Jack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
Skorzystaj z tego ;)
http://pesel.felis-net.com/
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Jack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
Miałem ten sam problem. wpisałem taki sam pesel u każdego i wszystko ok.Jack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
heh, fkatycznie.. skorzystałem z kreatora od B. i teraz jest siginger pisze:no to dlatego Ci odrzucaJack Sparrow_UT1922 pisze:No właśnie wpisałem byle jaki (ilość cyfr jest prawidłowa) i d***...
jedna z cyfr w peselu jest kontrolna i musi się zgadzać (poza tym jedna oznacza płeć itp) więc przypadkowy ciąg cyfr może zostać odrzucony (a losowy podany z dużą dozą prawdopodobieństwa przez translator jest błędny)
polecam kreatory peseli dostępne w sieci
Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
Bilety imienne czy nie?Padi1948 pisze:Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
Ile razy ma być pisane jeszcze jedno i to samoFc. Leszczyny pisze:Bilety imienne czy nie?Padi1948 pisze:Da radęS_ST pisze:Panowie, czy jeśli zamówie bilety na siebie i przyjaciół a będzie chciał wejść na nie kto inny to da radę?
Na stadionie jest catering dobrze wyposażony także nie ma problemu.Orlos pisze:Ja mam pytanie o kwestie gastronomiczne na stadionie w Kielcach oraz jego okolicach. Można tam gdzieś w okolicy wrzucić coś konkretnego?
?Whiskey_ pisze:Po ilu dniach roboczych można spodziewać się biletów ?
Jeśli się przyjedzie pociągiem to na wprost dworca jest ulic Sienkiewicza a tam jest dużo miejsc gdzie można coś wszamać.Nieznany_nikomu pisze:Na stadionie jest catering dobrze wyposażony także nie ma problemu.Orlos pisze:Ja mam pytanie o kwestie gastronomiczne na stadionie w Kielcach oraz jego okolicach. Można tam gdzieś w okolicy wrzucić coś konkretnego?
Z tym to jest różnie. Jak mnie kiedyś nie było w domu to dzwonił do mnie i albo podjechał jeszcze raz póżniej, albo innym razem musiałem sam osobiście odebrać je w ich siedzibie.wojtek1414 pisze:Witam! Panowie pierwszy raz kupuje bilet na kupbilet.pl kasę już wpłaciłem. Mam pytanie jak kurier dostarczy mi bilet a nie będzie nikogo w domu to czy wrzuca do skrzynki ?? Czy może dzwoni na telefon komórkowy i jest możliwość powiedzenia aby zostawił u sąsiada??. Z góry dzięki za odp.
Kadzielnia - bardzo fajne widoki :) Na mapce w linku powyżej to zieloną obwódką zaznaczone .piknikkk pisze:Po 8 rano już będę na miejscu. Jest coś wartego zobaczenia na mieście? Polecacie jakieś miejsca?
Kolego ja zawsze dzwonię do oddziału "Siódemki" w moim regionie i podają mi numer do kuriera, który ma dla mnie przesyłkę. Zdzwaniam się z nim, ustalam godzinę i jak odebrać przesyłkę bo nie zawsze jest ktoś w domu.wojtek1414 pisze:Witam! Panowie pierwszy raz kupuje bilet na kupbilet.pl kasę już wpłaciłem. Mam pytanie jak kurier dostarczy mi bilet a nie będzie nikogo w domu to czy wrzuca do skrzynki ?? Czy może dzwoni na telefon komórkowy i jest możliwość powiedzenia aby zostawił u sąsiada??. Z góry dzięki za odp.
coś się znajdzie, jakby co to pisać na privJimmy1962 pisze:Czy ktoś ze śląska się wybiera na mecz i czy jakieś wolne miejsca ?
forever young pisze:Niech ktos z Kielc lub obeznany napisze gdzie mozna sie pomeczu dobrze pobawic,jakies tance,fajne i szybkie malolatki itd;)