Kibicowskie Tatuaże ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kapusta

Re: Kibicowskie Tatuaże ...

Post autor: kapusta »

szaaatan pisze:kolorowe tatuaże podobają mi się u kogoś jednak u siebie jakoś bym chyba nie tolerowała takiego czegoś... no i nie może on być aż taki rzucający się w oczy...
to nadgarstek chyba odpada, bardzo się rzuca, dlatego nie dziarałem się poniżej łokcia. zrób sobie na wewnętrznej stronie nogi, nad kostką.
jak nogi, długie i zgrabne?
iparts.pl
szaaatan

Post autor: szaaatan »

wg mojego faceta zgrabne... sama na ich temat wypowiadać się nie będę.. chciałam nadgarstek bo w razie chęci zakrycia dziary wystarczy założyć zegarek / opaskę na rękę i po kłopocie...
szaaatan

może zostańmy na etapie czystej teorii, więc ogólnie jak zapatrujecie się na tatuaż na nadgarstku(lub tuż powyżej)
kapusta

wykonanie niezłe, ale to postacie jak z japońskich kreskówek....
koleżanko z Kielc, jak zrobisz sobie na nadgarstku to wyobraź sobie, że idziesz gdzieś w eleganckim kostiumie latem. nie wiem jaki zegarek ma tak szeroki pasek, ale chyba tylko z kukułką, a opaska frote do kostiumu to trochę nie bardzo. prawda?
u kobiet najlepsze miejsce na tatuaż to nogi oraz tuż nad pupą. ładny motyw w tle a na kręgosłupie herb.
dla mnie tatuaże w tak widocznym miejscu są nazbyt ostentacyjne
JSC

Post autor: JSC »

To jest postać z ich flagi i oprawy (we Wrocławiu). Wykonanie dobre bo niemal identyczne.
kapusta

JSC pisze:To jest postać z ich flagi i oprawy (we Wrocławiu). Wykonanie dobre bo niemal identyczne.
chyba z fany Rudy Śląskiej. nie zmienia to faktu, że mimo iż lubię mangę i anime to talie motywy na flagach i tatuażach niespecjalnie mi się podobają. stary jestem to i gusta mam staroświeckie
tomek89

Post autor: tomek89 »

chcę zrobić tatuaż na plecach/karku. Będzie to mój pierwszy tatuaż i poszukuję zdjęcia motywu Orła i herbu klubowego.

PS. Jako, że to mój pierwszy tatuaż to mam pytanie. Jak/ czy wraz wiekiem zmienia sie tatuaż? Chodzi mi o rozciąganie skóry
kapusta

tomek89 pisze:chcę zrobić tatuaż na plecach/karku. Będzie to mój pierwszy tatuaż i poszukuję zdjęcia motywu Orła i herbu klubowego.

PS. Jako, że to mój pierwszy tatuaż to mam pytanie. Jak/ czy wraz wiekiem zmienia sie tatuaż? Chodzi mi o rozciąganie skóry
jak gwałtownie nabierzesz masy (przytyjesz albo dokoksujesz) to wzór się rozciągnie tak jak rysunek na nadmuchanym balonie. jak dbasz o kondycje, trzymasz wagę to jedynie z wiekiem skóra zwiotczeje, ale na to nic nie poradzisz, taka natura.
co do tatuażu. bez różnicy jaki herb? po prostu poszukaj motywu orła i każ kolesiowi ładnie wkomponować herb. ale najlepiej niech najpierw zrobi projekt potem zacznie wrzucać to na twoje plecy
tomek89

Czy bez różnicy jaki herb? Ja chcę zrobić z Jotką Jagiellonii ale jeśli ktoś ma z innego klubu tatuaż z takim motywem to chętnie bym go zobaczył
kapusta

tomek89 pisze:Czy bez różnicy jaki herb? Ja chcę zrobić z Jotką Jagiellonii ale jeśli ktoś ma z innego klubu tatuaż z takim motywem to chętnie bym go zobaczył
poszukaj sobie orła Jagiellonów, wydrukuj i poproś kogoś kto umie nieźle rysować, żeby wstawił samą J-tkę z cienką 1-2 cm obwódką w barwach wokół litery, prawa strona żółta, lewa czerwona (sorki jak źle ustawiłem barwy)
tomek89

robiąc tatuaż płacę za pole tatuażu/czas/ czy ogólnie za robote?
kapusta

kwestia dogadania się z osobą która tobie to będzie robić. to nie malowanie ścian czy położenie kafelków. musi widzieć wzór i ocenia jaki jest duży,skomplikowany itp
tomek89

Obrazek

co myślicie o takim wzorze i miejscu? Do takiego orła chcę tylko wkomponować Jotke
kapusta

źle będzie wyglądać. ten wzór ma bardzo dużo szczegółów w środku. jak wstawisz J-tkę to wszystko się zleje. kontury i owszem, ale środek zostaw pusty, na herb
szaaatan

kapusta pisze: koleżanko z Kielc, jak zrobisz sobie na nadgarstku to wyobraź sobie, że idziesz gdzieś w eleganckim kostiumie latem. nie wiem jaki zegarek ma tak szeroki pasek, ale chyba tylko z kukułką, a opaska frote do kostiumu to trochę nie bardzo. prawda?
u kobiet najlepsze miejsce na tatuaż to nogi oraz tuż nad pupą. ładny motyw w tle a na kręgosłupie herb.
są też inne sposoby zakrywania tatuażu jeśli trzeba włożyć coś eleganckiego... no i dlatego też nie wybierałam jakiegoś wielgachnego wzoru tylko małą koronę lub napis... padł też ze strony znajomych pomysł na napis stylizowany na bransoletkę na przegubie, a taki nawet do eleganckiego kostiumu nie byłby aż tak źle widziany
LodzcyFanatycy.pl
Kontakt:

Post autor: LodzcyFanatycy.pl »

szaaatan pisze:
kapusta pisze: koleżanko z Kielc, jak zrobisz sobie na nadgarstku to wyobraź sobie, że idziesz gdzieś w eleganckim kostiumie latem. nie wiem jaki zegarek ma tak szeroki pasek, ale chyba tylko z kukułką, a opaska frote do kostiumu to trochę nie bardzo. prawda?
są też inne sposoby zakrywania tatuażu jeśli trzeba włożyć coś eleganckiego... no i dlatego też nie wybierałam jakiegoś wielgachnego wzoru tylko małą koronę lub napis... padł też ze strony znajomych pomysł na napis stylizowany na bransoletkę na przegubie, a taki nawet do eleganckiego kostiumu nie byłby aż tak źle widziany

Ja mam dziare na żyłach na nadgarstku i nie zakrywam jej niczym ani zegarkiem ani frotkami bo nie poto ja robiłem by sie teraz kamuflować z nia !!!
szaaatan

ale chodzi jedynie o sytuacje w których należy zakryć taką 'ozdobę'... poza takimi sytuacjami tatuaż byłby widoczny
tomek89

Obrazek

myślałem o czymś takim tylko zamiast gwiazdy chcę dać orła. Oczywiście czarno-szary tatuaż
szaaatan

według mnie z tym znaczkiem chuligana to jednak przesada. miłość do klubu naprawdę można wyrazić innym napisem...
mido

Post autor: mido »

Poszukuje zdjęć tego tatuażu http://i48.tinypic.com/2mxeb61.jpg lub innych ale w tym stylu i miejscu. Pozdro
Torgal

Post autor: Torgal »

Obrazek
w tle słabiutko wyszła polska flaga, będzie poprawiana
tomek89

dlaczego głowa skierowana w prawo?
Fanatyk_1919

Post autor: Fanatyk_1919 »

To zapewne odbicie lustrzane ;)
ecostafic

Post autor: ecostafic »

Ogon troche krzywo wyszedl ;p
szaaatan

mam siostrę w wieku 29lat i jakoś ona nie żałuje dwóch zrobionych tatuaży(plecy i ramię)... to jest decyzja na całe życie i wiem z jakimi konsekwencjami może się to potem wiązać.
niepierdolefarmazonu

Post autor: niepierdolefarmazonu »

dziarka chłopaka z Rybnika konkretna wedle mnie ;) mimo tego że ogon troche krzywy, jak flaga będzie poprawiona będzie zajebiście, wogóle bardzo dobry pomysł na taki motyw.
strona-praska

Post autor: strona-praska »

dziabać i się ku*** nie bać :)

troche odbiegne od tematu , ale wrzucam ARCYDZIEŁO nie związane z tematem ,które mnie rozjebała -Tofiego z Rybnika (za pewne ROW-iacy znają salon)

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... D=54721390

nie trawie smoczków , tribalów i innych padak , ale to smoczydło jest piękne
strona-praska

Post autor: strona-praska »

Ziemowit64

Post autor: Ziemowit64 »

http://www.dafont.com/font.php?file=cho ... asst=alpha
ile by takie coś kosztowało na przedramieniu ?
bach1488

Post autor: bach1488 »

Ja mam taki sam motyw na przedramieniu,tylko inna czcionka robiony,kosztował mnie 120zł.
.Pe

Post autor: .Pe »

Ziemowit64 pisze:http://www.dafont.com/font.php?file=cho ... asst=alpha
Zależy skąd jesteś i gdzie chcesz robić. Niektórzy wezmą za to 100 zł, niektórzy ponad trzy stówy.
Junior1948

Post autor: Junior1948 »

Fotka nie najlepsza, ale zawsze coś:
Obrazek
Ja dałem 100zl.
Ziemowit64

Post autor: Ziemowit64 »

Junior1948 pisze:
Fotka nie najlepsza, ale zawsze coś:
Obrazek
Ja dałem 100zl.
Gdzie robiłeś?
janek_

Post autor: janek_ »

panowie temat o tatuazach znajduje sie w hyde parku, ten temat brzmi Kibicowskie tatuaze, nie rozmywajcie
viewtopic.php?f=3&t=331&p=462495#p462495
gryfslupsk*

Post autor: gryfslupsk* »

http://i46.tinypic.com/2w56nno.jpg
jeszcze nie skończona.
niepierdolefarmazonu

Post autor: niepierdolefarmazonu »

mimo ze nie dokonczona jak dla mnie , dziarka 1 klasa ! zajebisty pomysl herb tez ladnie starannie umieszczony w srodku , zajebista tyle w temacie .
MiśBrunatny

Post autor: MiśBrunatny »

Obrazek

Uploaded with #.us
ODPOWIEDZ