Być może ta osoba ma zakaz stadionowy (w opcjach przyjaciel powinna byc wzmianka o tym) i dlatego nie mozna zaakceptowac. Spróbuj wpisac jakis byle jaki pesel, bo bedac pare razy na reprezentacji jeszcze nigdy nie sprawdzali zgodnosci biletu z peselem, choć w Kielcach bede pierwszy raz. NIe wiem jakie panuja tam zwyczaje.Jack Sparrow_UT1922 pisze:Panowie mam problem z dodaniem przyjaciela, wpisuję nr pesel i nie chce zaakceptować. A w liście przyjaciół jest przekreślone. Musi być zdjęcie do karty kibica, czy jak?

POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKA - Finlandia Kielce - 29 maj 2010r
-
No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
no to dlatego Ci odrzucaJack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
jedna z cyfr w peselu jest kontrolna i musi się zgadzać (poza tym jedna oznacza płeć itp) więc przypadkowy ciąg cyfr może zostać odrzucony (a losowy podany z dużą dozą prawdopodobieństwa jest błędny)
polecam kreatory peseli dostępne w sieci
-
Poszukaj na kupbilet. Sektor D2DObserwator_FIFA pisze:szukam 2 biletów za 30 zł, ew. za 60, proszę o priv
-
Bilecik w Sektorze D2D zamówiony ;p
-
Jack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
Skorzystaj z tego ;)
[link]
-
Miałem ten sam problem. wpisałem taki sam pesel u każdego i wszystko ok.Jack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
-
heh, fkatycznie.. skorzystałem z kreatora od B. i teraz jest siginger pisze:no to dlatego Ci odrzucaJack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
jedna z cyfr w peselu jest kontrolna i musi się zgadzać (poza tym jedna oznacza płeć itp) więc przypadkowy ciąg cyfr może zostać odrzucony (a losowy podany z dużą dozą prawdopodobieństwa przez [link] jest błędny)
polecam kreatory peseli dostępne w sieci
dzięki chłopaki

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
-
dzieki chlopaki, uspokoiliscie mnie troche.. wolalbym zeby bez problemu przyslali mi te bilety niz bawic sie w jakies reklamacje, skoro wyslalem kase w sobote to napewno juz ja maja. Do zobaczenia na stadionie!!
Niezwyciezone!!
Niezwyciezone!!
-
Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
MKS Kozienice
-
Bilety imienne czy nie?Padi1948 pisze:Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
-
Ile razy ma być pisane jeszcze jedno i to samoFc. Leszczyny pisze:Bilety imienne czy nie?Padi1948 pisze:Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
BILETY SĄ IMIENNE JEDNAK NIE SĄ WERYFIKOWANE PRZY WEJŚCIU NA STADION !
-
Bilety rezerwowałem w piątek i w ten sam dzień od razu płaciłem ok. godz. 20 przez neta. I dalej mam niby nie opłaconą rezerwacje. Aż taka lipa jest z tym kupbilet.??
-
ku*** jak to możliwe że jak płaciłem za bilety to na taki adres: PZPN ul. Miodowa 1 00-080 Warszawa, a teraz jak patrze to ku*** adres PZPNu jest inny ale konto to samo?? ;/
-
SKOŃCZCIE!!!
Zapłaciłeś od razu? Dojdą. Zapłaciłeś na styk? Dojdą. Zapłaciłeś dzień po terminie? Też dojdą! Mają cholerne opóźnienia w księgowaniu, raz nie zmienił mi się status na zapłacone a bilety miałem już w domu.
Wpisałeś inny adres ale ten sam nr konta? Kasa dojdzie, adresów nikt już nie weryfikuje.
Zapłaciłeś od razu? Dojdą. Zapłaciłeś na styk? Dojdą. Zapłaciłeś dzień po terminie? Też dojdą! Mają cholerne opóźnienia w księgowaniu, raz nie zmienił mi się status na zapłacone a bilety miałem już w domu.
Wpisałeś inny adres ale ten sam nr konta? Kasa dojdzie, adresów nikt już nie weryfikuje.
-
Podobno da się przedłużyc rezerwacje o 24 godz. jeśli tak to jak?
-
chce zamówić bilety na kupbilet to wyskakuje mi informacja że pesel figuruje na liście zakazów stadionowych, ciekawe bo mam tylko na Górnik. Jak to ominąć?
WGW
-
Pesel możesz wpisać obojętnie jaki, nie musi być Twój.
-
Witam a ja mam inne pytanie... czy jak w tytule przelewu w kodzie zamiast cyfry zero wpisałem literke "o" to mi to zaakceptuja czy nie ma szans na bilety?
-
z jakiego dworca kolejowego jest najblizej na stadion?
-
z dworca "Kielce", czyli tego głównego, jakies 20-25 minut z buta na stadion.
Biało - zielony Janusz
-
kupie 7 biletów za 30 zł, - jakby komuś coś zostało
zapraszam na pw
zapraszam na pw
-
ok już mam status zapłacono wkońcu... a juz sie balem bo rezerwacja wygasla mimo ze zaplacilem w piatek.. ale juz ok, dzieki pozdrawiam
-
Po ilu dniach roboczych można spodziewać się biletów ?
-
Mam do sprzedania 5 biletów tych po 30zł + koszt rezerwacji i kuriera czyli 38zł za sztukę jak coś pw
-
Na stadionie jest catering dobrze wyposażony także nie ma problemu.Orlos pisze:Ja mam pytanie o kwestie gastronomiczne na stadionie w Kielcach oraz jego okolicach. Można tam gdzieś w okolicy wrzucić coś konkretnego?
Odra1922 pisze: Mam takie pytanie, jesteście np w Łebie widzicie gościa w koszulce np Odry Wodzisław idziecie go skroić czy zostawiacie go spokojnie?
Pozdro:)
-
-
Pokażmy wszystkim jak sie bawią polscy kibice i zorganizujmy naprawde dobrą atmosfere . Tu kieruje prośbę w szczególności do kibiców z kielc . Pozdro
-
?Whiskey_ pisze:Po ilu dniach roboczych można spodziewać się biletów ?
-
Jeśli się przyjedzie pociągiem to na wprost dworca jest ulic Sienkiewicza a tam jest dużo miejsc gdzie można coś wszamać.Nieznany_nikomu pisze:Na stadionie jest catering dobrze wyposażony także nie ma problemu.Orlos pisze:Ja mam pytanie o kwestie gastronomiczne na stadionie w Kielcach oraz jego okolicach. Można tam gdzieś w okolicy wrzucić coś konkretnego?
-
Koszt rezerwacji biletów i częściowo przesyłki kurierskiej, która wyszła taniej jest zwracany. W zakładce "Moje rozrachunki" można wystąpić o zwrot na konto.
-
Mam wolne miejsce w samochodzie - Zamosc+okolice
-
Witam! Panowie pierwszy raz kupuje bilet na kupbilet.pl kasę już wpłaciłem. Mam pytanie jak kurier dostarczy mi bilet a nie będzie nikogo w domu to czy wrzuca do skrzynki ?? Czy może dzwoni na telefon komórkowy i jest możliwość powiedzenia aby zostawił u sąsiada??. Z góry dzięki za odp.
-
[link]
Ze względu na pojawiające się pytania, wątpliwości przedstawiam krótki przewodnik po Kielcach na czas meczu z Finlandią.
Opis:
- Trasa a) Wychodzimy z tunelu pkp na ulicę Sienkiewicza i cały czas prosto, aż dochodzimy do McDonalda (I) (dla głodnych - w pobliżu jeszcze Pizza Hut i inne punkty gastronomiczne). Tam skręcamy w stronę parku, prosto, mijamy muszlę koncertową, skręt w lewo i do wyjścia z parku. Tam w prawo, przez ulicę Seminaryjską/Ogrodową i wzdłuż Jana Pawła II aż do pomnika Czwórki Legionowej. Tam mamy do wyboru - albo ul.Ściegiennego i doście do wejścia A (głównego), albo al. Legionów do wejścia B i C (sektor gości).
- Trasa b) Wychodziy z dworca pkp i kierujemy się w prawo, w dół ulicy aż do skrzyżowania - tam punkt charakterystyczny - kolejny McDonald (II). Następnie wzdłuż ulicy Żytniej do ronda (dla głodnych - przy ulicy Żytniej znajdują się budki z kababami itp.). Przy rondzie wybieramy pierwszą ulicę po prawej, idziemy wzdłuż rzeki Silnicy aż do ulicy Krakowskiej. Tam kawałek pod górę, mijamy dwie szkoły i wychodzmiy tuż przy wejściu B.
Obie trasy to około 30 minut spaceru.
Dla zmotoryzowanych - parkingi:
1. Płatny parking piętrowy w ścisłym centrum Kielc, tuż obok ul. Sienkiewicza.
2. Parking obok stadionu, najprawdopodobniej tylko dla osób z przepustką.
3. Parkin dla kibiców gości, być może otwary dla polskich kibiców.
4. Parking wzdłuż al. Legionów
5. szutrowa ulica wzdłuż Cmentarza Starego
6. Miejsca parkingowe wzdłuż ulicy Ściegiennego
7. Parking obok pomnika WTC
8. Parking obok Hali Legionów przy ulicy Bocznej (ok. 10 minut spacerem od stadionu)
9. Parking obok starego stadionu Korony (jw.)
Zaznaczyłem jeszcze dwie boczne uliczki gdzie zazwyczaj można parkować.
UWAGA! Ulice zaznaczone na czerwono (fragmenty ul. Gagarina i al. Legionów) będą najprawdopodobniej wyłączone z ruchu. Dodatkowo, zawsze podczas meczów kadry w Kielcach osoby udające się samochodem są proszone o włożenie białej kartki A-4 za przednią szybę. Wtedy policjanci będą kierować w odpowiednie miejsca (info jeszcze niepotwierdzone, ale poprzednim razem tak było).
A jeśli ktoś będzie w Kielcach dużo przed meczem polecam udać się na spacer na Kadzielnię (K) :D
Pozdro
Ze względu na pojawiające się pytania, wątpliwości przedstawiam krótki przewodnik po Kielcach na czas meczu z Finlandią.
Opis:
- Trasa a) Wychodzimy z tunelu pkp na ulicę Sienkiewicza i cały czas prosto, aż dochodzimy do McDonalda (I) (dla głodnych - w pobliżu jeszcze Pizza Hut i inne punkty gastronomiczne). Tam skręcamy w stronę parku, prosto, mijamy muszlę koncertową, skręt w lewo i do wyjścia z parku. Tam w prawo, przez ulicę Seminaryjską/Ogrodową i wzdłuż Jana Pawła II aż do pomnika Czwórki Legionowej. Tam mamy do wyboru - albo ul.Ściegiennego i doście do wejścia A (głównego), albo al. Legionów do wejścia B i C (sektor gości).
- Trasa b) Wychodziy z dworca pkp i kierujemy się w prawo, w dół ulicy aż do skrzyżowania - tam punkt charakterystyczny - kolejny McDonald (II). Następnie wzdłuż ulicy Żytniej do ronda (dla głodnych - przy ulicy Żytniej znajdują się budki z kababami itp.). Przy rondzie wybieramy pierwszą ulicę po prawej, idziemy wzdłuż rzeki Silnicy aż do ulicy Krakowskiej. Tam kawałek pod górę, mijamy dwie szkoły i wychodzmiy tuż przy wejściu B.
Obie trasy to około 30 minut spaceru.
Dla zmotoryzowanych - parkingi:
1. Płatny parking piętrowy w ścisłym centrum Kielc, tuż obok ul. Sienkiewicza.
2. Parking obok stadionu, najprawdopodobniej tylko dla osób z przepustką.
3. Parkin dla kibiców gości, być może otwary dla polskich kibiców.
4. Parking wzdłuż al. Legionów
5. szutrowa ulica wzdłuż Cmentarza Starego
6. Miejsca parkingowe wzdłuż ulicy Ściegiennego
7. Parking obok pomnika WTC
8. Parking obok Hali Legionów przy ulicy Bocznej (ok. 10 minut spacerem od stadionu)
9. Parking obok starego stadionu Korony (jw.)
Zaznaczyłem jeszcze dwie boczne uliczki gdzie zazwyczaj można parkować.
UWAGA! Ulice zaznaczone na czerwono (fragmenty ul. Gagarina i al. Legionów) będą najprawdopodobniej wyłączone z ruchu. Dodatkowo, zawsze podczas meczów kadry w Kielcach osoby udające się samochodem są proszone o włożenie białej kartki A-4 za przednią szybę. Wtedy policjanci będą kierować w odpowiednie miejsca (info jeszcze niepotwierdzone, ale poprzednim razem tak było).
A jeśli ktoś będzie w Kielcach dużo przed meczem polecam udać się na spacer na Kadzielnię (K) :D
Pozdro
-
Z tym to jest różnie. Jak mnie kiedyś nie było w domu to dzwonił do mnie i albo podjechał jeszcze raz póżniej, albo innym razem musiałem sam osobiście odebrać je w ich siedzibie.wojtek1414 pisze:Witam! Panowie pierwszy raz kupuje bilet na kupbilet.pl kasę już wpłaciłem. Mam pytanie jak kurier dostarczy mi bilet a nie będzie nikogo w domu to czy wrzuca do skrzynki ?? Czy może dzwoni na telefon komórkowy i jest możliwość powiedzenia aby zostawił u sąsiada??. Z góry dzięki za odp.
Ale miałem też taką sytuację, że zostawił je u sąsiadki i nawet nie dał nic znać. Gdyby nie to, że ona mi je przyniosła do domu to czekałbym na nie cały czas.
Jak widać wszystko zależy od gościa który to rozwozi.
-
Po 8 rano już będę na miejscu. Jest coś wartego zobaczenia na mieście? Polecacie jakieś miejsca?
-
Kadzielnia - bardzo fajne widoki :) Na mapce w linku powyżej to zieloną obwódką zaznaczone .piknikkk pisze:Po 8 rano już będę na miejscu. Jest coś wartego zobaczenia na mieście? Polecacie jakieś miejsca?
-
Czy ktoś ze śląska się wybiera na mecz i czy jakieś wolne miejsca ?
-
Kolego ja zawsze dzwonię do oddziału "Siódemki" w moim regionie i podają mi numer do kuriera, który ma dla mnie przesyłkę. Zdzwaniam się z nim, ustalam godzinę i jak odebrać przesyłkę bo nie zawsze jest ktoś w domu.wojtek1414 pisze:Witam! Panowie pierwszy raz kupuje bilet na kupbilet.pl kasę już wpłaciłem. Mam pytanie jak kurier dostarczy mi bilet a nie będzie nikogo w domu to czy wrzuca do skrzynki ?? Czy może dzwoni na telefon komórkowy i jest możliwość powiedzenia aby zostawił u sąsiada??. Z góry dzięki za odp.