No bo wtedy rozjebaliście im stadion. Teraz oni niszczyli nie swój, więc nie hołota. Czysta hipokryzja. Tyle.JSC pisze:Nie chce mi się komentować szans tego rzekomego starcia bo to taka licytacja, "a mogliście wy, a mogliśmy my". Wisła też nie dążyła zdecydowanie żeby znaleźć się na murawie uciekając w górę sektora i ograniczając się do rzucania krzesełkami. Właśnie co do rzucania krzesełkami. Swego czasu jak taka akcja wyszła od nas to był wszechobecny płacz i lament że "buraki", że "hołota", a teraz jak sytuacja idzie w drugą stronę to już jest dobrze. Nie pierwszy raz zresztą.

Komentarze 7-12 Maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 7-12 Maja
[link]
-
Nie przesadzaj że podczas gdy rzucaliście krzesełkami i byliscie gazowani ty miałeś czas liczyć ilu ochroniarzy stoi przy Cracovii i co się dzieje klatka po klatce. Zresztą bajka o jednym czy trzech ochroniarzach na takim meczu w takim miejscu jest raczej słaba.3120c pisze:Z mojej perspektywy wyglądało to tak, że po bramce wyrównującej podbiegliście do płota i zaczęliście go szarpać. Parę butów i żółtych "drzwi wejściowych" nie było. Ochrona się zesrała, widziałeś dobrze, że przynajmniej ich 10 od przodu naszego sektora stało (w tym dwóch z gazem), od buforowego ze 3 razy więcej. Pod końcówką sektora trzeciego, czyli przy was stało ich 3 (słownie: trzech). Wbiegliście w jakieś 20 osób, my podbiegliśmy do płota i zaczęliśmy go szarpać w wiadomym celu. Od razu gaz poszedł w naszą stronę i dlatego się cofnęliśmy w górę sektora i brednią jest, że nic nie robiliśmy. Ochrona po waszej stronie dopiero po jakichś kilkudziesięciu sekundach zaczęła was przeganiać też gazem z tego co dobrze widziałem w sile 3 osób, wy się cofnęliście, założyliście z powrotem żółtą bramkę i tyle atrakcji było.JSC pisze:Nie chce mi się komentować szans tego rzekomego starcia bo to taka licytacja, "a mogliście wy, a mogliśmy my". Wisła też nie dążyła zdecydowanie żeby znaleźć się na murawie uciekając w górę sektora i ograniczając się do rzucania krzesełkami. Właśnie co do rzucania krzesełkami. Swego czasu jak taka akcja wyszła od nas to był wszechobecny płacz i lament że "buraki", że "hołota", a teraz jak sytuacja idzie w drugą stronę to już jest dobrze. Nie pierwszy raz zresztą.
Przyznasz sam, że byliście bardzo zdziwieni, że tak łatwo udało się wam przedostać poza ogrodzenie. Zawahanie czy biec w stronę Wisły było widoczne, tym bardziej, że na waszej drodze stał 1 ochroniarz, pozostali dwaj byli z boku.
Co do rzucania krzesełkami z naszej strony to była naturalna reakcja za gazowanie i nie ma co gadać.
Zwróć uwagę, że "hołota" i "buraki" u nas wychodziła z sektora powszechnie uznanego za piknikowy (A). Bardziej ogarnięci kibice mają [link] i nie lamentują z tego powodu.

-
Atletico-Fulham
pod koniec meczu widoczna biało-czerwona flaga z herbem Rzeszowa, w rogu przy stronie kibiców Fulham, jakaś ekipa czy tylko flaga polaków z Niemiec ?
pod koniec meczu widoczna biało-czerwona flaga z herbem Rzeszowa, w rogu przy stronie kibiców Fulham, jakaś ekipa czy tylko flaga polaków z Niemiec ?
-
Od jakiegoś czasu obserwuję, jak to Ruch, który Lecha "nie lubi" bierze od nich nauki jak się przy dopingu bawi. Wszystkie rozstąpienia, przyciszania podczas śpiewu niczym jak na Bułgarskiej.
Widze, że Górnik Z. również już wyciszanie wprowadził.
Nie jestem z żadnej z ekip zaprzyjaźnionych, ot tak mi się skojarzyło.
Widze, że Górnik Z. również już wyciszanie wprowadził.
Nie jestem z żadnej z ekip zaprzyjaźnionych, ot tak mi się skojarzyło.
-
jaaaa, Widzewa miliard incognito, pewnie jeszcze cieszyli się otwarcie po bramkach:) :) :)
Panowie, bądźmy poważni.
Panowie, bądźmy poważni.
-
Nie chodzi o żadne prace remontowe, po prostu trybuna północna na Bukowej jest rozsypce i nadzór budowlany (czy coś takiego) stwierdził że może się zawalić i nie wyda zezwolenia na jej użytkowanie.kamor pisze:Mecz w Katowicach miał się odbyć bez obecności kibiców Widzewa. Nie z powodu zakazu, ale ze względu na prace remontowe na stadionie (nie było specjalnie widać, żeby jakieś były prowadzone). Widzewscy fani po raz kolejny jednak pokazali, że żadne zakazy nie są w stanie ich zatrzymać. W Katowicach zjawiło się ich około 100. Nie siedzieli jednak razem, tylko w mniejszych grupach, w różnych częściach stadionu.
Za [link].
WIELKA POLSKA NARODOWA!
-
Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
zresztą jak ktos z Łodzi chciał kupic bilet to nie miło skonczył :)
-
akurat napisal obiektywnie, mimo ze chcielismy podjechac do was az pod Opole zamydlacie nam oczy ze mozecie wystawic tylko 50 osob itp po czym do niczego nie dochodzi z powodu waszej biernej postawy i braku checi.FF_ pisze:nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.qwertyytrewq pisze:wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
Ogólnie spore zaskoczenie Śląska na twarzach na widok tej kolumny którą mijali .
część wyrywa do przodu .
chcieli wyjść w 50 os jednak do niczego nie dochodzi i po raz kolejny odmawiają .
Po całym zajściu pościgi niebieskich na autostradzie za samochodami .
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
Tak na zmiane tematu można pochawalić Pogoń Szczecin za bardzo dobry doping do straty bramki bo czasami aż ciary przechodziły.. Dobry też doping Górnika ale dopiero wtedy gdy Pogoń miała przestoje lub już po 2 bramce , pewnie liczba za duża też nie była :)
[link]
[link]
[link]
-
Dużo biletów Widzew kupił poprzez znajomych na Śląsku. Sam wczoraj byłem kupić 9 biletów.MłodaTorca99 pisze:Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!
-
W takim razie byłeś na innym meczu.MłodaTorca99 pisze:Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
I to nie jest jedyny przypadek kupowania biletów na ten mecz dla Widzewiaków przez osoby ze Śląska ;)neRka pisze:Dużo biletów Widzew kupił poprzez znajomych na Śląsku. Sam wczoraj byłem kupić 9 biletów.
-
Pewnie pare (parenascie max) osob incognito bylo, ale wlasnie ze incognito i nic nie można sprawdzic, udowodnic, to beda zas krązyly legendy ile ich to nie bylo... wiadomo ze beda naciagac bo nikt tego nie moze sprawdzic i zweryfikowac - a skoro tak - to dla mnie i pewnie dla wiekszosci nie ma gadki :)MłodaTorca99 pisze:Jak Widzewa na Bukowej było 100 incognito to ja chyba byłem na innym meczu..
WIELKA POLSKA NARODOWA!
-
1910RADOMIAK pisze:Warta Sieradz-Radomiak Zielonych na tym meczu 42 osoby!!!
Z przygodami ;)
Setki to może Widzewa nie było ale kilkadziesiąt na spokojnie.
-
Ile Miedzianki na Elanie ? .
-
Aż przykro było patrzeć wczoraj na pusty sektor gości. Za to na duży plus katering na stadionie Gksu za 7zł dostałem dwie kiełbaski ;P

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
No to teraz wszystko jasne.
Zresztą kumaci znający Kija powinni wiedzieć od dawna, że Widzewa powinno się szukać tam, gdzie sprzedają gięte :)
A liczbę ew Widzewiaków incognito najłatwiej oszacować po nadmiarze zjedzonych kiełbas :)
Tak lajtowo, pourlopowo, kompletnie bez spinki.
A mniej lajtowo i w odniesieniu do innych wpisów...
Naucz się ku*** debilu jeden z drugim, że 1. os liczby pojedynczej od słowa "rozumieć" to rozumiem a nie rozumie!
Rozumie to wołacz od rzeczownika "rozum".
I to że jeden z drugim nie ma do czego wołać, nie jest wystarczającym powodem aby kaleczyć język ojczysty.
Zresztą kumaci znający Kija powinni wiedzieć od dawna, że Widzewa powinno się szukać tam, gdzie sprzedają gięte :)
A liczbę ew Widzewiaków incognito najłatwiej oszacować po nadmiarze zjedzonych kiełbas :)
Tak lajtowo, pourlopowo, kompletnie bez spinki.
A mniej lajtowo i w odniesieniu do innych wpisów...
Naucz się ku*** debilu jeden z drugim, że 1. os liczby pojedynczej od słowa "rozumieć" to rozumiem a nie rozumie!
Rozumie to wołacz od rzeczownika "rozum".
I to że jeden z drugim nie ma do czego wołać, nie jest wystarczającym powodem aby kaleczyć język ojczysty.
yo los domingos voy a ver al CAMPEÓN
-
Ile wczoraj Legi z Olimpią Elbląg w Łowiczu ? Bo kilka dni temu z nas się śmiano że wspieraliśmy zgodę tylko w 60 osób.
Wiernie iść będziemy Twoim śladem,
Bo Ty jesteś z nami, z Tobą Bóg.
Śmiało trwać będziemy pod kul gradem,
aż wolności zagrzmi złoty róg.
Bo Ty jesteś z nami, z Tobą Bóg.
Śmiało trwać będziemy pod kul gradem,
aż wolności zagrzmi złoty róg.
-
wszystko spoko tylko jak weszliście skoro każdy miał dowód do biletu pokazać??
was to nie spotkało??
was to nie spotkało??
-
kilka osób z Łodzi nie weszło na mecz.Voldemort pisze:wszystko spoko tylko jak weszliście skoro każdy miał dowód do biletu pokazać??
was to nie spotkało??
oficjalnie 0 Widzewa, więc zluzujcie już worki
-
Z Legnicy na Elana - Miedź tylko 9 osób. Wszystko dlatego, że dzień wcześniej toruńska policja i działacze Elany powiadamiają klub z Legnicy, że kibice Miedzi nie zostaną wpuszczeni na to spotkanie. Powód ? Nie wiadomy. Mimo tego 9 osób postanawia pojechać i dzięki uprzejmości kibiców Elany udaje się oglądnąć to spotkanie. Szacunek i wielkie dzięki za pomoc.KaZuYa pisze:Ile Miedzianki na Elanie ? .
P.S. Dodam, że we wcześniejszym terminie na ten mecz wybierało się ok. 60 osób z Legnicy. Mecz nie odbył się z wiadomych przyczyn ...
-
Torcidy w Szczecinie było 340 osób
-
mnie zastanawia jedno, jak slaba jakosciowo musiala byc ta 100 osobowa grupa, ze nikt nie zainteresowal sie poszczegolnymi mniejszymi grupkami.....
z tego co wiem, kiedy GKS gral w Jaworznie, pod stadionem stalo conajmniej kilkadziesiat osob z GKSu i wszystkie podejrzane grupy byly legitywomane(jeden Widzewiak w czerwonej koszulce z bialym napisem 10 zostal przekopany), teraz pewnie bylo tak samo....
z tego co wiem, kiedy GKS gral w Jaworznie, pod stadionem stalo conajmniej kilkadziesiat osob z GKSu i wszystkie podejrzane grupy byly legitywomane(jeden Widzewiak w czerwonej koszulce z bialym napisem 10 zostal przekopany), teraz pewnie bylo tak samo....
-
Bardzo słaba liczba Legii w Łowiczu a nie dawno były polewki z liczby czarnych koszul (60 osób) a wojskowych podobno mniej niż 30 :).Pyt
-
Sory za post pod postem ,pytanie do portowców na nile biletów mogą liczyć goście u Was?
-
5% całkowitej liczby miejsc na stadionie (obecnie 18 027 miejsc), czyli 1012.Gargulec pisze:Sory za post pod postem ,pytanie do portowców na nile biletów mogą liczyć goście u Was?
-
Dane osobowe które sprawdzali czy sie zgadzają z biletem są na 1 stronie a miejsce zamieszkania na 2 wiec trzeba tak umiejętnie okazać dowód by nie odwrócili na tą 2 stronę. Ot to cała filozofia i jesteś na stadionieVoldemort pisze:wszystko spoko tylko jak weszliście skoro każdy miał dowód do biletu pokazać??
was to nie spotkało??

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
wczoraj na Pelikan - Olimpia gosci lacznie 5. nie wiem ile w tym Olimpii a ile zgod.
Widzew Łódź
-
gdzie tu mydlenie oczu? mowimy ilu nas moze się zatrzymac jak byście chcieli, z reszta na początku sami stwierdziliście ze macie inne plany i widzieliscie nas ale nie o nas chodzi wiec nic nie robicie, pozniej juz zmiana zdania i nagle chcecie. byliście we 2...ChzB pisze:akurat napisal obiektywnie, mimo ze chcielismy podjechac do was az pod Opole zamydlacie nam oczy ze mozecie wystawic tylko 50 osob itp po czym do niczego nie dochodzi z powodu waszej biernej postawy i braku checi.FF_ pisze:nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.qwertyytrewq pisze:wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
Ogólnie spore zaskoczenie Śląska na twarzach na widok tej kolumny którą mijali .
część wyrywa do przodu .
chcieli wyjść w 50 os jednak do niczego nie dochodzi i po raz kolejny odmawiają .
-
w sumie o zadnej przygodzie nie mozna mowic ,bo byli ci co zawsze i do niczego nie doszlo!!!ACM_1899 pisze:1910RADOMIAK pisze:Warta Sieradz-Radomiak Zielonych na tym meczu 42 osoby!!!
Z przygodami ;)
Setki to może Widzewa nie było ale kilkadziesiąt na spokojnie.
-
Cidrów w Bydgoszczy 20-25 osob. Tyle naliczylem :P
"Z Orłem W Koronie Po Prawej Stronie"
"Jestem Polakiem Wiec Mam Obowiązki Polskie"
"Jestem Polakiem Wiec Mam Obowiązki Polskie"
-
to najwidoczniej mało wiesz, w Jaworznie nie było żadnego sprawdzania ani nic takiego, każdy kto tam przyjechał na miękko wchodził na każdy sektorpapasmerf pisze:mnie zastanawia jedno, jak slaba jakosciowo musiala byc ta 100 osobowa grupa, ze nikt nie zainteresowal sie poszczegolnymi mniejszymi grupkami.....
-
Spokojnie panowie,trudno zeby wyciagnal szalik i zrobil sobie z nim zdjecie.Tylko szkoda ze na innych wyjazdach jezdzili zorganizowana grupa pod stadion a u nas tak nie bylo.Mam tylko jedno pytanie,byliscie tylko na Trybunie glownej czy na centralnej tez? Bo wiem ze na centralnej kilka osob chodzilo i sprwdzalo nieznajomych
GKS KATOWICE !!
-
ChzB pisze:akurat napisal obiektywnie, mimo ze chcielismy podjechac do was az pod Opole zamydlacie nam oczy ze mozecie wystawic tylko 50 osob itp po czym do niczego nie dochodzi z powodu waszej biernej postawy i braku checi.FF_ pisze:nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia.qwertyytrewq pisze:wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
część wyrywa do przodu .
To kto w końcu ustawiał się na Śląsk?? Gieksa i Górnik czy Ruch bo czytajac relacje na fanie mozna stwierdzic ze to Ruch
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
22 osoby w busie bez flagi19SSqniarz46 pisze:Cidrów w Bydgoszczy 20-25 osob. Tyle naliczylem :P
-
z_krainy_marzen pisze:to żle w takim razie umiesz liczyć 22 osoby w busie bez flagi19SSqniarz46 pisze:Cidrów w Bydgoszczy 20-25 osob. Tyle naliczylem :P
Wy to tu się wszystkiego musicie czepiać...
ma ktoś fotki sektora Karpat z ich wyjazdowego meczu z Stalą ? (w galerii jest tylko jedno)
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
Legi wraz z Olimpia w Łowiczu łącznie 22 osoby, z czego 5 wchodzi na stadion, reszta albo wybrała pobliski bar(2) albo stała obok stadionu(15).
-
Nie przesadzaj, zrobi nam się tu druga anglia jak będziemy tolerowali wroga incognito na trybunach, następnym razem przyjedzie z szalikiem to co powiesz? Siedź sobie, jesteś kibicem tak jak my?To zajebiście solidarni kibicowsko jesteście...
-
Pytam ogarniętych zarówno z Śląska jak i ekipy "widmo", która nie jest znana.
Do czego doszło, kto był i w jakiej liczbie, na fanśląsku można coś przeczytać o Ruchu, pyry nawet się znalazły O.o, GieKSa i Torcida...
Więc jak było ?
Do czego doszło, kto był i w jakiej liczbie, na fanśląsku można coś przeczytać o Ruchu, pyry nawet się znalazły O.o, GieKSa i Torcida...
Więc jak było ?
-
do Twoich pytań dodałbym jeszcze pytania o adresy uczestników i dane osobowe...VasqueS pisze:Pytam ogarniętych zarówno z Śląska jak i ekipy "widmo", która nie jest znana.
Więc jak było ?
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.
-
Po derbach Rzeszowa media po raz kolejny się nakręcają.
[link]
[link]