Cartusia to już nie Fan Club Bałtyku?Kartuzy pisze:Cartusia Kartuzy
Układ- Bałtyk Gdynia
Kosy- Kaszubia Kościerzyna, GKS Sierakowice
FC- Goręczyno
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Właśnie się też zastanawiałem nad tym.Wydawało mi się że Bałtyk nie miał z nikim układów, a Kartuzy przecież były ich FC.
Jak jest na linii Widzew Łódź-Motor Lublin?
-
KazoR_1987
Ty powaznie pytasz?
Tak pytam poważnie, przecież mam prawo nie wiedzieć więc proszę o odpowiedź.
-
KazoR_1987
Kose maja
usuńcie tą rozkminkę Stal - Stilon ze strony 149 bo aż smutno się robi
-
a co to nick?
Mam pytanie na temat stosunków na lini Gornik Konin Apator Torun?
A jaka sytuacja panuje na lini GKS Katowice - Lech Poznań.
A ja mam pytanie też odnośnie Górnika z Konina? tylko że odnośnie Elany? jakie panują relacje ?
Fight Łapa pisze:Jesteś kibicem Pogoni i nie wiesz?? Zajebiście.Może chcesz zapytać o barwy Pogoni Szczecin?elokan pisze:Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
I po co się tak spinasz... Może źle sformułowałem pytanie, wiem że między Falubazem a Pogonią są dobre stosunki, ale chcę wiedzieć skąd ta wzajemna sympatia się wzięła... Może będzie ktoś milszy i mi to wytłumaczy :P z góry dzięki :D
P.S Barwy znam ;)
chyba nie zrozumiałeś co on do ciebie napisał.
P.S.Nie pokemonuj tymi emotami.
P.S.Nie pokemonuj tymi emotami.
-
Jagiellonia88
Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
Wbitka na miejsce zbiorki Motora przez kibicow Widzewa, zamalowanie kilku grafow Motoru.
Witam mam takie pytanie
czy któryś z polskich klubów ma zgodę z którymś z bułgarskich ?
czy któryś z polskich klubów ma zgodę z którymś z bułgarskich ?
-
Jagiellonia88
Dokladnie tak jak Meteo1922 napisal ... i na dodatek ta akcja na stadionie Motoru o ktorej bylo w c*** glosno ale chyba niektorzy o niej nie slyszeli ;)mądrala pisze:Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
Ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na linii Lech-Arka oraz Lech-Cracovia.
W obydwu przypadkach w niektórych FC Arki czy częściach Krakowa jest/było zakazane noszenie barw Kolejorza.
W przypadku Arki nasze kontakty aktualnie się polepszają, natomiast z rozmów prywatnych jest duże oziębienie Arkowców w stosunku do KKSu. Jak jest w Poznaniu?
W obydwu przypadkach w niektórych FC Arki czy częściach Krakowa jest/było zakazane noszenie barw Kolejorza.
W przypadku Arki nasze kontakty aktualnie się polepszają, natomiast z rozmów prywatnych jest duże oziębienie Arkowców w stosunku do KKSu. Jak jest w Poznaniu?
Myślisz że to "Jaaasne, kiedy?" było na poważnie?! ...Jagiellonia88 pisze:Dokladnie tak jak Meteo1922 napisal ... i na dodatek ta akcja na stadionie Motoru o ktorej bylo w c*** glosno ale chyba niektorzy o niej nie slyszeli ;)mądrala pisze:Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
Dla Ciebie normalne jest to że w Tczewie zakazano chodzić w barwach Lecha, albo że T. z Cracovii zakazał chodzenia w barwach KKSu na mecze w Krakowie? To raczej nie jest sytuacja "zgodowa" chyba że zgoda to pojęcie względne
Człowieku zajmij się swoim klubem i swoją zgodą..vieniuRTS pisze:Dla Ciebie normalne jest to że w Tczewie zakazano chodzić w barwach Lecha, albo że T. z Cracovii zakazał chodzenia w barwach KKSu na mecze w Krakowie? To raczej nie jest sytuacja "zgodowa" chyba że zgoda to pojęcie względne
Motoru jak już ;)mateo1922 pisze:Wbitka na miejsce zbiorki Motora przez kibicow Widzewa, zamalowanie kilku grafow Motoru.
w gwoli ścisłości, wpadli tam w noc poprzedzającą zbiórkę, a nie na samą zbiórkę, jak można by wnioskować z Twojego posta.
-
Fighting Dragon Tokyo
Neutralnie. Ci i Ci mają mocną kosę z Ruchem Chorzów i to tyle.viana pisze:A jaka sytuacja panuje na lini GKS Katowice - Lech Poznań.
Bo takie rzeczy wie się ze stadionu a nie z internetu...
-
dominho
Fighting Dragon Tokyo pisze:Neutralnie. Ci i Ci mają mocną kosę z Ruchem Chorzów i to tyle.viana pisze:A jaka sytuacja panuje na lini GKS Katowice - Lech Poznań.
ach ten Ruch to ma moc łączenia:)
Jak nokia - connecting people :)
Pewnie bylo ale mozna na szybko jak miedzy Cracovia a Lksem kosa neutraL?
Nie darzą się sympatią.glwtrcd pisze:Pewnie bylo ale mozna na szybko jak miedzy Cracovia a Lksem kosa neutraL?
Mam takie pytanie,czy w Toruniu był kiedyś taki okres,że Elana z Apatorem nie byli do siebie wrogo nastawieni?Czy po prostu kosa od zawsze?
I jeszcze takie pytanko,jak to się stało,że Ruch ma zgodę z obiema toruńskimi ekipami?
I jeszcze takie pytanko,jak to się stało,że Ruch ma zgodę z obiema toruńskimi ekipami?
Było parę stron wcześniej.KSiak pisze:Mam takie pytanie,czy w Toruniu był kiedyś taki okres,że Elana z Apatorem nie byli do siebie wrogo nastawieni?Czy po prostu kosa od zawsze?
http://niebiescy.pl/historia_kibicow.php
tu tez jest
-
Loco_Locass
Kilka lat temu było neutralnie z dozą sympatii rzekłbym, za starą zgodą. W drugiej lidze ŁKS siedział z Nami na sektorze i były wspólne bluzgi na Widzew. Gadałem zresztą przed meczem z Łkaesiakami i tez dało się wyczuć sympatię. Potem się wszystko ochłodziło i śpiewa się "...a w Łodzi nie ma nic".glwtrcd pisze:Pewnie bylo ale mozna na szybko jak miedzy Cracovia a Lksem kosa neutraL?
-
jaszczurek
czemu łączenia?dominho pisze:Fighting Dragon Tokyo pisze:Neutralnie. Ci i Ci mają mocną kosę z Ruchem Chorzów i to tyle.viana pisze:A jaka sytuacja panuje na lini GKS Katowice - Lech Poznań.
ach ten Ruch to ma moc łączenia:)
przecież Giekse i Lecha nic nie łączy.
już się tak nie wywyższajcie :)
Pare lat temu Cracovia - ŁKS zaczelo sie jakies spiecie od pasow gdy ŁKS zaczal spiewac o Resce... pozniej obie ekipy przeskoczyly przez plot (Cracovia, ŁKS) ale do niczego nie doszlo.Loco_Locass pisze:Kilka lat temu było neutralnie z dozą sympatii rzekłbym, za starą zgodą. W drugiej lidze ŁKS siedział z Nami na sektorze i były wspólne bluzgi na Widzew. Gadałem zresztą przed meczem z Łkaesiakami i tez dało się wyczuć sympatię. Potem się wszystko ochłodziło i śpiewa się "...a w Łodzi nie ma nic".glwtrcd pisze:Pewnie bylo ale mozna na szybko jak miedzy Cracovia a Lksem kosa neutraL?
JSC pisze:Coś tam gdzies tam usłyszałeś ale nie do końca i niestety p********* ...
W związku z niezmienną sytuacją na linii Poznań - Łódź informujemy, że od dnia dzisiejszego wprowadzamy bezwzględny ZAKAZ noszenia barw Lecha Poznań na terenie miasta Tczewa. Decyzję podjęliśmy TYLKO JAKO FC TCZEW i obowiązuje tylko w naszym Fan Clubie jak i mieście. Informujemy też, że nasze kontakty z FC Lecha z Wolsztyna nie ulegają żadnej zmianie i wszystko zostaje między nami tak jak było. Zakaz ten tyczy się także gościnnych wyjazdów na mecze do Poznania oficjalnie jako TPAG. ...(TPAG)...
http://www.tczewiacy.com/
znalazłem, to tak dla zainteresowanych żeby nie musieli długo szukać :)KnShC pisze:Bez przesady, ze w Krk byl jakis zakaz. Jedyne co to na Prokocimiu po meczu Lecha z KSC pod koniec sezonu, się chłopak zapieklił, że spadniemy i tyle w temacie.Ponerwował się jeden dzień i po wszystkim, choć nikt raczej tego nie wziął na poważnie.
No właśnie, żadnego zakazu na mecze w Krakowie nie było. A KnShC dokładnie wyjasnił sprawę tego "zakazu".
Loco_Locass pisze:Kilka lat temu było neutralnie z dozą sympatii rzekłbym, za starą zgodą. W drugiej lidze ŁKS siedział z Nami na sektorze i były wspólne bluzgi na Widzew. Gadałem zresztą przed meczem z Łkaesiakami i tez dało się wyczuć sympatię. Potem się wszystko ochłodziło i śpiewa się "...a w Łodzi nie ma nic".glwtrcd pisze:Pewnie bylo ale mozna na szybko jak miedzy Cracovia a Lksem kosa neutraL?
Czy mógłby ktoś z Cracovii przybliżyć tekst tej piosenki:"...a w Łodzi nie ma nic"?
Coś nie kojarzę a chętnie poznam.Z góry dzięki.
czy Jagielonia jest wciąż bez sztamy czy układu?
Czy kibice Jagi mają dobre stosunki z Ruchem i z Widzewem?
Czy kibice Jagi mają dobre stosunki z Ruchem i z Widzewem?
Skoro tak lubisz wykopywać różne posty, tematy i informacje to przy niewielkim wysiłku wykopałbyś odpowiedź na swoje pytanie. Poza tym zalatuje mi tutaj pismako-podobnym Janem lub okresem dorastania, ale ciach bajera, bo nie o tym temat.vieniuRTS pisze:Ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na linii Lech-Arka oraz Lech-Cracovia.
http://kibole.wiaralecha.pl/images/phoc ... 09_082.JPG <== i tyle w temacie.
najlepsze jest to kolego ze slowo "ironia" jest Ci calkowicie obce widac coraz mniejszy poziom ksztalcenia w gimnazjach i oto skutki, ze nawet oczywistej szydery nie umiesz zauwazyc.
czy Czuwaj Przemysl ma w tej chwili jakies zgody/uklady?
czy Czuwaj Przemysl ma w tej chwili jakies zgody/uklady?