Już nie o to chodzi, że sam jestem kibic Ruchu, bo wypowiem się obiektywnie. Pomysł mi się nie poda. Pewnie takie spojrzenie na bloki i szyb jest celowy, że to wygląda jakby było krzywo. Nie widać w tym jakiegoś oryginalnego pomysłu. Generalnie można było wymyślić coś lepszego...
Forma pisowni „h**” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu).
isis pisze:Forma pisowni „h**” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu).
To ja napisze w swoim slowniku wyraz "kórwa" i tez jakis nieinteligentny czlowiek bedzie pisac "kórwa"?Byla moda na HWDP i zawsze jak pytalem ludzi dlaczego pisza przez samo H to odpowiadali ,ze wiedza iz pisze sie przez CH ale inni pisza przez samo H... i popelniaja blad.
isis pisze:Forma pisowni „h**” dopuszczana jest przez Oficjalny słownik polskiego scrabblisty, językoznawcy zalecają jednak używać formy z „ch” (co zgodne jest z etymologią wyrazu).
To ja napisze w swoim slowniku wyraz "kórwa" i tez jakis nieinteligentny czlowiek bedzie pisac "kórwa"?Byla moda na HWDP i zawsze jak pytalem ludzi dlaczego pisza przez samo H to odpowiadali ,ze wiedza iz pisze sie przez CH ale inni pisza przez samo H... i popelniaja blad.
Taaa, nawet polonista za czasów ogólniaka tłumaczył że pisze się CHWDP bo "c***" poprawnie pisze się przez ch.
Do kogoś z Zagłębia Lubin można prosić o zdjęcia dziarek,(były 2,na Ramieniu,Gość w kapturze,z zgarda,przy jednej znaczek H jesli dobrze pamietam,w tle Wasze Barwy) Z Góry dzięki może być na PW
bach1488 pisze:Do kogoś z Zagłębia Lubin można prosić o zdjęcia dziarek,(były 2,na Ramieniu,Gość w kapturze,z zgarda,przy jednej znaczek H jesli dobrze pamietam,w tle Wasze Barwy) Z Góry dzięki może być na PW