W Lubinie było 150 osób. Najgorszy, jeśli nie liczysz Gliwic to Wodzisław w 114 osób.czarno-biały pisze:KSP może nie zasługuje kibicowsko na Ekstraklasę szczególnie w wyjazdach, ale jest o niebo lepiej niz sezon poprzedni i runda jesienna, zobaczymy może w krótce będzie na każdym wyjeździe ponad 200 fanatyków bo o ile mi wiadomo najgorszy wyjazd KSP był w liczbie 130 w Lubinie(nie licze Gliwic bo był to poniedziałek).

Komentarze 15-19 Maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 15-19 Maja
póki my żyjemy, żyje Ona..
-
Skonczmy temat Wisła-Odra, do niczego nie doszło. Kilka osób chce wkorzystac zamieszanie, niestety się spóźniają bo flagi sa juz ściągane. Chwile szarpania w proporcji 1:5 równoczesnie atak koroną stadionu. Petardy lecą ze strony Wisły (to chyba nie frajerstwo, szacowne forum?). I o czym tu rozmawiac? Odra nie wyskakuje z klatki (na swoje szczescie) dodajmy, że ochrona nie gazuje jak na derbach (tez na szczescie). Odra nie jest ekipą z którą chemy sie porównywac bo i jak?
Jeszcze takie spotrzeżenie. Moderator pisze: ban na temat rozkminek o pochodzeniu Lecha. Wiec ja sie pytam czy dlatego, że jest Poznania? Nie bardzo rozumie, i śmierdzi mi to iti czy inną komuną. Kibice Lecha sprzedali sie jak kurtyzany, to nazywamy to po imieniu. Inne kluby walczyły z takimi procederamu i chwala im za to, Lech nie i jest to ich sprawa, da mnie i dla wielu są Amicą w Poznaniu, choc tak naprawde mnie to ani grzeje ani ziębi, ale zachowanie moderatora <brawo>
Zakonczenie rundy sportowo bardzo ciekawie, tyle zwrotów akcji co w dobrym kinie.
Jeszcze takie spotrzeżenie. Moderator pisze: ban na temat rozkminek o pochodzeniu Lecha. Wiec ja sie pytam czy dlatego, że jest Poznania? Nie bardzo rozumie, i śmierdzi mi to iti czy inną komuną. Kibice Lecha sprzedali sie jak kurtyzany, to nazywamy to po imieniu. Inne kluby walczyły z takimi procederamu i chwala im za to, Lech nie i jest to ich sprawa, da mnie i dla wielu są Amicą w Poznaniu, choc tak naprawde mnie to ani grzeje ani ziębi, ale zachowanie moderatora <brawo>
Zakonczenie rundy sportowo bardzo ciekawie, tyle zwrotów akcji co w dobrym kinie.
-
Jak juz dodajesz obwieszczenie FC Arki, Lechisto to napisz z jakiego zrodla. Bo obwieszczenie to oni by mogli pisac ze swojej strony, a nie ty z ich za nich.
Obwieszczenie FC Arki z Wejherowa:
Lechia robi zasadzkę na Fc Arki z Wejherowa. Nie podejmujemy walki, ze strony Lechii honorowe zachowanie, nie katują osób które nie zdążyły uciec.Z Wejherowa w zorganizowanej grupie 16 osob,w tym 4 osoby z Bolszewa.Droga tam jak i z powrotem spokojna.Atrakcje czekaly nas dopiero w Gdyni. Na parkingu gdzie zostawilismy auta okazuje sie ,ze mamy pociete opony.Po chwili okazuje sie ,ze to zasadzka,swoja droga bardzo przemyslana i skuteczna.Wysypuje sie Lechia,liczbe jak beda chcieli to sprecyzuja wg.nas ok 20-25 osob.Zrywamy sie ,lapia kilka osob od nas i obijaja.Tracimy jedna bluze.Obylo sie bez katowania.Zachowanie Lechii ok,bez sprzetu.
Obwieszczenie FC Arki z Wejherowa:
Lechia robi zasadzkę na Fc Arki z Wejherowa. Nie podejmujemy walki, ze strony Lechii honorowe zachowanie, nie katują osób które nie zdążyły uciec.Z Wejherowa w zorganizowanej grupie 16 osob,w tym 4 osoby z Bolszewa.Droga tam jak i z powrotem spokojna.Atrakcje czekaly nas dopiero w Gdyni. Na parkingu gdzie zostawilismy auta okazuje sie ,ze mamy pociete opony.Po chwili okazuje sie ,ze to zasadzka,swoja droga bardzo przemyslana i skuteczna.Wysypuje sie Lechia,liczbe jak beda chcieli to sprecyzuja wg.nas ok 20-25 osob.Zrywamy sie ,lapia kilka osob od nas i obijaja.Tracimy jedna bluze.Obylo sie bez katowania.Zachowanie Lechii ok,bez sprzetu.
-
Niewujek_fido pisze:Czy był ktoś z Kluczborka z Wartą Sieradz w Zduńskiej Woli?
-
W Poznaniu wielka feta kilkadziesiąt tysięcy ludzi jakby z innego świata na każdym kroku odpalane race!(grubo kilkaset) Na starym ogromna ciasnota ludzie byli wszędzie na rusztowaniach dachach ogólnie wielkie święto we Wielkopolskie.
Widok prezydenta z racą bezcenny
Po tym co wczoraj przeżyłem zrozumiałem że Poznań jest w stanie w polskich realiach zapełnić nowy stadion i to nie od święta!
Widok prezydenta z racą bezcenny
Po tym co wczoraj przeżyłem zrozumiałem że Poznań jest w stanie w polskich realiach zapełnić nowy stadion i to nie od święta!

-
Co miała Arka za "malunek"na tych czarnych koszulkach????Pewnie coś związanego z ŚP Mariuszem,patrząc po transparencie:)
I jeszcze jedno pytanie do kibiców Arki,podobno w większości na sektorze przyjezdnych to nie byliście wy.Duża grupka kibiców ZL i podobno Górnika.W???
A gdzie Ruch będzie rozgrywał spotkania LE????U siebie na Cichej???Chyba nie za bardzo:)
I jeszcze jedno pytanie do kibiców Arki,podobno w większości na sektorze przyjezdnych to nie byliście wy.Duża grupka kibiców ZL i podobno Górnika.W???
A gdzie Ruch będzie rozgrywał spotkania LE????U siebie na Cichej???Chyba nie za bardzo:)
-
19FB47 pisze: I jeszcze jedno pytanie do kibiców Arki,podobno w większości na sektorze przyjezdnych to nie byliście wy.Duża grupka kibiców ZL i podobno Górnika.W???
bardzo:)
Podobno, podobno....
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia
ok.400 Arkowców + 55 Zagłębie Lubin + 31 Górnik Wałbrzych + 2 Gwardia Koszalin
Oficjalne liczby ze strony Arki.
-
To nie jest zabawne, może w końcu coś się ruszy w sprawie nowego stadionu w końcu tylko Ruch nie mógłby odpaść w pierwszym meczu19FB47 pisze:Co miała Arka za "malunek"na tych czarnych koszulkach????Pewnie coś związanego z ŚP Mariuszem,patrząc po transparencie:)
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
A to się zdziwiłem słyszałem o 2 autokarach i kilku autach z ZL.No ale cóż pomyliłem się [link] :)gialloblue pisze:19FB47 pisze: I jeszcze jedno pytanie do kibiców Arki,podobno w większości na sektorze przyjezdnych to nie byliście wy.Duża grupka kibiców ZL i podobno Górnika.W???
Podobno, podobno....
Ostatnie pytanie do AG,pozdrawialiście wogle Lecha czy nie???O Cracovii to było słychać ale nic wiecej.
-
haha dobre sobie :)bhbd88 pisze:
Moim skromnym zdaniem jak Ruch był w Kielcach poprzednio zaprezentował lepszy doping.
w TV doping prowadzony na rowni jakos Korona nie byla specjalnie glosniejsza a w niektorych momentach w ogole nie slyszalna.
http://www.youtube.com/watch?v=ZzokJSHkXmA
zobacz sobie moment w ktorym po sektorze przechodzi info jaki wynik w Warszawie i co sie dzieje a na nastepny raz odechce Ci sie pisania bzdur ze 2 sezony temu byl lepszy doping.
-
my raczej jesteśmy skazani na SŚ jak się skończy remont
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
Pierwsze 3 rundy kwalifikacyjne gramy na Cichej, potem do półfinałów na śląskim, a finał Dublinie.
-
Było Mistrz Mistrz Kolejorz.19FB47 pisze:A to się zdziwiłem słyszałem o 2 autokarach i kilku autach z ZL.No ale cóż pomyliłem się:)gialloblue pisze:19FB47 pisze: I jeszcze jedno pytanie do kibiców Arki,podobno w większości na sektorze przyjezdnych to nie byliście wy.Duża grupka kibiców ZL i podobno Górnika.W???
Podobno, podobno....
Ostatnie pytanie do AG,pozdrawialiście wogle Lecha czy nie???O Cracovii to było słychać ale nic wiecej.
A czemu nie mogło Zagłębie przyjechać 2 autokarami ? :)
Dzięki za wsparcie dla obecnych zgód, dzięki Cracovio za meczyk w Gliwicach!
Piszę tylko w swoim imieniu. AG
-
Mecz pomiędzy Sandecją a Widzew przerwany w 20 minucie, z powodu zamieszek.
SŻK&AGKŚ
-
Można coś więcej na ten temat???MarianoItaliano pisze:Mecz pomiędzy Sandecją a Widzew przerwany w 20 minucie, z powodu zamieszek.
-
Wszystko się uspokoiło. Z tego co mi wiadomo, Sandecja przełamuje ogrodzenie odzielające od murawy.
SŻK&AGKŚ
-
19FB47 pisze:Można coś więcej na ten temat???MarianoItaliano pisze:Mecz pomiędzy Sandecją a Widzew przerwany w 20 minucie, z powodu zamieszek.
23'
Wracamy do gry. Sandecja w natarciu. Dwa rzuty rożne pod rząd.
22'
Zawodnicy Sandecji apelują do swoich kibiców, żeby się uspokoili.
21'
Kibice Sandecji rozmontowali ogrodzenie i wbiegli na murawę. Ochrona szybko ich zepchnęła znowu na trybuny, ale mecz chwilowo został przerwany.
-
Jaka Liczba ŁKS-U w Pruszkowie?
Jaka Liczba Kszo w Świnoujściu?
-
z_krainy_marzen pisze:Jaka Liczba ŁKS-U w Pruszkowie?
ŁKSu w Pruszkowie 230 osob
NIE WYGLĄD LECZ TECHNIKA ROBI Z CIEBIE ZAWODNIKA !
-
z_krainy_marzen pisze:
KSZO w Płocku 0 i tak zostanie najprawdopodobniej przez 2lata.mamy ok140 zakazów kilka osób jeszcze czeka ale też ich nie ominą.90%ekipy ma zakaz więc wyjazdy nie są organizowane a na własną ręke u nas raczej nikt nie jeżdzi.Dodam że są z obowiązkowym stawiennictwem na psiarni dla każdego,także ujebali po całości za byle co!HWDP
-
-
Pogoń Staszówkubson64 pisze:[link]
Kogo ta flaga? Tylko Pogo...
-
- ostatnie ostrzeżenie
http://www.youtube.com/watch?v=Gi-zaWvKHTg
Od nas na tym meczu kilkadziesiąt osób.
Od nas na tym meczu kilkadziesiąt osób.
Dwie ekipy,jedna banda,Ślaska krew!
-
Kibice KSZO juz wypowiadali sie tutaj na forum odnośnie zawieszenia swoich wyjazdów z powodu zakazów w ekipie.z_krainy_marzen pisze:Jaka Liczba ŁKS-U w Pruszkowie?
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Widzew podobno w przerwie wyprowadzony ze stadionu
-
Wyszli, bo nie wszystkich wpuszczono na stadion.
-
-
Ciekawa, kibicowsko, szykuje nam się ekstraklasa. Spadła Odra i Piast, a awansuje Widzew no i drugi zespół to kwestia otwarta jeszcze.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Ochrona próbuje zerwać jakiś trans Sandecji.MarianoItaliano pisze:Mecz pomiędzy Sandecją a Widzew przerwany w 20 minucie, z powodu zamieszek.
Sandecja rozpierdala ogrodzenie, kilku(nastu/dziesięciu) wbiega na murawe, lekkie starcie z ochroną. Ochrona używa gazu i się cofają, a piłkarze uspokajają.
Widzew w tym czasie śpiewa "jazda z k******, Sandecja jazda z k******". "Ochroniarze - c*** wam w twarze" itp.
Po tym zajściu, kibiców Widzewa którzy jeszcze na stadion nie weszli, bądź było ich ponad stan nie wpuszczają na stadion. Sandecja śpiewa "Wpuście Widzewa - wy k**** wpuście Widzewa!" i tak dalej, ogólnie dużo obustronnego wsparcia.
W przerwie Widzew wychodzi ze stadionu i odjeżdża.
-
pod względem kibicowskim najlepiej jakby tym drugim zespołem był Górnik, Pogoń czy ŁKSSaverok pisze:Ciekawa, kibicowsko, szykuje nam się ekstraklasa. Spadła Odra i Piast, a awansuje Widzew no i drugi zespół to kwestia otwarta jeszcze.
-
Świetnie że Widzew powraca,jeszcze tylko Górnik.W NS dziś słabo to wyglądało,ponuro,mokro na płocie gospodarzy więcej flag zgodowych,do tego Widzew wychdozi w połowie
-
Jest info ile było kibiców "Lecha" na fecie? Jedno źródło mówi 20, inne 80 tysięcy
-
80-100 tysbanano pisze:Jest info ile było kibiców "Lecha" na fecie? Jedno źródło mówi 20, inne 80 tysięcy
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
-
w regionalnych wiadomościach raczej tej pierwszej liczby sie trzymano ale idąc za autobusem z piłkarzami ulicami Poznania na całej trasie było w c*** wiwatującej i śpiewającej wiary do tego ludzie w niebiesko-białych barwach w oknach, na balkonach itp ... miejscami autobus nie miał jak jechać bo było tak tłoczno. Na rynku niesamowity ścisk, oblepione fontanny, pomniki część latarni a nawet rusztowania... raczej trudna do oszacowania liczba tego wieczoru
-
Sandecja Nowy Sącz - Widzew Łódź.
na wstępię gratuluję piłkarzom i kibicom Robotniczego Towarzystwa Sportowego awansu do EKSTRAKLASY bo to dzisiaj stało się faktem.
Widzew jako jedna z najlepiej prezentujących się ekip w Nowym Sączu. Wspólne śpiewanie na policje (ochronę) podczas małych zamieszek. SZACUNEK !!!!!!!
na wstępię gratuluję piłkarzom i kibicom Robotniczego Towarzystwa Sportowego awansu do EKSTRAKLASY bo to dzisiaj stało się faktem.
Widzew jako jedna z najlepiej prezentujących się ekip w Nowym Sączu. Wspólne śpiewanie na policje (ochronę) podczas małych zamieszek. SZACUNEK !!!!!!!
W górach jest wszystko co kocham
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
-
10-15 lat temu nie było żadnych licencji i innych pierdół. Teraz pokolenie gamoni dopierdala się do wszystkiego. W każdym razie LECH to przede wszystkim KIBOLE i TRADYCJA a nie jakieś bzdurne dokumenty. Tak więc szczekajcie sobie dalej i walcie se konia śpiewając o Amice a my jedziemy dalej jako KOLEJORZ.
Na Rynku i jego okolicach było ok 80-100 tys. ludzi. Co nie zmienia faktu, że ponad połowy nie chciałbym widzieć na nowym stadionie. Nie było żadnych rozrób.
P.S. Gratulacje dla Widzewa za awans.
Na Rynku i jego okolicach było ok 80-100 tys. ludzi. Co nie zmienia faktu, że ponad połowy nie chciałbym widzieć na nowym stadionie. Nie było żadnych rozrób.
P.S. Gratulacje dla Widzewa za awans.
-
Co z tego jak wiekszość to nie byli kibice. Tak jak ktoś powyżej napisał że wiekszosci nie chciałby widzieć na nowym stadionie.
-
I jeszcze dodam że bardzo Gratuluje Widzewowi powroty do właściwej dla niego ligi!!
Oby KSG lub eŁKSa poszły w ślady Widzewa
Oby KSG lub eŁKSa poszły w ślady Widzewa

-
skoro nawet w wiadomościach mówią kilkadziesiąt tysięcy to znaczy ze ciezko oszacowac taka mase ludzi
-
Normalny poziom poznaniakow, lecza kompleksy.Widac ze nie dorosli do mistrzostwa, ale coz wymagac wielejablerr pisze:http://www.youtube.com/watch?v=zLGNUnDc6_Y
Oglądając pierwsze 2 minuty tego filmu, poczułem się jakoś lepiej. Zawsze myślałem, że tylko my mamy takiego pierdolca żeby na Rynku, podczas fety śpiewać o Legii ;)