VasqueS pisze:Pytam ogarniętych zarówno z Śląska jak i ekipy "widmo", która nie jest znana.
Do czego doszło, kto był i w jakiej liczbie, na fanśląsku można coś przeczytać o Ruchu, pyry nawet się znalazły O.o, GieKSa i Torcida...
Więc jak było ?
do Twoich pytań dodałbym jeszcze pytania o adresy uczestników i dane osobowe...
Heh...
Jeśli nie wiesz to nie komentuj- proste pytam zainteresowanych, zechcą to odpowiedzą jeśli nie to bez odbioru będzie...
VasqueS pisze:Pytam ogarniętych zarówno z Śląska jak i ekipy "widmo", która nie jest znana.
Do czego doszło, kto był i w jakiej liczbie, na fanśląsku można coś przeczytać o Ruchu, pyry nawet się znalazły O.o, GieKSa i Torcida...
Więc jak było ?
do Twoich pytań dodałbym jeszcze pytania o adresy uczestników i [link]...
Heh...
Jeśli nie wiesz to nie komentuj- proste pytam zainteresowanych, zechcą to odpowiedzą jeśli nie to bez odbioru będzie...
GieKSa razem z Górnikiem ustawiła się na pewną ekipe ale trafił sie Śląsk który nie mógł się ogarnąć i nic z tego nie wyszło tyle w temacie.
popieram tutaj kolege, jezeli tego sie nie bedzie tepic to w koncu nasz duch kibicowski umrze i pewnego dnia moze sie okazac, ze tak w sumie to wiecej dzieje sie na siatkowce niz w pilce.... trzeba trzymac fason i robic swoje,
i tak - pomimo tych zlych dla nas czasow - jeszcze sie nam to udaje.
+GKSK-CE+ pisze:
GieKSa razem z Górnikiem ustawiła się na pewną ekipe ale trafił sie Śląsk który nie mógł się ogarnąć i nic z tego nie wyszło tyle w temacie.
Jacas pisze:
Drugi sezon z rzedu i ta sama spiewka, ze Widzew byl, ze w malych grupach(pewnie nawet na Blaszoku), ze sie cieszyl otwarcie po bramkach. Wyjazdowa propaganda Widzewa trwa, Katowice, wczesniej Płock, czekamy dalej :)
Kto gdziekolwiek napisał, że ktoś z Widzewa cieszył się po bramkach?
No i w tej propagandzie uczestniczą wyjazdowicze, którzy po meczach w Katowicach i ubiegłorocznym w Jaworznie dzielą się wrażeniami z tych wyjazdów na forum Widzewa. Hehe.
no.cos.ty napisał(a):
o czym dyskutowała Stalówka z młodymi piłkarzami czy też podawaczami piłek na Sandecji ? ;)
chodzi mi o zdj numer 45 stąd : [link]
Stalowka poprosila o zerwanie flag Sandecji i przyniesienie;)
No smiesznie to wygladało ale najlepiej jak w tych chłopców wjechała maskotka Sączersów taki mały chłopaczek i zakazała im kontaktów ze Stalówką bo oni brzydko na Sącz spiewają aśpiewali bardzo bardzo brzydko hehe.
Po meczu wyrównana ilościowo ekipa atakuje przyjezdnych w okolicznym parku
Część opisu meczu fanów z Zielonej Góry na wyjeździe do Żagania.
Dodam, że fanów z ZG było 3.
Rozumię, gdyby ekipa zaatakowała zielonogózan których by było 50, baaa nawet 30 w wyrównanej ilościowo ekipie, ale ich było 3. Naprawdę, można było śmiało bez zdolności statystyka, matematyka, zaatakować ich w RÓWNEJ ilości ;-) Dla mnie opis zostaje opisem roku. Kibice atakują 3 (słownie: TRZECH) kibiców z Zielonej Góry w wyrównanej ilości osób :D
Pozdrawiam
W górach jest wszystko co kocham
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
Chyba nikt jeszcze nie wspominał, że ponad 1500 sosnowiczan maszerowało ulicą przez centrum Sosnowca pod stadion, gdzie wspólnie obejrzeli na telebimie mecz i głośno dopingowali. Podczas pochodu ulicą, a także około 60 min. pod stadionem odpalone zostały race. Najczęstsze hasła jakie padały tego dnia to:
,,Na ulicy Jagiellońskiej ma siedzibę swą
stara ku*** co go wojewodą zwą
powiem ci k**** czemu nienawidzisz mnie
bo ja kocham Zagłębie i ty dobrze o tym wiesz"
,,Nie ma platformy, w Sosnowcu nie ma platformy" oraz pełno innych wrzutów na PO.
Górnika w Szczecinie 340 osób (w tym 1x Wisłoka) .
patrząc na odległość +
ze mecz w tygodniu +
mecz był przez dwukrotnie przesunięty +
ze w ostatnich 10 dni mieliśmy aż 3 takie ´´nie bliskie´´ wyjazdy (Lublin, Łęczna, Szczecin)
to liczba bardzo solidna!
Herdalis pisze:Legi wraz z Olimpia w Łowiczu łącznie 22 osoby, z czego 5 wchodzi na stadion, reszta albo wybrała pobliski bar(2) albo stała obok stadionu(15).
25 osób zatrzymanych przez policję na dworcu w Łowiczu. Powód? "Bo tak".
Na stadion dotarło kilka osób, które zaznaczyły swoją obecność okrzykami.
KSZO w Płocku 0 i tak zostanie najprawdopodobniej przez 2lata.mamy ok140 zakazów kilka osób jeszcze czeka ale też ich nie ominą.90%ekipy ma zakaz więc wyjazdy nie są organizowane a na własną ręke u nas raczej nikt nie jeżdzi.Dodam że są z obowiązkowym stawiennictwem na psiarni dla każdego,także ujebali po całości za byle co!HWDP
innuro5 pisze:Chyba nikt jeszcze nie wspominał, że ponad 1500 sosnowiczan maszerowało ulicą przez centrum Sosnowca pod stadion, gdzie wspólnie obejrzeli na telebimie mecz i głośno dopingowali. Podczas pochodu ulicą, a także około 60 min. pod stadionem odpalone zostały race. Najczęstsze hasła jakie padały tego dnia to:
,,Nie ma platformy, w Sosnowcu nie ma platformy" oraz pełno innych wrzutów na PO.
fajne kserko od Pogoni, w oryginale na Stilon (jest na YouTube - "Na ulicy Myśliborskiej...") - w sumie jeszcze niedawno modyfikacja dedykowana Sosnowiczanom leciała w Szczecinie - musiało chyba wrażenie zrobić :)
... ale cóż, walczcie z nieprawością i kurewstwem czym się da i jak się da ... pzdr
innuro5 pisze:Chyba nikt jeszcze nie wspominał, że ponad 1500 sosnowiczan maszerowało ulicą przez centrum Sosnowca pod stadion, gdzie wspólnie obejrzeli na telebimie mecz i głośno dopingowali. Podczas pochodu ulicą, a także około 60 min. pod stadionem odpalone zostały race. Najczęstsze hasła jakie padały tego dnia to:
fajne kserko od Pogoni, w oryginale na Stilon (jest na YouTube - "Na ulicy Myśliborskiej...") - w sumie jeszcze niedawno modyfikacja dedykowana Sosnowiczanom leciała w Szczecinie - musiało chyba wrażenie zrobić :)
... ale cóż, walczcie z nieprawością i kurewstwem czym się da i jak się da ... pzdr
Przed Pogonią już śpiewaliśmy tak na Stal Gorzów. Więc autorem napewno nie jest Pogoń, my za pewne też nie. :) a co do przyśpiewki Pogonii to troche lipa bo siedziba jest na Olimpijskiej :) pzdr