontów u nas nie ma wiec nie wiem skąd te pytanie
Żadnych remontów u nas nie ma wiec nie wiem skąd te pytanie
było jakieś pierdolenie o d**** Maryny przy okazji spotkania z ŁKSem. ale nie pamiętam kto i co tam sobie ubzdurał i dlaczego tak wyszło, że łodzianie siedzieli na naszym sektorze a nie tam gdzie powinni. remontu na pewno nie było i w sektorze gości nie będzie
O Wartę się pytałem, gdyż doszły mnie słuchy, że nie dostali licencji na grę w "ogródku". Jeśli chodzi o Stilon to po prostu jak się do Gorzowa na wiosnę wybieraliśmy to tamtejsi działacze coś zaczęli kręcić nosami o jakimś remoncie. Sprawa się niejako sama rozwiązała, gdyż dostaliśmy zakaz na ten wyjazd za Płock. Dlatego też byliśmy na sektorach Stilonowców.
psv pisze:Górnik Wałbrzych będzie przyjmował gości czy można się spodziewać problemów?
Na 100% nie mozna napisac ze tak ale aktualnie sektor jest numerowany wiec zapowiada sie pozytywnie [link]
Mi się obiło o uszy, że Górnik w sprawie II ligi dogadał się z Górnikiem Polkowice, a to chodzi pewnie o udostępnienie im stadionu ale nie jestem tego pewien.. może kłamstwo może nie ale tak własnie slyszałem.
Dobrze slyszales lub tez wyczytales. Walbrzych dogadal sie z Polkowicami. Na ten stadion Walbrzych dostal natychmiast licencje. Klub ponoc interweniowal w sprawie terminarza i dlatego dwa pierwsze mecze rozgrywane beda na wyjezdzie a pierwszy w Walbrzychu ma byc z Miedzia 14 sierpnia bo chcieli miec czas aby udoskonalic stadion pod wymogi PZPN. Jak sie okazalo prawdopodobnie mecz z Miedzia przesuniety zostal na srode 8 wrzesnia tak wiec pierwszy mecz u siebie Gornik rozegra w 5 kolejce z Rakowem 22 sierpnia. Do tego czasu wszystko na stadionie powinno byc gotowe a wtedy licencja automatycznie z Polkowic zostanie przypisana na Walbrzych
kapusta pisze:a jak z biletami na Legię? zasada jest taka, że na sektor gości kosztują tyle ile najtańszy bilet gospodarzy. a tam są chyba ceny z kosmosu
W Jaśle kolejny sezon co cieszy sektor gości otwarty !
Niby trzeba 3 dni przed meczem wysłać listę imienną żeby zostać wpuszczonym ale chyba nie ma z tym większych problemów.
Sektor gości mieści oficjalnie 150 miejsc ale 200 wejdzie też bez większego ścisku.
Bilety chyba po 6 pln są.
Tak że ZAPRASZAMY wszystkich kibiców gości z którymi zmierzą się Czarni 1910 Jasło w najbliższym sezonie.
Gdzie się będzie znajdował sektor gosci w Poznaniu, w starym miejscu?
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Sektor gości na 2200 będzie znajdował się dokładnie po drugiej stronie stadionu, na IV trybunie. Tam gdzie siedziały ekipy Legii i Jagi, kiedy ich wpuszczaliśmy na swoje sektory.
Bardzo niedobra tendencja do robienia na nowych stadionach sektorów gości na rowne 5% czyli minimum. Juz teraz sa ekipy ktore moga do Poznania przyjechac w ponad 2 tysiace, a jak sami widzimy liczby wyjazdowe stale rosna i beda rosnac w przyszlosci.
Napisałem maila do Jagiellonii w sprawie sektora gości (czy bedą wpuszczać w czasie rozgrywek naszej ekstraklasy) i niestety dostałem tylko taką odpowiedź:
Witam,
Decyzja w tej sprawie nie została jeszcze podjęta.
stradivarius pisze:Skoro Jaga zrobi na LE sektor na 200 miejsc to niech na ligę też wpuszczają,a nie grają w h***.Odjąć 10pkt. to od razu będą wpuszczać fanatyków.
Następny......
Widzę, że wiesz tyle co Ci napiszą na k.net.
Aris dostał 478 biletów, więc nie wiem skąd wziąłeś te 200.
Lepiej byś się pewnie poczuł jak by Nas od razu zrzucili ligę niżej, co? Fanatyku....:D
Jest szansa, że sektor gości zostanie na stałe.
stradivarius pisze:Skoro Jaga zrobi na LE sektor na 200 miejsc to niech na ligę też wpuszczają,a nie grają w h***.Odjąć 10pkt. to od razu będą wpuszczać fanatyków.
Następny......
Lepiej byś się pewnie poczuł jak by Nas od razu zrzucili ligę niżej, co? Fanatyku....:D
Jak rok temu został wydzielony sektor gości dla kibiców Broendby na stadionie Legii, a na lidze goście nie byli wpuszczani, to jakoś nikt się nie pluł żeby wyjebać Legię do okręgówki. Ale teraz identyczna sprawa z Jagiellonią już powoduje wzrost ciśnienia u większości napinaczy.
Następny......
O czym ty w ogóle p*********?
Czego nie rozumiesz ? Że Aris dostal 478 biletów , czy że jest szansa że sektor gości zostanie na stałe ? O czym ty p********* ?
Swoja drogą chciałem zauwazyc ze w Polsce mimo ze licencja przewiduje wydzielenie sektora 5 % dla gosci mozna ominac ten przepis
UEFA jak postraszyla Jage że jak nie spelnia m in tego wymogu to o grze w Bialymstoku moga zapomniec, jak widac podzialalo to i sektor dla gosci zrobili w 2 miesiace a ponoc sie nie dalo na lige.
W sumie dalej sadze ze na lige psy sie juz nie zgodza bo "nie spelania" warunkow i bedzie jak bylo.
Polski Związek Piłki Nożnej wyraził zgodę na rozgrywanie meczów w sezonie 2010/2011 bez udziału kibiców gości. To oznacza, iż niebawem będzie można nabyć karnety na sektory A1, A2 oraz A3.
Zarząd klubu Jagiellonia Białystok poczynił stosowne kroki w kierunku zwiększenia pojemności stadionu w stosunku do meczu LE z Arisem Saloniki. Dzięki likwidacji sektora gości, na obiekcie będzie mogło zasiąść nie 4800 ale 6000 kibiców. Wszyscy zainteresowani mogą zapoznać się z decyzją PZPN.
[link]
Szkoda , dla nas też mecze bez gości są mniej atrakcyjne . Ale 1200 miejsc piechotą nie chodzi tym bardziej , że zostało już tylko trochę karnetów na łuk...
Takie skandaliczne zachowanie było niestety do przewidzenia. "Piłka nożna dla kibiców" to hasło obce pseudo-działaczom z Białegostoku, już od kilku sezonów.
Już zapomniałeś jak to wasz klub ogłosił remont na początku sezonu 08/09,podczas gdy w ten wasz sektor gości nie była wbita choćby łopata.To było dopiero "skandaliczne" i wówczas ekstraklasa S.A. powinna wam jebnąć solidną [link] za robienie ludzi w ch...