Lubiana i raczej szanowana.Na meczu hokeja(trochę czasu temu) chodzili w barwach wśród kibiców Cracovii pod kasami i nikt ich nie niepokoił.takianonimowy pisze:+ dużo prywatnych kontaktów.ostrykrk pisze:black rower pisze:Mam dwa pytania
Polonia Warszawa - Górnik Zabrze
Polonia Bytom - Cracovia Kraków
Polonia Bytom-Cracovia Kraków neutralnie
Ogólnie Polonia lubiana w Krakowie

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
-
No oczywiście,że nie jedna ale ta druga(Polonia Warszawa) to zgoda więc wiadomo bardzo dobre stosunki.black rower pisze:Nie jedna Polonia .. :P
-
Koszulki to tylko i wyłącznie prezent od kibiców CSKA dla Widzewiaków. Więc jak nie wiesz to pisz.MB. pisze:z prywatnymi kontaktami chyba nie wydaje się koszulek ;)SuperKKS pisze:Pytanie do Widzewiaków.Co was łączy z CSKA?? Prywatne kontakty??
-
Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
-
Jesteś kibicem Pogoni i nie wiesz?? Zajebiście.Może chcesz zapytać o barwy Pogoni Szczecin?elokan pisze:Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Witam może ktoś powiedzieć z kim na dzien dzisiejszy ma kose Górnik Wieliczka????
Z góry dziekuje:):)
Z góry dziekuje:):)
-
Górnik Wieliczka nie ma zorganizowanej ekipy więc o kose raczej ciężko.
-
Wiem że nie ma zorganizowanej ekipy.wiem tyle że mają z hutnikiem Kraków i z puszczą Niepołomice a tak ogólnie mnie interesuje czy mają jakaś ś spine z Koroną Kielce bo słyszałęm że też jakaś kosa jest
-
Bez obrazy dla mniejszych klubów ale nie ma mowy o kosie drużyny pokroju Górnika z Hutnikiem czy też z Koroną. Ps.Nazwy klubów z dużej litery.
-
Dla mnie też to jest dziwne dlatego tym sie zainteresowałęm.
Licze że ktoś sie wypowie z kibiców Hutnika na ten temat
-
Jak ma być kosa skoro Górnik Wieliczka NIE MA zorganizowanej grupy kibiców?
Od kogo takie sensacje słyszałes?
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
-
Polak1990 pisze:Wiem że nie ma zorganizowanej ekipy.wiem tyle że mają z hutnikiem Kraków i z puszczą Niepołomice a tak ogólnie mnie interesuje czy mają jakaś ś spine z Koroną Kielce bo słyszałęm że też jakaś kosa jest
Jak nie maja zorganizowanej ekipy to jak moga miec kose uklad czy zgode?? Sluchaj dalej radia maryja to bedziesz zadawal takie glupie pytania.
-
Nie dziwię się, że Polonia Bytom lubiana w Krakowie, wszakże przed wojną można było mówić o pięknej, przyjaznej Triadzie - KS Cracovia & LKS Pogoń Lwów & KS Polonia Warszawa.
Tęskni się za Kresami, jeszcze tam wrócę. ;-D
Tęskni się za Kresami, jeszcze tam wrócę. ;-D
-
Może ktoś ci źle powiedział,albo coś pokręcił.Jak Hutnik grał w Wieliczce z Górnikiem to najczęściej pojawiała się tam nieliczna grupa Pasiaków.Raz nawet niewielkie starcie na stadionie(wiem bo byłem) a Górnik nie ma zorganizowanej grupy kibiców tak że o żadnych kosach nie może być mowy!!!Polak1990 pisze:Wiem że nie ma zorganizowanej ekipy.wiem tyle że mają z hutnikiem Kraków i z puszczą Niepołomice a tak ogólnie mnie interesuje czy mają jakaś ś spine z Koroną Kielce bo słyszałęm że też jakaś kosa jest
-
Pytasz poważnie czy żartujesz...?Polak1990 pisze:Dla mnie też to jest dziwne dlatego tym sie zainteresowałęm.
Widzę, że rejestracja ciągle otwarta.....
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
300 pisze:Jak ma być kosa skoro Górnik Wieliczka NIE MA zorganizowanej grupy kibiców?
W tamtym roku byłem na meczu Górnik-Garbarnia i niewielka grupa kibiców Pozdrawiała Hutnika cytuje" ...Wierną pozdrawiamy,Wierną pozdrawiamy,Hutnika w d**** mamy,Hutnika w d**** mamy... a jeżeli chodzi o Korone to niegdyś lada lata temu byłą vlepka Górnika tak jak Cracovia ma "nigdy nie zejdziemy na psy" to Górnik miał Korona ku*wa(coś takiego) nigdy nie wyjdziecie na ludzi
nie robie sobie jaj proste i logiczne że pytam sie poważnie gdyż mnie takie rzeczy jak kosa/zgoda interesują nie tylko Ekstraklasowych klubow jak i też tych małych co chcą sie wzbic na wyżyne(akurat z wyżyną to Górnik poczeka dobre parenascie lat:D)Troublemaker pisze:Pytasz poważnie czy żartujesz...?Polak1990 pisze:Dla mnie też to jest dziwne dlatego tym sie zainteresowałęm.
Widzę, że rejestracja ciągle otwarta.....
-
Zamknac rejestracje bo takie typy jak Polak1990 bedzie smecil swoje "slyszalem" Gornik pozdrawial Wierna jak nie ma ekipy? Moze jeszcze ma z nia zgode? Zbanujcie tego kolesia...!!
-
Może ktoś opisać Cartusie Kartuzy?
-
Cartusia Kartuzy
Układ- Bałtyk Gdynia
Kosy- Kaszubia Kościerzyna, GKS Sierakowice
FC- Goręczyno
Układ- Bałtyk Gdynia
FC- Goręczyno
-
Cartusia to już nie Fan Club Bałtyku?Kartuzy pisze:Cartusia Kartuzy
Układ- Bałtyk Gdynia
FC- Goręczyno
[link]
-
Właśnie się też zastanawiałem nad tym.Wydawało mi się że Bałtyk nie miał z nikim układów, a Kartuzy przecież były ich FC.
-
Jak jest na linii Widzew Łódź-Motor Lublin?
-
Ty powaznie pytasz?
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Tak pytam poważnie, przecież mam prawo nie wiedzieć więc proszę o odpowiedź.
-
Kose maja
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
usuńcie tą rozkminkę Stal - Stilon ze strony 149 bo aż smutno się robi
...będziemy z Tobą (S) aż do końca dni...
-
Mam pytanie na temat stosunków na lini Gornik Konin Apator Torun?
-
A jaka sytuacja panuje na lini GKS Katowice - Lech Poznań.
-
A ja mam pytanie też odnośnie Górnika z Konina? tylko że odnośnie Elany? jakie panują relacje ?
-
Fight Łapa pisze:Jesteś kibicem Pogoni i nie wiesz?? Zajebiście.Może chcesz zapytać o barwy Pogoni Szczecin?elokan pisze:Witam mógłby ktoś dokładniej opisać jakie są stosunki na linii Pogoń Sz-n - Falubaz ZG ??
I po co się tak spinasz... Może źle sformułowałem pytanie, wiem że między Falubazem a Pogonią są dobre stosunki, ale chcę wiedzieć skąd ta wzajemna sympatia się wzięła... Może będzie ktoś milszy i mi to wytłumaczy :P z góry dzięki :D
P.S Barwy znam ;)
-
chyba nie zrozumiałeś co on do ciebie napisał.
P.S.Nie pokemonuj tymi emotami.
P.S.Nie pokemonuj tymi emotami.
Hej Lech
-
Szczerze? Nie zdziwi mnie jak ktoś się spyta jakie stosunki na lini Cracovia-Wisła, czy Arka-Lechia... idiotyzmALAN82 pisze:Jak jest na linii Widzew Łódź-Motor Lublin?
-
Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
-
Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
-
Wbitka na miejsce zbiorki Motora przez kibicow Widzewa, zamalowanie kilku grafow Motoru.
-
Witam mam takie pytanie
czy któryś z polskich klubów ma zgodę z którymś z bułgarskich ?
czy któryś z polskich klubów ma zgodę z którymś z bułgarskich ?
-
Dokladnie tak jak Meteo1922 napisal ... i na dodatek ta akcja na stadionie Motoru o ktorej bylo w c*** glosno ale chyba niektorzy o niej nie slyszeli ;)mądrala pisze:Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )
-
Ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na linii Lech-Arka oraz Lech-Cracovia.
W obydwu przypadkach w niektórych FC Arki czy częściach Krakowa jest/było zakazane noszenie barw Kolejorza.
W przypadku Arki nasze kontakty aktualnie się polepszają, natomiast z rozmów prywatnych jest duże oziębienie Arkowców w stosunku do KKSu. Jak jest w Poznaniu?
W obydwu przypadkach w niektórych FC Arki czy częściach Krakowa jest/było zakazane noszenie barw Kolejorza.
W przypadku Arki nasze kontakty aktualnie się polepszają, natomiast z rozmów prywatnych jest duże oziębienie Arkowców w stosunku do KKSu. Jak jest w Poznaniu?
-
Myślisz że to "Jaaasne, kiedy?" było na poważnie?! ...Jagiellonia88 pisze:Dokladnie tak jak Meteo1922 napisal ... i na dodatek ta akcja na stadionie Motoru o ktorej bylo w c*** glosno ale chyba niektorzy o niej nie slyszeli ;)mądrala pisze:Jaaasne, kiedy?Jagiellonia88 pisze:Dokladnie ... jeszcze ze na dodatek przez ostatni czas pare incydentow sie wydarzylo miedzy tymi ekipami ; )