Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
[link]
Dziarka kibica Glinika Gorlice
Dziarka kibica Glinika Gorlice
-
[link]
nie wiem czy bylo,jak bylo to sorki,ale jak dla mnie ciekawe...
nie wiem czy bylo,jak bylo to sorki,ale jak dla mnie ciekawe...
-
Wilhelm_Tell82 pisze: Tatuaż GEGEN NAZIS!
Wrzuć ktoś jeszcze raz tą dziare bo nie chula
-
Druga rączka chyba nie wyszła, i plecy ogólnie jakes niezaciekawe. Motyw fajny bo bez kloryzowania (przeduży i łysy typ z oczami bad boya np.)
-
-
Do kogoś z Zagłębia Lubin można prosić o zdjęcia dziarek,(były 2,na Ramieniu,Gość w kapturze,z zgarda,przy jednej znaczek H jesli dobrze pamietam,w tle Wasze Barwy) Z Góry dzięki może być na PW
-
bach1488 pisze:Do kogoś z Zagłębia Lubin można prosić o zdjęcia dziarek,(były 2,na Ramieniu,Gość w kapturze,z zgarda,przy jednej znaczek H jesli dobrze pamietam,w tle Wasze Barwy) Z Góry dzięki może być na PW
[link]
-
mistrzostwo swiatakungfu pisze:[link]
Bartek Panas, Warszawa.
mozna wiedziec ile kosztowala?
-
-
Bartek Panas to świetny artysta i następną dziarę robię u niego. Niesamowity progres w tak krótkim czasie
-
-
bez obrazy ale jak dla mnie to dno ... tzn ogólnie śmieszą mnie tatuaże jakiegoś koksa na plecach albo cos podobnego do budowy ciała osoby robiace wlasnie takie tatoosarson88 pisze:[link]
-
-
chyba nie było
[link]
[link]
i kilka mniej ciekawych
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
i kilka mniej ciekawych
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Potrzebuje cytatów patriotycznych, na pewno ktoś z was ma jakieś takie stronki itp. Może być na pw, z góry dzięki!
-
-
ja pierdolę!!!mistrz!kungfu pisze:[link]
Bartek Panas, Warszawa.
HUTNIK&MAZOVIA
-
Ten z Górnika też konkretny ;] Emblemat fajnie wkomponowany, ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
To nie zwykle hasło tylko po prostu od chłopaka z Torcidy Germany.dmn pisze:.... ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
-
Jeżeli on jest emigrantem to...elo1312 pisze:To nie zwykle hasło tylko po prostu od chłopaka z Torcidy Germany.dmn pisze:.... ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
W życiu nie wytatuowałbym sobie nazwy obcego państwa, które obecnie zamieszkuje :|
-
Torcida Germany to prężnie działające FC Górnika ale też dlaczego by nie wytatuować sobie nazwy drugiej ojczyzny?
-
Samo słowo 'ojczyzna' może odnosić się tylko do jednego kraju, to wynika z jego budowy. A gość wytatuował sobie po prostu nazwę Fan Clubu.Rush pisze:Torcida Germany to prężnie działające FC Górnika ale też dlaczego by nie wytatuować sobie nazwy drugiej ojczyzny?

-
"nazwy drugiej ojczyzny?"
nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak dla Polaka ten kurewski naród może być druga ojczyzną
nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak dla Polaka ten kurewski naród może być druga ojczyzną
-
Rozumiem takich gości jak Mamed Kalidov. Prawdziwy wojwonik , wierny swoim czeczeńskim korzeniemom. Jest kakukazem z krwi i kości , a mimo to widać z jakim szacunkiem odnosi się do swojego nowego domu - Polski. Ojczyzne ma się jedną , ale można kochać również kraj w którym znalazłeś schronienie.
I w jego przypadku dziara z polską symboliką jest jak najbardziej na miejscu
Wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z takim maszkaronem na łydce
Amen
I w jego przypadku dziara z polską symboliką jest jak najbardziej na miejscu
Wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z takim maszkaronem na łydce
Amen
-
strona-praska pisze:"nazwy drugiej ojczyzny?"
Pamiętaj że wiele osób mieszkających na GŚ ma korzenie Niemieckie.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
-
Po łacinie? Jak chcesz być modny to musi wyglądać tak: מעוללא היה קלecostafic pisze:Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Nigducus lectus byllus.ecostafic pisze:Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
a tak poza tym to:
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

[link]
-
[link]
Od lutego do czerwca i od sierpnia do listopada, co tydzień to samo będzie na mecz wyprawa..
-
Porażka moim zdaniem i to totalna... no ale każdy robi to co lubi ...Lunia1920 pisze:[link]
jebał pies teściowe!
-
Ograniczam się z reguły do tego typu komentarzy ale muszę się zgodzić z przedmówcą...Elementy tej dziary w żadnej mierze nie tworzą jakiejś zwartej kompozycji.....
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Napisał koleś jak ją ocenia a Ty już wyjeżdzasz z jakimiś bzdurami85R pisze:wiadomo że szczewo nie pochwali dziarki kolesia z PF ;)imik1 pisze:Porażka moim zdaniem i to totalna... no ale każdy robi to co lubi ...Lunia1920 pisze:[link]
wez przestań i nie rozpierdalaj jednego z tematów który broni sie przed wszelaką napinką.
nie rozumiesz, sympatie klubowe nie mają tutaj decydującego głosu (chyba że ktoś jest tak zawistny, że naprawde zajebiście zrobiony tatuaż wrogiej ekipy, zmiesza z błotem)
Było sporo tatuaży wielu klubów, które były dobre pod względem estetyki wykonania, pomysłu, kompozycji itp.
ten akurat tatuaż kolesia z Ruchu, jest jak dla mnie słaby, w porównaniu do innych z Ruchu jakie sie pojawiały.
GKS Katowice... wpisany w moje życie
-
te 85 w twoim nicku to musi być bankowo twój iloraz inteligencji...85R pisze:wiadomo że szczewo nie pochwali dziarki kolesia z PF ;)imik1 pisze:Porażka moim zdaniem i to totalna... no ale każdy robi to co lubi ...Lunia1920 pisze:[link]
skasuj moderatorze ten mój wpis oraz ten krytykujący jakże zajebiście zrobioną dziarę kolegi z Ruchu którą wszyscy muszą chwalić a tylko te niedobre szczewo odważyło się skrytykować :)
jebał pies teściowe!
-
Mi też się średnio dziara podoba (a jestem kibicem Ruchu). Ten koleś w motywie bad boy'a jakiś taki zmutowany, jedno oko i szrama na klacie? Generalnie jak przedmówca z Katowic. Można w tym temacie znaleźć dużo lepsze dziary Niebieskich.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?