Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
No popatrz w Waszej ekipei biegają za to mordercy, ludzie kórzy potrafią bez skrupułów mordować. Wiec dziewczyny przestańcie porównywać bo i tak zawsze będziecie w tych zestawieniacvh gorsi...Śmiech pisze:wiślacy wasze zakłamanie jest wręcz porażające![]()
jeśli ktoś z was mial okazje być na Os. Zgody ten zapewne zauważył że cały komisariat jest we vlepkach Wisły. Więc przestancie pierdolić bo to wy macie w ekipie policjanta, już nie wspomne o waszych "chuliganach" ( 3 z nich było na derbach nawet ) którzy mają starych w policji i wam chronią cipy na każdym kroku.
PS no chyba ze dla Was to duma mieć kolege morderce

-
W 1906 roku nie bylo milicyjnego resortu. Czy sie myle ?dzochar pisze:Trzeba wam pieski przypominać o waszym rodowodzie bo znając waszą krótką i wybiórczą pamięć niedługo napiszecie że to nas milicja przygarnęła . Nie jestem policjantem FRAJERZE ale żeby ci przypomnieć przez długie lata wisłą rządził syn milicjanta niejaki C. z kazimierza
Historia nie zna przedawnienia
-
Śmiech pisze:wiślacy wasze zakłamanie jest wręcz porażające![]()
jeśli ktoś z was mial okazje być na Os. Zgody ten zapewne zauważył że cały komisariat jest we vlepkach Wisły. Więc przestancie pierdolić bo to wy macie w ekipie policjanta, już nie wspomne o waszych "chuliganach" ( 3 z nich było na derbach nawet ) którzy mają starych w policji i wam chronią cipy na każdym kroku.
Jaki Ty masz zajebisty wzrok. Pogratulować.
Odwiedż komi na Zamojskiego.
dzochar jak może Wisła mieć rodowód policyjny/milicyjny jak w 1906 ani tego ani tego nie było?
WISŁA PONAD WSZYSTKO!
-
A u was nie ma morderców? Wy potraficie mordować jedynie przypadkowe osoby np. w hucie, pozatym z tym incydentem odjebaliście kolejną frajerską akcje nie tylko zabijając ...............przemekTS pisze: No popatrz w Waszej ekipei biegają za to mordercy, ludzie kórzy potrafią bez skrupułów mordować. Wiec dziewczyny przestańcie porównywać bo i tak zawsze będziecie w tych zestawieniacvh gorsi...
PS no chyba ze dla Was to duma mieć kolege morderce
Większość z was ma pewnie relacje z forum Wisły także nic mądrego i pouczającego a tym bardziej nic prawdziwego.
><(((((^> - twoje porównanie na temat szali i frekwencji jest na poziomie 8 latka - poważnie, więcej ci nie dam. Pozatym nie mieszkasz w Krakowie to zamknij cipe bo nie masz zielonego pojęcia i pewnie nigdy nie byłeś na meczu swojej zgody.
A teraz możecie kolejne 100 postów na mnie napierdalać ja i tak mam was w d****. Zapewne rządzicie w Krakowie... ale tylko na kibice.net. Napierdalajcie śmiało, macie wolne od szkoły, a trzeba przecież dogonić temat łódzki, nie możecie być gorsi.
Pasiacy, nie dyskutujcie z nimi - nie żniżajcie się do ich poziomu.
Bo dla kibica Pasów
rzeczą jest oczywistą
lepiej siostre mieć w burdelu
niż brata za wisłą !!!
rzeczą jest oczywistą
lepiej siostre mieć w burdelu
niż brata za wisłą !!!
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Dobra ku*** już zluzujcie, Szabla dobrze prawi (polać mu
).
Dziewczyny zrzuciły odzienie zimowe i przyozdobiły nasze szare ulice, więc do roboty a nie siedzieć na d**** przed kompem.
P.S. Przestańcie pierdolić o poziomie, kto go ma to się dostosuje.
P.S.2. co po niektórzy za często używają słowa frajerstwo

Dziewczyny zrzuciły odzienie zimowe i przyozdobiły nasze szare ulice, więc do roboty a nie siedzieć na d**** przed kompem.

P.S. Przestańcie pierdolić o poziomie, kto go ma to się dostosuje.
P.S.2. co po niektórzy za często używają słowa frajerstwo

-
><(((((^> dla mnie nr 1 po marysi
naprawde NR 1 !!!!!! obserwuje go od dluzszego czasu i jestem POD WRAZENIEM 
no widzisz latwiej nam jest bo u was po 10 tys chodzi a u nas 3 tys , do 3 - 4 tys jak to napisales
hehehe
tylko popytaj osob na miescie , kogo czesciej i wiecej widac w barwach , ktora ekipa bardziej sie chowa z barwami , bo akurat w tym to Wisly krakowskiej nigdy nie doscigniemy , i wcale nie czekam na Twoja odpowiedz bo wiem ze TY I TAK WIESZ LEPIEJ wiec nie bede dyskusji prowadzil z kims tak obeznanym , tylko po prostu jak mozesz byc tak " tępy" i pisac takie rzeczy , w jakim swiecie zyjesz to nie wiem , ale mniej TEGO CZEGOS bierz i zapraszamy czesciej do Krakowa , ZOBACZYSZ JAKIE MULTUM OSOB Z OBU EKIP W BARWACH CHODZI NA MIESCIE , NAPRAWDE JESTES GENIUESZ !! jak dla mnie napisales informacje miesiaca i post miesiaca , i gdyby sie dalo taki konkurs zrobic , to MOJ GLOS MASZ
pozdrawiam

no widzisz latwiej nam jest bo u was po 10 tys chodzi a u nas 3 tys , do 3 - 4 tys jak to napisales

tylko popytaj osob na miescie , kogo czesciej i wiecej widac w barwach , ktora ekipa bardziej sie chowa z barwami , bo akurat w tym to Wisly krakowskiej nigdy nie doscigniemy , i wcale nie czekam na Twoja odpowiedz bo wiem ze TY I TAK WIESZ LEPIEJ wiec nie bede dyskusji prowadzil z kims tak obeznanym , tylko po prostu jak mozesz byc tak " tępy" i pisac takie rzeczy , w jakim swiecie zyjesz to nie wiem , ale mniej TEGO CZEGOS bierz i zapraszamy czesciej do Krakowa , ZOBACZYSZ JAKIE MULTUM OSOB Z OBU EKIP W BARWACH CHODZI NA MIESCIE , NAPRAWDE JESTES GENIUESZ !! jak dla mnie napisales informacje miesiaca i post miesiaca , i gdyby sie dalo taki konkurs zrobic , to MOJ GLOS MASZ

-
ale wy wszyscy pierdolicie bzdury
rozkminki i kłutnie na poziomie przedszkola jeden kumatszy od drugiego -ciegle te same puste frazesy i "przeciąganie liny"kto bardziej "przyjebie" przez monitor rywalowi
zygać się chce jak sie czyta posty o tym kogo gdzie więcej ,kto się chowa kto spierdala..
każdy ma swoja prawde i jego prawda jest "najmojsza" i najprawdziwsza
śmieszne to wszytsko i żenujące...

rozkminki i kłutnie na poziomie przedszkola jeden kumatszy od drugiego -ciegle te same puste frazesy i "przeciąganie liny"kto bardziej "przyjebie" przez monitor rywalowi
zygać się chce jak sie czyta posty o tym kogo gdzie więcej ,kto się chowa kto spierdala..
każdy ma swoja prawde i jego prawda jest "najmojsza" i najprawdziwsza

śmieszne to wszytsko i żenujące...
-
ty ><(((((^> za te pajacowate rozkminy powinieneś dostać bana dożytowniego, ogólnie beka jest z ciebie. Napij się piwa, zapal skręta wyjdź do ludzi bo p*********.
W Krakowie bez zmian, liczy się tylko Cracovia><(((((^> pisze: Co do tych dywanów z szali to moim skromnym zdaniem Pasy powinni przewyższać o głowę Wisłę, czemu? a temu że na Wisłę chodzi po 10 tyś w górę a na Pasy do 3/4 tyś.
-
Kibice Cracovii i Wisły zbierali krew
PAP | 2007.05.18 15:15 Pojednawczą zbiórkę krwi zorganizowali w dniu urodzin Jana Pawła II w Wadowicach krwiodawcy zrzeszeni przy klubach sportowych Krakowa - Cracovii oraz Wisły. Pomysłodawca, szef klubu Honorowych Dawców Krwi "Cracovia Pasy" Andrzej Tychoniak powiedział, że do południa krew oddały cztery osoby.
Organizatorom nie udało się doprowadzić, by krew pobierana była na placu Solidarności, co sprawiło, że zainteresowanie było mniejsze. Stanęło tam jedynie stoisko reklamujące akcję. Na stoliku leżały obok siebie materiały promujące oba kluby, których kibice na co dzień są zwaśnieni. Kolportowany jest także wspólny apel krwiodawców Cracovii i Wisły, by w związku z przyznaniem Polsce i Ukrainie prawa organizacji mistrzostw Europy Euro 2012, Kraków został wyznaczony jako miejsce przeprowadzenia części artystycznej otwarcia.
REKLAMA Czytaj dalej
Tychoniak dodał, że w najbliższym czasie krwiodawcy z Cracovii i Wisły, a także Hutnika, chcą powołać wspólne Stowarzyszenie Kibiców i Sympatyków Krakowskich Klubów, a w przyszłości doprowadzić do meczu piłkarskiego między reprezentacjami Krakowa (Cracovia i Wisła) i Rzymu (Lazio i Roma) na cześć pontyfikatu Jana Pawła II.
Klub HDK "Cracovia Pasy" jest pierwszym na świecie zgromadzeniem krwiodawców, istniejącym przy klubie sportowym. Powstał w 2005 roku. Rok później zawiązał się klub przy Hutniku Kraków, a w tym roku przy Wiśle.
Papież Jan Paweł II sympatyzował z Cracovią, o którą często pytał podczas prywatnych audiencji.
PAP | 2007.05.18 15:15 Pojednawczą zbiórkę krwi zorganizowali w dniu urodzin Jana Pawła II w Wadowicach krwiodawcy zrzeszeni przy klubach sportowych Krakowa - Cracovii oraz Wisły. Pomysłodawca, szef klubu Honorowych Dawców Krwi "Cracovia Pasy" Andrzej Tychoniak powiedział, że do południa krew oddały cztery osoby.
Organizatorom nie udało się doprowadzić, by krew pobierana była na placu Solidarności, co sprawiło, że zainteresowanie było mniejsze. Stanęło tam jedynie stoisko reklamujące akcję. Na stoliku leżały obok siebie materiały promujące oba kluby, których kibice na co dzień są zwaśnieni. Kolportowany jest także wspólny apel krwiodawców Cracovii i Wisły, by w związku z przyznaniem Polsce i Ukrainie prawa organizacji mistrzostw Europy Euro 2012, Kraków został wyznaczony jako miejsce przeprowadzenia części artystycznej otwarcia.
REKLAMA Czytaj dalej
Tychoniak dodał, że w najbliższym czasie krwiodawcy z Cracovii i Wisły, a także Hutnika, chcą powołać wspólne Stowarzyszenie Kibiców i Sympatyków Krakowskich Klubów, a w przyszłości doprowadzić do meczu piłkarskiego między reprezentacjami Krakowa (Cracovia i Wisła) i Rzymu (Lazio i Roma) na cześć pontyfikatu Jana Pawła II.
Klub HDK "Cracovia Pasy" jest pierwszym na świecie zgromadzeniem krwiodawców, istniejącym przy klubie sportowym. Powstał w 2005 roku. Rok później zawiązał się klub przy Hutniku Kraków, a w tym roku przy Wiśle.
Papież Jan Paweł II sympatyzował z Cracovią, o którą często pytał podczas prywatnych audiencji.
W Krakowie bez zmian, liczy się tylko Cracovia><(((((^> pisze: Co do tych dywanów z szali to moim skromnym zdaniem Pasy powinni przewyższać o głowę Wisłę, czemu? a temu że na Wisłę chodzi po 10 tyś w górę a na Pasy do 3/4 tyś.
-
Nie będe zakładał nowego tematu bo apcio lub N_ go i tak wyskauje więc wklejam tutaj
Kibice Wisły w angielskiej TV
Jak dobrze wszyscy pamiętamy, na meczu derbowym jesienią 2006 gościła u nas angielska ekipa telewizyjna
Przygotowywano materiał do jednego z odcików serii "The Real Football Factory" który prowadził sam Denny Dyer, znany między innymi z roli we filmie Football Factory
Krótką zapowiedz tego co będziemy mogli obejrzeć już niebawem znajdziecie na [link], a po pojawieniu się mapki należy wybrać "Poland"
za [link]
Kibice Wisły w angielskiej TV
Jak dobrze wszyscy pamiętamy, na meczu derbowym jesienią 2006 gościła u nas angielska ekipa telewizyjna
Przygotowywano materiał do jednego z odcików serii "The Real Football Factory" który prowadził sam Denny Dyer, znany między innymi z roli we filmie Football Factory
Krótką zapowiedz tego co będziemy mogli obejrzeć już niebawem znajdziecie na [link], a po pojawieniu się mapki należy wybrać "Poland"
za [link]
WISŁA PONAD WSZYSTKO!
-
Kto rządzi w Krakowie? Ta mapa to powie
Szymon Jadczak
2007-05-18, ostatnia aktualizacja 2007-05-18 22:05
W cztery miesiące zebrał 5,5 tysiąca symboli i napisów namalowanych przez kibiców krakowskich klubów na ścianach, znakach czy śmietnikach. Tak powstała jedyna w swoim rodzaju futbolowa mapa Krakowa.
Futbolowa mapa Nowej Huty (0,4 MB) - autor mgr Piotr Trzepacz, Instytut Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ
Piotr Trzepacz, doktorant z Instytutu Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ: - Od lipca do listopada objechałem całe miasto w granicach administracyjnych, łącznie z zamkniętymi osiedlami. Obejrzałem każdy budynek ze wszystkich stron, wynotowałem też symbole z transformatorów, przystanków, znaków drogowych. Każdy znak został sfotografowany i opisany - opowiada.
Zdecydowana większość napisów jest autorstwa fanów krakowskich drużyn piłkarskich. I to one znalazły się przede wszystkim w polu zainteresowania młodego krakowskiego naukowca. Po zebraniu dokumentacji, Piotr Trzepacz naniósł na mapę każdy symbol, przyporządkowując go odpowiedniej drużynie. - Uwzględniłem nazwy klubów, ich potoczne odpowiedniki, godła ale również antyhasła - tłumaczy autor.
Po przeanalizowaniu danych okazało się, że na ścianach w naszym mieście dominuje Wisła. Jej fani zostawili po sobie 1,2 tys. napisów, tysiąc zostało poświęconych Cracovii, a kilkaset Hutnikowi. Tylko jeden (na ul. Redemptorystów) Garbarni. Reszta opiewa "zgody", czyli kluby zaprzyjaźnione z krakowskimi drużynami, lub wyraża nienawiść do policji. - Do tej ostatniej kategorii zalicza się ok. 3 proc. napisów. Taka sama część ogółu zawiera wulgaryzmy - wylicza skrupulatnie Trzepacz. - Co ciekawe, w Krakowie, w przeciwieństwie np. do Warszawy, w żaden sposób na murach nie jest komentowana bieżąca sytuacja polityczna.
Z badań naukowca z UJ wynika, że Wisła dominuje na większej powierzchni miasta. Z kolei Cracovia wiedzie prym pod względem ludności zamieszkującej obszar opanowany przez dany klub. Osiedla z wielkiej płyty to częściej przewaga "Pasów", Wisła ma za to więcej zwolenników na terenach z zabudową jednorodzinną. - Ale np. w Swoszowicach, na terenie nowego osiedla willowego, układ sił rozkłada się po równo. Może to wynikać z faktu, że mieszkańcy przenieśli sympatie z poprzednich miejsc zamieszkania - zastanawia się Trzepacz. W całym Krakowie nie brakuje miejsc podzielonych pod względem sympatii klubowych. Największe "wojny napisowe" toczą się w Nowej Hucie, na Ruczaju i Nowym Kleparzu. - Ale trafiłem też na bloki, gdzie jedna klatka jest wiślacka, a inna "pasiasta" i symbole obu klubów nie są niszczone, funkcjonują obok siebie - mówi Trzepacz.
Z jego badań wynika, że w Krakowie jest tylko jeden rodzaj budynków, na których kibice nie odważyli się zostawić śladu po sobie. To kościoły. - Ale za to na jednej z plebani znalazłem hasło "Wisła dar od Boga" - mówi Trzepacz, który przymierza się teraz do zrealizowania podobnego projektu w Łodzi.
A komu kibicuje autor futbolowej mapy Krakowa? - Na pewno nie grozi mi zarzut o brak obiektywizmu. Jestem zagorzałym fanem drużyny z moich rodzinnych stron, LZS Odrzanki Radziszewo, postrachu boisk zachodniopomorskiej okręgówki - śmieje się.
Źródło: Gazeta Wyborcza - Kraków

sie zacznie teraz...
Szymon Jadczak
2007-05-18, ostatnia aktualizacja 2007-05-18 22:05
W cztery miesiące zebrał 5,5 tysiąca symboli i napisów namalowanych przez kibiców krakowskich klubów na ścianach, znakach czy śmietnikach. Tak powstała jedyna w swoim rodzaju futbolowa mapa Krakowa.
Futbolowa mapa Nowej Huty (0,4 MB) - autor mgr Piotr Trzepacz, Instytut Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ
Piotr Trzepacz, doktorant z Instytutu Geografii i Gospodarki Przestrzennej UJ: - Od lipca do listopada objechałem całe miasto w granicach administracyjnych, łącznie z zamkniętymi osiedlami. Obejrzałem każdy budynek ze wszystkich stron, wynotowałem też symbole z transformatorów, przystanków, znaków drogowych. Każdy znak został sfotografowany i opisany - opowiada.
Zdecydowana większość napisów jest autorstwa fanów krakowskich drużyn piłkarskich. I to one znalazły się przede wszystkim w polu zainteresowania młodego krakowskiego naukowca. Po zebraniu dokumentacji, Piotr Trzepacz naniósł na mapę każdy symbol, przyporządkowując go odpowiedniej drużynie. - Uwzględniłem nazwy klubów, ich potoczne odpowiedniki, godła ale również antyhasła - tłumaczy autor.
Po przeanalizowaniu danych okazało się, że na ścianach w naszym mieście dominuje Wisła. Jej fani zostawili po sobie 1,2 tys. napisów, tysiąc zostało poświęconych Cracovii, a kilkaset Hutnikowi. Tylko jeden (na ul. Redemptorystów) Garbarni. Reszta opiewa "zgody", czyli kluby zaprzyjaźnione z krakowskimi drużynami, lub wyraża nienawiść do policji. - Do tej ostatniej kategorii zalicza się ok. 3 proc. napisów. Taka sama część ogółu zawiera wulgaryzmy - wylicza skrupulatnie Trzepacz. - Co ciekawe, w Krakowie, w przeciwieństwie np. do Warszawy, w żaden sposób na murach nie jest komentowana bieżąca sytuacja polityczna.
Z badań naukowca z UJ wynika, że Wisła dominuje na większej powierzchni miasta. Z kolei Cracovia wiedzie prym pod względem ludności zamieszkującej obszar opanowany przez dany klub. Osiedla z wielkiej płyty to częściej przewaga "Pasów", Wisła ma za to więcej zwolenników na terenach z zabudową jednorodzinną. - Ale np. w Swoszowicach, na terenie nowego osiedla willowego, układ sił rozkłada się po równo. Może to wynikać z faktu, że mieszkańcy przenieśli sympatie z poprzednich miejsc zamieszkania - zastanawia się Trzepacz. W całym Krakowie nie brakuje miejsc podzielonych pod względem sympatii klubowych. Największe "wojny napisowe" toczą się w Nowej Hucie, na Ruczaju i Nowym Kleparzu. - Ale trafiłem też na bloki, gdzie jedna klatka jest wiślacka, a inna "pasiasta" i symbole obu klubów nie są niszczone, funkcjonują obok siebie - mówi Trzepacz.
Z jego badań wynika, że w Krakowie jest tylko jeden rodzaj budynków, na których kibice nie odważyli się zostawić śladu po sobie. To kościoły. - Ale za to na jednej z plebani znalazłem hasło "Wisła dar od Boga" - mówi Trzepacz, który przymierza się teraz do zrealizowania podobnego projektu w Łodzi.
A komu kibicuje autor futbolowej mapy Krakowa? - Na pewno nie grozi mi zarzut o brak obiektywizmu. Jestem zagorzałym fanem drużyny z moich rodzinnych stron, LZS Odrzanki Radziszewo, postrachu boisk zachodniopomorskiej okręgówki - śmieje się.
Źródło: Gazeta Wyborcza - Kraków

sie zacznie teraz...

-
Strzelam, ze z 70% osiedli pomylil, a te 30% to takie, gdzie przewaga jest miazdzaca to też nie widac wrogich napisow.
Ale z Garcą to dowalił
Na samych Redemptorystow sa dwa
Poza tym napis Clepardii, Piłkarza Podłęże i paru innych dobrych ekip tez juz widzialem w Krakowie
Nierzetelny nasz naukowiec 
ps. A Hetman Zamość w windzie w nowym bloku na Ruczaju?
Komedia co Ci ludzie wyprawiaja.
Ale z Garcą to dowalił

ps. A Hetman Zamość w windzie w nowym bloku na Ruczaju?

Komedia co Ci ludzie wyprawiaja.
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
-
A co jest złego w posiadaniu na trybunach "kibiców sukcesu"... boli Was to bo Wy ich nie macie ?
To normalne, że są. To prawda to co napisał kolega, że nas chodzi 10 tysięcy, a Was 3-4 tys. Nie napisał, że tyle Was jest, tylko, że tyle chodzi. Że przypomnę choćby mecze P.Ekstraklasy...Jedyny mecz w ostatnim czasie kiedy zapełniliście 7 tysięczny stadion to derby. Owszem sporo Was chodzi na hokej, ale to nie są tysiące. Po każdym naszym meczu wraca do domów 10-15 tysięcy kibiców z barwami. Z czego duża część to kibice sukcesu i pikniki. Nic tylko kroić, co?
Dobra to czepiajcie sie dalej tego, na co nie mamy/mieliśmy wpływu. Piszcie, że jesteśmy klubem milicyjnym i, że to nasza wina, że kibicują naszej drużynie pikniki i psy. No tak. Rozłożymy kałasze i pociągniemy serią po sektorze A. A my możemy Wam odpowiadać o tym, kto ma mniej honoru, kto walczył z komunistami, kto się bratał z zaborcą, kto zabija, kto zaczął nożownictwo, kto ma historie żydowską i jest z tego dumny, kto ma mniej sukcesów i kibiców, komu kibicuje pan Marian z Komendy Głównej i czyim ojcem jest starszy posterunkowy Stanisław Psikutas. Zaraz zaczniemy się cisnąć, bo mamy lepszy stadion, a Wy lepszego stróża nocnego pana Zdziska. Albo rozpoczniemy dzień bluzgami, bo Alga jest gorsza od Yakuzy.
No ku***...Może dopierdalajmy/cie się do czegoś na co mamy wpływ?

Dobra to czepiajcie sie dalej tego, na co nie mamy/mieliśmy wpływu. Piszcie, że jesteśmy klubem milicyjnym i, że to nasza wina, że kibicują naszej drużynie pikniki i psy. No tak. Rozłożymy kałasze i pociągniemy serią po sektorze A. A my możemy Wam odpowiadać o tym, kto ma mniej honoru, kto walczył z komunistami, kto się bratał z zaborcą, kto zabija, kto zaczął nożownictwo, kto ma historie żydowską i jest z tego dumny, kto ma mniej sukcesów i kibiców, komu kibicuje pan Marian z Komendy Głównej i czyim ojcem jest starszy posterunkowy Stanisław Psikutas. Zaraz zaczniemy się cisnąć, bo mamy lepszy stadion, a Wy lepszego stróża nocnego pana Zdziska. Albo rozpoczniemy dzień bluzgami, bo Alga jest gorsza od Yakuzy.
No ku***...Może dopierdalajmy/cie się do czegoś na co mamy wpływ?
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
-
Nie prowokuj zamieszekmpolak1977 pisze: Pierwszym klubem który to zrobił była Cracovia i replika flagi fanclubu biała podlaska nadpalonej przez Jagiellonie.

Przecież zaraz zaczną przekonywać, że brakujące części cudownie odrosły dzięki wstawiennictwu rabina Krakowa i to jest ta sama flaga

yo los domingos voy a ver al CAMPEÓN
-
-
Mala retrospekcja.
Czy tutejsi kibice Cracovii wiedza w jaki sposób, a w zasadzie dzięki czyjej pomocy utrzymali w swych rękach dwa tygodnie temu w Radomiu flagę swego fc?
Czy tutejsi kibice Cracovii wiedzą czym wsławił się jeden z chłopaków którzy prowadzą u nich doping na stadionie ?
Pewnie nie bo kto by się tym chwalił.
Z prasy natomiast napewno wiecie o tym kogo zatrzymano na waszej akcji rok temu po derbach.
A teraz dalej piszcie o wlepce na slipkach podchujasczego na Zamojskiego i o zomo, w czasach którego istnienia przelewaliście się jeszcze ojcu w jądrach.
Czy tutejsi kibice Cracovii wiedza w jaki sposób, a w zasadzie dzięki czyjej pomocy utrzymali w swych rękach dwa tygodnie temu w Radomiu flagę swego fc?
Czy tutejsi kibice Cracovii wiedzą czym wsławił się jeden z chłopaków którzy prowadzą u nich doping na stadionie ?
Pewnie nie bo kto by się tym chwalił.
Z prasy natomiast napewno wiecie o tym kogo zatrzymano na waszej akcji rok temu po derbach.
A teraz dalej piszcie o wlepce na slipkach podchujasczego na Zamojskiego i o zomo, w czasach którego istnienia przelewaliście się jeszcze ojcu w jądrach.
-
-
Od was dostają tylko małolaty i dziewczyny czyli ta sama śpiewka od latdzochar pisze:Bardzo kozacka akcja w Radiomiu ,bojówka Wisły jadąca z kielc do radomia za dwoma małolatami i ich dziewczynami rozbija im siekierami i maczetami auto,dlaczego ,,bojówkarze,, nie obrali sobie bardziej wymagającego celu ,po prostu to tacy bojówkarze

Wasz fc z Radomia,to konfidenci,którzy,by ratowac dupe zadzwonili po psy.Inne cele,były wtedy też,ale uciekły.Zapytaj kolegów,bo mało wiesz.
Jeśli zaś chodzi o osobe,która doping prowadzi u was to tak samo konfident

Z policją to się już nie ośmieszajcie,skoro w tamtym roku po derbach został zatrzymany gośc od was pracujący w policji.Ale to się nie liczy,bo on tylko odrabiał tam wojsko więc policjantem nie był

To,że zrobiliśmy repliki skradzionych flag,to chyba noramlne skoro nie zostały one skrojone.I to nasza sprawa,a nie wasza.
Piszcie więc dalej brednie dzieciaki-kompleksiarze,tylko to potraficie.

Ostatnio zmieniony 19.05.2007, 09:03 przez Wredny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dzochar
Kłamesz. Tak naprawdę w aucie była dwójka niemowlaków w tym trzech niepełnosprawnych oraz 5 dziewczyn.
Dodać należy że był to 6 garnitur, 5 woda po kisielu, wszyscy byli zamroczeni alkoholem a na dodatke przemęczeni na śmierć walką z komunizmem.
To chyba Wasz interes kto wozi flagi, nie Wisły.
Druga sprawa taka że jeśli według Ciebie to był głowny cel tego dnia Wisły to należy pozdrowić pasażerów widmo busa widmo który zaliczył nieudany powrót widmo do Krakowa widmo.
Idź w c*** z tą twoją propagandą
Kłamesz. Tak naprawdę w aucie była dwójka niemowlaków w tym trzech niepełnosprawnych oraz 5 dziewczyn.
Dodać należy że był to 6 garnitur, 5 woda po kisielu, wszyscy byli zamroczeni alkoholem a na dodatke przemęczeni na śmierć walką z komunizmem.
To chyba Wasz interes kto wozi flagi, nie Wisły.
Druga sprawa taka że jeśli według Ciebie to był głowny cel tego dnia Wisły to należy pozdrowić pasażerów widmo busa widmo który zaliczył nieudany powrót widmo do Krakowa widmo.
Idź w c*** z tą twoją propagandą

-
no dobrze przepraszam w Radomiu zaatakowaliście nasze najtwardsze jądro ,z tego co wiem to nawet mieli sprzet ale wasi komandosi obezwładnili ich ,oni jeszcze wykonali telefon do naszych kamratów z policji a ojciec tych gladiatorów powiedział że nie odpuści chuliganom z Wisły i właśnie szuka świadków tej udanej akcji, co do busa to jechało nim 30-tu chuliganów z ANTYwisła ale kilku z was rozszarpało ich na strzępy ,w sumie dwie bardzo udane akcje ,w Krakowie wg. serwisu www.armiabiałejgwiazdy.com Cracovii już prawie nie ma zostały niedobitki i siostry norbertanki . BrWO wiślaki każdy to powie wisła rządzi wszędzie i w krakowie
Bóg Wybacza CRACOVIA Nigdy
-
Jesteś nadwornym błaznem czy jak?
Atak na flagę - źle bo skład chujowy
Atak na busa - źle bo skład chujowy.
Jedyne rozsądne co mi przychodzi do głowy to chyba trzeba by Wam wjechać w tych Kielcach na sektor ale wtedy pewnie by się okazało że to mecz zgody i tak nie można.
Może zróbcie sobie ku*** naklejki na pojazdy "nie bijcie-jesteśmy tu przypadkiem"
Atak na flagę - źle bo skład chujowy
Atak na busa - źle bo skład chujowy.
Jedyne rozsądne co mi przychodzi do głowy to chyba trzeba by Wam wjechać w tych Kielcach na sektor ale wtedy pewnie by się okazało że to mecz zgody i tak nie można.
Może zróbcie sobie ku*** naklejki na pojazdy "nie bijcie-jesteśmy tu przypadkiem"
-
- ostatnie ostrzeżenie
ale tych małolatów spod białej gwiazdy sie pokazuje,
moze zrobcie tak jak wam radza starsi koledzy i nie napinajcie sie tak, ( z obu stron) bo to jest posmiewisko,
wogule ten temat jest nie potrzebny, bo czasem lepiej 1 str w komentarzach zawalic co drugi tydzien, niz robic sobie wstyd na cały kraj na 19str.
Dobrze ze jednak powazne osoby nie biora tej strony juz na serio ,oj dobrze
moze zrobcie tak jak wam radza starsi koledzy i nie napinajcie sie tak, ( z obu stron) bo to jest posmiewisko,
wogule ten temat jest nie potrzebny, bo czasem lepiej 1 str w komentarzach zawalic co drugi tydzien, niz robic sobie wstyd na cały kraj na 19str.
Dobrze ze jednak powazne osoby nie biora tej strony juz na serio ,oj dobrze
moge popelnic błąd wszystko stracić od ręki. może już go popelnilem myslac ze byl niewielki
-
Wybierałem się na Widzew ale nie jadę bo to nie jest mecz zgody i pewnie komandosi z A.B.G.(armia białej gwiazdy) wjadą nam na sektor i nas zbiją. Takie życie pasiaka w Krakowie czujemy sie jak płotki w basenie pełnym rekinów (wisła sharks) . Wiśle gratulujemy chuliganów !!! i niech zostana na Wisełce ,prawdziwi sie juz przeżucili
Bóg Wybacza CRACOVIA Nigdy
-
Wybierasz się na Widzew o to nowośc,bo na puchar estraklasy coś wam tam przeszkodziło jechac.My ZER wyjazdowych nie mamy!dzochar pisze:Wybierałem się na Widzew ale nie jadę bo to nie jest mecz zgody i pewnie komandosi z A.B.G.(armia białej gwiazdy) wjadą nam na sektor i nas zbiją. Takie życie pasiaka w Krakowie czujemy sie jak płotki w basenie pełnym rekinów (wisła sharks) . Wiśle gratulujemy chuliganów !!! i niech zostana na Wisełce ,prawdziwi sie juz przeżucili
Reszta to prawda co piszesz,oprócz tych przerzutów,bo wam koło d*** już kilku zrobiło też np.kolega B,który wywałował na kase twoich kolegów i tych z Gdyni,z N to chyba też wam dobrze nie wyszło.Okazali się oni dla was napewno wartościowi

Napisz jescze kilka bajeczek

Ostatnio zmieniony 19.05.2007, 12:38 przez Wredny, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ostatnie ostrzeżenie
mysl sobie co chcesz, nie bede sie tu afiszowal, i uwazam ze powazne osoby tez tak nie robia, a ci co sie pucuja tym i tym to poprostu uslyszeli cos od kogos i pisza jak najwiecej aby wyjsc na mega garów,
nie odp. bo nie po to tu jestem by dyskutowac w tym tematcie, poprostu uwazam ze sprawy w Krk powinny zostac miedzy soba, a nie afiszowac na caly kraj,
pzdr bez odbioru
nie odp. bo nie po to tu jestem by dyskutowac w tym tematcie, poprostu uwazam ze sprawy w Krk powinny zostac miedzy soba, a nie afiszowac na caly kraj,
pzdr bez odbioru
moge popelnic błąd wszystko stracić od ręki. może już go popelnilem myslac ze byl niewielki
-
Ale pierdolicie, nie możecie już skończyć z tą napinką? Łódź potrafiła się zmobilizować i temat zniknoł w pizdu. My też się zmobilizujmy i nie pierdolmy bzdur, co wam to da? Chcecie się dowartościować to wyjdźcie na miasto i pokażcie co potraficie a nie kozaczcie na forum. Każdy jest kozak przez internet ale przecież to nie o to chyba chodzi? Pisze zarówno do kibiców Cracovii jak i Wisły, dajcie sobie na wstrzymanie i skończcie napinke. Zajmijcie się maturami, poprawianiem ocen, pracą, dziewczynami ( jak macie ) i kręceniem różnych interesów bo z tego jest przynajmniej jakiś pożytek.